سلام مطالب فوق بسیار بسیار عالی مفید و مورد استفاده هسنتد خیلی ممنونم از زحماتتون
دیار

سلام،جناب آقای دکتر بسفایج برای بواسیر واقعا اکسیر بود میخواستم نظر شما رو برای درمان شقاق بدونم لطفا مأجور باشید
علی

سلام وقت بخیر جایگزین شیرخشک برای نوزاد چه چیزی توصیه می‌شود. البته مادر شیر ندارد و دایه هم پیدا نمی‌شود.
مریم

سلام آقای دکتر خارش . چربی و شوره ای که چسبیده به کف سر هست زمانی که روزه هستم علایم کم میشه یا وقتی که آلوچه تو فصلش میخورم بهتر میشم لطفن راهنمایی کنید
مسعود

قمر در عقرب در تقویم شما محاسبه نشده که روز خوبی برای حجامت نیست.
امیرحسین

برای یائسگی زودرس ابزن انار اثری دارد؟
z

سلام آقای دکتر خواهرم فتق ناف به اندازه ۱۳میلی داره ،۴۰سالش و متاهل ، میشه لطفا برای درمانش راهنماییمون کنید یک دنیا سپاس بزرگوار.
زهرا

با سلام وقت بخیر. هفته۱۵ بارداری هستم. چندروزی هست که روی زبانم سیاه شده، اولش دهنم خیلی خشک میشد ولی با مصرف آب این خشکی برطرف نمیشد. الان زبانم سیاه شده. ممنون میشم بگید علتش چی هست و باید چکار کنم
باران

‌تأثیر آن قابل انکار نیست، اما قابل برطرف شدن است. ابتدا درباره‌ی تأثیر آن به دو‌حدیث زیر توجه کنید، سپس درباره راه‌‌های برطرف کردن آن دو حدیث دیگر می‌آوریم: امام صادق علیه السّلام فرموند: «هر که قمر در عقرب سفر کند یا زن بگیرد خیر نبیند». و امام کاظم علیه السّلام فرمودند: «هر که در محاق ماه زن گیرد دل نهد به افتادن بچه و سقط جنین»(آسمان و جهان-ترجمه کتاب السماء و العالم بحار، ج 2، ص: 173) درباره‌ی راه‌های برطرف کردن آن: پیامبر اکرم(ص) فرموند: هر کس مایل است نحوست آن روزش برطرف شود اول صبح صدقه بدهد خداوند با این صدقه نحوست آن روز را برطرف می کند و هر که مى خواهد نحوست شبش برطرف گردد شب را با صدقه شروع کند. حلبى از حضرت ابا عبد اللَّه الصادق علیه السّلام پرسید که: آیا سفر در ایّامى که کراهت دارند مانند چهارشنبه و غیره مکروه است؟ حضرت فرمود: سفرت را با صدقه شروع کن و در آغاز سفر آیة الکرسى بخوان .»( درر الأخبار با ترجمه ص421) پس، تأثیر وجود دارد، اما قابل برطرف شدن است.
شهریار

سلام و خدا قوت. مقاله ای اختصاصی برای دوران قبل یائسگی تا اتمام پریود دارید؟ به طور پراکنده در مقالات هست ولی اگر یکجا بررسی شده باشد بسیار کمک کننده هست. ممنونم
مریم
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
امواج وای-فای؛ مرگ تدریجی همه ما (مقاله انتخابی)
تعداد: 1 میانگین: 5
[تعداد بازدید : 34279]

[نسخه چاپی]

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

 و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین  و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

امواج وای-فای؛ مرگ تدریجی همه ما



□ مارک مورفورد


چکيده:


بدن همه ما از انرژي، امواج الکترومغناطيس، ارتعاشات هورموني و ميلياردها ذره باردار در حال ارتعاش تشکيل گرديده که وضعيت ما به چگونگي حالت آنها وابسته است. از سوي ديگر، با پيدايش خودروها، لامپ‌هاي روشنايي، مايکروفرها، تلفن‌هاي همراه و آي‌پادها و مخلوط‌کن‌هاي آشپزخانه، در هر لحظه ميلياردها موج دامنه‌دار روانه فضاي زندگي روزانه ما مي‌شود که تخريب سلول‌هاي بدن ما بخشي از نتايج آن است. نويسنده با اشاره به گسترش بهره‌گيري از امواج بي‌سيم واي – فاي (wi-fi) در ساليان اخير و نتايج مطالعات صورت گرفته پيرامون وجود ارتباط مستقيم اين امواج و سرطان مغز، يادآوري مي‌کند که اين تشعشعات حتي فضاي پيراموني کيهاني را نيز دربر گرفته است. در پايان نيز نويسنده خواهان تصويب مقررات پيش گيرانه، به ويژه در جهت ممنوعيت انتشار اين امواج در مدارس و کودکستان‌ها شده است، چرا که سلامت انسان‌ها در مقابل قيمت سود سهام ابرشرکت‌هاي صنايع ارتباطي و مخابراتي، مطمئناً هيچ ارزشي ندارد.


شما داريد مي‌ميريد. تشعشعات بي‌سيم هم اينک در حال نابود کردن مغز شما هستند. چقدر تأسف‌آور! بگذاريد کمي بيشتر توضيح دهم. همه ما از انرژي، امواج الکترومغناطيس، ارتعاشات هوموني و ميلياردها ميليارد ذرات باردار در حال ارتعاشي که به آرامي حول ميدان مغناطيسي خود در حال چرخش هستند، تشکيل شده‌ايم. در اين ميان، همه حالات مربوط به اتم‌هاي شادمان جاري در اقيانوس‌هاي ذره‌بيني آب و خون و ...، سرچشمه گرفته از شرايط متوازن اين ذرات است.


زندگي در جريان است. پيشرفت و تکنولوژي در راهند. ولي بدانيم که خودروها و لامپ‌ها و مايکروفرها و تلفن‌هاي همراه و آي‌پادها و مخلوط‌کن‌هاي چندسرعته آشپزخانه‌ها، همه و همه، ميلياردها موج راديواکتيو دامنه‌‌دار را روانه فضاي پيراموني ما مي‌کنند. نظير اشباح در يک سرنوشت غم‌انگيز. شبيه سکوهاي تيراندازي نامحسوس هلاکت و مرگ و نيستي. همه اين امواج و تشعشعات، بدون استثنا، حالات خوش زندگي را تخريب نموده و با هدف‌گيري ساختارهاي سلولي و ايجاد مزاحمت براي امواج مغزي، همانند يک چرخ و فلک در حال چرخش شهربازي، ما را به سوي سرطان و مرگ و نابودي سوق مي‌دهند. ما امروزه در فرودگاه‌ها نيز از شر ارتباط بي‌سيم با شبکه اينترنت، در امان نيستيم.


اين وضعيت شايد شما را مجاب کند که ما به سوي فضا در حال حرکت هستيم. هر چيزي را که ما مي‌سازيم، مي‌خواهد ما را به قتل برساند. همه اختراعات و موفقيت‌هاي ما در حال نابودي موجوديت ما انسان‌ها هستند و به آرامي حيات ما را مي‌جوند و مصرف مي‌کنند. آنها مي‌خواهند که ما بميريم. بهترين سنجش ماجرا اين است: ليست مخاطرات فراروي ما انسان‌ها در هر دقيقه، زيادتر و زيادتر مي‌گردد. با آخرين مثال آشنا شويد: wi-fi. اين امواج نوظهور که خطر مرگ را مي‌توانند براي افراد به همراه داشته باشند، از تلفن‌هاي همراه، مايکروفرها و خطوط انتقال برق تشعشع مي‌کنند. تحقيقات حاکي از آن است که اين امواج با سرطان مغز (حداقل در نمونه‌هاي آزمايشگاهي) ارتباطي مستقيم دارند. حداقل بايد افراد به اين نکته توجه کنند که از اين سه عامل تشعشع نبايد در کنار هم بهره ببرند. البته مطمئناً اين مطالب هراس‌آورند. اين تشعشع‌ها و ميدان‌هاي مغناطيسي (EMF) تقريباً در همه جا و همه زمان‌ها بر بدن‌هاي ما حمله مي‌آورند. از سوي ديگر، با پيشرفت تکنولوژي و ارائه محصولاتي جديدتر، اين يورش‌ها ديوانه‌وارتر و لجام گيسخته‌تر هم مي‌گردد. هم اينک نيز اين امواج، علاوه بر سر تا سرزمين، به سوي اعماق کيهان نيز روانه مي‌شوند. چگونه مي‌توان روند اين بمباران‌ها را کندتر کرد؟ و شما چگونه قادر به کاهش اين اثرات و انحراف اين امواج خواهيد بود؟ آيا ضمن پوشيدن لباس‌هاي مخصوص، هرگز در مقابل يک مايکروفر نخواهيد ايستاد؟ و آيا عشق بي‌پايان ما به فن آوري‌هاي بي‌سيم و گشت و گذار در وب براي دسترسي به سکس ارزان و خريد وسايل آشغال در وب‌سايت (eBay)، بالاخره روندي نزولي به خود خواهد گرفت؟


البته در اروپا هم ما شاهد اتفاقاتي هستيم. مثلاً سازمان حفاظت از محيط زيست اروپا، هشدارهاي مبهمي را به مردم اتحاديه اروپا داده که براساس آن، محدوديت‌هاي قانوني مربوط به تشعشعات کنوني،‌ بسيار بي‌اهميت و ناچيزند و امواج بي‌سيم و تلفن‌هاي همراه واقعاً بد هستند. آن قدر بد که به سختي مي‌توان حتي آن را توضيح داد. تکنولوژي با سرعتي شگرف رو به جلو بوده و وضعيت کنوني ايجاد اين تشعشع‌ها، در تاريخ بشريت بي‌همتاست و البته چقدر بد!


[يک يادداشت کوچک: من دوست دارم که نتايج يک مطالعه صورت گرفته از سوي يکي از دوستانم را براي شما مطرح کنم. اين پژوهش اعلام مي‌دارد که صحبت کردن 20 ثانيه‌اي يک کودک با تلفن‌همراه، مي‌تواند توانايي‌هايي يادگيري يک کودک را تا دو ساعت دچار وقفه و تنش نمايد. چقدر تکان دهنده!


من به درستي نمي‌دانم که اين تحقيق چه مفهومي دارد، اما آيا سلام و احوال‌پرسي کردن با مادربزرگ از طريق يک گوشي نوکيا، تا اين حد آثار مخرب خواهد داشت؟ البته اين جملات به اين معنا نخواهد بود که عدم انجام يک مکالمه، به حل همه مشکلات دنياي ما خواهند انجاميد. آنچه را که اين مطالعه در تبيين آن ناتوان است، اين مطلب مي‌باشد که اختصاص 5 دقيقه وقت براي مشاهده برنامه تلويزيوني «احمق آمريکايي» نيز به عقب ماندگي ذهني فرزند شما کمک خواهد کرد.]


چه بايد کرد؟ و شما براي اين اعلام خطر چه بايد بکنيد؟ و آيا در برابر تهديدهاي ناشي از اين ميدان‌هاي الکترومغناطيسي بايد همچنان به بحث‌هاي بي‌پايه و فاقد پشتوانه علمي بسنده کرد؟ آيا زمان آن نرسيده که دولت‌هاي ما امواج واي فاي را در مدارس و کودکستان‌ها محدود نموده و يا اينکه آنها را به صورت کامل ممنوع نمايند؟ اگرچه من معتقدم که هيچ يک از سطوح اين تشعشعات، سالم و ايمن نيستند، اما فن آوري‌هاي نوين که سريع‌تر، بهتر و جذاب‌تر نيز مي‌باشند، خطرات بيشتري را به همراه خواهند داشت، اگرچه اين احساس ناخوشايند به اندازه مشاهده سخنراني‌هاي ديک چني نخواهد بود!


بي‌شک امروزه ابر شرکت‌هاي صنعتي چندمليتي و صنايع داخلي آمريکايي، در راه دستيابي به سود بيشتر، سلامت مصرف‌کنندگان را ناديده مي‌گيرند. در اين ميان، تفاوتي نمي‌کند که شما از محصولات شرکت AT&T و يا نوکيا و يا موتورولا و يا گوگول و حتي Earthlink استفاده نماييد. چرا که همه اين شرکت‌ها همانند سلاخ‌خانه‌هاي اوايل قرن بيستم و صنايع دخانيات و نفت و حشره‌کش‌ها در سال 1998 ميلادي با دروغ‌گويي و لابي‌گري و مخفي‌کاري، ضمن خالي کردن جيب‌هاي شما، خون جاري در رگ‌هايتان را آلوده مي‌کنند.


نبايد فراموش کرد که همه ما بايد در راه کاستن از مخاطرات اين فن آوري‌ها تلاش کنيم؛ چرا که سلامتي شما در برابر قيمت سهام اين شرکت‌ها هيچ ارزشي نخواهد داشت. اين فن آوري‌ها لحظه به لحظه براي کشتن شما گام برمي‌دارند. آنان براي اين کار از روش‌هاي شيک و برازنده بهره مي‌برند. به آهستگي، به کندي، گام به گام و اغلب با لبخند و با استفاده از يک چاي مفرح چيني و يک سالاد بزرگ سبزي و موجي گسترده از اشعه‌هاي واي فاي در يک کافي‌شاب، شما عکس‌هاي نيمه‌برهنه خود را در سايت گروهي فليکر اپکود مي‌کنيد و به دنبال آن، آخرين مطالب مورد علاقه خود را در محيطي سرشار از امواج راديواکتيو و الکتريسيته، دانلود مي‌کنيد.


من همه گفتني‌ها را گفتم. هرچند در واقع، شايد اين وضعيت از نگاه بسياري، به اين بدي هم نباشد!


منبع: www.sfgate.com

به نقل از:ماهنامه سیاحت غرب،شماره 55



نظرات
  با سلام/نو آوری در حال تولید انبوه سنقر مودم(انحصاری) با قرار دادن یک مودم در ورودی منزل (هرجا که اول سیم تلفن در هر جای خانه باشه ورودی محسوب میشه) میشود مانند خط تلفن ساده منزل یک سیمکشی سراسری روکار یا توکار داشته باشد و افراد از یک فیش درست مانند اتصال تلفن های ًثابت استفاده و بدون امواج مخرب اینترنت مودم از خط ثابت را استفاده کنند(با تشکر مودم سنقر) این آگهی به منزله یک ثبت نوع آوری است و با توجه به*** تاریخ انتشار در اختیار این IP است***
ارسال کننده نظر : مصطفی      تاریخ ارسال نظر : ۲۴ بهمن ۱۳۹۵


  تمام کشورهای دنیا تحت استعمار انگلیس است انگلیس ازطریق دکل های مخابراتی امواجی را به سطح زمین می فرستد که باعث می شود مردم اعصابشان ضعیف وخرد شود آمار طلاق به همین دلیل بالاست به دلیل حساسیت ها واعصاب خرد کردن هایی که این امواج دارند باعث می شود که زوجین با یکدیگر جر وبحس ودعوا داشته باشندواز یکدیگر جدا شوند انگلیس این کار را به این دلیلانجام وی دهد که جمعیت کشور ها با جدا شدن زوجین کاهش دهد وهمینطور سر مردم را با درگیر شدن با یکدیگر گرم کنند که به سمت سیاست نروند
ارسال کننده نظر : reza      تاریخ ارسال نظر : ۸ دي ۱۳۹۵


  اقای دکتر از همکاری شما نهایت قدر دانی رامیکنم امیدوارم که سربلند وپیروز باشید. برادر کوچیک شما
ارسال کننده نظر : کوری کورد      تاریخ ارسال نظر : ۳۱ تير ۱۳۹۵


  خیلی خیلی خوب بود ممنون از لطف شما که مطالب خوبی را در اختیار ما قرار می دهید
ارسال کننده نظر : ملوسک      تاریخ ارسال نظر : ۱۲ تير ۱۳۹۵


  خب این درست.همه همینو میگن.ولی عوض این ترسوندن ها بهتره یه راهکار ارائه کنید لطفا
ارسال کننده نظر : الهه      تاریخ ارسال نظر : ۳۰ خرداد ۱۳۹۵


  میگن کاکتوس امواج رو به خودش جذب میکنه
ارسال کننده نظر : من      تاریخ ارسال نظر : ۲۶ خرداد ۱۳۹۵


  جواب به "م" نه که خیلی از تحقیقات مراکز معتبر، معتبره. فقط برو ببین دانشگاه تهران چقدر عدد سازی تو تحقیقاشون دارن. اونقدر عدد سازی و تحریف داده و نتایج دارن که من تازه دارم متوجه میشم چرا بعد این همه سال میبینیم مثلا فلوراید سمی بوده و امثال اینا فلوراید رو خیلی مفید معرفی کردن و یا تبلیغ قرص های ضد بارداری رو به عنوان یک ماده ضد سرطان و یا نمک رو سم معرفی کردن. حالا برو از مراکز معتبر دفاع کن. من خودم علوم پزشکی درس خوندم و فوقم.
ارسال کننده نظر : مینا      تاریخ ارسال نظر : ۲۴ خرداد ۱۳۹۵


  خیلی عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللی بببببببببببببببببببببببببوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
ارسال کننده نظر : سینا      تاریخ ارسال نظر : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۵


  فقط بلدید سیاه نمایی کنید. از ا مقاله 99درصد حرف بود.یه خط این بود که دوستتون ی تحقیق کرده نتیجه ش شده این،بله چون دوست شماس ما باید قبول کنیم.اصلا مهم نیست این دوست محقق کدوم مرکز معتبر باشه.فقط چون گفته وای فای ووو بده.کافیه.
ارسال کننده نظر : م      تاریخ ارسال نظر : ۱۵ آذر ۱۳۹۴


  مطالب ارزنده ای روارائه دادید واقعا ممنون
ارسال کننده نظر : مریم      تاریخ ارسال نظر : ۲۹ خرداد ۱۳۹۴


 
123
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[3827بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[4888بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[5190بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[5897بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[4410بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![6524بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[6572بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[6340بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[6687بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[6640بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [6563بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[7282بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[8513بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[9647بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[8675بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [9822بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[10148بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[10441بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[10670بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[11775بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

تدابیر طبّ ایرانی در درمان ناباروری
کودک و تفکّر اقتصادی (2)
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
ویراست ششم کتابچه مرهم
کرونا، مردن از ترس مرگ!!
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
برنامه استاندارد غذایی 14 روزه
کودکی بهترین دوران برای یادگیری زبان خارجی نیست!! (مقاله انتخابی)
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم ...
احیای خانواده و اصلاح روابط خانوادگی (مقاله انتخابی)
تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به نماز
دروغی به‌نام «حریم خصوصی» و «جریان آزاد اطلاعات» (مقاله انتخابی)
چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
مَـــرهَـــم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست سوّم)
خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟
برای بچه‌ها به جای تبلت بیلچه بخرید (مقاله انتخابی)
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
جامعه ستیزی به بهانه کرونا
زگیل تناسلی
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
مسواک وحیانی
من هم از این کلمۀ برند خیلی بدم می‌آید (مقاله انتخابی)