سلام. من نعوذ ندارم . یوقتی هم که به سختی نعوذ پبدا کنم آن هم سفتی لازم و معمولی را ندارد. چه کنم؟
مرتضی

سلام ببخشید دخترم پرولاکتیش بالاست کیست تخمدان هم داره میتونه از پیازدرمانی استفاده کنه برا پرولاکتینش ضرر نداشته باشه ممنون میشم جواب بدین؟
میلانی

سلام وقت بخیر و تشکر از مطالب خوبتان ترکیب پودر تخم مرغ و پودر سنجد و جوانه را هم میشود در کپسول ریخت؟ چون کودکان گاهی طعمش را دوست ندارند. اگر این ترکیب را در کپسول بریزیم میزان مصرف روزانه برای بزرگترها و کودکان چقدر میشه؟ ممنون از شما
س ه

دوستان عزیز میخواستم از تجربه حجامت الرژی براتون بگم بنده هم اکنون ۳۶ سالمه از سال ۸۸ به بعد الرژی گرفتم ابریزش بینی شدید خارش چشم گلو گوش داشتم همیشه مطالعه در مورد الرزی داشتم که چه راه حلی برای این مرض لاعلاج پیدا کنم بارها دکترهای متفاوتی رفتم تا اینکه به راه حل حجامت که چند سال پیش خونده بودم فکردم گفتم ما که همه راهها رو رفتیم بزار حجامت الرژی رو امتحان کنم مواد الرژی تو عطاریها گیر میاد نگران تهیش نباشید بنده انجام دادم الان ۴۵ روزه که ۹۰ درصد خوب شد یجورایی صد درصد شده راحت شدم ولی فعلا نمیشه نظر قطعی داد رو بنده طی این مدت جواب داد حالا از بعدش خبر ندارم امیدوارم دیگه برنگرده حتما امتحان کنید ضرر نداره نهایت ۱۵۰ تومن با موادش هزینه داره
دانیال

سلام اقای دکتر چند سوال در مورده وسمه داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ۱.آیا درسته که استفاده زیاد از وسمه باعث آسیب به چشم و مغز و لقی دندان یا سفید شدن بیشتر موها میشه؟ ۲.حداکثر استفاده وسمه در ماه چندبار هست؟ ۳. حداکثر چندساعت روی سر بمونه مضر نیست؟ ۴.وسمه به تنهایی روس سر بمونه( بعد از اینکه حنا زدیم و شستشو دادیم برای رنگ دهی بهتر وسمه) مشکلی نیست؟ ۵.کلا چه نکاتی باید در مورد مصرف وسمه دقت بشه ؟ بسیار سپاسگزارم
محمدی

سلام و خیلی متشکرم برای نوشتار عالی. برای رفع شقاق تزریق عسل و روغن زرد و مقدار بسیار کم زردچوبه انجام دادم شقاقم را درمان کرد آیا عارضه ای دارد؟ مدتی است دچار یبوست شدید شده ام آیا به این مسئله مربوط است
رازی

سلام وارزومند سلامتی. مقدار مجاز مصرف خاکشی چقدره مصرف چند ماهه مضره؟
قاسمی

سلام وخدا قوت.من مبتلا به هموروئید وشقاق بودم به توصیه پزشک مدتی بارهنگ و عرق نعنا خوردم .خوب نشدم .حدود ۱۰ماهه گاهی از روزها خاکشیر و گاهی بارهنگ میجوشونم بعد با عسل میخورم.واگر این دو رو نداشتم از لعاب جو خوردم .این ده ماهه این جوری پیش رفته .شقاقم خوب شده ولی همو رویید نه.حالا با وجود مصرف خاکشیر وبارهنگ دچار یبوست شدید هستم روزی ا ق غ تو آب جوش خوردم کلونوسکوپی رفتم دچار تنبلی روده شدم از نظر شما مصرف این دوتا منو مبتلا به این مشکل کردم؟ پیشنهاد شما برای من چیه؟برای تنبلی روده درمان قطعی هست؟
متین

سلام دکتر ببخشید پودر پوست تخم مرغ رو باید در یخچال نگهداری کرد یا در کابینت هم میشه نگهداری کرد ؟
ریحانه

سلام دکتر دخترم ۵ سالشه از نوزادی بش انتی بیوتیک دادم هر ماه یا دوماه یک دوره حتی تو ای سی یو هم رفته تو نوزادی بداز اون هرماه بش میدادم الان سرما خورده میترسم زیاد میترسم دیگه از داروها میترسم عوارض دارن راستی حتی وقتی سرما هم نخوره بدنش داغه
ایسا کریمپور

از بین خبرها

خبرها و نظرها

برای خلاص شدن از شر اضطراب چه باید بکنیم؟

متخصصان در آمریکا می‌گویند که بیماری اضطراب در این کشور در سال‌های اخیر بسیار افزایش یافته است و سالانه بیش از یک‌سوم بزرگسالان دچار آن می‌شوند.

خبرها و نظرها

تدابیر طب ایرانی برای مقابله با دیابت

یک متخصص فیزیولوژی، درباره تدابیر طب ایرانی برای کنترل دیابت، نکاتی را متذکر شد.

خبرها و نظرها

درمان فوبیا با فصد و حجامت و داروی گیاهی

فوبیا یا هراس نوعی ترس بیمارگونه و پایدار در فرد است که در اثر قرار گرفتن او در یک موقعیت خاص ایجاد شده باعث اختلال در زندگی روزمره وی می‌شود.

خبرها و نظرها

خرفه، برکت فراموش شده!

در عالم خلقت برخی غذاها و برخی گیاهان نسبت به برخی دیگر برتری داده شده اند. درست مثل انسانها که به برخی در برابر برخی دیگر فضیلت داده شده است. 

خبرها و نظرها

آشنایی با نسل انسان‌های هتل نشین

یک روانکاو در صفحه اینستاگرام خود با انتشار یک عکس، مطلبی را در انتقاد به عدم مسئولیت پذیری نسل جدید منتشر کرد.

خبرها و نظرها

سوء استفاده از اهرم محبت ممنوع!

مقصود ما از سوء استفاده، بهره‌بردن از اهرم محبت برای امر و نهی‌هایی است که به مصلحت فرزند نیست و تنها با تمایلات ما تناسب دارد.

خبرها و نظرها

۹ ویژگی "نان کامل و سالم" که نان‌های توزیعی در کشورمان فاقد آن هستند!// نانهای توزیعی در سطح کشورمان منشا تولید امراض مختلف!

"نان" یکی از عمده‌ترین منابع تأمین انرژی روزانه ما محسوب می‌شود که اثرات زیادی بر سلامت ما دارد.

خبرها و نظرها

دکلهای برق باعث تولد نوزادان معلول می شوند./ چمران: شهرداری پول ندارد دکلها را به زیر زمین منتقل کند.

خاک‌سفید، شهرک‌بعثت، جوانمرد قصاب، بوستان آزادگان و... محله‌هایی هستند که از گذشته مشکلات همنشینی با دکل‌های برق فشار قوی را به دوش می‌کشند و هرازگاهی گلایه اهالی این محله‌ها از زبان مسئولان شهری و محلی طرح می‌شود تا شاید راهی برای این دردسر قدیمی پیدا شود.

خبرها و نظرها

این کالاها را نخریم تا سودش در جیب اسراییلی‌ها نرود.

 از سرلاک، کیت‌کت، مگی، کافی میت، نسکافه و دنت گرفته تا دامستوس و سیف و صابون‌های لوکس جزء کالاهای اسرائیلی است که در بازار فراوان است و دانسته و ندانسته مصرف کردیم. می‌‌توانیم در حمایت از فلسطین با تحریم این کا‌لاها از پر شدن جیب اسرائیلی‌ها جلوگیری کنیم.

خبرها و نظرها

دیدار مستقیم خانواده‌ای با ۱۴ فرزند با مقام معظم رهبری

به رهبری گفتم برخی ما را به خاطر داشتن ۱۴ فرزند «افراطی» میدانند!!

خبرها و نظرها

طرز تهیه آش انار و خواص آن!

آش انار یکی از غذاهایی است که می توانید در طولانی ترین شب سال یعنی شب یلدا در کنار خانواده و آشنایان میل کنید. 

خبرها و نظرها

چگونه باید از زخم پای دیابتی مراقبت کرد؟

 مدرس مراقبت‌های بیماری دیابت درباره زخم دیابتی و راههای کنترل و درمان آن توضیح داد.

خبرها و نظرها

برنج؛ از خوردن تا چگونه خوردن!

از نظر مزاجی مرکب القوی محسوب می‌شود یعنی در افراد مختلف اثراتی مشابه با مزاج آنها ایجاد می کند و از گروه غلات کثیرالغذا (پرکالری) و چاق کننده است به ویژه اینکه با شیر طبخ شود مثل شیر برنج.

خبرها و نظرها

شلغم برای سرماخوردگی مفید است؟

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، درباره خواص درمانی شلغم در سرماخوردگی توضیحاتی داد.

خبرها و نظرها

خواص معجزه آسای لبو

لبو، که با نام چغندر قرمز هم شناخته می‌شود، یک خوراکی خوشمزه و سرشار از مواد مغذی است.

خبرها و نظرها

«تیک» کودکم را چطور درمان کنم؟

فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان با اشاره به اینکه اختلال تیک همان انقباض و حرکت سریع و نیمه ارادی تا غیر ارادی گروهی از عضلات است، گفت: فاکتورهایی مانند استرس و اضطراب علائم تیک را تشدید می‌کنند.

خبرها و نظرها

مادرانی که همیشه عذاب‌وجدان دارند بخوانند.

«من مامان بدی‌ام، چون...» بعضی مادرها می‌توانند هزار دلیل برای اثبات اینکه مادر خوبی نیستند بیاورند. چون هر لحظه در روز به قضاوت و محکوم‌کردن خود مشغولند. این کار چه ضرری برای خودشان و فرزندان‌شان دارد؟ چطور باید از عذاب‌وجدان مادرانه خلاص شوند؟

خبرها و نظرها

بوسیدن فرزند چه اثراتی دارد؟

وقتی فرزندتان را می‌بوسید و احساس امنیت را در قالب تأثیر عاطفی در نهاد او تقویت می‌کنید، می‌دانید در آینده چه دعای خیری را پشت سرتان به جا می‌گذارید، زیرا او همسر و فرزندانش را غرق محبت خواهد کرد.

خبرها و نظرها

«ماه عسل» چگونه با ادعاهای «اشکی» از مردم کلاهبرداری کرد/ بازی خطرناک مهمان «علیخانی» با سلامت دختران ایرانی + فیلم و عکس

برنامه ماه عسل با دعوت از یک خانم و طرح ادعاهای عجیب درباره یک بیماری ناشناخته و رونمایی از یک «معجزه»، بازی خطرناکی را با سلامت دختران و زنان ایرانی آغاز کرد.

خبرها و نظرها

تاثیر فضای مجازی بر روابط زناشویی

یک روانشناس از علل تاثیرگذاری فضای مجازی بر روابط زناشویی گفت.

آخرین مطالب

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[830بازدید]

بهداشت جنسی کودک

ما در ایران در مورد مسأله جنسی معضل داریم ولی خیلی راحت صورت مسأله را پاک می کنیم در حالی که بسیار موضوع مهمی است و باید همه و متخصصین و شما در شناخت و برطرف کردن این مسائل قدم بردارید. این مبحث فقط یک تلنگر است که ببینیم با بچه هایمان در این مورد چه کار باید بکنیم.

كلیه و مجاری ادرار
[1342بازدید]

بزرگی خوش خیم پروستات

به دلیل این که بسیاری از مواقع درمان های دارویی با شکست مواجه می شوند؛ داروها عوارض بعضاً آزاردهنده ای دارند (به ویژه اختلالات جنسی) و تجربه موفّق درمان های طبّ ایرانی که تقریباً هیچ گاه بیمار را نیازمند جرّاحی نمی کنند معتقد هستیم که مسیر طبّ ایرانی برای درمان این بیماری مناسب تر است.

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[877بازدید]

هوش جنسی کودک

حضور مؤثر پدر و مادر و ایفای صحیح نقش آنان در خانواده در سلامت جنسی فرزندان تأثیر مهمی دارد. پدر مظهر قدرت و مادر مظهر لطافت در خانواده هستند. اگر قدرت به خشونت اختلالی و لطافت به مظلوم نمایی تبدیل شود بر درک فرزندان از جنسیت خود تأثیر منفی خواهد داشت.

بهداشت زناشویی
[1166بازدید]

زگیل تناسلی

اگر بخواهیم با نگاهی جامع تر و از منظر مسائلی فراتر از رویکردهای صرف طبّی به این بیماری نگاه کنیم اهمّیت افزایش شیوع این بیماری در جامعه فعلی ما، اثر ابتلا به این بیماری بر روابط زوجین است. با ابتلای یکی از زوجین و با توجّه به مقاربتی بودن این بیماری، شکّ و تردید بر زندگی سایه می افکند و ...

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[849بازدید]

کودک و تفکّر اقتصادی (2)

این آماده خریدن های همه چیز به خانواده ها و تربیت بچه ها آسیب وارد می کند چرا ما سزیجات و حبوبات را آماده و پاک کرده می خرید؟ در حالی که بچه ها هستند و می توانیم به آن ها محول کنیم. مشارکت، همکاری و احساس مسؤولیت هرسه جزو ارزش های زندگی هستند.

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[919بازدید]

کودک و تفکّر اقتصادی (1)

ما بچه‌ها رو راحت‌طلب، منتظر شانس و پرش‌های اقتصادی و اصطلاحاً لاتاری‌وار تربیت می‌کنیم و اصلاً توجهی به ابعاد دیگه تربیت نداریم. خانواده‌ی در مسیر درست، بچه‌های قوی و ثروتمندی رو تربیت می‌کنه که قدرت اقتصادی هم دارن، تلاشگرند و این اصلاً ارتباطی با این نداره ...

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[872بازدید]

فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق

«فرزندآوری» به عنوان عامل بقای نسل بشر و مؤلفه قدرت اجتماعی و در مقابل به عنوان عامل تهدید امنیت غذایی و رفاه، موضوع اختلاف های نظری در میان مکاتب مختلف علوم اجتماعی قرار گرفته است. عده ای نیز به بهانه «اخلاق» آن را زیر سوال برده و می گویند جهان ما مملوء از رنج های فراوان ...

نوزادان و کودکان
[1039بازدید]

کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته

دوران کودکی تکرار نمی شود. بگذاریم فرزندمان بچگی ایمن و شاد را تجربه کنند. کودکان را به دنیا نیاورده ایم تا زیر بار حجمی از توقعاتمان، آرزوهای بر باد رفته ما را برآورده سازند.  ناکامی های ما، از آن ماست ... فرزندمان را به قیمت فخر فروشی به اقوام و دوستان، تبدیل به ...

مغز و اعصاب و روان
[1233بازدید]

پیشنهادهایی برای آرامش بیشتر

«مال اعصابته!». این جمله ای آشنا برای همه ماست، چه در ویزیت پزشکان و چه در محضر خاله خانباجی های فامیل یا خوددکتربین های غرق در فضای مجازی.

زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
[930بازدید]

برای خواهرم

حضرت علی (علیه السلام) می فرمایند: «از  گذشته دنیا برای آینده آن درس بیاموز که حوادث آن شبیه یکدیگر است و پایان آن به آغازش می پیوندد.» (نهج البلاغه نامه ۲۲) و نیز حضرتشان فرموده اند: «هر گاه کار ها همانند شوند ، پایان آن ها با آغازشان سنجیده می شود.» (نهج البلاغه ...

اعمال یداوی
[18611بازدید]

سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)

سالنامه حجامت سال 1402 تقدیم کاربران عزیز پایگاه طبّ شیعه می گردد.

زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
[1855بازدید]

چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟

با افزایش سواد و گسترش آگاهی‌های عمومی، پدر و مادرهای فقیر هم وقت زیادی صرف پرورش استعدادهای فرزندانشان می‌کنند. بااین‌حال، اقشار بالادست جامعه هم بیکار ننشسته‌اند و عملاً تلاش برای تربیت بهتر بین همۀ اقشار به رقابتی توان‌فرسا تبدیل شده است، طوری که گاهی برخی از زوج‌ها ...

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[2120بازدید]

تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به نماز

در سنین پایین، تربیت، احکامی و اخلاقی است. از سنین ۹ یا ۱۰ سال به بعد سراغ مسائل اعتقادی می‌رویم؛ چون قبل از این سنین کودکان ماوراء و غیب را نمی‌فهمند. هدف تربیت عبادی پرورش بنده و هدف تربیت دینی، شکوفاسازی فطرت های الهی است. تربیت دینی قله‌ای است که به سمت آن باید حرکت کنیم حتی اگر ...

زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
[2088بازدید]

اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.

«والدین دربارۀ نام‌گذاری فرزندانشان همان‌طور فکر می‌کنند که شرکت‌ها دربارۀ نام‌گذاری محصولاتشان، این فرآیند مانند نوعی رقابت بازاری است که در آن افراد باید بتوانند توجه دیگران را جلب کنند تا موفق باشند».

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[2055بازدید]

چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟

دوست داشتن همسر، از صفات انبیای الهیه؛ یکی از ملاکای زیاد شدن ایمان، بیشتر شدن محبّت به همسره و همچنین دوست داشتن همسر، معیاری برای سنجش محبّت اهل بیت علیهم السلام هم هست.

زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
[2109بازدید]

اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟

سریع‌ پاسخ‌دادن به پیام‌ها کم‌کم به وظیفه‌ای طاقت‌فرسا تبدیل شده است، شاید بهترین نشانۀ آن عذرخواهی‌هایی است که در ابتدای جواب‌هایمان می‌نویسیم. فناوری سبب شده است انتظاری در ما شکل بگیرد که خودمان و بقیه را هر لحظه از شبانه‌روز در دسترس بدانیم. اما ...

زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
[1905بازدید]

با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.

یک بچه با عزت نفس طبیعی بچه‌ای است که به‌تجربه یاد گرفته می‌تواند از پس موانع و ناامیدی‌های زندگی بربیاید، مجال و فرصت این را داشته که شکست بخورد و فهمیده که شکست‌خوردن باعث نمی‌شود دوستش نداشته باشند.

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[1905بازدید]

دنیای زیبای دینداران

این متن شامل ده مقاله از معتبر ترین سایت های بین المللی و غربی (Forbes , live science, nature , science daily) است که به ضرورت دینداری و فواید آن می پردازند.

سبک زندگی اسلامی - ایرانی
[3225بازدید]

آزادی در کودکان زیر 7 سال

قطعاً بچه‌ها رو نباید همیشه و همه جا آزاد گذاشت. آزادی بچه‌ها دو خطّ قرمز داره: کار خطرناک و کاری که برای کودک زشت هست ...

اعمال یداوی
[7289بازدید]

سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)

سالنامه حجامت سال 1401 تقدیم کاربران عزیز پایگاه طبّ شیعه می گردد.

پربازدید ترین مطالب

درمان های ساده و عملی انگل های گوارشی[1140728بازدید]
آموزش روش عملی انجام بادکش[1071715بازدید]
نفخ نوزادان(کولیک - دل پیچه)[979546بازدید]
عصاره سیر و لیمو ترش؛ راهی برای باز کردن رگهای قلب[901140بازدید]
پیاز درمانی برای مشکلات زنانه[889873بازدید]
روش های افزایش شیر مادران شیرده[846097بازدید]
روش های تعیین جنسیت جنین[760196بازدید]
چربی خون[550286بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[533266بازدید]
عنبر نسارا؛ پشگل پر خاصیت![499395بازدید]
زردی نوزادان[492076بازدید]
روش های عملی در درمان سرماخوردگی[443244بازدید]
امّ الامراضی به نام یبوست[422116بازدید]
سینوزیت؛ همه گیری قابل درمان[408306بازدید]
مراقبت های پس از زایمان(1)[406958بازدید]
سستی و سفتی کمر؛ خرافه ای عوامانه یا واقعیتی علمی؟![401846بازدید]
انزال زودرس، درمان به دور از هیاهوی تبلیغات[399850بازدید]
تدابیر دوران بارداری(1)[394133بازدید]
واریکوسل[371879بازدید]
کیست پیلونیدال(سینوس پیلونیدال-کیست مویی)[356670بازدید]

از میان مطالب

آب گوشت‏، هنوز هم غذای لذیذی است! (معرّفی 15 نوع آبگوشت سنّتی)
زالو؛ جرّاح کوچک
فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار (مقاله انتخابی)
پسوريازيس (داءالصّدف - بیماری صدف - قوبا)
چگونه یک مصرف کننده هوشمند و فهیم محصولات بهداشتی و آرایشی باشیم؟ (مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (2)
خانواده بدون فرزند!(مقاله انتخابی)
آرامش دیداری (2)
مهندسى ژنتیک و پایان ماهیّت آدمى(مقاله انتخابی)
احیای خانواده و اصلاح روابط خانوادگی (مقاله انتخابی)
آیا ماهی غذای سلامتی است؟!
خستگی دائم بدنی
آرامش دیداری (1)
تغذیه جرم و جنایت (مقاله انتخابی)
روش های افزایش شیر مادران شیرده
امواج وای-فای؛ مرگ تدریجی همه ما (مقاله انتخابی)
میکروتراشه‌های ضد بارداری؛ جدیدترین روش کنترل جمعیت (مقاله انتخابی)
طب اسلامی، ابزاری برای ساختن تمدن اسلامی(مقاله انتخابی)
رکود اقتصادی و فست فودها(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
گسترش دهندگان سرطان (مقاله انتخابی)
خصوصی سازی بیمارستان ها به چه قیمتی؟(مقاله انتخابی)
امّ الامراضی به نام یبوست
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
تدابیر دوران بارداری (3)