سلام من ۴۰ سالمه و ۵ ماه هست پریود نشدم و با مراجعه به پزشک دو آمپول هورمون پروستروژن ۲ روز پیش برای شروع قاعدگی تزریق کردم.فیبرونم بزرگه(بهم گفتند در حد جراحی هست) و کیست هم دارم اما هیچ علایم بالینی ندارم. می تونم از پیاز درمانی استفاده کنم؟پیازدرمانی به کوچک شدن فیبروم و پریود شدن مجددم کمک می کنه با توجه به اینکه پروستروژن تزریقی دریافت کردم؟
سما

سلام خسته نباشید ، برای هیدروسالپنکس بودن لوله های رحمی چه پیشنهادی دارید؟!
Sahar

سلام میشه لینک کانال ایتا تون دو بدین
محمدعلی مهاجر

سلام وقت بخیر ..من ۴تا فیبروم دارم که بزرگترینش ۱۱یانت هست و کوچک ترینش ۴ سانت و یک دوره ۴هفته ای خونریزی داشتم الان روی لک بینی هستم آیا ایتونم از این درمان استفاده کنم ؟آیا امکان داره اگر استفاده کنم دوباره دچار خونریزی شدید بشم؟.. با تشکر
موسوی

به نظرم خیلی خیلی سختگیری و کوته فکری در این مقاله بود مثلا بوکس حرامه چون صدمه میزنه؟ ورزش رزمیه دیگه پس قدیم ائمه هم فعل حرام مرتکب میشدن(استغفرالله)که اموزش شمشیر زنی میدادن چون به بدن آسیب میزد؟چه منطقیه؟ اولا شما هر رشته ورزشی رو اصولی تمرین کنی صدمه نمیبینی هر چقدر هم که میخواد خشن باشه من خودم مربی کونگفو و کیوکوشین و کیک بوکس هستم.تا حالا تو هیچ مسابقه ای اسیب ندیدم چون وقتی آمادگی نداشتم شرکت نکردم. بعدشم شما تا تو موقعیتش قرار نگیرید نمیفهمید تمریناتتون تاثیر داشته یانه بماند که گاهی استرس موقعیت های خطرناک باعث میشه تمام تمرینات رو فراموش کنید .خلاصه که مقاله اکثرا افراطی بود البته بعضی مواردش درست بود ولی درکل افراطی بود و حق به جانب
علی طالبی

ممنون اقای دکتر. بله حتی عرق رازیانه هم هست. الان که پریود نمیشود چطور مصرف کند؟ باید مصرف کند تا خونریزی اتفاق بیافتد و بعد در مدت پریود قطع کنیم ؟و دوباره شروع کنیم؟ عرق چه میزان مصرف شود؟ ممنونم
مریم

سلام. طاعات و عبادات قبول. من از بیماران قبلی شما هستم که به لطف نسخه شما تقریبا مشکل تخمدان پلی کیستیک من حل شد ولی الان ایران نیستم که حضوری خدمت برسیم. مشکل برای دختر ۱۶ ساله من هست که دو سال پیش دوبار به فاصله سه ماه پریود شد و دیگر هیچ خونریزی نداشته تا الان. دکتر های اینجا آزمایش هورمونی و سونو گرافی انجام دادند و گفتند همه چیز نرمال است. ماه پیش برایش ده قرص هورمون نوشتند تا کمک به خونریزی کند ولی فقط دو روز لکه بینی داشت و دیگر هیچ. به نظر شما ما چکار میتوانیم انجام دهیم؟ اگر شرایطش هست ویزیت آنلاین یا ارتباط با ایمیل من در خدمت شما هستم. هرجوری که خودتان صلاح میدانید چون احتمالا درمان بعدی دوز بالاتر هورمون است و نمیدانم صلاح هست یا نه و اصلا جواب میدهد یا نه. خیلی ممنونم.
مریم

سلام ممنون از مطالب مفیدتون ، آب لیمو را اگر با چیری مخلوط کنم اثرش را از دست نمیده ؟ چون معده ام را اذیت میکنه
غلامحسین اشتهاری پور

سلام آقای دکتر ضمن تشکر از سایت پر محتواتون سوالی از خدمتتون داشتم ممنون میشم زود جواب بدین، امروز ظهر ۲۴تیر ماه من حجامت دارم دو روز بعد ۲۶ هم کلاس شنا دارم خواستم بپرسم اگه برم شنا برای جای زخم حجامتم مشکلی پیش نمیاد؟ ممنون از زحماتتون.
مادر

با سلام و خداقوتی آقای ۳۸ ساله هستم، تو آزمایش ویتامین دی ۱۵ بود و تری‌گلیسیرید ۴۸ بقیه موارد نرمال خیلی ضعف دارم و خسته میشم تغذیه خوبی هم دارم، همیشه عسل و نون سبوس دار میخوریم، موارد چند ساله که مقاله مربوط به معده و ترش کردن رو انجام میدم قرص مکمل ویتامین d میتونم مصرف کنم؟
میلاد
داروخانه
خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟
تعداد: 0 میانگین: 0
[تعداد بازدید : 13666]

[نسخه چاپی]

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

 

 

خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟

 

 

 

 

قارچ گانودرما  با نام لاتین  reishi یا ganoderma   از هزاران سال پیش در طب سنتی آسیای شرقی مورد استفاده بوده است. در چین نمادی از سلامتی و طول عمر به همراه شادی و اقبال در زندگی بوده و بیش از ۲۰۰۰ سال است که برای درمان پزشکی استفاده می شود. گانودرما زمانی تنها برای امپراطوران و بزرگان استفاده می شد و در اختیار عموم مردم قرار نداشت. ثروتمندان در دوران باستان با امید جاودانگی و آرامش، از نوشیدنی گانودرما استفاده می کردند. در چین باستان از گانودرما با عناوینی همچون “گیاه توانمندی معنوی” و “قارچ ده ساله” یاد می کردند. در باور چین باستان نوشیدن معجونی از قارچ گانودرما ، جاودانگی و طول عمر را به ارمغان می آورد.

 

 

فواید و اثر بخشی


سطح شواهد در سطح بالایی از نظر علمی نیست و در سطح insufficient evidence یا "شواهد ناکافی" قرا می گیرد.


۱- تومورهای غیرسرطانی در روده بزرگ و راست روده: تحقیقات اولیه نشان داده است که مصرف عصاره‌ی این قارچ به مدت ۱۲ماه تعدادی از تومورهای روده را در افراد مبتلاء به آدنوکارسینوم روده کاهش می‌دهد.

 

۲- گرفتگی رگ ها: تحقیقات اولیه نشان می‌دهد احتمالا مصرف نوع خاصی از محصولات این قارچ (Ganopoly) می‌تواند علائم مربوط به تنگی عروق قلبی شامل درد قفسه سینه و تنگی نفس را کاهش دهد. ( کاهش علائم نه درمان)

 

۳- بیماری دیابت: تحقیقات اولیه نشان داده است که مصرف نوع خاصی از محصولات این قارچ  (Ganopoly)به مدت 12 هفته مقدار هموگلوبین را کاهش می‌دهد ولی هیچ تاثیری بر سطح قندخون در افراد با دیابت نوع دو ندارد.

 

4- هپاتیت :B تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که مصرف نوع خاصی از محصولات این قارچ (Ganopoly) برای 12 هفته می‌تواند مقداری از میزان ویروس هپاتیت B را در بدن کاهش دهد. همچنین به نظر می رسد این محصول عملکرد کبدی را در افراد مبتلا به این بیماری بهبود بخشد.

 

5- کلسترول خون: تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که استفاده روزانه از عصاره قارچ گانودرما به مدت 12 هفته سطح کلسترول را در افرادی که فشار خون بالا و یا کلسترول بالا دارند، تحت تاثیر قرار نمی دهد.

 

6- فشار خون: شواهد متناقض در مورد اثرات قارچ گانودرما در فشار خون بالا وجود دارد. تحقیقات اولیه نشان می دهد که استفاده روزانه از عصاره قارچ گانودرما به مدت 12 هفته، فشار خون را در افرادی که دارای اندکی فشار خون بالا هستند کاهش نمی دهد. با این حال، تحقیقات دیگر نشان می‌دهد که مصرف قارچ گانودرما باعث کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون شدید می‌شود.

 

7- سرطان ریه: تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که مصرف قارچ گانودرما، تومورهای ریه را کاهش نمی‌دهد. با این حال به نظر می‌رسد که عملکرد سیستم ایمنی و کیفیت زندگی افراد مبتلا به سرطان ریه را بهبود می‌بخشد.

 

فواید متعدد دیگری نیز برای این قارچ از قبیل تاثیر روی دردهای عصبی، سیستم ایمنی، عفونت های ویروسی و... بیان شده که برای رد یا اثبات آن نیاز به تحقیقات بیشتری است و شواهد کافی تا کنون در اختیار نیست.

 

نکته: با توجه به این که تمام تاثیرات فوق در قسمت شواهد ناکافی تقسیم بندی شده است پس توصیه به تجویز آن جهت مراجعین نمی‌شود.

 

 

اثرات جانبی و ایمنی

 

  • مصرف پودر قارچ در مدت زمان بیش از یک ماه احتمالا غیرایمن و به همراه خطر آسیب به کبد می‌باشد.
  • مصرف خوراکی عصاره قارچ به میزان یک سال احتمالا ایمن و بی خطر است.
  • سایر عوراض احتمالی قارچ گانودرما شامل موارد زیر است:

 

 

  1.    خشکی مخاط دهان، گلو و بینی همراه با خارش
  2. ناراحتی معده
  3.   خونریزی بینی
  4. مدفوع خونی
  5.   مصرف شراب این قارچ می‌تواند منجر به راش (ضایعات پوستی) شود.
  6.   تنفس هاگ این قارچ می‌تواند منجر به بروز آلرژی شود.

 

 

هشدارها

 

مصرف در بارداری و شیردهی: هیچ گونه شواهد قابل اطمینانی مبنی بر بی‌خطر بودن مصرف این قارچ در بارداری و شیردهی وجود ندارد. بنابراین توصیه می‌شود از مصرف این قارچ اجتناب شود.

 

مصرف در خونریزی: مصرف مقدار زیاد این قارچ خطر خونریزی را در افراد با اختلالات خونریزی دهنده افزایش می‌دهد.

 

فشار خون پایین: به نظر می رسد این قارچ قادر به کاهش فشار خون است و این نگرانی وجود دارد که ممکن است در صورت مصرف، فشار خون پایین بدتر شود و در درمان مداخله ایجاد کند. در فشار خون خیلی پایین بهتر اجتناب شود.

 

ترومبوسیتوپنی (کاهش تعداد پلاکت های خون): دوزهای بالا از این قارچ ممکن است خطر خونریزی در افراد مبتلا به ترومبوسیتوپنی را افزایش دهد.

 

جراحی: دوزهای بالا از قارچ گانودرما ممکن است در بعضی افراد خطر خونریزی را در صورت استفاده قبل یا بعد از جراحی افزایش دهد. قارچ گانودرما حداقل 2 هفته قبل از عمل جراحی استفاده نشود.

 

 

تداخل دارویی

 

 

1. مصرف همزمان قارچ گانودرما با داروهای ضد فشارخون تداخل دارد. قارچ گانودرما ممکن است فشار خون را کاهش دهد. مصرف قارچ گانودرما همراه با داروهای ضد فشار خون می تواند فشار خون فرد را خیلی کاهش دهد. تعدادی از داروهای کاهنده فشارخون عبارتند از: کاپتوپریل، انالاپریل، لوزارتان، والسارتان، دیلتیازیم، آمیلودیپین، هیدروکلروتیازید، فوروزماید و...

 

2. داروهای ضد انعقاد خون با گانودرما تداخل دارند. دوزهای بالا از قارچ گانودرما ممکن است باعث کاهش سرعت لخته شدن خون شود. مصرف قارچ گانودرما همراه با داروهای ضد انعقادخون احتمال کبودی و خونریزی را افزایش می‌دهد.

 

تعدادی از داروهای ضد انعقادخون عبارتند از: آسپرین، کلوپیدوگرل (پلاویکس)، دیکلوفناک، ایبوپروفن، ناپروکسن، دالتپارین، اناکساپرین، هپارین، وارفارین و...

 

دوز و میزان مصرف: دوز مناسب از قارچ گانودرما بستگی به عوامل متعددی نظیر سن، سلامتی و چندین شرایط دیگر دارد. در حال حاضر اطلاعات علمی کافی برای تعیین دوز مناسب برای قارچ گانودرما وجود ندارد. به یاد داشته باشید که محصولات طبیعی همیشه لزوما ایمن نیستند و دوز آن‌ها می تواند مهم باشد.

 

 



منبع :

دفتر بهبود تغذيه جامعه


ترجمه و تنظیم: زارعی نسب – کارشناس تغذیه


سایت معتبر  webmd



نظرات
  سلام و وقت تون به خیر آقای دکتر ، آیا دم کرده قارچ گانودرما رو میشه با آب لیموترش مصرف کرد !؟
ارسال کننده نظر : محسن بهروزی      تاریخ ارسال نظر : ۲۶ فروردين ۱۳۹۹
  

سلام. اطلاعات علمی زیادی درباره این قارچ ندارم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۶ فروردين ۱۳۹۹



  باعرض سلام. از نظرشما روغن بنفشه با پایه بادام بهتره یا زیتون. برای مصارف پوستی
ارسال کننده نظر : موسوی      تاریخ ارسال نظر : ۱۴ تير ۱۳۹۸
  

سلام. بادام.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۵ تير ۱۳۹۸



 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟
آرامش دیداری (1)
بزرگی خوش خیم پروستات
زندگیِ آزمون‌زده (مقاله انتخابی)
نترس و فرزندت را تحسین کن
کرونا، مردن از ترس مرگ!!
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم ...
بیوتروریسم؛ یک جنگ نابرابر (مقاله انتخابی)
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
دروغی به‌نام «حریم خصوصی» و «جریان آزاد اطلاعات» (مقاله انتخابی)
آزادی در کودکان زیر 7 سال
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟
مَـــرهَـــم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست سوّم)
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
زگیل تناسلی
5 برنامه غذایی پیشنهادی به زوج های نابارور
هشدار: من از واژۀ «چاق» استفاده می‌کنم (مقاله انتخابی)
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!
سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
کودک و تفکّر اقتصادی (1)
کودکان ثروتمندان از طعم غذاهای سالم‌ بیشتر لذت می‌برند (مقاله انتخابی)
بهداشت جنسی کودک
هوش جنسی کودک