سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
زیبایی برای مقابله با بحران؛ بازسازی جهان با چاقوی جراحی(مقاله انتخابی)
تعداد: 2 میانگین: 5
[تعداد بازدید : 10962]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرحمن الرحیم

و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

 

زیبایی برای مقابله با بحران؛ بازسازی جهان با چاقوی جراحی

 



مونا شوله


چکیده:


خانم لوری اسیگ، در بهار ٢٠٠٧ از محل دفترش واقع در دانشگاه میدلسبوری در ورمونت، در مکالمه تلفنی با دو مسیول بانک اعلام کرد، ایالات متحده در آستانه بحرانی وخیم قرار گرفته است. البته شناخت او از مسایل اقتصادی تنها در حد پرداخت صورت حساب قهوه صبحگاهی اش خلاصه می شد. اما حوزه تحقیقات جامعه شناسی اش در عرصه جراحی پلاستیک، وی را در موقعیتی ممتاز قرار می داد تا از اولین شاهدان آنچه باشد که «بحران ساب-پرایم تن و بدن» می نامید.


در ایالات متحده، هزینه ٨٥ در صد آنچه در حوزه تخصص زیبایی قرار می گیرد (جراحی، تزریق مواد ضد چین و چروک، ...) از طریق گرفتن وام تامین می شود. همچون دیگر کشور ها به غیر از مکزیک و استرالیا، در آنجا دسترسی به چنین وامی، مستلزم داشتن سرمایه اولیه نیست. تسهیلات اخذ این گونه وام ها مدیون دو تصمیم گیری رونالد ریگان پس از تصدی قدرت در سال ١٩٨١ می باشد: آزاد سازی تبلیغات در عرصه پزشکی و مقررات زدایی در زمینه اخذ وام  نهاد های ویژه تامین مالی خدمات پزشکی.

 

یکی از مهمترین آنها یعنی Care Creditکه به «جنرال الکتریک» وابسته است، به هر کسی وام بدون شرط می دهد، حتی به افرادی که در شرایط بی ثباتی شغلی به سر می برند. نرخ بهره به ٢٨ در صد می رسد و به محض آنکه یک ماه پرداخت وام به تعویق افتد، نرخ بهره دو برابر می شود.. به این ترتیب، جراحی پلاستیک که سابقاً مختص اعیان و ثروتمندان بود، به کارخانه «یکدست سازی چهره و پیکر» توده ای تبدیل شده است. به گفته یکی از متخصصین امر، «یک آرایشگر همانقدر می تواند مشتری ما باشد که یک خانم کادر عالی رتبه وال مارت» ـ ٩٠ در صد مشتری ها مونث و سفید پوست می باشند. بین سال های ٢٠٠٠ و ٢٠١٠، امریکایی ها نزدیک به ٥.١٢ میلیارد دلار صرف خدمات پزشکی در عرصه زیبایی کردند.


رشد اقتصادی در این عرصه ـ ٤٦٥ در صد در مدت ده سال ـ به موازات تعمیق حفره بین ثروتمند و فرودست صورت گرفت. این پدیده از سویی بیانگر تلاش مذبوحانه حل تضاد بین رویاهایی هر چه بزرگ تراست که با به صحنه گذاشتن شیوه زندگی ثروتمندان تقویت می شود، و از سوی دیگر، درآمد بیش از پیش نازل مردم است.جراحی پلاستیک، منطبق با دیدگاه لیبرالی از انسان است، انسانی که بی نهایت آلت دست و فارغ از هر گونه اراده است. انسانی که می بایست دایما در جهت بهینه سازی خویش پیش رود.این دیدگاه بر این باور تکیه دارد که همه مشکلات و راه حل آنها و شکست، همچون پیروزی، ریشه در جوهر ذاتی فردی دارد و نه جمعی.


اسارت در چنبره چنین منطقی، می تواند توضیح دهد، به چه دلیل این صنعت چندان از بحران صدمه ندیده است. خانم اسیگ قبل از همه مشاهده کرد که هم میهنانش بیش از هر زمان دیگر حاضر به رفتن زیر تیغ جراحی می باشند، حتی اگر لازم باشد خانه خود را برای بار دوم گرو بگذارند. آنان بدن خود را همچون سرمایه ای می انگارند که می بایست برای ارایه در بازار ارزش گذاری شود ـ بازار عشق و یا بازار کار ـ تا شاید بتوانند بالاخره شانس مشاهده تحقق رویای امریکایی خود را داشته باشند. لذا تغییر ظاهر برای جلوه بهتر، از هر سرمایه گذاری دیگری معقولانه تر به نظر می رسد . یکی از دوستان خانم اسیگ که کسب شخصی کوچکی دارد به او چنین گفته است: «من فکر کردم شاید اگر کمتر به نظر پیر و خسته بیایم، بیشتر مشتری داشته باشم» او بر خلاف وضع مالی خراب، اخیرا مبلغ ٨٠٠ دلار برای تزریق در چروک بینی و دهانش پرداخت کرد. این تنها پاسخی است که او توانسته است برای حل معضل عدم امنیت که ریشه ساختاری دارد، بیابد.


در فرانسه نیز صنعت خدمات زیبایی، عدم امنیت اجتماعی را به نفع خود به کار می گیرد. پرونده اخیر «ویژه نامه برای جوان ماندن» مجله Elleشاهد این مدعاست. مورد کلویه ٣٦ ساله، برای بررسی «نظر کارشناسی در زمینه پوست» ارایه شده است: «از این پس نمی باید اسید هیالورنیک در چاک اخم ابروی او تزریق کرد، بهتر است از توکسین بوتولیناستفاده شود. به فرم صورتش هم از امروز باید توجه کند. در سن پنجاه سالگی صورت وی به صورت جدی آویزان شده است و تنها راه علاج برای «ترمیم»، لیفتینگ خواهد بود».


خانم اسیگ یاد آور می شود، ایدیولوژی لیبرالی بر تجلیل از «آزادی انتخاب» استوار است. اما آنچه در صحبت های افرادی که مورد نظر سنجی قرار گرفته اند جای شگفتی دارد، ناتوانی آنان است که از خلال کلمات رخ می نماید: «چه بخواهیم و چه نخواهیم، در جامعه ما تنها ظاهر اهمیت دارد»؛ «در عمل، همواره فرد جوان¬تر است که استخدام می شود»... استفاده از لیفتینگ یا بوتوکس به نظر آنها راه حلی است غیر قابل اجتناب «مثل پرداخت اجباری مالیات و یا مرگ»؛ به این ترتیب آنها خودشان آفریننده واقعیتی می باشند که ادعا دارند می بایست بر آن گردن نهند. گویا جنبه جمعی این رفتار آنقدر دایماً انکار می شود که بالاخره بر علیه خودشان عمل می کند. به این دلیل که همه می خواهند از بقیه یک سر و گردن بالاتر باشند، بازار مکاره رقابتی بی معنا به راه می افتد که همه پیشانی ها در آن می بایست بیش از پیش صاف؛ خطوط چهره هر چه محوتر و سینه ها هرچه بزرگتر باشند. نشر انواع عکس ها از بدن های مصنوعی صاف و براق مانکن ها و مشاهیر، خط سیر را تعیین می کند و به اضطراب، تحقیر و نفرت از بدن های واقعی می انجامد.


اوج ریشخند روزگار در آن است که اغلب جراحانی که در این عرصه مشغولند، در ابتدا رویاهای دیگری در سر می پروراندند، از جمله جراحی ترمیمی و بازسازی؛ اما تخصص خود را در جراحی پلاستیک برای کار گذاشتن پستان مصنوعی و برداشتن چربی شکم یا لیپوساکشن، کامل کرده اند تا بتوانند آنها نیز به نوبه خود وام هایشان را پرداخت کنند!


برخی تا آنجا پیش می روند که ادعا کنند کارشان فمینیستی است چرا که به زنان اجازه می دهد تا «اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند». همانطور که خانم اسیگ می گوید، در واقع اعتماد به نفس با تسکین خاطر ناشی از «ابراز وفاداری نسبت به نظم حاکم» تلفیق شده است. او این نتیجه گیری را در خلاصه ای از کار های میشل فوکو در رابطه با اعمال قدرت مدرن از طریق تحمیل انضباط بر بدن، ارایه می دهد. او یاد آور می شود، در اصل طرح جراحی پلاستیک در چارچوب یکسان سازی نژادی و جنسی به میان آمد: هدف آن محو همه نماد هایی بود که فرد را به عنوان «غیر سفید» انگشت نما می کنند و در نظر داشت تا وی را از این بدن «ناموزون» برهاند. در ضمن جراحی پلاسیک می خواست تفاوت بین دو جنس را تشدید کند که خود به مثابه نماد برتری نژادی است. اولین جراحان، «دماغ یهودی و ایرلندی» را نمی پسندیدند؛ امروز یک جراح ایرانی می گوید،«والت دیسنی بلای بزرگی بر سر دماغ ایرانی ها آورد». اشتیاق شدید خدایان تیغ جراحی نسبت به زن سفید که می خواهند «زنانگی» اش را هر چه بیشتر تشدید کنند، روز به روز فزونی یافته است.


«هر چه بیشتر زن بودن» ، « بالا بردن اعتماد به نفس»: در فرانسه این اهداف موضوع اصلی روزهای «تلاش برای تغییر ظاهر» می باشد که مرکز کاریابی با همکاری بنیاد Ereelبرای بیکاران زن سازماندهی می کند. در هییت مدیره این نهاد «نیکوکاری» دو معاون شهردار منطقه شانزدهم پاریس [اعیان نشین ـ م]، مدیر بخش آشپزی دفتر نخست وزیری و سینتیا فلوری فیلسوف رسانه ای، عضو هستند و مادر خوانده بنیاد، خانم پنلوپ فیون، همسر نخست وزیر فرانسه است.

 

این امر که مرکزی که مرتبا اسامی بیکارانی را که واجد شرایط نیستند از لیست مقرری بگیران حذف می کند و همسر نخست وزیری که سپر مالیاتی را مستقر کرد [به موجب آن مالیات ثروتمندان از سقف معینی بالاتر نمی رود ـم] یک روز را به «عزیز کردن» بخشی از قربانیان مستقیم اعمال خود اختصاص می دهند، انسان را تحت تاثیر قرار می دهد. نشریه Canard enchainéبا لحن گزنده ای می گوید: «در سایت «دفتر تصاویر» که عکس های قبل از برنامه تغییر شکل زنان بیکار را به نمایش می گذارد، هر کدام از بیکاران سیاه پوست که با موهای فرفری وارد می شد، چند ساعت بعد با مو های صاف شده یا مجعد ظاهر می شد.


خانم ماری آن شازل هنر پیشه که از مهمانان برنامه ای بود که در ماه ژانویه به مناسبت شروع این ابتکار با بوق و کرنای رسانه ای بر پا شدگفت،  به «ترفند های زنانه» برای پایان بخشیدن به معضل بیکاری وسیع، اعتماد کامل دارد. حضور خانم فیون، همسر نخست وزیر، بی سر و صداتر بود اما به ما اجازه داد تا ببینیم وی لباس های سیاه و خاکستری را ترجیح می دهد؛ شاید بهتر باشد از رنگ های گرم تر و جذابتری استفاده کند و زنانگی خود را بیشتر به نمایش گذارد،؛ مثلاً می تواند موهای خود را رنگ کند. جرات کند و لباس یقه باز بپوشد. جواهر بیاویزد. کمی سرخاب و روژ لب براق بزند!


آرایشگر توصیه های خود را به شوخی به زن بیچاره ای که آنجا بود ارایه می داد : «زیر چشمتان را خوب مالش دهید تا جلوی بروز چین و چروک گرفته شود». شاید به زودی وام ویژه لیفتینگ شامل افرادی شود که مستمری اجتماعی حد اقل را دریافت می کنند؟

 

 

 

منبع:http://ir.mondediplo.com/article1682.html  به نقل از: ماهنامه سیاحت غرب، شماره 94



نظرات
  با سلام من فکر میکنم مزاج بدنم سرد و مزاج کبدم گرم است(با اینکه کهیرهای غول آسا و حساسیت دارم، با خوردن کاسنی و خاکشیر و ... سریع سردی میکنم و حالم بد میشود).چه باید بکنم؟
ارسال کننده نظر : سحر      تاریخ ارسال نظر : ۱۶ مهر ۱۳۹۳
  

سلام، روزی سه استکان از مخلوط عرق های کاسنی و شاهتره و رازیانه میل کنید. هر روز جوشانده ای از عنّاب و سپستان و گل نیلوفر و بابونه میل کنید. تند و چرب و مصنوعی نخورید. با مشورت پزشک حجامت هم بکنید. 


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۶ مهر ۱۳۹۳



  سلام.اقای دکتر قدیمها میگفتن جوش عرور جوانی.من که نزدیک 35سالمه چرا جوش میزنم.حداقل بیست ساله دارم جوش میزنم.پوستم پره از لک و جای چوش و ج ش.اصلا از ترس جوش لب به شیرینی و غداهای مصنوعی نمیزنم اما همچنان ادامه دارند
ارسال کننده نظر : مرحان      تاریخ ارسال نظر : ۲۰ تير ۱۳۹۳
  

سلام، روزی سه استکان از مخلوط عرق های کاسنی و شاهتره میل کنید. هر روز جوشانده ای از عنّاب و سپستان و گل خطمی میل کنید. تند و چرب و مصنوعی نخورید. با مشورت پزشک حجامت هم بکنید. یک ق چ کف دریا را در نصف استکان سرکه انگور ریخته روزی دو سه بار روی جوشها ماساژ دهید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۲ تير ۱۳۹۳



  سلام، برای درمان پوسته پوسته شدن لب چیکار میشه کرد؟ خیلی ممنون از سایت پربارتون
ارسال کننده نظر : مینا      تاریخ ارسال نظر : ۱۳ خرداد ۱۳۹۳
  

سلام، روزی سه استکان از مخلوط عرق های کاسنی و شاهتره میل کنید. هر روز جوشانده ای از عنّاب و سپستان و گل خطمی میل کنید. تند و چرب و مصنوعی نخورید. با مشورت پزشک حجامت هم بکنید. ناف و لب را با روغن بنفشه ماساژ دهید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۷ خرداد ۱۳۹۳



  سلام وممنون ازسایت خوبتون میخواستم بدونم میتونیم به مخلوط عرق کاسنی وعرق شاتره کمی عسل برای خوش طعم شدن اضافه کنیم یاخاصیتش روکم میکنه؟
ارسال کننده نظر : آفتاب      تاریخ ارسال نظر : ۱۵ فروردين ۱۳۹۳
  

سلام، خوب است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۶ فروردين ۱۳۹۳



  باسلام زیر بلغم خیلی بو بد می دهد حتی روی لباسام مثل نمک سفید میشه هرچقدر هم میشوییم پاک نمیشه بوی بدش خیلی پآزار دهنده شده با اینکه دائما حمام میکنم ولی بازهم تأثیری نداره میخواستم یک راه درمان برام بگین ممنون
ارسال کننده نظر : زهرا      تاریخ ارسال نظر : ۶ فروردين ۱۳۹۳
  

سلام، روزی سه استکان از مخلوط عرق های کاسنی و شاهتره میل کنید. هر روز جوشانده ای از عنّاب و سپستان و گل خطمی میل کنید. تند و چرب و مصنوعی نخورید. با مشورت پزشک حجامت هم بکنید. روش های مقاله تعریق زیاد را هم انجام دهید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۶ فروردين ۱۳۹۳



  سلام ممنون از راهنمايي تون خدا خيرتون بده
ارسال کننده نظر : زهره      تاریخ ارسال نظر : ۴ فروردين ۱۳۹۳


  سلام خسته نباشيد مادر همسرم چند ماهي هست که بعضي وقتها پوست دست و پاشون قرمز ميشه و خارش ميگيره آيا درماني هست براشون ؟ ممنون از سايت مفيدتان
ارسال کننده نظر : زهره      تاریخ ارسال نظر : ۲۸ اسفند ۱۳۹۲
  

سلام، روزی سه استکان از مخلوط عرق های کاسنی و شاهتره میل کنید. هر روز جوشانده ای از عنّاب و سپستان و گل خطمی میل کنید. تند و چرب و مصنوعی نخورید. با مشورت پزشک حجامت عام هم بکنید. 


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲ فروردين ۱۳۹۳



  سلام خسته نباشيد ميشه لطفا مقاله اي هم در مورد درمان غبغب ارائه کنيد ؟ باتشکر از سايت بي نظيرتان
ارسال کننده نظر : آسيه      تاریخ ارسال نظر : ۲۲ بهمن ۱۳۹۲


  زیارت قبول. سفرتان بی خطر..
ارسال کننده نظر : ناشناس      تاریخ ارسال نظر : ۲۲ دي ۱۳۹۲


  سلام زنی 27 سالم که در کوچکی به علت افتادن زخمی روی صورتم به اندازه 2سانت تشکیل شد که بخیه نزدم و خود به مرور خوب شد الانبه علت اینکه رزیم گرفتم کمی پوستم چروک شده وزخمم دیده می شود ایا دارویی برای برطرف شدن زخم وچروک صورتم هست
ارسال کننده نظر : ارزو      تاریخ ارسال نظر : ۱۳ آبان ۱۳۹۲
  

سلام، من بلد نیستم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۶ آبان ۱۳۹۲



 
12
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[1388بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[2329بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[2625بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[2883بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[2346بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![4612بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[4611بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[4357بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[4726بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[4660بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [4749بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[5350بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[6302بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟ (مقاله انتخابی)[7665بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار (مقاله انتخابی)[6687بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ (مقاله انتخابی)[7153بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)[7560بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی (مقاله انتخابی)[8403بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)[8659بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[9713بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

کودک و تفکّر اقتصادی (1)
دنیای زیبای دینداران
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)
جامعۀ مصرف گرا (مقاله انتخابی)
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟ (مقاله انتخابی)
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
جذابیت و زیبایی به قیمت انواع سرطان (مقاله انتخابی)
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!
سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک (مقاله انتخابی)
کاربران موبایل دقت کنید!
قبل از انتشار عکس فرزندتان در فیسبوک، به آینده‌اش فکر کنید (مقاله انتخابی)
نترس و فرزندت را تحسین کن
«با لبخند کارکردن» چگونه به زنان آسیب می‌رساند؟ (مقاله انتخابی)
بهداشت جنسی کودک
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ (مقاله انتخابی)
هوش جنسی کودک
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟
سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)
لطفاً کمی غیربهداشتی باشید!! (مقاله انتخابی)
آرامش دیداری (2)