سلام. من واریس پشت پا زیر زانو دارم. یک پرستار به من گفت بیا با سرنگ و با خون گرفتن رگهای واریستو تخلیه میکنم و خوب میشه. آیا این کار علمی هست و اینطوری درمان میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مریم

سلام وقتتون بخیر...من ۵روز در هفته باشگاه میرم.ایا میتونم این رژیم رو بگیرم؟
هانیه دهقانی

سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد
طبّ اسلامی و قرآنی
ختنه، راهى براى مقابله با ایدز(مقاله انتخابی)
تعداد: 0 میانگین: 0
[تعداد بازدید : 9511]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین

 


ختنه، راهى براى مقابله با ایدز





چکیده: 

 

یک تحقیق جدید، بیان گر رابطه غیرقابل انکار بین ختنه و کاهش خطر ابتلا به بیمارى مرگ بار ایدز است. طبق برآورد پژوهشگران، احتمال آلودگى به ویروس ایدز براى مردان ختنه نشده، 5/2 تا 8 برابر بیش تر از مردان ختنه شده است. 



مردان ختنه نشده، زودتر به بیمارى ایدز مبتلا مى شوند؛ به همین دلیل، پزشکان توصیه مى کنند که همه مردان ختنه شوند. 

 
نلسون ماندلا در یکى از روزهاى تابستان سال 1935 با عصبانیت و در حالى که پاهایش را از هم باز کرده بود، روى تخت نشسته بود و انتظار مى کشید. تابستان بود و هوا گرم. به ناگاه، سروکله پزشک پیدا شد. او بدون آن که ماندلا را بى هوش کند، چاقویش را در دست گرفت و کارش را آغاز کرد. 

 
ختنه در آفریقا مدتى است که دیگر حکم رسم و رسوم را ندارد، بلکه جنبه بهداشتى و پزشکى پیدا کرده است. به همین دلیل، روز به روز بر شمار خانواده هایى که پسران شان را ختنه مى کنند، افزوده مى شود. حدود 70 درصد از کل مردان مبتلا به HIVدر سرتاسر دنیا، در نتیجه رابطه جنسى با زنان، به این ویروس، آلوده شده اند. این مردان، تعدادشان 8/12 میلیون نفر است که اکثرشان در آفریقا هستند. بر طبق آمارهاى جدید، خطر آلودگى به این ویروس براى مردان ختنه نشده، بیش تر از مردان ختنه شده است. دلیل احتمالى که براى این امر وجود دارد، چندى پیش، توسط دانشمندان دانشگاه ملبورن اعلام شد. آن ها به هنگام آزمایش هاى خود متوجه شدند که سطح داخلى پوسته اضافى روى اندام جنسى مرد، نمى تواند از ورود باکترى جلوگیرى کند، این در حالى است که سطح خارجى آن که ضخیم تر و قوى تر است (البته نه به قدرت پوست پاشنه پا)، قادر به دفع باکترى هاست. براس پترسون، ویروس شناس آمریکایى مى گوید: خود او چه گونگى ورود عامل بیمارى زا از این بخش از بدن را، که از نظر آناتومى ضعیف است، مشاهده کرده است. او براى انجام آزمایش هاى خود، تاکنون 30 پوسته تازه قطع شده را با عوامل بیمارى زاى مرگبار آلوده کرده است. او این پوسته ها را از مردانى دریافت مى کند که به دلیل تنگ شدن پوسته در سنین بالا مجبور به قطع آن مى شوند. این افراد، بین 20 تا 45 سال سن دارند که بیش از دیگر گروه هاى سنى با خطر ایدز مواجهند. 

 
پترسون پوسته هاى جدید را در آزمایش گاهش در دانشگاه نورس وسترن شیکاگو، بدین ترتیب مورد آزمایش قرار مى دهد که سلول هاى سطح خارجى آن ها را با رنگ علامت گذارى مى کند، سپس ویروس هاى ایدز را با رنگى متفاوت علامت گذارى مى کند و آن ها را در معرض یک دیگر قرار مى دهد. ویروس هاى ایدز در سطح داخلى پوسته نفوذ مى کنند و رنگ آن را تغییر مى دهند. در مقابل، ویروس هایى که به سراغ سطح خارجى رفته اند، قادر به نفوذ نیستند و همانند دانه هاى شبنم روى سطح خارجى باقى مى مانند. 


طبق برآورد پژوهشگران، احتمال آلودگى به ویروس ایدز براى مردان ختنه نشده، 5/2 تا 8 برابر بیش تر از مردان ختنه شده است. از این رو، پترسون بر این باور است که ختنه در بسیارى از کشورها، بهترین شیوه پیش گیرى در مقابل بیمارى ایدز است. 


این توصیه، به ویژه براى آفریقا موثر خواهد بود؛ چرا که در این قاره، اغلب مردان مبتلا به ایدز از طریق مقاربت با زنان آلوده شده اند. 70 درصد کل مبتلایان به HIV، در حالى که این منطقه تنها ده درصد جمعیت جهان را در خود جاى داده است، در جنوب صحرا زندگى مى کنند. 


چندى پیش، دانشمندان آفریقایى نیز به موضوع عجیبى پى بردند و آن این که، پس از آزمایش 187 زوج نامتشابه توسط پزشکان در رواندا، مشخص شد که زنان همگى به HIV آلوده اند، در حالى که مردان از آلودگى به این ویروس در امان مانده اند. پس از مشخص شدن این موضوع، پزشکان مردان را نسبت به خطر بالاى آلودگى به HIV مطلع نمودند و به آن ها به طور رایگان، کاندوم دادند، ولى تلاش بیهوده بود و تقریبا هیچ یک از آن مردان به توصیه پزشکان عمل نکردند. 


دو سال و نیم بعد، اتفاق شگفت انگیز دیگرى رخ داد و آن این که هیچ یک از 50 مردى که ختنه شده بودند، به HIV آلوده نشد، در حالى که مردان ختنه نشده همگى به ایدز مبتلا شدند. 


این اطلاعات و آمار، سبب شده است که پزشکان، حدس و گمان هاى جدیدى بزنند. به اعتقاد رابرت بیلى، اپیمیولوژ در دانشگاه ایلینوس شیکاگو، ختنه شدن مردان در کشورهایى همچون نیجریه و اندونزى که تنها حدود یک پنجم کل مردانشان در تمام مدت زندگى ختنه نشده باقى مى مانند، سبب مى شود که ابتلا به ایدز به میزان 25 درصد کاهش یابد. به عنوان مثال، اگر تمام مردان زامبیا و تایلند ختنه شوند (در تایلند تنها از هر 5 مرد یک نفر ختنه مى شود)، در آن صورت امکان ابتلا به ایدز به میزان 50 درصد کاهش مى یابد. 

 

منبع: اشپیگل، 15 / ژانویه / 2001 

 


گزارش BBC از فوائد خاص "ختنه" مردان!

منبع :

سیاحت غرب، شماره سه


تیتر یک


مجله طب سنتی اسلام و ایران


کانال تلگرامی مصاف



نظرات
  سلام خداقوت ، آقای دکتر پسرم بعد ختنه آلتش عفونت کرده چکار کنم؟
ارسال کننده نظر : حمیدی      تاریخ ارسال نظر : ۹ مهر ۱۳۹۹
  

سلام. روزی چند بار عنبرنسارا دود بدهید. محل را با عسل بپوشانید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۲ مهر ۱۳۹۹



  سلام آقای دکتر خداقوت ، من میخوام پسرمو ختنه کنم ، چکار کنم که زودتر خوب بشه؟ لطفا هم برای روش سنتی بگین هم حلقه
ارسال کننده نظر : کریمی      تاریخ ارسال نظر : ۳ شهريور ۱۳۹۹
  

سلام. کار خاصی لازم نیست. موضع ختنه را هر چند ساعت کمی عسل بمالید. در صورت ورم، عنبرنسارا دود بدهید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۳ شهريور ۱۳۹۹



  اگه شما درست میگید پس چرا در ایران که همه بجز بعضی اقلیت ها ختنه اند آمار ایدز بیداد می کنه؟
ارسال کننده نظر : محمد      تاریخ ارسال نظر : ۶ بهمن ۱۳۹۵
  

سلام. ختنه احتمال ابتلا را کم می کند ولی نمی تواند مانع کامل برای بروز این بیماری باشد. افزایش بروز ایدز معلول بی اخلاقی های گسترده جامعه فعلی ماست. طبیعتا اگر ختنه ای در کار نبود، این آمار بدتر هم می شد.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۲ بهمن ۱۳۹۵



  واقعا تشکر.مطالب شما ساده ودر عین حال علمی ست .و واقعا هم کمک به درمان فرد میکنید هم سطح اطلاعاتش را ارتقا میدهید.و من سبک ارایه ی مطلبتان را بشدت میپسندم.
ارسال کننده نظر : مهدی.گرجیان      تاریخ ارسال نظر : ۲۸ مرداد ۱۳۹۵


  سلام آقای دکتر...وقت عالی بخیر و خدا قوت ....این مقاله تون بامزه بود منتها خدا کنه باعث پررویی بعضیا نشه ...منظورم اینه که به گمان اینکه ختنه شدن و ایدز نمیگیرن با خیال راحت همش برن سراغ رفتارهای پر خطر جنسی! کاش فرصت میشد در کنار چنین مقالات علمی برخی احادیث و روایات مذهبی هم تو سایت قرار داده می شد تا حقانیت و جامعیت شریعت اسلام و مذهب شیعه هر چه بیشتر هویدا شود. با سپاس فراوان
ارسال کننده نظر : یپراک      تاریخ ارسال نظر : ۱۹ تير ۱۳۹۵


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

جلوه های درمانی قرآن کریم (مقاله انتخابی)[9752بازدید]
جایگاه ضوابط شرعی مرتبط با آموزش، پژوهش و درمان در طب سنتی ایران (مقاله انتخابی)[7071بازدید]
شفا از منظر قرآن کریم (مقاله انتخابی)[12521بازدید]
نقش بینش توحیدی در سلامت انسان (مقاله انتخابی)[9184بازدید]
اصول‌ تغذيه‌ در سيره پيامبر اعظم‌ (صلوات الله علیه و آله) (مقاله انتخابی)[9106بازدید]
ختنه، راهى براى مقابله با ایدز(مقاله انتخابی)[9512بازدید]
بهداشت از منظر قرآن کریم(مقاله انتخابی)[13883بازدید]
عامل باروری در قرآن(مقاله انتخابی)[26474بازدید]
رنگ از منظر قرآن، حدیث و روان‌شناسی(مقاله انتخابی)[35556بازدید]
نسبت دستاوردهای علمی با آموزه‌های قرآن از منظر علامه طباطبایی(مقاله انتخابی)[12500بازدید]
بررسی اعجاز روان‌شناختی قرآن(مقاله انتخابی)[18016بازدید]
حکمت تحریم گوشت خوک در قرآن، حدیث و علم(مقاله انتخابی)[25829بازدید]
شگفتی‌های علمی قرآن در میوه‌های انگور، انار و زیتون(مقاله انتخابی)[28930بازدید]
مبانی بهداشت و سلامت در قرآن(مقاله انتخابی)[26447بازدید]
روان‌شناسي شخصيت سالم از منظر قرآن(مقاله انتخابی)[21663بازدید]
منبع‌شناسی قرآن و طب(مقاله انتخابی)[15904بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35246بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46237بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17289بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23165بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به نماز
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
جامعۀ مصرف گرا (مقاله انتخابی)
اعتیادی کراک‌گونه به بوتاکس (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
نظام‌های پاداش در تربیت کودک؛ به بچه‌هایتان استیکر ندهید (مقاله انتخابی)
آیا شکر پرطرف‌دارترین مادۀ مخدر دنیاست؟ (مقاله انتخابی)
چرا آدم‌های خوب در شبکه‎های اجتماعی تحمل‎ناپذیر می‌شوند؟ (مقاله انتخابی)
فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.
سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.
کودک و تفکّر اقتصادی (2)
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.
آیا تغییرات اقلیمی بچه‌دارشدن را غیراخلاقی کرده است؟ (مقاله انتخابی)
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟
بزرگی خوش خیم پروستات
به نام نوزادان به کام ابرشرکت‌ها (مقاله انتخابی)
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟