سلام من دخترم ۳۵ هفته ویک روز بدنیا اومده تعویض خون شده به دلیل زردی که داشت الان موقع شیر خوردن وخواب نفس کشیدنش سخته یعنی نفسش میمونه عقب میخوام بدونم از تعویض خونه که این طوریه ممنون
الهام

سلام داروی برای زگیل تناسلی وازن زنان
سحر

سلام آقای دکتر من زن ۵۰ ساله هستم ۳ سال سوزش ادار دارم ازمایش دادم گفتن زگیل تناسلی هر جور دارو مصرف کردم اصلا تأثیر نداره همان سوزش ادرار دارم. ممنون
سحر

ببخشید زمان شروع این درمان فقط روز ۵ عادت هستش یا اینکه میشه هر روزی شروع کرد و دوره‌های ۱۵ روزه رو در نظر گرفت؟
محدثه

برای درمان شقاق شدید هم به تنهایی پوست انار کافی میباشد
ههه

سلام بادکش قد چیه آیا برای مردان ۲۳ ساله هم تاثیر گذاره
رامش زرنگار

سلاام وقتتون بخیر فقط موقع خواب بعدازبیدارشدن دست وپام بی حسه وبعد از چند دقیقه برطرف میشه وروز مشکلی ندارم علت ودرمان ممنونم چکاب دادم مشکلی نبوده
علی رفیعی

سلام خسته نباشید روغن مالی که با روغن زیتون برای آرتروز زانو انجام می‌شود آیا فقط روی زانو انجام شود یا هم روی زانو و هم زیر زانو با تشکر
حمیدرضا

سلام خانمی ۳۴ساله هستم تا الان مشکلی نداشتم در مورده چشمم چندماه اخیر بیماری شدید ویروسی گرفتم که چشمم خیلی عفونت داشت و قی میکرد بعد ازاون چشم چپم که خیلی انگار خشک شد یکم تو دیدم دچارمشکل شدم به چشم پزشک مراجعه کردم گفتن ۵/ درصد آستیگمات داره که قطره دادن میخواستم بپرسم میتونه بخاطر بیماری اخیر باشه؟ آیا برطرف میشه؟ راهکار چی هست؟ اجرکم عندا...
فاطمه

سلام بنده دو مرتبه عمل جراحی سینوس کردم با کلی سختی و هزینه اما مجددا عود میکند و ترشح و خون و چرک دارد و واقعا خسته ام کرده. چاق هم هستم هی موها رشد میکنند وپوست را می شکافند و هی پوست باز و بسته میشود هرچی پماد و عسل و... هم میمالم هی بسته و باز میشود. ازبالا می بندد ولی از پایین خیلی سخت چون فشار زیادی بهش وارد میشود. آیا ورزش کردن و تعریق زیاد براش خوب هست یانه
محسسن
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
وبا چگونه به سوریه رسید؟ ویروسی که صهیونیست‌ها به جان نظامیان انگلیس‌انداختند.(مقاله انتخابی)
تعداد: 0 میانگین: 0
[تعداد بازدید : 10510]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین


وبا چگونه به سوریه رسید؟

ویروسی که صهیونیست‌ها به جان نظامیان انگلیس‌انداختند.


سلاح‌های بیولوژیک یا سلاح‌های میکروبی نتیجه عملیات کاشت و استفاده از برخی موجودات زنده ذره‌بینی هستند که میکروب نامیده می‌شود، این موجودات معمولاً براساس ترشحات سمی خود برای ایجاد کشتار جمعی یا مبتلا کردن گروه‌هایی از انسان‌ها یا حیوانات به یک بیماری خاص استفاده می‌شوند، این سلاح‌ها ثروت‌های گیاهی یا محصولات کشاورزی و  حتی منابع آبی را از بین می برند. رژیم صهیونیستی ید طولایی در استفاده از سلاح‌های بیولوژیک دارد. 

 

تاریخچه استفاده صهیونیست‌ها از سلاح‌های بیولوژیک 

 

بن گوریون رئیس رژیم صهیونیستی حتی قبل از تأسیس این رژیم لحظه‌ای در استفاده از میکروب‌ها بر ضد امت عرب تردید نداشت، دکتر آفنر کوهین پژوهشگر مرکز مطالعات بین‌المللی و امنیت در دانشگاه مریلند و مؤلف کتاب "اسرائیل و بمب" نقل می‌کند که بن گوریون حتی قبل از اعلام موجودیت رژیم صهیونیستی با تعدادی از دانشمندان یهودی آلمان که برخی از آن‌ها نیز با نازی‌ها همکاری می‌کردند، به دنبال ایجاد یگانی در اسرائیل برای جنگ‌های میکروبی بود. 

 

هدف از این اقدام مشخص بود، وی به یکی از مزدوران آژانس یهود در اروپا نامه نوشت و به وی دستور داد که به دنبال دانشمندان یهودی باشد که بتوانند قدرت اسرائیل را در کشتار جمعی مردم افزایش دهند. 

 

یکی از این دانشمندان آفراهام مارکوس گلینبرگ بود که متخصص وبا شناسی در ارتش روسیه بود، فرد دیگر ارنست دیوید برگمان بود که یک دانشمند آلمانی بود. برادران آهارون و آفرایم کاتاشالاسکی نیز دو تن دیگر از این دانشمندان بودند.

مسموم کردن شهر عکا 


براساس پرونده‌های صلیب سرخ در ژنو، بعد از سقوط حیفا در 22  آوریل 1948، هزاران نفر از ساکنان این شهر به عکا رفته و در آنجا مستقر شدند. آن‌ها در این شهر تحت قیمومت انگلیسی‌ها قرار داشتند. در هفته اول می نیروهای صهیونیستی محاصره شهر را آغاز کردند و آنجا را با بمب‌های مورتر هدف قراردادند. 

 

آب شرب این شهر از کانالی از روستاهای شمالی آن در نزدیکی کابری واقع در 10 کیلومتری عکا تامین می شد. مسیر این کانال در اختیار شهرک‌نشینان بود، در بخشی از این مسیر صهیونیست‌ها میکروب تیفوئید را به آب اضافه کردند و تب تیفوئید خیلی زود بین اهالی شهر و نظامیان انگلیسی گسترش یافت.

 

اسرائیل با انتشار این ویروس اهداف خود رسید و شهر تخلیه شد و بسیاری از ساکنان آن مهاجرت کرده و دیگر نتوانستند به شهر برگردند. 


حمله میکروبی به غزه 


پس از موفقیت صهیونیست‌ها در حمله میکروبی به عکا، آن‌ها به دنبال اجرای همین طرح در غزه بودند، نظامیان مصری در روز 22 می 1948 دو یهودی که در تلاش برای آلوده کردن آب‌های غزه بودند بازداشت کردند.  

 

در خاطرات جنگی دیوید بن گوریون مربوط به 27 می 1948 آمده است: 

 

ما تلگرافی از غزه دریافت کردیم که در آن آمده بود که آن‌ها دو یهودی که میکروب مالاریا با خود حمل می‌کردند را بازداشت کردند و دستور دادند کسی از آب آشامیدنی ننوشد.


این توصیف خلاصه البته چیزی را اثبات نمی‌کند، این ویژگی اصلی نوشته‌های بن گوریون است که مسئولیت تاریخی نوشته‌هایش را به خوبی می‌شناسد. اما جزئیات این تلگراف به صورت کامل در کتاب یروحام کوهین با عنوان " در روشنایی روز و تاریکی شب" که در سال 1969 در تل آویو منتشر شد، در صفحات 66 تا 68 آمده است. مصر 3 ماه بعد از دستگیری این دو مجرم صهیونیست و بعد از انجام تحقیقات، آن‌ها را اعدام کرد. 



در تاریخ 22 ژولای 1948 هیئت عالی عربی گزارشی مفصل در 13 صفحه به سازمان ملل ارائه کرد و در آن تأکید کرد که صهیونیست‌ها به دنبال برنامه‌ریزی و برپایی آزمایشگاه‌هایی برای کشتار جمعی عرب‌ها با استفاده از میکرب‌ها و باکتری‌های خطرناک هستند. 

گزارش مذکور این سلاح را غیرانسانی خوانده و تأکید کرد که اسرائیل در پاییز سال 1947 به دنبال انتشار وبا در مصر بود و همین اقدام را در فوریه 1948 و در سوریه تکرار کرد. توماس هامیلتون روزنامه‌نگار آمریکایی که به علت تحقیقات مطبوعاتی خود جوایز متعددی را دریافت کرده است، این گزارش را در تاریخ 24 ژولای 1948 در روزنامه نیویورک‌تایمز منتشر کرد.



پرفسور سیث کاروس در گزارشی مفصل در 220 صفحه در مورد تروریسم بیولوژیک و استفاده‌های آن از سال 1900 که مرکز منع انتشار تسلیحات در دانشگاه دفاع ملی در واشنگتن منتشر کرده، عنوانی را به تروریست‌های صهیونیست اختصاص داده و واقعه مسموم کردن آب‌های عکا و غزه را در آن شرح داده است. راشل کاتزمن خواهر دیوید هورین نیز که خواهر یکی از جاسوسهای بازداشت شده در زمان مسموم کردن آب های غزه بود، در مورد انگیزه های این اقدام گفت: این یک سلاح است که در اختیار ما قرار دارد.


انتشار وبا در مصر و سوریه 



کاروس در گزارش خود نوشت که روزنامه‌های جهانی به انتشار وبا در مصر واکنش نشان داده و اولین خبر آن را نشریه انگلیسی تایمز در تاریخ 26 سپتامبر 1947 منتشر کرد، تلفات وبا تا ژانویه 1948 به 10262 نفر رسید. 



در سوریه نیز در تاریخ 21 دسامبر 1947 البته در سطحی کوچک‌تر وبا منتشر شد، دولت سوریه خیلی زود منطقه را تحت قرنطینه بهداشتی درآورده و مانع از ورود افراد مختلف غیر از کادر بهداشتی و مواد غذایی و آذوقه به این مناطق شد و در نتیجه تنها 44 نفر به این ویروس مبتلا شدند که 18 نفر از آن‌ها جان خود را از دست دادند. 



مجله اورینت منتشره در بیروت نیز اعلام کرد که پلیس دمشق تعدادی از صهیونیست‌ها را که مسئول انتشار وبا در این کشور بودند بازداشت کرده است. این اقدام اسرائیل برای مقابله با طرح آماده سازی ارتش جهت ورود به فلسطین و نجات این کشور صورت گرفت.



سلاح‌های بیولوژیک صهیونیستی در قرن جدید 



استفاده رژیم اسرائیل از سلاح‌های بیولوژیک تنها منحصر به دوره تقویت ارکان این رژیم نبود، بلکه هنوز هم سلاح‌های نامتعارف و ممنوعه بین‌المللی بر ضد شهروندان بی‌گناه استفاده می‌شود، علاوه بر این‌ها رژیم اسرائیل در جنگ‌های خود در لبنان 2006 و غزه 2008 و 2011 و 2014 نیز از فسفر سفید استفاده کرد که یک سلاح بیولوژیک ممنوعه است. 



نتیجه گیری: 



تاریخ رژیم صهیونیستی مملو از جنایت‌ها و استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی است، صهیونیست‌ها به این ترتیب مردم را می‌کشند و از خطرناک‌ترین سلاح‌ها در برابر مخالفان خود استفاده می‌کنند، سؤال اینجاست که حقوق بین‌الملل که متضمن حق حمایت از شهروندان در حالت های صلح و جنگ است، چه اقدامی در قبال این جنایت ها انجام داده و آیا رژیم صهیونیستی را به احترام به قوانین  و منشورهای بین المللی مجبور کرده است یا نه؟



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[601بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[1512بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[1743بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[1618بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[1562بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![3991بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[4082بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[3768بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[4131بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[4144بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [4215بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[4847بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[5595بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟ (مقاله انتخابی)[7077بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار (مقاله انتخابی)[6128بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ (مقاله انتخابی)[6544بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)[6615بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی (مقاله انتخابی)[7794بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)[8077بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[9040بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

ورزش‌های حرام و استعماری (مقاله انتخابی)
کاربران موبایل دقت کنید!
هشدار: من از واژۀ «چاق» استفاده می‌کنم (مقاله انتخابی)
برای خواهرم
بیوتروریسم؛ یک جنگ نابرابر (مقاله انتخابی)
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ (مقاله انتخابی)
گرداب تربیت بچه (مقاله انتخابی)
میکروتراشه‌های ضد بارداری؛ جدیدترین روش کنترل جمعیت (مقاله انتخابی)
خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟ (مقاله انتخابی)
آرامش دیداری (2)
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
چرا برخی از زنان ایرانی پلنگ شده‌‎اند؟ (مقاله انتخابی)
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)
زندگیِ آزمون‌زده (مقاله انتخابی)
جامعه ستیزی به بهانه کرونا
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟
جذابیت و زیبایی به قیمت انواع سرطان (مقاله انتخابی)
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی (مقاله انتخابی)
مسواک وحیانی
احیای خانواده و اصلاح روابط خانوادگی (مقاله انتخابی)
تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به نماز