سلام و عرض ادب و آرزوی سلامتی کامل حضرتعالی آقای دکتر لطفا اگه درمانی برای چسبندگی واژن دختر دوساله در طب سنتی هست بفرمایید. من از عوارض پمادهای استروژنی نگرانم و نمیخواهم استفاده کنم خدا خیرتان دهد
مادر

با سلام و تنتون سلامت چند وقت پیش یک نفر راجع به موضوعی صحبت کرد که من ترسیدم و خارش گرفتم متاسفانه این خارش که پهلوها و روی شکم و معده هست همچنان ادامه داره یه لکه هایی مثل کهیر خیلی کم رنگ هم چند مورد در پهلو و شکم مشاهده میشه خودم فکر میکنم یهو ترسیدم اینطور شده اینجور چیزی درمان یا دعا یا چیزی داره؟ روغن بنفشه زدم شاهتره و کاسنی خوردم اثری نداشته ممنون میشم راهنمایی کنید
حامد

سلام وقت بخیر دخترم ۲۲ماهه است و یک ماهی است بدنش خارش دارد. جای خارش سریع ملتهب و قرمز و متورم میشود. طفلک پشت گوش و بازوهاش و گردنش زخم شده. لطفا بفرمایید ما الجبن افتیمونی شرکتی میتوانم برایش استفاده کنم؟ )قبل برای خودم تجویز کرده بودید ) خواهشا اگه پیشنهادی دارید بفرمایید تا ۹ماهگی حساسیت به پروتین گاوی داشت از لطف شما سپاسگذارم
بهار

دو سال پیش با سرنگ به داخل سرم موادی تزریق کرده اند و مدام فحش و... میگویند از شما خواهشمندم ایا روشی برای پاکسازی وجود دارد
علی عسگریان

من تنبلی دارم و پروژسترون مصرف میکنم ولی ازمایش دادم و پرولاکتینم به شدت بالاس و تیرویید کم کار دارم ایا این درمان منع نداره برای پرولاکتین بالا و تیرویید کم کار؟
ملیحه

سلام آقای دکتر برای شوره چرب و آرامش روانی این داروها برام تجویز شده مالجبن افتیمونی شربتی حاوی عصاره سیب و ریحان قرصی حاوی بادرنجبویه و کپسولی حاوی آمله بلیله هلیله اسطوخودوس فلوس نظرتون رو میفرمایید
مسعود

سلام من بهم دکتر گفته پیازو سه تا هویج و ۹تا انجیرو بجوشونم بخورم ولی بعدش متاسفانه سردرد میشم وقندم میفته انگار چیکار کنم
هستی

درمان لکنت زبان گرم مزاجان چیه؟؟
سلام

سلام و عرض ادب. متن زیر رو اتفاقی دیدم. همیشه به یاد شما و دعا گوی شما بودیم و مدیون راهنمایی های شما. خیلی ناراحت شدم.جز دعا کاری از ما ساخته نیست. لیکن همه جوره در خدمتیم. "سلام آقای دکتر ، تو کانالتون در ایتا متنی گذاشته بودید که بیماری سختی مبتلا شدید ...،"
محمد قاسمی

سلام. وقت بخیر. در قسمت "آخرین نظرات" ، بعضی سوالاتی که می پرسند ، جنبه عمومی دارد. چطوری پاسخ شما رو پیدا کنیم؟
محمد قاسمی
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
وبا چگونه به سوریه رسید؟ ویروسی که صهیونیست‌ها به جان نظامیان انگلیس‌انداختند.(مقاله انتخابی)
تعداد: 0 میانگین: 0
[تعداد بازدید : 12138]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین


وبا چگونه به سوریه رسید؟

ویروسی که صهیونیست‌ها به جان نظامیان انگلیس‌انداختند.


سلاح‌های بیولوژیک یا سلاح‌های میکروبی نتیجه عملیات کاشت و استفاده از برخی موجودات زنده ذره‌بینی هستند که میکروب نامیده می‌شود، این موجودات معمولاً براساس ترشحات سمی خود برای ایجاد کشتار جمعی یا مبتلا کردن گروه‌هایی از انسان‌ها یا حیوانات به یک بیماری خاص استفاده می‌شوند، این سلاح‌ها ثروت‌های گیاهی یا محصولات کشاورزی و  حتی منابع آبی را از بین می برند. رژیم صهیونیستی ید طولایی در استفاده از سلاح‌های بیولوژیک دارد. 

 

تاریخچه استفاده صهیونیست‌ها از سلاح‌های بیولوژیک 

 

بن گوریون رئیس رژیم صهیونیستی حتی قبل از تأسیس این رژیم لحظه‌ای در استفاده از میکروب‌ها بر ضد امت عرب تردید نداشت، دکتر آفنر کوهین پژوهشگر مرکز مطالعات بین‌المللی و امنیت در دانشگاه مریلند و مؤلف کتاب "اسرائیل و بمب" نقل می‌کند که بن گوریون حتی قبل از اعلام موجودیت رژیم صهیونیستی با تعدادی از دانشمندان یهودی آلمان که برخی از آن‌ها نیز با نازی‌ها همکاری می‌کردند، به دنبال ایجاد یگانی در اسرائیل برای جنگ‌های میکروبی بود. 

 

هدف از این اقدام مشخص بود، وی به یکی از مزدوران آژانس یهود در اروپا نامه نوشت و به وی دستور داد که به دنبال دانشمندان یهودی باشد که بتوانند قدرت اسرائیل را در کشتار جمعی مردم افزایش دهند. 

 

یکی از این دانشمندان آفراهام مارکوس گلینبرگ بود که متخصص وبا شناسی در ارتش روسیه بود، فرد دیگر ارنست دیوید برگمان بود که یک دانشمند آلمانی بود. برادران آهارون و آفرایم کاتاشالاسکی نیز دو تن دیگر از این دانشمندان بودند.

مسموم کردن شهر عکا 


براساس پرونده‌های صلیب سرخ در ژنو، بعد از سقوط حیفا در 22  آوریل 1948، هزاران نفر از ساکنان این شهر به عکا رفته و در آنجا مستقر شدند. آن‌ها در این شهر تحت قیمومت انگلیسی‌ها قرار داشتند. در هفته اول می نیروهای صهیونیستی محاصره شهر را آغاز کردند و آنجا را با بمب‌های مورتر هدف قراردادند. 

 

آب شرب این شهر از کانالی از روستاهای شمالی آن در نزدیکی کابری واقع در 10 کیلومتری عکا تامین می شد. مسیر این کانال در اختیار شهرک‌نشینان بود، در بخشی از این مسیر صهیونیست‌ها میکروب تیفوئید را به آب اضافه کردند و تب تیفوئید خیلی زود بین اهالی شهر و نظامیان انگلیسی گسترش یافت.

 

اسرائیل با انتشار این ویروس اهداف خود رسید و شهر تخلیه شد و بسیاری از ساکنان آن مهاجرت کرده و دیگر نتوانستند به شهر برگردند. 


حمله میکروبی به غزه 


پس از موفقیت صهیونیست‌ها در حمله میکروبی به عکا، آن‌ها به دنبال اجرای همین طرح در غزه بودند، نظامیان مصری در روز 22 می 1948 دو یهودی که در تلاش برای آلوده کردن آب‌های غزه بودند بازداشت کردند.  

 

در خاطرات جنگی دیوید بن گوریون مربوط به 27 می 1948 آمده است: 

 

ما تلگرافی از غزه دریافت کردیم که در آن آمده بود که آن‌ها دو یهودی که میکروب مالاریا با خود حمل می‌کردند را بازداشت کردند و دستور دادند کسی از آب آشامیدنی ننوشد.


این توصیف خلاصه البته چیزی را اثبات نمی‌کند، این ویژگی اصلی نوشته‌های بن گوریون است که مسئولیت تاریخی نوشته‌هایش را به خوبی می‌شناسد. اما جزئیات این تلگراف به صورت کامل در کتاب یروحام کوهین با عنوان " در روشنایی روز و تاریکی شب" که در سال 1969 در تل آویو منتشر شد، در صفحات 66 تا 68 آمده است. مصر 3 ماه بعد از دستگیری این دو مجرم صهیونیست و بعد از انجام تحقیقات، آن‌ها را اعدام کرد. 



در تاریخ 22 ژولای 1948 هیئت عالی عربی گزارشی مفصل در 13 صفحه به سازمان ملل ارائه کرد و در آن تأکید کرد که صهیونیست‌ها به دنبال برنامه‌ریزی و برپایی آزمایشگاه‌هایی برای کشتار جمعی عرب‌ها با استفاده از میکرب‌ها و باکتری‌های خطرناک هستند. 

گزارش مذکور این سلاح را غیرانسانی خوانده و تأکید کرد که اسرائیل در پاییز سال 1947 به دنبال انتشار وبا در مصر بود و همین اقدام را در فوریه 1948 و در سوریه تکرار کرد. توماس هامیلتون روزنامه‌نگار آمریکایی که به علت تحقیقات مطبوعاتی خود جوایز متعددی را دریافت کرده است، این گزارش را در تاریخ 24 ژولای 1948 در روزنامه نیویورک‌تایمز منتشر کرد.



پرفسور سیث کاروس در گزارشی مفصل در 220 صفحه در مورد تروریسم بیولوژیک و استفاده‌های آن از سال 1900 که مرکز منع انتشار تسلیحات در دانشگاه دفاع ملی در واشنگتن منتشر کرده، عنوانی را به تروریست‌های صهیونیست اختصاص داده و واقعه مسموم کردن آب‌های عکا و غزه را در آن شرح داده است. راشل کاتزمن خواهر دیوید هورین نیز که خواهر یکی از جاسوسهای بازداشت شده در زمان مسموم کردن آب های غزه بود، در مورد انگیزه های این اقدام گفت: این یک سلاح است که در اختیار ما قرار دارد.


انتشار وبا در مصر و سوریه 



کاروس در گزارش خود نوشت که روزنامه‌های جهانی به انتشار وبا در مصر واکنش نشان داده و اولین خبر آن را نشریه انگلیسی تایمز در تاریخ 26 سپتامبر 1947 منتشر کرد، تلفات وبا تا ژانویه 1948 به 10262 نفر رسید. 



در سوریه نیز در تاریخ 21 دسامبر 1947 البته در سطحی کوچک‌تر وبا منتشر شد، دولت سوریه خیلی زود منطقه را تحت قرنطینه بهداشتی درآورده و مانع از ورود افراد مختلف غیر از کادر بهداشتی و مواد غذایی و آذوقه به این مناطق شد و در نتیجه تنها 44 نفر به این ویروس مبتلا شدند که 18 نفر از آن‌ها جان خود را از دست دادند. 



مجله اورینت منتشره در بیروت نیز اعلام کرد که پلیس دمشق تعدادی از صهیونیست‌ها را که مسئول انتشار وبا در این کشور بودند بازداشت کرده است. این اقدام اسرائیل برای مقابله با طرح آماده سازی ارتش جهت ورود به فلسطین و نجات این کشور صورت گرفت.



سلاح‌های بیولوژیک صهیونیستی در قرن جدید 



استفاده رژیم اسرائیل از سلاح‌های بیولوژیک تنها منحصر به دوره تقویت ارکان این رژیم نبود، بلکه هنوز هم سلاح‌های نامتعارف و ممنوعه بین‌المللی بر ضد شهروندان بی‌گناه استفاده می‌شود، علاوه بر این‌ها رژیم اسرائیل در جنگ‌های خود در لبنان 2006 و غزه 2008 و 2011 و 2014 نیز از فسفر سفید استفاده کرد که یک سلاح بیولوژیک ممنوعه است. 



نتیجه گیری: 



تاریخ رژیم صهیونیستی مملو از جنایت‌ها و استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی است، صهیونیست‌ها به این ترتیب مردم را می‌کشند و از خطرناک‌ترین سلاح‌ها در برابر مخالفان خود استفاده می‌کنند، سؤال اینجاست که حقوق بین‌الملل که متضمن حق حمایت از شهروندان در حالت های صلح و جنگ است، چه اقدامی در قبال این جنایت ها انجام داده و آیا رژیم صهیونیستی را به احترام به قوانین  و منشورهای بین المللی مجبور کرده است یا نه؟



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[5110بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[6156بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[6609بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[7271بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[5249بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![7437بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[7394بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[7366بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[7743بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[7574بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [7372بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[8078بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[9648بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[10382بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[9714بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [11160بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[12189بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[11462بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[11578بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[12718بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

آزادی در کودکان زیر 7 سال
هوش جنسی کودک
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
گرداب تربیت بچه (مقاله انتخابی)
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
مسواک وحیانی
داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر
5 برنامه غذایی پیشنهادی به زوج های نابارور
دنیای زیبای دینداران
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.
جامعۀ مصرف گرا (مقاله انتخابی)
ساده انگاری در مقوله «مُد»!!
دروغی به‌نام «حریم خصوصی» و «جریان آزاد اطلاعات» (مقاله انتخابی)
نظام‌های پاداش در تربیت کودک؛ به بچه‌هایتان استیکر ندهید (مقاله انتخابی)
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
جامعه ستیزی به بهانه کرونا
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.
کودکان ثروتمندان از طعم غذاهای سالم‌ بیشتر لذت می‌برند (مقاله انتخابی)