سلام ببخشید من 40 روزه زایمان طبیعی کردم و یبوست هم ندارم. اما دکتر زنان بهم گفتن دایمیتیکن بخورم که یه موقع بواسیر نگیرم. ایا نیاز هست یه این دارو؟
شرافت

پیرو صحبت های قبلی بنده توجه شمارو جلب میکنم به این خبر اگرچه هنوز سواد سیاسی و فرهنگی ندارم ولی میخواستم بگم که امثال من و شما به خوبی میدونیم هدف از تشویق و ترویج چنین طرح هایی از جانب دشمن چیست! و من الله توفیق ... طرح «سلامت خانواده» به نام ایران ثبت جهانی شد 🔹سازمان جهانی بهداشت، «برنامه سلامت خانواده» را ابتکار جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: بر اساس اعلام مسئول منطقه‌ اروپای سازمان بهداشت جهانی، این برنامه به نام ایران ثبت جهانی شد
محمدجواد

سلام بزرگوار .طاعات و عبادات شما قبول درگاه حق. چه مدت لازمه عنبر نسارا را دود بدهیم و آیا مدت زمان مشخصی براش هست مثلا ده دقیقه هر روز کفایت میکنه ؟یا مدت زمان بیشتری باید باشه در مورد گل سرش را هم بفرمایید تا چند دقیقه باید استفاده بشه که نتیجه بده .و یه سوال دیگه اینکه آیا میشه از راه طبیعی و کم خطر در ایام ماه مبارک پریود رو تعویق انداخت تا بتونیم روزه های ماه مبارک رو بگیریم؟
مشکات

سلان. دخترم ۷ ماهشه. داره دندون در میاره. اسهال شده. پاش خیلی سوخته. انواع پماد هارو زدم ولی انگار بدتر میشه. لطفا برای اسهال و سوختگی پاش راهنمایی بفرمایین. ممنونم
مهشید

درود وقت بخیر خداقوت، لطفا تقویم حجامت ۱۴۰۳ با کیفیت برای چاپ بفرستید، سپاس فراوان
محمد افشارچگین

سلام آقای دکتر، در مورد این سرماخوردگی جدید که ظاهرا تمومی نداره و تا می‌خواد بهبود پیدا کنه از اول شروع می‌شه، نظری دارید؟ صنعتی و سنتی هر کاری می‌کنیم بهبودی نیست. دستورات اون مقاله‌های سرماخوردگیتون رو هم حفظم.
محمد

سلام وقتتون بخیر.ایا تا به حال بیماری با داشتن سنگ صفرا ۱.۵ به بالا داشته آید که سنگش دفع شده باشد یا خورد شده باشد ؟با دستورات طب سمتی
مجتبی

سلام مجدد دکتر با توجه به پاسخ سوال قبلی که فرمودید بهتر است بعد از ماه مبارک رمضان حجامت انجام شود ، میخواستم بدونم خانمها در روزهای انتهایی عادت ماهیانه که خونریزی در حد لکه بینی است و روزه هم نیستند می توانند حجامت ماه آذار خود را انجام دهند؟ این سوال را برای خودم می پرسم چون به شخصه در این چندین سالی که حجامت انجام داده ام بجز بار اول اصلا دچار ضعف یا مشکل دیگری نشدم و حتی فصد هم که انجام داده ام دچار ضعف نشدم و به لحاظ بنیه خدا رو شکر خوبم حال به نظرتان در روزهای انتهایی عادت ماهیانه که خونریزی حتی از لکه بینی هم کمتر است و روزه هم نیستم می توانم حجامت انجام دهم ؟
فاطمه

سلام درمان پلیپ بینی پسرم بدون جراحی با چه گیاهی یا دمنوشی.. بنده خدا چند ساله درگیره و نمیتونه راحت بخابه.و برخی اوقات خونریزی از بینی هم داره.. دکتر گفته عمل ولی عمل دوست نداره... خودم هم از عمل کردن بدم میاد...
معصومه

سلام دکتر وقتتون بخیر با توجه به اینکه امسال کل ماه آذار در ماه رمضان قرار دارد و امام رضا ع سفارش به حجامت در این ماه کرده اند برای حجامت پیشگیری این ماه می‌شود شب اقدام به حجامت کرد ؟ یا باید بعد از ماه رمضان انجام داد ؟
فاطمه
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند (مقاله انتخابی)
تعداد: 1 میانگین: 5
[تعداد بازدید : 5520]

[نسخه چاپی]

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند

 

 

 

اتحادیه اروپا گوشت تولید شده با برخی از مهوع ترین شیوه های خلق شده در آمریکا نظیر تزریق هورمون های تسریع کننده رشد به گاوها، تغذیه خوک ها با رکتوپامین و شستن لاشه مرغ ها با کلر را وارد می کند.

 

 

 

گروه غرب از نگاه غرب خبرگزاری فارس: مثل یک آخرالزمان درست و حسابی با مردگان از گور برخاسته می ماند. باکتری هایی که فکر می کردیم شکستشان داده ایم دوباره به راه افتاده اند و تقریبا تمام تلاش هایی که برای قلع و قمع آنها صورت می گیرد، ناکام می گذارند. آنها با سوراخ کردن و عبور از دیوارهای خارجی، خود را به آخرین خطوط دفاعی رسانده اند. مقاومت آنتی بیوتیکی یکی از بزرگ ترین تهدیداتی است که سلامت انسان را در معرض خطر قرار داده است.
 


 

عفونت هایی که زمانی به سادگی می شد بر آنها غلبه کرد، اکنون زندگی ما را تهدید می کنند. پزشکان هشدار می دهند که رویه های امروزه معمولی چون سزارین، تعویض لگن و شیمی درمانی به دلیل قرار گرفتن بیماران درمعرض خطر ابتلا به عفونت های کشنده، می توانند روزی ناممکن شوند. در حال حاضر تنها در اتحادیه اروپا در هر سال 25 هزار نفر به دلیل باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک ها جانشان را از دست می دهند.
 

 

 

با این حال آخرین دفاع های ما- داروهای نادری که باکتری ها هنوز در برابر آنها مصون نیستند- با بی قیدی درحال هدر رفتن هستند. در حالی که اکثر پزشکان به دنبال استفاده دقیق و همراه با امساک از آنها هستند، برخی از مزارع دامپروری عملا در مصرف آنها افراط می کنند. آنها این داروها را نه با هدف درمان بیماری ها بلکه برای پیشگیری از آنها، به غذا و آب کل گله خوک ها یا گاوها اضافه می کنند.

 

 

 

ماجرا به همین جا محدود نمی شود. در دهه 1950 کشاورزان کشف کردند که افزودن مقادیر اندکی آنتی بیوتیک به غذای حیوانات، باعث رشد سریع تر آنها می شود. استفاده از آنتی بیوتیک ها به عنوان عامل تسریع کننده رشد- دوزهای پایینی از آنها منظما به خورد گله های حیوانات داده می شود- فرمولی کاملا عالی برای ایجاد مقاومت باکتریایی است. با این حال بسیاری از کشورها همچنان اجازه این عمل خطرناک را می دهند.
 

 

 

سازمان غذا و داروی آمریکا از شرکت های داروسازی می خواهد که داوطلبانه  از قید کردن جمله «محرک رشد» بر روی آنتی بیوتیک ها خودداری کنند. اما با یک حرکت سر و چشمک گفته می شود که برچسب «شاخص های درمانی جدید» را نیز به آنها اضافه کنند. حدود 75 درصد از آنتی بیوتیک هایی که در آمریکا مورد استفاده قرار می گیرد، به خورد حیوانات پرورشی داده می شود. شهر ما در محاصره قرار گرفته و ما در حال فروریختن خطوط دفاعی خود هستیم.
 

 

 

اتحادیه اروپا و بریتانیا  به هیچ وجه سرمشق نیستند. گاردین فاش کرده است که گوشت خوک و مرغ هایی که در بریتانیا به فروش می رسند، به ابرحشرات مقاوم آلودگی داشته اند. عصبانی کننده اینکه این کار هنوز در بریتانیا قانونی است؛ در اینجا هنوز دوزهایی از  فلورو کوئینولون ها - آنتی بیوتیک های قدرتمندی که جان انسان های زیادی را نجات می دهند- به جوجه ها داده می شود؛ عملی که حتی در آمریکا هم ممنوع است.

 

 

 

اما از جنبه های دیگر آمریکا که تولید دام شرکتی اش بیشتر شبیه «جزیره دکتر مورو»ی اچ جی ولز به نظر می رسد تا چیزی که بتوان آن را کشاورزی ـ دامپروری نامید، کاری می کند که شیوه های ما اخلاقی به نظر برسد. هفته گذشته «اتحاد نجات آنتی بیوتیک های ما» فاش کرد که در آمریکا به طور میانگین برای هر حیوان حدود پنج برابر بیشتر از بریتانیا آنتی بیوتیک مصرف می شود.
 

 

 

چرا؟ به دلیل مدل مزرعه داری «سریع پروارش کن و بفروشش» در این کشور که تعداد بسیار زیادی از حیوانات در شرایطی دهشتناک در ابر مزرعه ها نگهداری می شوند و نمی توانند بدون استفاده گسترده و دسته جمعی از داروها دوام پیدا کنند. دام ها وقتی هنوز بسیار کوچک هستند از شیر گرفته می شوند و در محیطی چنان پر ازدحام  نگه داری می شوند که برای زنده نگه داشتن و بزرگ کردن آنها، به اجبار شیوه هایی افراطی اتخاذ می شود. اثرات این وضعیت به ایالات متحده محدود نمی شود: وقتی آمریکا عطسه می کند  دنیا سالمونلای مقاوم به آنتی بیوتیک می گیرد.
 

 

 

نیازی مبرم برای ممنوعیت جهانی خوراندن یکجای آنتی بیوتیک ها به دام ها وجود دارد و هر گونه استفاده ای از آنتی بیوتیک ها باید آخرین راه چاره در دامپروری باشد. هر چند که این کار با هدف سودآوری ابرمزارع صورت می گیرد اما حیات انسان ها مهم تر است. اما در حال حاضر خلاف این در حال روی دادن است. دولت آمریکا امیدوار است که با استفاده از پیمان های تجاری، مقاومت سایر کشورها را در برابر شیوه های مزرعه داری خود در هم بشکند. و بریتانیا در صدر فهرست آن جای دارد.

 

 

 

اتحادیه اروپا گوشت تولید شده با برخی از مهوع ترین شیوه های خلق شده در آمریکا نظیر تزریق هورمون های تسریع کننده رشد به گاوها، تغذیه خوک ها با رکتوپامین (یک دارو که وزن آنها را افزایش می دهد اما موجب شکستن استخوان های آنها و زوال کارکردهای حرکتی آنها می شود) و شستن لاشه مرغ ها با کلر را وارد می کند. این یعنی  ارزان ترین و نکبت ترین گوشت که تولید آن بیشترین اتکا را بر خوراندن دسته جمعی آنتی بیوتیک ها به دام ها دارد و مطرود است، درجه ای ازمحافظت را برای کشاورزان در اینجا فراهم می آورد. آنها که در معرض رقابت کامل با مدل آمریکایی قرار دارند با این انتخاب مواجه اند که یا روش های افراطی آمریکا (از جمله  استفاده افراطی از آنتی بیوتیک ها) را کپی کنند یا به فرودستی در برابر آنها تن دهند.
 

 

 

آیا کسی به دولت انگلیس اعتماد دارد که استانداردهای اتحادیه اروپا را بعد از ترک آن از سوی ما حفظ کند؟ من که چنین اعتمادی ندارم. به نظر می رسد که دولت آمریکا به عنوان سرپل خود به ما نگاه می کند. در ماه نوامبر ویلبور راس وزیر تجارت ترامپ اعلام کرد که کنار گذارشتن مقررات مواد غذایی اتحادیه اروپا که در حال حاضر در بریتانیا اعمال می شود«جزء اصلی هر گفتگوی تجاری» با بریتانیا خواهد بود.

 

 

 

در ماه ژانویه تد مک کینی مذاکره کننده تجاری زراعت آمریکا در کنفرانس مزرعه داری آکسفورد گفت که دیگر از شکوه و شکایت های بریتانیا از استانداردهای مزرعه داری آمریکا «حالش به هم می خورد و خسته شده است.» تعجبی ندارد، چرا که او تا سال 2014  رئیس امور شرکتی جهانی در شرکت دارویی دامی الانکو انیمال هلت بوده است. او در این نقش برای وضع استانداردهای جهانی کمتر درمورد  داروی رکتوپامین خوک ها که شرکت او تولید می کند، لابی کرده است.

 

 

 

با این حساب چه کسی دربرابر آنها مقاومت خواهد کرد؟ لیام فاکس وزیر تجارت ما بعد از درآمیختن منافع شرکتی با کسب و کار دولتی به میزانی که حتی دیوید کامرون نیز نتوانست تحمل کند از پست قبلی خود کنار گذاشته شد. وزارتخانه او اصرار داشت که هر معامله تجاری با آمریکا باید محرمانه به پیش برود، بدون تحقیق و تفحص مردمی یا تصویب پارلمان. حدس زدن دلیل این کار او کار شاقی نیست.
 

 

 

 

دولت ما که با استیصال دنبال یک معامله است، در مذاکرات با آمریکا نه اهرمی دارد و نه تجربه ای. در مذاکرات تجاری اولیه در سال گذشته، بریتانیا نتوانست حتی یک مذاکره کننده تجاری با تجربه را به میدان بفرستد در حالی که آمریکا 20 مذاکره کننده داشت. در داخل کشور شبکه ای از اندیشکده های محافظه کار برای مقررات زدایی شدید از مزرعه داری لابی کرده اند. سیستم سیاسی ما همچون سیستم سیاسی آمریکا تحت سیطره کسب و کارها و پول های کلان است. از نقطه نظر  میلیونرهایی که هزینه «کارزار ترک اتحادیه اروپا» را تامین کرده اند، هدف برگزیست اجازه دادن به کسب و کارها برای گریز از حفاظت های عمومی که اتحادیه اروپا فراهم می کند، است.
 

 

 

پس چه امیدی در دفاع ازخودمان در برابر شیوه های مزرعه داری آمریکا و اثرات آن بر سلامت انسان از جمله  قدبرافراشتن زامبی وار باکتری های شکست خورده وجود دارد؟ خب چون همیشه امید با ماست. از طریق مقاومت گسترده تحت رهبری کارزارکنندگان در بریتانیا بود که مردم اروپا توانستند  مشارکت شوم تجارت و سرمایه داری ترانس آتلانتیک را شکست دهند، با وجود آنکه آمریکا، کمیسیون اروپایی و دولت بریتانیا برای تبلیغ آن منابع هنگفتی را هزینه کردند.
 

 

 

ما باید در برابر دستورکار تجاری دولت با همان عزم مقاومت کنیم. وقتی مردم به برگزیت رای دادند، خواست آنها برای بازگرداندن زمام کنترل کشور، احساسی خالص و عمیق بود. پس بیایید زمام کار را به دست شرکت های آمریکایی و بریتانیایی و ملعبه های آلت دست های آنها در دولت نسپاریم. ما چه موافق برگزیت باشیم چه مخالف آن، مطالبه همگی ما باید این باشد که مذاکرات تجاری باید دربرابر مردم و پارلمان پاسخگو باشند، به جای اینکه در خفا و توسط لابی گران چندش آور انجام شود. حتی ممکن است حیات ما به این کار بستگی داشته باشد.

 

 

 

 

نویسنده: جرج مانبیوت (George Monbiot) روزنامه نگار پر سابقه انگلیسی 

منبع :

خبرگزاری فارس به نقل از  yon.ir/1XIsM




نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[1325بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[2285بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[2568بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[2821بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[2299بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![4577بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[4584بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[4325بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[4698بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[4631بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [4703بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[5323بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[6253بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟ (مقاله انتخابی)[7633بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار (مقاله انتخابی)[6631بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ (مقاله انتخابی)[7113بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)[7506بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی (مقاله انتخابی)[8367بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)[8615بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[9669بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

آیا پس از «پروژه تنظیم خانواده» نوبت به «پروژه سلامت معنوی» رسیده؟! (مقاله انتخابی)
بزرگی خوش خیم پروستات
لطفاً کمی غیربهداشتی باشید!! (مقاله انتخابی)
نظام‌های پاداش در تربیت کودک؛ به بچه‌هایتان استیکر ندهید (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
من هم از این کلمۀ برند خیلی بدم می‌آید (مقاله انتخابی)
جذابیت و زیبایی به قیمت انواع سرطان (مقاله انتخابی)
برای خواهرم
بهداشت جنسی کودک
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
اینستاگرام آن بخشِ خودشیفتۀ شخصیتتان را دوست دارد (مقاله انتخابی)
به نام نوزادان به کام ابرشرکت‌ها (مقاله انتخابی)
تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به نماز
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار (مقاله انتخابی)
داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر
کودکان ثروتمندان از طعم غذاهای سالم‌ بیشتر لذت می‌برند (مقاله انتخابی)
برنامه استاندارد غذایی 14 روزه
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
دنیای زیبای دینداران
خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟ (مقاله انتخابی)
5 برنامه غذایی پیشنهادی به زوج های نابارور
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
زندگیِ آزمون‌زده (مقاله انتخابی)
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)