سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
تله تلفن های همراه: زیان های بهداشتی (مقاله انتخابی)
تعداد: 1 میانگین: 5
[تعداد بازدید : 13438]

[نسخه چاپی]

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

 و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین  و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

 تله تلفن های همراه: زیان های بهداشتی



 

جوئل اس. هرشهورن


چکیده:

 

رسانه‌های شرکتی دست در دست دولت‌هایی که از گسترش بازار تلفن‌های همراه و فناوری‌های ارتباطاتی نوین سود‌های هنگفت مالی و سیاسی مي‌برند، درباره مضرات بهداشتی تلفن‌های همراه هیچ سخنی نمی گویند. آنها در واکنش به انتقاداتی که معدود منتقدان و صاحبنظران مستقل مطرح مي‌کنند نیز به دادن پاسخ‌های رسمی اکتفا کرده و به هیچ روی عوارض جدی این فناوری بر بدن انسان را به رسمیت نمی شناسند، عوارضی که تحقیقات مستقل انجام شده در چندین کشور جهان بر آنها مهر تایید زده‌اند و حتی پیش بینی مي‌شود که با انجام مطالعات بیشتر، اثرات سوء این فناوری بیشتر از پیش شناخته شود. مقاله زیر که به بهانه معرفی کتابی در این زمینه نوشته شده، ضمن دعوت خوانندگان خود به مطالعه این کتاب، با استناد به مطالعات انجام شده، به برخی از یافته‌ها در ارتباط با اثرات زیانبار استفاده مکرر و طولانی مدت از تلفن همراه اشاره مي‌کند.


هم اکنون به نقطه‌اي رسیده ایم که نمی توانیم تصور کنیم بدون پنج میلیارد تلفن همراهی که در سطح جهان مورد استفاده قرار مي‌گیرد، چرخ‌های جهان ما به چرخش ادامه دهند. کتاب جدید دورا دیویس با عنوان « قطع ارتباط» شایسته توجه شماست. در واقع اگر شما از تلفن همراه زیاد استفاده مي‌کنید حتما باید این کتاب را بخوانید.


کابوس غیر قابل چشم پوشی این است که فناوری تلفن‌های همراه، فارغ از خطرات کشنده آن، بسیار بزرگ‌تر از آن شده است که شکست بخورد. دولت‌ها از شما محافظت نمی کنند، پس شما خود به فکر محافظت از خود باشید.


اجازه دهید اشاره کنم که من به ندرت از تلفن همراهم استفاده مي‌کنم. تعداد بسیار کمی از دوستان و آشنایان شماره تلفن مرا دارند و خیلی کم آن را روشن مي‌کنم. به جز مواقعی که لازم است با کسی تماس بگیرم. من به عنوان استاد پیشین مهندسی، همواره معتقد بوده ام که فناوری خطراتی را نیز برای انسان به همراه دارد، نه اینکه صرفا مزیت‌های تجاری شده بی شماری را برایش به ارمغان آورد. این خطرات غالبا انکار مي‌شوند، کمتر مورد مطالعه قرار مي‌گیرند یا به سادگی نادیده گرفته مي‌شوند.


احتمالا همگان این نگرانی را تجربه کرده‌اند که نه مقررات دولتی و نه مسئولیت‌های شرکتی، از ما در برابر مواد غذایی زیان بار، داروهای تجویز شده و محصولات تولیدی به طور کامل محافظت نمی کنند.


مواجهه با حقیقت معمولا دردناک است، اما اگر نسبت به حفظ سلامتی و تندرستی کسانی که دوستشان مي‌دارید اهمیت مي‌دهید، این کتاب دقیقا همان کتابی است که هم خودتان باید آن را بخوانید و هم خواندن آن را به دیگران نیز توصیه کنید. اشتباه نکنید، آنچه که از آن مطلع خواهید شد شما را عصبانی خواهد کرد، اما فراتر از عصبانیت از دست شرکت‌ها و دولت‌ها به خاطر عدم محافظت مناسب از انسان‌ها که خود یک مصیبت بهداشتی عمومی را به وجود مي‌آورد، با خواندن این کتاب این انگیزه را خواهید یافت تا رفتارهایتان را تغییر دهید. چکیده مباحث این کتاب عبارتند از: «حقایق مربوط به تشعشعات تلفن‌های همراه»، « کارهایی که این صنعت برای مخفی کردن این موضوع انجام داده» و «چگونه از خودتان و خانواده تان محافظت کنید.»


در اینجا شما را با برخی از این واقعیت‌ها و مسائل بهت آوری که من از مطالعه این کتاب برداشت کردم آشنا مي‌کنم.


برخی از دانشمندان دهه‌هاست که از اثرات نامطلوب امواج رادیویی بر مغز انسان آگاه هستند. مثلا امواج رادیویی کاری مي‌کنند که مواد شیمیایی و سموم داخل خون که در شرایط عادی از سیستم عصبی دور نگه داشته مي‌شوند، وارد مغز شده و موجب بروز بیماری شوند.


آشنایی با تحقیقات دکتر لنارت‌هاردل در سوئد باعث مي‌شود که کاربران تلفن همراه، رفتارهایشان را مورد تجدید نظر قرار دهند. سوئدی‌هایی که بیشتر از دیگران و برای مدت‌های طولانی تری از تلفن همراه استفاده مي‌کنند، بیشتر از بقیه به غده‌های بدخیم مغزی مبتلا مي‌شوند. بعد از یک دهه استفاده از تلفن همراه، خطر ابتلا به تومورهای مغزی دوبرابر مي‌شود. برخی دانشمندان در فنلاند، روسیه و انگلیس نیز به نتایج مشابهی دست یافته‌اند.‌هاردل همچنین دریافته است که نوجوانایی که از تلفن همراه استفاده مي‌کنند بعد از یک دهه، چهاربرابر بیشتر به سرطان‌های مغزی مبتلا مي‌شوند.


این کتاب ضمن اشاره به تحقیق متمایز داریوژ لژیژنسکی دانشمند مي‌نویسد: «ما به وضوح نشان داده ایم که تشعشعات گوشی تلفن همراه، دارای تاثیرات زیست شناختی است. بعد از این تحقیقات که در واقع بسیاری از افراد دیگر نیز آن را تکرار کرده‌اند...جهان دیگر نمی تواند ادعا کند که استفاده از تلفن‌های همراه هیچ عارضه‌اي برای انسان ندارد.»


اگر تشعشعات تلفن‌های همراه بسیار کمتر از تشعشعات اجاق‌های مایکروویو هستند، این بدان معنا نیست که تلفن‌های همراه هیچ اثر سوئی بر بدن شما ندارند.


دیویس در انتهای کتاب این نکته گریزناپذیر را مطرح مي‌کند که : «ما باید روی ایمنی تلفن‌های همراه سرمایه گذاری کنیم، به همان طریقی که در زمینه سایر فناوری‌های نوین این کار را انجام مي‌دهیم.» اما این نکته روشن نیست که آیا این کار سابقه داشته است یا خیر. آیا فکر مي‌کنید که این صنعت و دولت کار درست را انجام مي‌دهند و نتایج تحقیقاتی را مي‌پذیرند که مي‌تواند استفاده از تلفن همراه را به کلی به مخاطره بیندازد؟ با وجود منافع شرکتی، بسیار بعید است که کارهایی چون انجام  تحقیقات و وضع مقررات الزامی، صورت واقعیت به خود گیرند.


کاربران تلفن‌های همراه چه کارهایی باید انجام دهند؟ آنها و به خصوص کودکان نباید بدون «محافظ» از تلفن همراه استفاده کنند. آنها نباید تلفن همراه روشن را در جیب‌های لباسشان و نزدیک بدنشان حمل کنند. از گزینه بلندگوی گوشی‌ها استفاده کنند. آگاه شوند که استفاده از امکانات متن نویسی و دیگر کارکردهای تلفن همراه، خطر بسیار کمتری از نگه داشتن آن در نزدیکی گوش و سر دارد. به یاد داشته باشند که تلفن‌های بی سیم نیز تشعشعات مشابهی را منتشر مي‌کنند، بنابراین استفاده از این گوشی‌ها را در خانه به حداقل برسانند.


در این فکرم که آیا به ثروتمندترین و ذی قدرت ترین افراد جامعه ما، کسانی همچون پرزیدنت اوباما ( و فرزندانش) نیز توصیه اکید شده است که تلفن همراه را در نزدیکی گوش خود نگه ندارند یا نه.


حرف آخر اینکه اعتیاد شما به استفاده از تلفن همراه، فقط مي‌تواند مایه نابودی شما شود. آیا مي‌دانید این اعتیاد چقدر برایتان زیان دارد؟ امروزه تلفن‌های هوشمند مد شده‌اند. ولی ما اکنون به انسان‌های هوشمند بسیار بیشتر نیازمندیم. ارتباط خود را قطع کنید. به یاد داشته باشید که هر چه بیشتر از تلفن همراه استفاده کنید، بیشتر در تله آن گرفتار مي‌شوید.


www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=21771

به نقل از: ماهنامه سیاحت غرب، شماره 88



نظرات
  امان از مکر مافیای ثروت و قدرت و در رأس آنها رژیم غاصب صهیونیستی!!! و سفره پهن شده ی آنها برای هزم مسلمانان خصوصا شیعیان. خیلی از ما هم به شیوه ی نرم دشمن، به اسم تکنولوژی سرگرم برنامه های اندرویدی و پووو و ... شدیم. انصافاً این تکنولوژی زیاده از حدش چقدر برای ما زندگی آباد کن بوده؟؟؟ کانون روابط خانواده را گرمتر کرده؟ اشتیاق همسران را به هم بیشتر کرده؟ بانوان و آقایان را به وظایف خانوادگی خود دقیقتر کرده؟ سرک کشیدن به زندگی دیگران را کمتر کرده؟ احترام و ادب و سلامتی را افزون کرده یا چه و چه؟ یادش بخیر همون تلفن باجه ای های سر کوچه که اکثراً دو زاری رو می خورد ولی اشتیاق صله ی رحم را بیشتر می کرد. هر چیزی به اندازه ش و بهای عاقبتی اون ارزش داره.
ارسال کننده نظر : زهرا      تاریخ ارسال نظر : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳


  از دست این تکنولوژی های مخرب !
کاش در هنگام پیاده سازی ایده ها،کمی هم به آثار سوء آنها روی محیط زیست و موجودات توجه بشه.
خلاقیت روزافزون پیشکش دوستداران محیط زیست

ارسال کننده نظر : ساغر      تاریخ ارسال نظر : ۲۹ فروردين ۱۳۹۲


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[1388بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[2329بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[2625بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[2883بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[2346بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![4612بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[4611بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[4358بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[4726بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[4661بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [4749بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[5350بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[6302بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟ (مقاله انتخابی)[7665بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار (مقاله انتخابی)[6687بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ (مقاله انتخابی)[7153بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)[7561بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی (مقاله انتخابی)[8405بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)[8660بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[9713بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

به نام نوزادان به کام ابرشرکت‌ها (مقاله انتخابی)
برای بچه‌ها به جای تبلت بیلچه بخرید (مقاله انتخابی)
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
هوش جنسی کودک
لطفاً کمی غیربهداشتی باشید!! (مقاله انتخابی)
برنامه استاندارد غذایی 14 روزه
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
قبل از انتشار عکس فرزندتان در فیسبوک، به آینده‌اش فکر کنید (مقاله انتخابی)
بیوتروریسم؛ یک جنگ نابرابر (مقاله انتخابی)
چرا آدم‌های خوب در شبکه‎های اجتماعی تحمل‎ناپذیر می‌شوند؟ (مقاله انتخابی)
مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند (مقاله انتخابی)
چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟
سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟ (مقاله انتخابی)
کرونا، مردن از ترس مرگ!!
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)
برای خواهرم
پدیدارشناسی اینستاگرام (مقاله انتخابی)
هشدار: من از واژۀ «چاق» استفاده می‌کنم (مقاله انتخابی)
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
بزرگی خوش خیم پروستات