سلام مطالب فوق بسیار بسیار عالی مفید و مورد استفاده هسنتد خیلی ممنونم از زحماتتون
دیار

سلام،جناب آقای دکتر بسفایج برای بواسیر واقعا اکسیر بود میخواستم نظر شما رو برای درمان شقاق بدونم لطفا مأجور باشید
علی

سلام وقت بخیر جایگزین شیرخشک برای نوزاد چه چیزی توصیه می‌شود. البته مادر شیر ندارد و دایه هم پیدا نمی‌شود.
مریم

سلام آقای دکتر خارش . چربی و شوره ای که چسبیده به کف سر هست زمانی که روزه هستم علایم کم میشه یا وقتی که آلوچه تو فصلش میخورم بهتر میشم لطفن راهنمایی کنید
مسعود

قمر در عقرب در تقویم شما محاسبه نشده که روز خوبی برای حجامت نیست.
امیرحسین

برای یائسگی زودرس ابزن انار اثری دارد؟
z

سلام آقای دکتر خواهرم فتق ناف به اندازه ۱۳میلی داره ،۴۰سالش و متاهل ، میشه لطفا برای درمانش راهنماییمون کنید یک دنیا سپاس بزرگوار.
زهرا

با سلام وقت بخیر. هفته۱۵ بارداری هستم. چندروزی هست که روی زبانم سیاه شده، اولش دهنم خیلی خشک میشد ولی با مصرف آب این خشکی برطرف نمیشد. الان زبانم سیاه شده. ممنون میشم بگید علتش چی هست و باید چکار کنم
باران

‌تأثیر آن قابل انکار نیست، اما قابل برطرف شدن است. ابتدا درباره‌ی تأثیر آن به دو‌حدیث زیر توجه کنید، سپس درباره راه‌‌های برطرف کردن آن دو حدیث دیگر می‌آوریم: امام صادق علیه السّلام فرموند: «هر که قمر در عقرب سفر کند یا زن بگیرد خیر نبیند». و امام کاظم علیه السّلام فرمودند: «هر که در محاق ماه زن گیرد دل نهد به افتادن بچه و سقط جنین»(آسمان و جهان-ترجمه کتاب السماء و العالم بحار، ج 2، ص: 173) درباره‌ی راه‌های برطرف کردن آن: پیامبر اکرم(ص) فرموند: هر کس مایل است نحوست آن روزش برطرف شود اول صبح صدقه بدهد خداوند با این صدقه نحوست آن روز را برطرف می کند و هر که مى خواهد نحوست شبش برطرف گردد شب را با صدقه شروع کند. حلبى از حضرت ابا عبد اللَّه الصادق علیه السّلام پرسید که: آیا سفر در ایّامى که کراهت دارند مانند چهارشنبه و غیره مکروه است؟ حضرت فرمود: سفرت را با صدقه شروع کن و در آغاز سفر آیة الکرسى بخوان .»( درر الأخبار با ترجمه ص421) پس، تأثیر وجود دارد، اما قابل برطرف شدن است.
شهریار

سلام و خدا قوت. مقاله ای اختصاصی برای دوران قبل یائسگی تا اتمام پریود دارید؟ به طور پراکنده در مقالات هست ولی اگر یکجا بررسی شده باشد بسیار کمک کننده هست. ممنونم
مریم
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
خانه های ما به مناطق سمی و خطرناک تبدیل شده اند (مقاله انتخابی)
تعداد: 0 میانگین: 0
[تعداد بازدید : 10733]

[نسخه چاپی]

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

 و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

خانه های ما به مناطق سمی و خطرناک تبدیل شده اند


□ ماريان لليوداسميت،جو ايمينگ

 shiniaee

 

چکيده:


با به کارگيري بيش از 000/80 ماده مختلف شيميايي در ساخت محصولات عرضه شده به بازار، ما شاهد حضور اين مواد در بدن‌ها، غذاها، خاک، هوا و آب مصرفي خود هستيم. اين مواد که عموماً داراي عمر بالا، پايداري زياد و غيرقابل تجزيه مي‌باشند، تأثيرات مختلفي را بر سيستم ايمني بدن، سلامت رواني، دستگاه‌هاي توليدمثل و يادگيري ما و به ويژه کودکان مي‌گذراند؛ هرچند اکثر اين آثار، هيچ گاه مورد مطالعه و بررسي قرار نمي‌گيرند. نويسنده با يادآوري عرضه سالانه صدها ماده جديد شيميايي به بازار با استفاده از روش‌هاي بيوتکنولوژي، مهندسي ژنتيک و مواد پليمري، خاطرنشان مي‌کند که با حضور اين مواد سمي و خطرناک در همه جاي دنيا، ديگر نمي‌توان حتي از خانه‌هايمان به عنوان بهشتي امن ياد کرد.


شايد عده اندکي از مردم بدانند که اکثر مواد شيميايي استفاده شده در محصولات مصرفي روزانه ما، هرگز در حوزه تأثيرات درازمدتشان بر روي سلامت انسان‌ها، مورد آزمون قرار نمي‌گيرند. با توجه به 000/80 ماده شيميايي موجود در جهان ، از اسباب‌بازي‌هاي کودکان تا مبلمان و 000/1 ماده شيميايي‌اي که همه ساله معرفي مي‌شوند، تقريباً ارزيابي تأثيرات اين مواد بر روي افراد، غيرممکن گرديده است. به صورت خلاصه ، ما نيازمند پارادايم‌هاي جديدي جهت قانون گذاري در حوزه اين مواد شيميايي هستيم.


براساس يکي از اصول اوليه دانش سم‌شناسي، همه مقادير مصرفي از اين مواد، مي‌تواند آلوده کننده باشد، اما آنچه که در اين ميان حائز اهميت مي‌باشد اين است که ما تنها با يک ماده شيميايي سمي روبه‌رو نيستيم. مثلاً صابون‌هاي مصرفي ما حاوي ده‌ها ماده شيميايي مختلف است که بسياري از آنها براي ژن‌هاي بدن ما و مکانيسم‌هاي سم‌زداي موجود در آن، غريبه به حساب مي‌آيند.


همچنين اثبات گرديده که تعدادي از اين مواد شيميايي توليد شده، داراي طول عمر بالا و پايداري زياد هستند. (نظير ددت و ديوکسين) اين مواد پس از مصرف وارد هوا و آب گرديده و در نهايت وارد غذا، خانه و پوشاک مي‌گردند. بدين ترتيب، خانه‌هاي ما را ديگر نمي‌توان يک بهشت ايمن دانست و آنها را بايد يکي از آلوده‌ترين مناطق دنياي امروز معرفي نمود.


مطالعاتي که مواد شيميايي موجود در خون، چربي و شير  مادران ما را اندازه‌گيري مي‌نمايند، نشان‌دهنده وجود يک سطح هشداردهنده و غيرمنتظره از اين مواد سمي مي‌باشد. همچنين مقدار اين مواد در بدن بچه‌ها، بيش از مقدار سنجش شده در بدن پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هايشان مي‌باشد. البته اگرچه گفته مي‌شود که مقدار اين مواد اندک است، اما با معرفي موادشيميايي جديدتر و افزوده شدن آنها به مواد قبلي موجود در زنجيره غذايي، اوضاع بدتر هم خواهد شد.


براساس گزارش سازمان جهاني بهداشت، وجود اين موادشيميايي در بدن بچه‌ها مي‌تواند به مشکلاتي نظير ناتواني در يادگيري، بي‌نظمي‌هاي رفتاري، آسم، سرطان، عملکرد ضعيف سيستم ايمني بدن و همچنين بروز بي‌نظمي در سيستم توليد مثل آنان در آينده بيانجامد. کودکان ما از لحظه لقاح سلولي با موادشيميايي سمي مختلفي دست به گريبان بوده و در حالي متولد مي‌شوند که صدها ماده شيميايي مصنوعي در بدن‌هاي کوچکشان وجود دارد. به علاوه، اين يک تفکر تأمل‌برانگيز است که شير مادران، مقوي ترين و مغذي‌ترين منبع تغذيه و حفظ حيات نسل‌هاي بعدي است، اما ما شاهد حضور انواع موادشيميايي ممنوع سمي در آن هستيم.


در سايه رشد نگراني‌هاي بين‌المللي در مورد تأثيرات ناشي از همجواري با اين مواد شيميايي به ويژه در مورد بچه‌ها، لزوم انجام يک اقدام جهاني در جهت مقابله با اين آلودگي‌هاي شيميايي احساس مي‌شود. مثلاً استراليا هنوز هم از يک مدل مديريت ريسک اجرا شده از سوي ايالات متحده در جهت قانون گذاري در حوزه موادشيميايي و نه رويکرد جديد اتحاديه اروپا در مورد جايگزيني سريع موادشيميايي سمي با گزينه‌هاي سالم‌تر و کم خطرتر و سبزتر، بهره مي‌گيرد.


مطمئناً اتخاذ يک رويکرد فراگير و همه‌جانبه، نيازمند قانون گذاري مؤثر و ايجاد مشوق‌هايي براي حمايت از صنايع سبز و تسريع در جهت حذف مواد شيميايي خطرناک خواهد بود. هم اينک مواد شيميايي سؤال‌برانگيز تا زمان اثبات خطراتشان، به عنوان موادي سالم و بي‌خطر شناخته مي‌شوند. نظير اتفاقي که در مورد محصولات دخاني و آزبست در سال‌هاي گذشته روي داده و ما با آسيب‌هاي فراواني روبه‌رو شده‌ايم.


با وجود همه اين مشکلات، هنوز هم همه ساله صنايع ما با استفاده از روش‌هاي بيوتکنولوژي، مهندسي ژنتيک و پليمرهاي جديد، موادشيميايي جديدي را روانه بازار مي‌نمايند که اين پرسش را از سوي کارشناسان سلامت مطرح نموده که آيا رهبران بلندپايه استراليا در جهت حفاظت ما، پيش‌بيني‌هاي لازم قانوني را به عمل آورده‌اند و يا خير؟ هرچند آزمون‌هاي سلامت انجام شده بر روي پتوها و اسباب‌بازي‌هاي وارداتي به کشور ما نشان داده که قانون‌گذاري در حوزه کالاهاي وارداتي تا چه حد مشکل مي‌باشد، چرا که بررسي و آزمون مواد به کار گرفته شده در ساخت اين محصولات، تقريباً غيرممکن است. به عنوان مثال، گروهي از موادشيميايي که قوانين دولتي در جهت نظارت بر آثار آنها بر سلامتي افراد تا حدود زيادي ناکام بوده است، پرفلورها هستند که عمدتاً در ساخت ظروف نچسب، مواد ضدآب و ضدلک و محصولات برقي به کار مي‌روند. تاکنون مطالعات بسيار محدودي بر روي آثار استفاده از اين مواد بر روي سلامت انسان‌ها انجام شده است، اما وجود ارتباط بين کاربرد اين موادشيميايي و ايجاد تومورها، مشکلات توليد مثل و همچنين تضعيف سيستم ايمني به اثبات رسيده است. البته نکته مهم در اين رابطه اين است که اين موادشيميايي تجزيه و يا شکسته نمي‌شوند.


اين مواد که به «سموم بدون پاسپورت» معروف شده‌اند، با سفر به سراسر کره زمين از طريق هوا و آب، در سراسر محيط‌زيست و حيات وحش و بسيار دورتر از نقطه توليد و يا استفاده، قابل ردگيري و مشاهده‌اند. شايد تاکنون اين خبر را نشنيده باشيد که مقدار انواع پرفلورها در بدن خرس‌هاي قطبي در هر 5 تا 8 سال، دو برابر مي‌گردد.


البته ساير موادشيميايي سمي هم پس از انتشار در گرد و خاک و هواي منازل ما منتشر مي‌گردند که همانند آب فلاش‌تانک دستشويي‌ها، به فضاي خارج منتقل مي‌شوند. به علاوه، موادي که از خانه‌هاي ما روانه فاضلاب‌هاي شهري مي‌گردد، حاوي بسياري از مواد سمي مقاوم است که ريشه در مواد مصرفي ما دارند.


زمان آن فرا رسيده که همه ما تهديدات زيست‌محيطي و سلامت مربوط به کاربرد اين آلودگي‌هاي شيميايي را جدي‌تر بگيريم. به علاوه، به جاي تمرکز بر افزايش بهره‌وري واحدهاي توليدي، بايد راهي جديد در پيش بگيريم که حفظ سلامت عموم شهروندان و محافظت از محيط زيست، از مهم ترين دستاوردهاي اين راهبردهاي نوين، با استفاده از قوانين پيش گيرانه در حوزه موادشيميايي خواهد بود.


منبع: www.Smh.com.au

به نقل از:ماهنامه سیاحت غرب،شماره 57



نظرات
  سلام و خسته نباشید . برای پاکسازی بدن کودکان از مواد سمی چه باید کرد ؟ باتشکر از پاسخ های جنابعالی
ارسال کننده نظر : ترنم      تاریخ ارسال نظر : ۳۱ شهريور ۱۳۹۳
  

سلام. خیلی کارها ازجمله اصلاح تغذیه، حجامت، درمان یبوست و ...


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲ مهر ۱۳۹۳



 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[3826بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[4888بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[5190بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[5897بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[4410بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![6523بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[6572بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[6339بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[6686بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[6640بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [6563بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[7282بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[8512بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[9647بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[8675بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [9822بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[10147بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[10441بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[10670بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[11774بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

چرا برخی از زنان ایرانی پلنگ شده‌‎اند؟ (مقاله انتخابی)
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.
چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟
آیا تغییرات اقلیمی بچه‌دارشدن را غیراخلاقی کرده است؟ (مقاله انتخابی)
کودکان ثروتمندان از طعم غذاهای سالم‌ بیشتر لذت می‌برند (مقاله انتخابی)
پیشنهادهایی برای آرامش بیشتر
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
کودک و تفکّر اقتصادی (2)
ویراست ششم کتابچه مرهم
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟
زگیل تناسلی
پدیدارشناسی اینستاگرام (مقاله انتخابی)
بیوتروریسم؛ یک جنگ نابرابر (مقاله انتخابی)
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
بزرگی خوش خیم پروستات
آیا شکر پرطرف‌دارترین مادۀ مخدر دنیاست؟ (مقاله انتخابی)
برای خواهرم
برای بچه‌ها به جای تبلت بیلچه بخرید (مقاله انتخابی)
آیا پس از «پروژه تنظیم خانواده» نوبت به «پروژه سلامت معنوی» رسیده؟! (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)
سالنامه حجامت 1404 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
کودکی بهترین دوران برای یادگیری زبان خارجی نیست!! (مقاله انتخابی)
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)