سلام ،ممنون که پاسخگو هستید. ولی دکتر متخصص گفت از شیر من نیست که بچه پشتش زخم میشه نمیدونم والا سردرگم شدم. به نظر شما شیر خشک بدم؟
فاطمه

سلام وقت شما بخیر و نیکی. اینکه پشت بچه زخم و قرمز شده می‌تونه مشکل از شیر من باشه؟ خیلی برام دردناکه، بچه اینقدر دفع مدفوع داره که ادرار های کم دفع داره. وزن هم نمیگیره ممنون میشم راهنمایی کنید آیا مشکل از شیر هست؟
فاطمه

سلام و عرض ادب. آیا زردی بر وزن گیری هم تاثیر گذاره؟ دخترم یک ماهشه و شیر خودم رو میدم. الحمدلله زردی خیلی ناچیزی داشت و برطرف شد. با اینکه شیردهی مرتبه و خوب میخوره ولی طی یک ماه 400گرم وزن اضافه کرده درضمن مشکلی که داره همش کم کم مدفون می‌کنه و باعث شده پشت بچه پوستش حالت قرمزی و زخم بشه ممنون میشم راهنمایی کنید دکتر متخصص هم گفت از تند تند مدفوع کردن هست و پوستش رو زخم می‌کنه
فاطمه

با سلام و عرض ادب و خداقوت خدمت بزرگواران در حال نوشتن کتابی با عنوان راهنمای جامع مزاج شناسی هستم با ذکر منبع و بدون کپی از متن اجازه می خواهم در یکی دو قسمت چند سطری از نوشته های شما کمک بگیرم . ممنون می شوم اگر عنایت داشته باشید. یا علی
رشیدی

سلام و عرض ادب و روز بخیر به مدت شش ماه است که انواع دکتر های مجاری ادرار و زنان را رفته ام ولی هنوز مشکل پابرجاست تشخیص پزشکان التهاب مثانه بوده که وقتی التهاب زیاد و طولانی میشه تبدیل به عفونت ادراری و عفونت کلیه میشه شکم ام ورم داره صورتم گاهی ورم داره و اینکه همیشه زیر دل درد خفیف دارم گاهی پهلو درد دارم وقتی صبح از خواب بیدار میشم فقط یک هفته قاعدگی راحت هستم بعد از تمام شدن و انجام اولین نزدیکی سوزش ادرار تکررر ادرار و درد شروع میشه چکار کنم ؟
مری

سلام وقت بخیر ۳ باری ساعت ۳ و ۴ صبح که بیدار شدم متوجه یک قسمت متورم تو قسمت داخلی باسن به سمت مقعد شدم به اندازه یک لوبیا رشتی بزرگ که بعد از دستکاری شروع به خارش میکرد در هر ۳ مرتبه بعد از خوابیدن و بیدار شدن صبح اون تورم کاملا از بین رفته بود!!
ناشناس

سلام وقت بخیر بنده سالهاست مشکل گوارشی دارم که ibs میخوره( گویا تیپ u که نه یبوست نه اسهال) و درمانهای طبی سنتی مختلفی انجام دادم که در کل خوب بوده در شکمم بیشتر اوقات احساس ناراحتی دارم چند وقت پیش مقداری پودر دارچین رو با اب قاطی کردم و روی شکمم گذاشتم حدود یک ربع خیلی حالت بد شکمم بهتر شد طوری که حتی صبح ها که به سختی برای نماز بیدار میشدم به میزان قابل توجهی بهتر شد و حتی در طول روز هم روحیم‌ خیلی بهتر شده بود و تا مدتها ادامه داشت برای مرتبه دوم اینکارو انجام دادم که پوست شکمم حساس شد و دچار اگزما و خارش شد و نتونستم انجام بدم مجبور شدم کلی خنکی و آخرم پماد کورتون بزنم که خوب بشم به نظر شما چکار کنم که بتونم این کار رو انجام بدم و پوستم دچار اگزما نشه و از فواید اون هم استفاده کنم(اولویت داره) روغن های بابونه یا حتی دارچین و سیاهدانه و غیره استفاده کردم ولی تاثیر این کار رو نداشت آیا شما راه حل بهتری سراغ دارید؟ ممنونم
مهدی

سلام وعرض ادب،آقای دکتر خانم ۳۰ساله ای که روزی ۲فنجان شیرقهوه میخورن ولی ورزش میکنن سالم خوری دارن اهل قند وشکرسفیدنیستن، چراصبح هابعدبیدارشدن ازخواب بدن وقسمت انتهایی پاها مثل مچ وکف پاشون دردمیکنه وحتی کوفتگی بدن ودست ها هم دارن آیادلیل خاصی داره ؟خیلی ممنونم اجرتون باخدا
زهرا

سلام و عرض احترام خدمت شما بزرگوار. دخترم بدو تولد زردی نداشت ولی بعد از سه روزگی متوجه زردی چشم وصورتش شدیم و مراجعه کردیم متخصص کودکان.که خب گفتن با شیردهی منظم رفع میشه. با مصرف عرق کاسنی و شاه تره ،الحمدالله دیگه نه چشم زرد هست و نه صورت، فقط یه مقدار خیلی ناچیز روی دماغش دونه های زرد داره. سوالم از خدمت شما اینکه با گذشت ۲۳روز میشه گرمی جات مصرف کنم. مثلا زیره میتونم مصرف کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. در پناه حق موفق و پیروز باشید
فاطمه

سلام آقای دکتر وقت بخیر من 33 سالمه و کارم برنامه نویسی کامپیوتر هست. چند ماهیه که ضعف جسمانی دارم، به طوری که وقتی صبح ها از خواب پا میشم احساس میکنم یکی با چوب منو از بالا تا پایین زده! احساس فرسودگی و خستگی مفرط دارم، خوابم تنظیم نیست و وقتی از خواب بیدار میشم خستگیم در نرفته، البته چون 2 تا بچه کوچیک هم دارم بخشیش بخاطر اون هست. حدود 2 ماه پیش آنفلونزا یا کرونا گرفتم و سرم تقویتی و آنتی بیوتیک زدم و بعدش حالم خوب شد، ولی قرص ها و داروها رو ادامه ندادم و به تبع اون بچه هام هم مریض شدن و حالت تهوع و اسهال پیدا کردند، همسرم هم همین طور و کلا مدتیه خیلی مریض میشیم و مریضی ولمون نمیکنه. 1-- اینکه چیکار کنیم که سیستم ایمنی بدنمون قوی تر بشه و کمتر مریض بشیم؟؟ 2- داروها و رژیم غذایی مدنظرتون که میدونید برامون مفیده چیا هستن که در این جور مواقع مصرف کنیم؟
ناشناس
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
خانه های ما به مناطق سمی و خطرناک تبدیل شده اند (مقاله انتخابی)
تعداد: 0 میانگین: 0
[تعداد بازدید : 10815]

[نسخه چاپی]

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

 و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

خانه های ما به مناطق سمی و خطرناک تبدیل شده اند


□ ماريان لليوداسميت،جو ايمينگ

 shiniaee

 

چکيده:


با به کارگيري بيش از 000/80 ماده مختلف شيميايي در ساخت محصولات عرضه شده به بازار، ما شاهد حضور اين مواد در بدن‌ها، غذاها، خاک، هوا و آب مصرفي خود هستيم. اين مواد که عموماً داراي عمر بالا، پايداري زياد و غيرقابل تجزيه مي‌باشند، تأثيرات مختلفي را بر سيستم ايمني بدن، سلامت رواني، دستگاه‌هاي توليدمثل و يادگيري ما و به ويژه کودکان مي‌گذراند؛ هرچند اکثر اين آثار، هيچ گاه مورد مطالعه و بررسي قرار نمي‌گيرند. نويسنده با يادآوري عرضه سالانه صدها ماده جديد شيميايي به بازار با استفاده از روش‌هاي بيوتکنولوژي، مهندسي ژنتيک و مواد پليمري، خاطرنشان مي‌کند که با حضور اين مواد سمي و خطرناک در همه جاي دنيا، ديگر نمي‌توان حتي از خانه‌هايمان به عنوان بهشتي امن ياد کرد.


شايد عده اندکي از مردم بدانند که اکثر مواد شيميايي استفاده شده در محصولات مصرفي روزانه ما، هرگز در حوزه تأثيرات درازمدتشان بر روي سلامت انسان‌ها، مورد آزمون قرار نمي‌گيرند. با توجه به 000/80 ماده شيميايي موجود در جهان ، از اسباب‌بازي‌هاي کودکان تا مبلمان و 000/1 ماده شيميايي‌اي که همه ساله معرفي مي‌شوند، تقريباً ارزيابي تأثيرات اين مواد بر روي افراد، غيرممکن گرديده است. به صورت خلاصه ، ما نيازمند پارادايم‌هاي جديدي جهت قانون گذاري در حوزه اين مواد شيميايي هستيم.


براساس يکي از اصول اوليه دانش سم‌شناسي، همه مقادير مصرفي از اين مواد، مي‌تواند آلوده کننده باشد، اما آنچه که در اين ميان حائز اهميت مي‌باشد اين است که ما تنها با يک ماده شيميايي سمي روبه‌رو نيستيم. مثلاً صابون‌هاي مصرفي ما حاوي ده‌ها ماده شيميايي مختلف است که بسياري از آنها براي ژن‌هاي بدن ما و مکانيسم‌هاي سم‌زداي موجود در آن، غريبه به حساب مي‌آيند.


همچنين اثبات گرديده که تعدادي از اين مواد شيميايي توليد شده، داراي طول عمر بالا و پايداري زياد هستند. (نظير ددت و ديوکسين) اين مواد پس از مصرف وارد هوا و آب گرديده و در نهايت وارد غذا، خانه و پوشاک مي‌گردند. بدين ترتيب، خانه‌هاي ما را ديگر نمي‌توان يک بهشت ايمن دانست و آنها را بايد يکي از آلوده‌ترين مناطق دنياي امروز معرفي نمود.


مطالعاتي که مواد شيميايي موجود در خون، چربي و شير  مادران ما را اندازه‌گيري مي‌نمايند، نشان‌دهنده وجود يک سطح هشداردهنده و غيرمنتظره از اين مواد سمي مي‌باشد. همچنين مقدار اين مواد در بدن بچه‌ها، بيش از مقدار سنجش شده در بدن پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هايشان مي‌باشد. البته اگرچه گفته مي‌شود که مقدار اين مواد اندک است، اما با معرفي موادشيميايي جديدتر و افزوده شدن آنها به مواد قبلي موجود در زنجيره غذايي، اوضاع بدتر هم خواهد شد.


براساس گزارش سازمان جهاني بهداشت، وجود اين موادشيميايي در بدن بچه‌ها مي‌تواند به مشکلاتي نظير ناتواني در يادگيري، بي‌نظمي‌هاي رفتاري، آسم، سرطان، عملکرد ضعيف سيستم ايمني بدن و همچنين بروز بي‌نظمي در سيستم توليد مثل آنان در آينده بيانجامد. کودکان ما از لحظه لقاح سلولي با موادشيميايي سمي مختلفي دست به گريبان بوده و در حالي متولد مي‌شوند که صدها ماده شيميايي مصنوعي در بدن‌هاي کوچکشان وجود دارد. به علاوه، اين يک تفکر تأمل‌برانگيز است که شير مادران، مقوي ترين و مغذي‌ترين منبع تغذيه و حفظ حيات نسل‌هاي بعدي است، اما ما شاهد حضور انواع موادشيميايي ممنوع سمي در آن هستيم.


در سايه رشد نگراني‌هاي بين‌المللي در مورد تأثيرات ناشي از همجواري با اين مواد شيميايي به ويژه در مورد بچه‌ها، لزوم انجام يک اقدام جهاني در جهت مقابله با اين آلودگي‌هاي شيميايي احساس مي‌شود. مثلاً استراليا هنوز هم از يک مدل مديريت ريسک اجرا شده از سوي ايالات متحده در جهت قانون گذاري در حوزه موادشيميايي و نه رويکرد جديد اتحاديه اروپا در مورد جايگزيني سريع موادشيميايي سمي با گزينه‌هاي سالم‌تر و کم خطرتر و سبزتر، بهره مي‌گيرد.


مطمئناً اتخاذ يک رويکرد فراگير و همه‌جانبه، نيازمند قانون گذاري مؤثر و ايجاد مشوق‌هايي براي حمايت از صنايع سبز و تسريع در جهت حذف مواد شيميايي خطرناک خواهد بود. هم اينک مواد شيميايي سؤال‌برانگيز تا زمان اثبات خطراتشان، به عنوان موادي سالم و بي‌خطر شناخته مي‌شوند. نظير اتفاقي که در مورد محصولات دخاني و آزبست در سال‌هاي گذشته روي داده و ما با آسيب‌هاي فراواني روبه‌رو شده‌ايم.


با وجود همه اين مشکلات، هنوز هم همه ساله صنايع ما با استفاده از روش‌هاي بيوتکنولوژي، مهندسي ژنتيک و پليمرهاي جديد، موادشيميايي جديدي را روانه بازار مي‌نمايند که اين پرسش را از سوي کارشناسان سلامت مطرح نموده که آيا رهبران بلندپايه استراليا در جهت حفاظت ما، پيش‌بيني‌هاي لازم قانوني را به عمل آورده‌اند و يا خير؟ هرچند آزمون‌هاي سلامت انجام شده بر روي پتوها و اسباب‌بازي‌هاي وارداتي به کشور ما نشان داده که قانون‌گذاري در حوزه کالاهاي وارداتي تا چه حد مشکل مي‌باشد، چرا که بررسي و آزمون مواد به کار گرفته شده در ساخت اين محصولات، تقريباً غيرممکن است. به عنوان مثال، گروهي از موادشيميايي که قوانين دولتي در جهت نظارت بر آثار آنها بر سلامتي افراد تا حدود زيادي ناکام بوده است، پرفلورها هستند که عمدتاً در ساخت ظروف نچسب، مواد ضدآب و ضدلک و محصولات برقي به کار مي‌روند. تاکنون مطالعات بسيار محدودي بر روي آثار استفاده از اين مواد بر روي سلامت انسان‌ها انجام شده است، اما وجود ارتباط بين کاربرد اين موادشيميايي و ايجاد تومورها، مشکلات توليد مثل و همچنين تضعيف سيستم ايمني به اثبات رسيده است. البته نکته مهم در اين رابطه اين است که اين موادشيميايي تجزيه و يا شکسته نمي‌شوند.


اين مواد که به «سموم بدون پاسپورت» معروف شده‌اند، با سفر به سراسر کره زمين از طريق هوا و آب، در سراسر محيط‌زيست و حيات وحش و بسيار دورتر از نقطه توليد و يا استفاده، قابل ردگيري و مشاهده‌اند. شايد تاکنون اين خبر را نشنيده باشيد که مقدار انواع پرفلورها در بدن خرس‌هاي قطبي در هر 5 تا 8 سال، دو برابر مي‌گردد.


البته ساير موادشيميايي سمي هم پس از انتشار در گرد و خاک و هواي منازل ما منتشر مي‌گردند که همانند آب فلاش‌تانک دستشويي‌ها، به فضاي خارج منتقل مي‌شوند. به علاوه، موادي که از خانه‌هاي ما روانه فاضلاب‌هاي شهري مي‌گردد، حاوي بسياري از مواد سمي مقاوم است که ريشه در مواد مصرفي ما دارند.


زمان آن فرا رسيده که همه ما تهديدات زيست‌محيطي و سلامت مربوط به کاربرد اين آلودگي‌هاي شيميايي را جدي‌تر بگيريم. به علاوه، به جاي تمرکز بر افزايش بهره‌وري واحدهاي توليدي، بايد راهي جديد در پيش بگيريم که حفظ سلامت عموم شهروندان و محافظت از محيط زيست، از مهم ترين دستاوردهاي اين راهبردهاي نوين، با استفاده از قوانين پيش گيرانه در حوزه موادشيميايي خواهد بود.


منبع: www.Smh.com.au

به نقل از:ماهنامه سیاحت غرب،شماره 57



نظرات
  سلام و خسته نباشید . برای پاکسازی بدن کودکان از مواد سمی چه باید کرد ؟ باتشکر از پاسخ های جنابعالی
ارسال کننده نظر : ترنم      تاریخ ارسال نظر : ۳۱ شهريور ۱۳۹۳
  

سلام. خیلی کارها ازجمله اصلاح تغذیه، حجامت، درمان یبوست و ...


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲ مهر ۱۳۹۳



 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[3995بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[5079بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[5423بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[6096بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[4524بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![6666بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[6719بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[6491بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[6839بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[6789بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [6688بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[7410بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[8680بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[9776بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[8835بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [10034بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[10400بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[10586بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[10812بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[11925بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
بالاخره روزی دماغ طبیعی هم «زیبا» خواهد شد (مقاله انتخابی)
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
گرداب تربیت بچه (مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (1)
سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
تدابیر طبّ ایرانی در درمان ناباروری
چرا آدم‌های خوب در شبکه های اجتماعی تحمل ناپذیر می‌شوند؟ (مقاله انتخابی)
فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق
هشدار: من از واژۀ «چاق» استفاده می‌کنم (مقاله انتخابی)
آیا پس از «پروژه تنظیم خانواده» نوبت به «پروژه سلامت معنوی» رسیده؟! (مقاله انتخابی)
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
بهداشت جنسی کودک
دروغی به‌نام «حریم خصوصی» و «جریان آزاد اطلاعات» (مقاله انتخابی)
5 برنامه غذایی پیشنهادی به زوج های نابارور
جامعه ستیزی به بهانه کرونا
چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.
آزادی در کودکان زیر 7 سال
بزرگی خوش خیم پروستات
کرونا، مردن از ترس مرگ!!
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)