سلام دکتر وقتتون بخیر یه سوال داشتم : امام رضاعلیه السلام در رساله ی ذهبیه ماه آذار رومی رو برا حجامت مناسب دونستن چرا شما در تقویم حجامتتون فقط روزهایی که به قمری برا حجامت در این ماه مناسب هستن رو مشخص کردید و نگفتید در از ۲۳ اسفند تا ۲۲ فروردین میشه حجامت انجام داد؟؟؟
فاطمه

با سلام از زحماتی که برای طب انجام می دهید نهایت تشکر را دارم،لطف میکنید تقویم حجامت ۱۴۰۲ را برای بنده ارسال فرمایید .
مهدی محمدی

اسکل بیسواد سنتی . واسه پول درآوردن خوب سر مردمو شیره میمالی. طالبان جدیدا واکسیناسیون را شروع کردن ....! بعد امثال تو اونقدر پست و کثیفین که حتی به اندازه اوناهم عقل ندارین و درمورد علمی که هیچ سررشته ای درش ندارین واسه منافع خود زر اضافه میزنید... بیسواد شیاد
مرگ بر شیاد

سلام من دوماه است زایمان سزارین با بیهوشی انجام دادم سردرد دارم. ام ار ای و.. هم انجام دادم نهایتا دکتر مغز و اعصاب گفتن از استرس هست. اما من بعید میدونم گرچه استرس تشدیدش میکنه از لحاظ طب سنتی میتوان گفت سرم سرد شده؟
تسنیم

سلام آقای دکتر من یه نوزاد۲۹ روزه دارم که از وقتی به دنیا امدبینیش گرفته بود اصلا نمیتونست نفس بکشه بعد دکتر هم بردم بهتر نشد تا اینکه به شما پیام دادم فرمودید شاید از رفلاکس باشه باید ببرید دکتر اینجا که روستا است ودکتر طب سنتی ها هم فقط تو مرکز استان بود دیگه من بردمش دکتر اطفال بهش گفتم دارو رفلکس بنویسه براش نکنید نوشت که یه امپرازول پودری ۲ شب دارم خدارا شکر بینیش باز شدونفسش باز شد انشاله خدا خیرتون بده حالا که معلوم شد از رفلکسه من دلم نمیاد این امپرازول را بدم میشه شما یه دارویی بفرمایید که گیاهی باشه به جای اون وآیا بارهنگ وعرق نعناع خوبه بهش بدم ممنون از لطفتون
پوریا

باسلام و ادب ، آقای دکتر الهی خیر دنیا و آخرت نصیبتون بشه ان شاءالله، آقای دکتر دختر ۷ساله م یه ماه پیش سرما خوردگی داشت تقریبا خوب شده اما همچنان کیپ شدن دماغش داره هرچند دماغش خلطی و ترشحی اصلا نداره کاملا خالیه اما باز کیپ میشه میترسم عفونت تو ریه ش بمونه چند بار دکتر بردیم افاقه نکرده ، متاسفانه لوزه هم داره و تک سرفه هم میکنه، شما رو به خدا بگید چیکارکنم دسترسی به پزشک حاذق طب سنتی تو شهر کوچیک خودمان ندارم .
مادر

سلام خداقوت بزرگوار،اطلاعات بسیار مفید وکاربردی بود میشه لطفا سالنامه حجامت سال1402 رو برای من ارسال کنید خداخیرتون بده
مریم رحمانی نژاد

سلام ۴ روزه که بچه مو از سیر گرفتم ولی خدایش خیلی درد داره اصلا شبا نمیتونم بخوابم خیلی درد دارن چکار کنم دردشون کمتر شه
...

باسلام وخسته نباشید ،من دوهفته پیش سه تا از رگ های قلبم گرفته بودبا مراجعه به پزشک متخصص دوتا از رگ های قلبم رابالون وفنر گذاشتم ،خواستم بدونم من هم میتونم از این معجون استفاده کنم.با تشکر فراوان
کرامت

سلام آقای دکتر.دختر چهار ساله من دوروز تب داشت بردم دکتر نگاه کرد گفت لوزه هاش متورم شده، بهش آموکسی سیلین داد. قبل از اینکه تب کنه چندروزی دهانش خیلی بو میداد، اشتهاش کم شده، و چشماش خمار شده از بی حالی، توروخدا راهنمایی کنین منو .نمی‌خوام ب عمل و ... بکشه
احمدی
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
چگونه فرهنگ بیمار ما دختران را وا می دارد فکر کنند، برای دوست داشته شدن باید زیبا و خوش اندام باشند ؟(مقاله انتخابی)
تعداد: 0 میانگین: 0
[تعداد بازدید : 12192]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرحمن الرحیم

و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

 

چگونه فرهنگ بیمار ما دختران را وا می دارد فکر کنند، برای دوست داشته شدن باید زیبا و خوش اندام باشند ؟

 

هوگو شوایتزر

 

چکیده:


یکی از فجایع جبران ناپذیر رواج روزافزون فرهنگ شهرت سالاری و افزایش سرسام آور رسانه های تصویری که محتوای آنها برهنه نمایی و القای معیارهای زیبایی جسمانی است، کاشت این باور در ذهن به ویژه دختران نوجوان است که برای اینکه مورد توجه و احترام مردان قرار گیرند، باید از همان معیارهایی برخوردار باشند که مدل ها و ستاره های نیمه برهنه، بیست و چهار ساعته در رسانه های تصویری عرضه می کنند. این روند در تمام جوامع و به خصوص جوامع غربی جریان دارد و شتاب روزافزونی گرفته است. در نتیجه این القایات، دخترانی که از خودآگاهی و خودباوری تهی شده  و در نتیجه دچار خودکم بینی شده اند، به رابطه هایی تن می دهند که پیشاپیش در آن بازنده  هستند. آنها خود را پست تر از طرف مقابل و ناتوان از برقراری رابطه ای برابر و منطبق با اصول انسانی می بینند.


این خبر جدیدی نیست که دختران بیشتر از همیشه برای بی نقص بودن زیر فشار قرار دارند. همان گونه که قبلا در یادداشت هایم در «مارتا کامپلکس» نوشته ام، نسل جدید دختران نوجوان، بیشتر از تمام نسل های زنان پیش از خود، برای همه چیز زیر فشار قرار دارد. فشارهایی که برای دانش آموزممتاز بودن در مدرسه، برای راضی کردن والدین و هم سن و سال هایشان و برای زندگی بر اساس آرمان ناممکن کمال جسمانی بر آنها وارد می آید، خرد کننده است.


کودکان و نوجوانان در حالی می بالند و بزرگ می شوند که همواره در حال مقایسه خود با مدل ها و ستاره های تلویزیونی هستند. تعداد اندکی از دختران این احساس را دارند که درست به اندازه زنانی که در رسانه ها مشاهده می کنند، زیبا، دارای جذابیت جنسی و لاغرند. در نتیجه زنان جوان بسیاری اینطور نتیجه گیری می کنند، خوشبختی چیزی است که فقط زمانی به آن دست می یابند که به وزن مورد نظرشان برسند. و حتی دردسر آفرین تر از آن، زمانی که پای رابطه با جنس مخالف به میان می آید، تعداد زیادی از دختران معمولی فکر می کنند، اگر بدن هایشان بی نقص نباشد، هیچ حقی ندارند که انتظار زیادی از طرف مقابلشان داشته باشند.


در سال های اخیر، در تجربیاتی که از کار با دختران سنین دبیرستان و کالج داشته ام، این جملات را بارها و بارها از آنها شنیده ام. این زنان جوان باهوش و جذاب به گونه¬ای این فکر در ذهنشان جا افتاده است که برای آنکه با احترام و عشق با آنها رفتار شود، باید تا مرز کمال بی نقص باشند. سال گذشته یک دانش آموز به من می گفت: «به نظرم اگر چهار پنج کیلو لاغرتر بودم، دیگر دوست پسرم به دختران دیگر نگاه نمی کرد.» او اصلا فکر نمی کرد این حق را دارد که از طرفش بخواهد، آنقدر زنان دیگر را وسط خیابان دید نزند. این دختر می گفت: «اگر می خواهی یک مرد با تو و فقط با تو باشد، باید جوری باشی که به چشمش بی نقص بیایی. من اینطور نیستم، پس نمی توانم این انتظار را از او داشته باشم.»


یکی از آشنایان خودم، دوست پسری دارد که مرتب از وسایل جنسی استفاده می کند و ساعت ها سرش را به بازی های ویدیویی گرم می کند. این دختر می گوید: «بعضی وقت ها پاک یادش می رود که با من تماس بگیرد یا برایم پیامک بفرستد، چون غرق بازی است. خیلی دختر خوش شانسی هستم که هفته ای چند دقیقه می توانم با او تنها باشم، آن هم در حالی که کار خاصی انجام نمی دهیم. اما این پسرها این جوری هستند؛ مگر آنکه تو مثل مگان فاکس باشی، وگرنه نمی توانی انتظار داشته باشی که یک پسر همه توجه اش به تو باشد.»


دختر دیگری به من می گفت، او خودش را در وضعیتی احساس نمی کند که بتواند با کسی دوست شود، چون به اندازه کافی خوشگل نیست.  به جای آن، او کلی نظر بازی می کند. او می گفت: «من دختری هستم که فقط به درد همین کارها می خورم. من از آن دخترهای با حرارتی نیستم که بشود توی خیابان دستم را گرفت.»


حرف هایی شبیه اینها قلبم را به درد می آورد. چون این دختران نسبت به ارزش خود، نابینا هستند. آنها نمی دانند، این حق را دارند که از دیگران بخواهند به آنها احترام بگذارند؛ این حق را دارند که برای دیگران مرزهای لازم را تعیین کنند؛ این حق را دارند که دنبال رابطه ای واقعی و سالم باشند. اعتقاد به اینکه فقط زنانی که از یک معیار قابل قبول کمال برخوردارند «سزاوار» خوشبختی هستند، دختران را وامی دارد خود را در حوزه ای که هرگز قابل مقایسه نیست، در رتبه دوم قرار دهند.


این میل به کمال جسمانی با درونمایه دیگری که در زندگی دختران جوان وجود دارد جفت می شود: این برداشت که «پیدا کردن مرد خوب سخت است». این باور که مردان قابل اعتماد و قابل دوست داشتن نادر هستند، آنها را بیشتر وامی دارد تلاش خود برای لاغر شدن، جدابیت جنسی داشتن و زیبا بودن را بیشتر کنند. هر چه تعداد مردان ایده آل کمتر باشد، این مردان «حق انتخاب» بیشتری خواهند داشت. این فرهنگ به ما می آموزد، حتی همین مردان ایده آل بر اساس ظاهر زنان درباره برقراری رابطه با آنها تصمیم می گیرند. برای برخی از آنها برخورداری از این شرط، مکمل تمام شرایط دیگر است و برای برخی دیگر، از تمام شرایط دیگر صرفنظر می کنند و به جای آن به دنبال چیزی هستند که واقعاً باید  در یک زن پیدا کنند.


فشار برای بی نقص بودن ـ فشاری که تقریباً در زندگی تمام زنان جوان حضوری فراگیر دارد، حتی زندگی زنانی که به نظر آرمانی را دنبال نمی کنند، در یک مدل اجتماعی دروغین ریشه دارد. این فرهنگ به شما می گوید، چنانچه سخت تر تلاش نکنید، به اندازه کافی به دست نخواهید آورد. و اگر به نظر، برای رسیدن به آن ایده آل، چیزی را کم داشتید، در این صورت باید واقع گرا باشید و به چیزی کمتر از آن رضایت دهید.معمولا زنان جوان داستان هایی را که به نظر آنها شگفت انگیز است، درباره دوستان مذکرشان نقل می کنند. جسیکا می گوید:«خیلی غم انگیزه. امی چیزی را که همه ما می بینیم نمی بیند. او خیلی خوشگل و با هوشه، اما همیشه با کسانی دوست می شود که بازنده هستند. او ارزش خودش را نمی داند.» البته در بیشتر مواقع، امی همین چیزها را درباره جسیکا می گوید. دختران نوجوان  مدام از هوش و خرد هم سن و سال هایشان  تعریف می کنند، اما از گوش کردن به ندای قلب خودشان سرباز می زنند. البته حقیقت این است، حتی دختران جوانی که دارای معیارهای زیبایی فراوانی هستند، دست کم به خودشان می گویند: «افسوس که من فاقد این مشخصات هستم.»


لازم به ذکر نیست که وقتی «مدل کمیابی» با میل به کمال طلبی جسمانی در هم می آمیزد، به مردان این اجازه را می دهد تا بارها و بارها گزینه هایشان را عوض کنند. هر چه دختران کمتری معتقد باشند که از شایستگی لازم برخوردارند،  تعداد کمتری از آنها از اعتماد به نفس لازم برای برقراری یک رابطه برابر برخوردار خواهند بود. و تا وقتی ما از خود نپرسیم، چه کسی از این سیستم ظالمانه بهره مند می شود، به حل این مشکل نزدیک نخواهیم شد.

 

 


 

www.alternet.org/story/150587

به نقل از: ماهنامه سیاحت غرب، شماره 94



نظرات
  سلام مادر من وسواس داره بطوریکه همه چیز رو مخصوصا لباسهای خودشو خیلی آبکشی میکنه و شیر آب رو تا آخر باز میکنه و خونه همه رو ناپاک میدونه طوریکه ما سال یه بار به خونه فامیل هامون میریم با هرکی دست بده یا روبوسی کنه میاد یه ساعت دست و صورتش رو آبکشی میکنه خودش میگه از بچگی اینطور بوده مادرش هم وسواس داشت اصلا هم حاظر نیست بیاد دکتر میخواستم بدونم آیا درمانی براش وجود داره با تشکر
ارسال کننده نظر : ساحل      تاریخ ارسال نظر : ۵ بهمن ۱۳۹۳
  

سلام. کار بسیار سختی است. روزی سه استکان عرق اسطوخدوس میل کنند.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۷ بهمن ۱۳۹۳



  با سلام مردها هم ميتوانند عرق رازيانه بخورند ؟همسر من صورتش خيلي زود لاغر ميشه.خيلي هم كم خواب هست لطفا راهنمايي كنيد
ارسال کننده نظر : همسر عليرضا      تاریخ ارسال نظر : ۱ اسفند ۱۳۹۲
  

سلام، در طولانی مدت برای مردان مضر است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۷ اسفند ۱۳۹۲



  سلام وقت بخیر برای رفع قرمزی و منافذ پوست صورت (گونه ها) صورت چه راهکاری خوب و مفید است ؟ آیا با لیزر کردن موافق هستید ؟ ممنونم
ارسال کننده نظر : دنیـــــــــــز      تاریخ ارسال نظر : ۳۰ دي ۱۳۹۲
  

سلام، روزی سه استکان از مخلوط عرق های کاسنی و شاهتره میل کنید. هرروز جوشانده ای از عناب و گل نیلوفر و گل خطمی بخورید. تند و چرب و مصنوعی نخورید. با مشورت پزشک حجامت هم بکنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۳۰ دي ۱۳۹۲



  سلام نظر شما برای برداشتن خالهایی که زیاد برجسته نیستند چیست من سه تا خال روی بینی وگونه هایم دارم همه می گویند در آینده بزرگ شده .برداشتنش سخت میشه اما من چون طرفدار طب سنتیم زیاد اهمیت نمی دهم وعقیده دارم همین خالهاهم حتما یه حکمتی دارند ممنون اگر نظر تون رو به من بگید بنده33 سال دارم؟
ارسال کننده نظر : رضوان      تاریخ ارسال نظر : ۳ دي ۱۳۹۲
  

سلام، برنداريد اما با اصلاح تغذيه جلوي زياد يا يزرگ شدنشان را بگيريد.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۳ دي ۱۳۹۲



  سلام میخواستم بدونم راهی وجود دارد که میخچه بین انگشت پایم از بین بره ودیگه در نیاد باید بگم که تقریبا یک دوره120 روزه اسفند و سرکه انگبین خوردم کمی کوچک شد اما از بین نرفت یه دوره 6ماهه یه لیوان اب پنیر و خاکشی خوردم دم کرده اسطخودوس و گل گاوزبان هم میخورم کوچک شد اما مقداری از ان برجسته ماند کفشم رو که عوض کردم دوباره بزرگ شد روی قوزک پام هم تیره است میدونم اینا نشانه سودا هستن چکار کنم که کاملا از بین بره ودیگه در نیاد
ارسال کننده نظر : دیگه چکنم      تاریخ ارسال نظر : ۶ شهريور ۱۳۹۲
  

سلام، هر ده روز روی میخچه را حجامت انجام دهید.(شامل خراش دادن میخچه و اطرافش)


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۷ شهريور ۱۳۹۲



  سلام دکتر و تشکر از راهنماییهای شما من یه دخترم میخواستم بودنم ایا راهی وجود داره که صورتم تپل بشه ؟
ارسال کننده نظر : ##      تاریخ ارسال نظر : ۳۱ مرداد ۱۳۹۲
  

سلام ، سخت است اما شاید این اقدامات مفید باشد: پودر جوانه گندم، روزی یک قاشق غذاخوری به هر نحو که مایل بودید مصرف کنید. هر شب گونه ها را با مخلوط 5 قسمت روغن زیتون خام و دو قسمت عسل به خوبی ماساژ دهید. شبی یک استکان عرق رازیانه به جز ایام عادت و بارداری تا چند ماه بخورید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۳۱ مرداد ۱۳۹۲



  چندماهه که صورتم جوشهای چرکی بزرگ و زیادی میزند.برای کاهش انهاو ازبین بردن لکهای صورتم مرا راهنمایی کنید. با تشکر فراوان به خاطر ساخت این سایت خیلی عالی
ارسال کننده نظر : موسوی      تاریخ ارسال نظر : ۲۲ مرداد ۱۳۹۲
  

سلام، روزی سه استکان از مخلوط عرق های کاسنی و شاهتره میل کنید. هرروز جوشانده ای از عناب و زرشک بخورید. تند و چرب و مصنوعی نخورید. یک ق چ کف دریا را در نصف استکان سرکه انگور ریخته روزی دو سه بار روی جوشها ماساژ دهید. با مشورت پزشک حجامت و زالواندازی هم بکنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۴ مرداد ۱۳۹۲



  باسلام حق با شماست واگرجامعه به همین منوال پیش برود ضررش را همه جامعه خواهند دید.
ارسال کننده نظر : سهیلا      تاریخ ارسال نظر : ۲۴ تير ۱۳۹۲


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

سایر مقالات این موضوع

چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[723بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[902بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[830بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[863بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![3284بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[3525بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[3143بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[3515بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[3481بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [3677بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[4348بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[5041بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟ (مقاله انتخابی)[6570بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار (مقاله انتخابی)[5626بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ (مقاله انتخابی)[5780بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)[5864بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی (مقاله انتخابی)[7296بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)[7600بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[8454بازدید]
کودکی بهترین دوران برای یادگیری زبان خارجی نیست!! (مقاله انتخابی)[6383بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی (مقاله انتخابی)
ياد بگيريم دوباره محبت بورزيم: «خانواده‌هاي از هم گسسته»، شهروندي و حمايت دولت از زوجيت (مقاله انتخابی)
چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟
شفا از منظر قرآن کریم (مقاله انتخابی)
من هم از این کلمۀ برند خیلی بدم می‌آید (مقاله انتخابی)
نقش بینش توحیدی در سلامت انسان (مقاله انتخابی)
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
«با لبخند کارکردن» چگونه به زنان آسیب می‌رساند؟ (مقاله انتخابی)
چرا آدم‌های خوب در شبکه‎های اجتماعی تحمل‎ناپذیر می‌شوند؟ (مقاله انتخابی)
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟ (مقاله انتخابی)
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
هشدار: من از واژۀ «چاق» استفاده می‌کنم (مقاله انتخابی)
مَـــرهَـــم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست سوّم)
احیای خانواده و اصلاح روابط خانوادگی (مقاله انتخابی)
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
برنامه استاندارد غذایی 14 روزه
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)
دروغی به‌نام «حریم خصوصی» و «جریان آزاد اطلاعات» (مقاله انتخابی)
اینستاگرام آن بخشِ خودشیفتۀ شخصیتتان را دوست دارد (مقاله انتخابی)
بالاخره روزی دماغ طبیعی هم «زیبا» خواهد شد (مقاله انتخابی)
کاربران موبایل دقت کنید!
به نام نوزادان به کام ابرشرکت‌ها (مقاله انتخابی)
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟ (مقاله انتخابی)
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)