سلام. من نعوذ ندارم . یوقتی هم که به سختی نعوذ پبدا کنم آن هم سفتی لازم و معمولی را ندارد. چه کنم؟
مرتضی

سلام ببخشید دخترم پرولاکتیش بالاست کیست تخمدان هم داره میتونه از پیازدرمانی استفاده کنه برا پرولاکتینش ضرر نداشته باشه ممنون میشم جواب بدین؟
میلانی

سلام وقت بخیر و تشکر از مطالب خوبتان ترکیب پودر تخم مرغ و پودر سنجد و جوانه را هم میشود در کپسول ریخت؟ چون کودکان گاهی طعمش را دوست ندارند. اگر این ترکیب را در کپسول بریزیم میزان مصرف روزانه برای بزرگترها و کودکان چقدر میشه؟ ممنون از شما
س ه

دوستان عزیز میخواستم از تجربه حجامت الرژی براتون بگم بنده هم اکنون ۳۶ سالمه از سال ۸۸ به بعد الرژی گرفتم ابریزش بینی شدید خارش چشم گلو گوش داشتم همیشه مطالعه در مورد الرزی داشتم که چه راه حلی برای این مرض لاعلاج پیدا کنم بارها دکترهای متفاوتی رفتم تا اینکه به راه حل حجامت که چند سال پیش خونده بودم فکردم گفتم ما که همه راهها رو رفتیم بزار حجامت الرژی رو امتحان کنم مواد الرژی تو عطاریها گیر میاد نگران تهیش نباشید بنده انجام دادم الان ۴۵ روزه که ۹۰ درصد خوب شد یجورایی صد درصد شده راحت شدم ولی فعلا نمیشه نظر قطعی داد رو بنده طی این مدت جواب داد حالا از بعدش خبر ندارم امیدوارم دیگه برنگرده حتما امتحان کنید ضرر نداره نهایت ۱۵۰ تومن با موادش هزینه داره
دانیال

سلام اقای دکتر چند سوال در مورده وسمه داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ۱.آیا درسته که استفاده زیاد از وسمه باعث آسیب به چشم و مغز و لقی دندان یا سفید شدن بیشتر موها میشه؟ ۲.حداکثر استفاده وسمه در ماه چندبار هست؟ ۳. حداکثر چندساعت روی سر بمونه مضر نیست؟ ۴.وسمه به تنهایی روس سر بمونه( بعد از اینکه حنا زدیم و شستشو دادیم برای رنگ دهی بهتر وسمه) مشکلی نیست؟ ۵.کلا چه نکاتی باید در مورد مصرف وسمه دقت بشه ؟ بسیار سپاسگزارم
محمدی

سلام و خیلی متشکرم برای نوشتار عالی. برای رفع شقاق تزریق عسل و روغن زرد و مقدار بسیار کم زردچوبه انجام دادم شقاقم را درمان کرد آیا عارضه ای دارد؟ مدتی است دچار یبوست شدید شده ام آیا به این مسئله مربوط است
رازی

سلام وارزومند سلامتی. مقدار مجاز مصرف خاکشی چقدره مصرف چند ماهه مضره؟
قاسمی

سلام وخدا قوت.من مبتلا به هموروئید وشقاق بودم به توصیه پزشک مدتی بارهنگ و عرق نعنا خوردم .خوب نشدم .حدود ۱۰ماهه گاهی از روزها خاکشیر و گاهی بارهنگ میجوشونم بعد با عسل میخورم.واگر این دو رو نداشتم از لعاب جو خوردم .این ده ماهه این جوری پیش رفته .شقاقم خوب شده ولی همو رویید نه.حالا با وجود مصرف خاکشیر وبارهنگ دچار یبوست شدید هستم روزی ا ق غ تو آب جوش خوردم کلونوسکوپی رفتم دچار تنبلی روده شدم از نظر شما مصرف این دوتا منو مبتلا به این مشکل کردم؟ پیشنهاد شما برای من چیه؟برای تنبلی روده درمان قطعی هست؟
متین

سلام دکتر ببخشید پودر پوست تخم مرغ رو باید در یخچال نگهداری کرد یا در کابینت هم میشه نگهداری کرد ؟
ریحانه

سلام دکتر دخترم ۵ سالشه از نوزادی بش انتی بیوتیک دادم هر ماه یا دوماه یک دوره حتی تو ای سی یو هم رفته تو نوزادی بداز اون هرماه بش میدادم الان سرما خورده میترسم زیاد میترسم دیگه از داروها میترسم عوارض دارن راستی حتی وقتی سرما هم نخوره بدنش داغه
ایسا کریمپور
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
بیماری دیابت و نقش صنعت هله هوله در گسترش آن (مقاله انتخابی)
تعداد: 3 میانگین: 4.33
[تعداد بازدید : 12433]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین


 

بیماری دیابت و نقش صنعت هله هوله در گسترش آن


دریک زد.جکسون

 


چکیده:


با گسترش صنعت هله هوله و عرضه انواع محصولات سرشار از نمک و شکر و چربی، بیماری مرگبار دیابت در جامعه امروز آمریکا با رشدی شگرف در حال گسترش است که قطع اعضا، نابینایی، بیماری‌های قلبی و از دست دادن کلیه‌ها، در کنار داشتن هیکل‌های بدقواره و ناموزون، ناخن‌هایی خشک و شکننده، پوست‌های پینه بسته و فوق‌العاده حساس و سرهای طاس، بخشی از علایم آن در کودکان ماست. امروزه در شرایطی از هر 3 کودک آمریکایی یک نفر به دیابت مبتلا می‌شود که رژیم‌های غذایی نامناسب و عدم تحرک، دو دلیل اصلی بروز آن به شمار می‌رود. هرچند میلیاردها دلار منفعت مالی درمان طولانی مدت و پرهزینه این بیماری عصر مدرن، نصیب ابر شرکت‌های صنایع دارویی و پزشکی فعال در این بازار پرسود می‌شود.


امروزه دیابت نوع دوم با چنان سرعتی در ایالات متحده در حال گسترش است که ما نباید برای در اختیار نهادن دوچرخه به کودکانمان، هیچ زمانی را تلف کنیم. گویی باید بسکتبال و بیس‌بال را به فراموشی بسپاریم، چرا که ما در عصر فلش کارت‌ها،‌ای پادها، بازی‌های رایانه‌ای، ایکس باشک و محصولات قندی خوش آب و رنگ زندگی می‌کنیم!


یکی از واقعیت‌های نگران‌کننده در مورد دیابت نوع دوم این است که چگونه این بیماری، کودکی کودکانمان را به تاراج می‌برد. امروزه کاملاً این حقیقت پذیرفته شده است که گسترش این بیماری، میانگین طول عمر مورد انتظار شهروندان آمریکایی را کاهش داده است. در این دنیای تاریک و هراس‌آور قطع اعضا، نابینایی، بیماری‌های قلبی و از دست دادن کلیه‌ها، ما باید با دقت بیشتری به اتفاقات روی داده بنگریم.


فراموش نکنیم که ما این فاجعه را با اعطای اجازه فعالیت به شرکت‌های صنایع غذایی هله هوله در اغوای کودکانمان به خرید محصولاتشان و غرق شدن در فضای مجازی صفحه‌های تلویزیون و مانیتور، به وجود آورده‌ایم. باید خاطرنشان کرد که براساس آمار رسمی منتشر شده از سوی مرکز پیش گیری و کنترل بیماری‌های ایالات متحده، تعداد آمریکایی‌های مبتلا به دیابت نوع دوم (که می‌تواند با ورزش و تغذیه مناسب، پیش گیری شود)، از 8/5 میلیون نفر در سال 1980 میلادی به 2/18 میلیون نفر در سال جاری رسیده است.


جالب است بدانید که یک کودک آمریکایی متولد سال 2000 میلادی با احتمال یک به سه، در دوره عمرش به بیماری دیابت مبتلا خواهد شد. این احتمال برای کودکان آمریکایی آفریقایی تبار 2 به 5 می‌باشد. همچنین براساس نرخ‌های کنونی، بسیاری از شهروندان آمریکای لاتین نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. تولیدکنندگان غذاهای سریع و آماده، نوشابه‌های گازدار و تولیدکنندگان شکلات‌ها و استیک‌ها که جایگاه مناسبی نیز در میان 500 ابر شرکت برتر ایالات متحده دارند را باید عامل اصلی پدید آمدن چنین هزینه‌های انسانی و مادی گسترده‌ دانست.


همچنین مرکز کنترل و پیش گیری بیماری (CDC) تخمین می‌زند که دیابت در ایالات متحده 92 میلیارد دلار هزینه درمانی و 40 میلیارد دلار هزینه‌های غیرمستقیم در بر دارد که بخشی از این هزینه‌ها به دلیل فرصت‌های از دست رفته در بخش بهره‌وری نیروی انسانی می‌باشد. در حالی که امروزه بیماری دیابت در 3/6% جمعیت آمریکا شیوع دارد، جامعه دیابت آمریکا (ADA) تخمین می‌زند که در ایالات متحده 19% هزینه‌های درمانی صرف این بیماری می‌شود.


به نظر می‌رسد که هیچ یک از ما به تصویری از آمریکای بدون حضور پزشک، مقامات بهداشتی و درمانی و ماشین‌های خودکار فروش نوشابه‌های گازدار نیاندیشیده‌ایم. البته به این جمع باید ابر شرکت‌های داروسازی، فروشگاه‌های بزرگ و عرضه‌کننده محصولات صنعت پزشکی و درمانی را نیز بیافزاییم.


انجمن اطلاعات بازاریابی، در یکی از گزارش‌های خود در سال 2005 میلادی اعلام نمود که آسیب‌های ناشی از دیابت، چاقی و کلسترول، هدف‌های ایده‌آلی برای برنامه‌های تجاری و تولیدی شرکت‌های خواهان گسترش بازار فروششان می‌باشد.


بسیاری از بیماری‌ها نظیر دیابت و کلسترول بالا، معمولاً با استفاده از روش‌های تجویز دارویی درمانی می‌شوند. اما برای عرضه‌کنندگان و تولیدکنندگان، این امر به معنای خریدهای مداوم و فرصت‌هایی بی‌پایان جهت ایجاد روابط و هدایت رفتارهای دارویی غیرتجویزی خواهد بود.


در مورد دیابت، این حوزه شامل عرضه محصولات غذایی و آشامیدنی مختلفی با قند اندک، کم چرب و همچنین با کربوهیدرات‌های پایین خواهد بود. به علاوه، این وضعیت بدین معنا خواهد بود که عرضه گسترده‌تر محصولاتی درمانی نظیر انسولین، سرنگ و ابزارهای سنجش سطح قند خون، با فروش بیشتر و مشتریانی افزون‌تر روبه‌رو خواهد بود.


آقای کریلین والن رودریگز در این باره می‌گوید: «لاین یک بازار داغ و جذاب برای رقابت توزیع‌کنندگان به شمار می‌رود.» وی که یک متخصص بیماری دیابت در شرکت داروسازی «شاپکوز» است، می‌افزاید: «ما در بخشی از بازار به فعالیت مشغولیم که به مراقبت‌های پزشکی نیاز فراوان دارد و در عین حال با فروش بالایی روبه‌روست. لذا ما سودآوری هنگفتی هم خواهیم داشت.»


از سوی دیگر، آقای اد استافا، معاون مدیرعامل انجمن ملی داروخانه‌های زنجیره‌ای آمریکا معتقد است که این افراد بیمار‌هایی تکراری هستند. چراکه براساس روند کنونی، همان افراد ماه پیش، در ماه بعد نیز به خرید می‌پردازند. اگر شما با آنان به عنوان بیمار برخورد کنید، در بقیه عمرشان نیز از پشت‌گرمی آنها برخوردار خواهید بود.


در حالی که کسب و کارهای تجاری در انتظار گسترش بیماری‌ها، به دنبال گسترش کسب و کار خویش هستند، داستان اصلی بسیار غمبارتر است. چرا که براساس روند کنونی، کودکان ما با احتمال بیشتری به تست تعیین قند خون، در مقایسه با شرکت در امتحان‌های نهایی پایان ترم دانشگاه، خواهند پرداخت.


امروزه بازاریابی بر مبنای سکس و اندام‌های موزون نشان داده شده از جوانان، با نام مد در سنجش تبلیغات تجاری دنیای امروز، با ورود جوانان به دهه ششم عمرشان، کاملاً مضحک به نظر می‌رسد. چرا که باوجود ناخن‌های خشک و شکننده، پوست‌های پینه‌بسته و فوق‌العاده حساس، سرهای طاس و کم مو، بدن‌های سرخورده و ناموزون و سرانجام پاها و دست‌های قطع شده به دلیل ابتلا به دیابت، نمی‌توان ادعا نمود که این تبلیغات، تصویری واقعی از حقیقت را نشان می‌دهند.


ملت ما تاکنون از انگیزه لازم جهت مقابله با صنعت هله هوله برخوردار نبوده و از سوی دیگر، ما فرستادن بچه‌هایمان به خارج از خانه جهت بازی و تحریک را به فراموشی سپرده‌ایم. بدن‌های فرزندان کوچکمان روز به روز بدقواره‌تر و ناموزون‌تر می‌شود و دیگر جایی برای بازی و تحرک آنها باقی نمانده است.


منبع:www.Boston.com

 

به نقل از: ماهنامه سیاحت غرب، شماره 52



نظرات
  سلام و درورد بر شما همسرم بيماري قند داره ٣٢سالشه پارسال مبتلا شده الان روزي سه تا گلي بن جلاميد و سه تا متفورمين مي خوره ولي قندش همچنان بالاست ،بالآي ٢٠٠ ممكنه راهنماييم كنيد؟
ارسال کننده نظر : فاطمه      تاریخ ارسال نظر : ۶ خرداد ۱۳۹۳
  

سلام. درمان دیابت، پیچیده و نیازمند ویزیت حضوری است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۷ خرداد ۱۳۹۳



  سلام آقای دکتر....علایم اصلی بیماری دیابت 2 چیست ؟ آیا نشانه های بیماری در زنان و مردان مشابه است یا خیر ؟ از مصرف چه چیزهایی باید اجتناب نمود ؟....مصرف چه مواردی باید اولویت قرار بگیرد ؟ سپاسگزارم
ارسال کننده نظر : شیدا      تاریخ ارسال نظر : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳
  

سلام. جوابتان یک مقاله مطول و مفصل است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳



  با سلام - آيا در زمان درد آپانديس مي شود با داروهاي گياهي مشكل را حل كرد - با تشكر
ارسال کننده نظر : سعيد      تاریخ ارسال نظر : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳
  

سلام بله ولی خلاف احتیاط است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳



  سلام ممنون که جواب دادید پس برای دیابت چکار باید کرد نسخه ایی که به درد من بخورد چیست 51 ساله 20 ساله که دیابت دارم یک نسخه ایی به من بدهید ممنون میشوم
ارسال کننده نظر : طوبی سفیدگران      تاریخ ارسال نظر : ۲۳ فروردين ۱۳۹۳
  

سلام دیابت این جوری درمان نمی شود. حضورا به همکاران مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۴ فروردين ۱۳۹۳



  سلام خسته نباشید لطف کنید شماره تلفنتان را به من بدهید درمورد دیابتمن دیابت دارم هرچقدر هم دارو شیمایی و داروهای عطاری مصرف میکنم پایین نماید قند ناشتا 350 است لطف راهنمایی کنید با تشکر
ارسال کننده نظر : طوبی      تاریخ ارسال نظر : ۱۸ فروردين ۱۳۹۳
  

سلام، بنده ویزیت تلفنی انجام نمی دهم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۸ فروردين ۱۳۹۳



  خیلی ممنونم از جوابتون
این رژیم تا چند روز ادامه داشته باشه؟

ارسال کننده نظر : محمد      تاریخ ارسال نظر : ۱۱ اسفند ۱۳۹۲
  

سلام، تا بهبودی.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۲ اسفند ۱۳۹۲



  سلام مادرم در موقع کار و فعالیت افت شدید قند پیدا میکند،بی حال میشود و نسبت به غذا خوردن بی میل میشود،حتی در پاره ای از مواقع قند او به 45 هم میرسد. و هر موقع به دکتر مراجعه میکنیم و سرم قندی برایش تجویز میکنند، احساس بی حالی و اضطراب شدید مینماید و جریان سرم را قطع میکنند... با توجه به اینکه در شهرستان دور دست و محروم هستیم خواهشمند است در صورت امکان ما را راهنمایی فرمایید. با تشکر و دعای خیر
ارسال کننده نظر : محمد      تاریخ ارسال نظر : ۹ اسفند ۱۳۹۲
  

سلام، پوست تخم مرغ های مصرفی را دور نریزید؛ آنها را شسته، خشک و آسیاب نموده روزی دو بار هر بار نصف قاشق چایخوری از این پودر را با کمی عسل روی زبان خود ریخته ببلعید.در یک لیوان آب، یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری عسل حل کرده کمی آب لیموترش تازه، اضافه و میل کنید.(روزی دو بار)پودر جوانه گندم، روزی یک قاشق غذاخوری به هر نحو که مایل بودید مصرف کنید.روزی ده عدد مغزبادام درختی خام و یک قاشق مرباخوری کنجد سفید خام را با حوصله جویده میل کنید.3۰۰ گرم سیاهدانه را آسیاب و بلافاصله با یک کیلو عسل مخلوط و روزی سه قاشق چایخوری میل کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۹ اسفند ۱۳۹۲



  سلام. آقای دکتر یعنی با این تجویز قند 128 و چربی 253 هر دو پایین می آید؟ چه مدت باید مصرف کنم؟ < لطفا جواب دهید آیا دیابت درمان پذیر است؟ با تشکر
ارسال کننده نظر : زهرا      تاریخ ارسال نظر : ۲۴ آذر ۱۳۹۲
  

سلام، دیابت درمان دارد اما طبیعتا از یک ارتباط اینترنتی نمی توانید انتظار نتیجه کامل داشته باشید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۴ آذر ۱۳۹۲



  سلام - وقت بخیر 1-لطفا در صورت امکان در مورد کم کاری و پر کاری تیرووید هم اطلاع رسانی بفرمایید. 2- قبلا برای جوش مخلوط زرشک + ختمی+ عناب را مطرح می کردید ولی اخیرا به جای زرشک گل نیلوفر را توصیه می نمایید . کدام بهتر است ؟ 3-مصرف آسیاب شده پوست تخم مرغ باعث رویش بیشتر موهای زائد و نیز بسیار ضخیم شدنشان می شود . آیا راهکاری برای مقابله و جود دارد ؟ (روغن رازیانه تقریبا بی اثر است)
ارسال کننده نظر : روشنک      تاریخ ارسال نظر : ۲۴ آذر ۱۳۹۲
  

سلام، 1- ان شاءالله. 2- هر دو خوب است. 3- خیر این گونه نیست. درمان موهای زائد نیاز به تنظیم هورمونی و اصلاح مزاج دارد.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۴ آذر ۱۳۹۲



  سلام پسر من8 سالشه یک ماه متوجه شدیم دیابت نوع یک هست انسولین میزنه ممکن خوب بشه؟
ارسال کننده نظر : سارا      تاریخ ارسال نظر : ۲۲ آذر ۱۳۹۲
  

سلام، اگر تحت نظر یکی از همکاران حاذق باشد بله.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۴ آذر ۱۳۹۲



 
123
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[930بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[1855بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[2088بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[2109بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[1905بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![4266بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[4287بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[3999بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[4366بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[4377بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [4422بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[5077بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[5842بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟ (مقاله انتخابی)[7311بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار (مقاله انتخابی)[6351بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ (مقاله انتخابی)[6783بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)[6976بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی (مقاله انتخابی)[8041بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)[8304بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[9317بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

جامعه ستیزی به بهانه کرونا
آرامش دیداری (2)
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
جامعۀ مصرف گرا (مقاله انتخابی)
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!
آیا پس از «پروژه تنظیم خانواده» نوبت به «پروژه سلامت معنوی» رسیده؟! (مقاله انتخابی)
بزرگی خوش خیم پروستات
برای بچه‌ها به جای تبلت بیلچه بخرید (مقاله انتخابی)
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
مسواک وحیانی
احیای خانواده و اصلاح روابط خانوادگی (مقاله انتخابی)
5 برنامه غذایی پیشنهادی به زوج های نابارور
قبل از انتشار عکس فرزندتان در فیسبوک، به آینده‌اش فکر کنید (مقاله انتخابی)
فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق
جذابیت و زیبایی به قیمت انواع سرطان (مقاله انتخابی)
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)
ورزش‌های حرام و استعماری (مقاله انتخابی)
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
به نام نوزادان به کام ابرشرکت‌ها (مقاله انتخابی)