دختر من ۳سالشه ریزش شدید مو سکه ای داره دکتر زیاد بردم جواب نداد الان یه دارو استفاده میکنم دارد جواب میده کم ولی صورت بچه هم داره مو در میاره
فرزانه

درصورت زردی داشتن نوزاد بازم مادرمیتونه این توصیه های بالا را انجام دهدمنظورم خوردن گرمی جات وگرنه چکارکنیم
محدثه

سلام خسته نباشید ببخشید من کیست دارم که کنارش ورم کرده مثل جوش میمونه اگه از این درمان استفاده کنیم و کامل برطرف بشه دیگه مشکلی پیش نمیاد؟ میترسم درمان بشه اما از زیر پوست مشکلی داشته باشه که بعدا مشکلی پیش بیاد درحال حاضر هم کیستم خونریزی ندارن درد هم نداره کمی ترشح داره که اصلا بو نمی‌ده
امیر

سلام من حدودا 40روره که به حساسیت احتمال دارویی مبتلا شدم چند روز بیمارستان بستری شدم بخاطر ورم وگور گرفتگی صورت آزمایش کبد آنزیم ها رو بالا نشون داد ولی هنوز داخل دهانم میسوزه واذیت میشم راهنمایی کنید... تا چه زمان اثر حساسیت از بین نمیره
الهام

سلام وقت بخیر لطفا نسخه اصلی تقویم حجامت رو به ایمیل من ارسال کنید. با تشکر
مجتبی صالحی

با سلام چقدر طول می کشد که حجامت آلرژی اثر کند؟
آرام

سلام. من بیست روزه زایمان کردم موقع رابطه جنسی توی واژن سوزش و درد دارم . بعد از رابطه اولین ادرارم به شدت میسوزه . چیکار کنم؟؟
فاطمه

سلام واحترام آقای دکتربزرگوار ۲۸سال دارم وقصددارم انشاالله اقدام به بارداری کنم امامتاسفانه این ماه که عادت شدم خونریزی روزاول ودوم خیلی خیلی کم هست نگرانم .پونه اویشن زعفران امتحان کردم تاثیرچندانی نداشته آیا دارویاگیاهی هست بخورم قاعدگی بازبشه ممنونم
زینب

سلام آقای دکتر من با سن حدود ۵۵ سال چندین سال است که حتی با معالجات نفخ دارم الان جوری هستم که شبها موقع خواب که حدود ۴-۶ عدد قیصی میخورم بعد از حدود ۱ ساعت سینه و پیشانی سرد شده و بعد از اینکه بخواب رفتم در عالم خواب سر و سینه مرتب عرق سرد میکند و بسیار زیاد باعث اذیت من میشود البته در حالت عادی هم سر در مقابل کولر عرق سرد میکند و من جرأت قرار گرفتن روبروی کولر ندارم لطفاً پاسخ دهید با تشکر از زحمات خالصانه جنابعالی
حمیدرضا

سلام خسته نباشین.. من دوره های پریودم خیلی نامنظمه و زود به زود عادت ماهیانه میشم این بار بعد ۶ روز پاکی دوباره به خونریزی افتادم می خواستم ببینم به نظرتون پیاز درمانی رو شروع کنم؟؟؟ چون نمی دونم سری بعد کی دوباره پریود میشم و ممکنه ۳ دوره پیاز درمانی نظمی نداشته باشه
راسخی
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
واکسیناسیون سراسری به چه قیمتی؟(مقاله انتخابی)
تعداد: 4 میانگین: 3.25
[تعداد بازدید : 49228]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرّحمن الرّحیم

وصلّی الله علی محـمّــد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

واکسیناسیون سراسری به چه قیمتی؟

 

□ کریستینا هد

 

 

چکیده:


در سال‌های اخیر، تعدادی از متخصصان و پژوهش گران مستقل به بررسی رابطه میان تزریق واکسن در کودکان و بروز بیماری‌هایی نظیر اوتیسم و سرخک پرداخته‌اند که نتایج این تحقیقات بسیار غیر منتظره بوده است. نویسنده با اشاره به مواد سمی و خطرناک استفاده شده در واکسن‌ها نظیر فورمالهید، آلومینیوم و بافت‌های مرده انسانی و حیوانی، معتقد است که دستیابی به یک جامعه سالم و خلاق، در گروی پاسخ دادن به چنین ابهاماتی از سوی شرکت‌های سازنده این واکسن‌ها و مدیران دولتی خواهد بود.

 

پس از سال‌ها دروغ گویی از سوی دولت در مورد واکسیناسیون کودکان، کارمن رید سرانجام تصمیم گرفت که نظرات خود را مطرح کند.


به عنوان یک مادر، او ایمنی واکسیناسیون کودکان را مورد بررسی قرار داد  و دریافت که به جای جیوه مورد استفاده در گذشته، هم اینک از آلومینیوم و فورمالهید (دو عامل اصلی ابتلا به اوتیسم) بهره گرفته می‌شود. به علاوه، فورمالهید در مقایسه با جیوه، از ایمنی و سلامت بیشتری برخوردار نیست و استفاده از آن در تشک‌ها به دلیل امکان مرگ‌های ناگهانی، ممنوع  شده است.

 

ابداع و ساخت آخرین واکسن‌های تجاری برای عموم، به یک کسب و کار در حال رشد تبدیل شده که با وجود سیستم کنونی حقوق مالکیت انحصاری، رشد افزون‌تری نیز خواهد کرد. برای آشنایی بیشتر باید خاطر نشان کنم که براساس سیستم کنونی، هر واکسن جدید برای یک دوره ده  تا پانزده ساله، از حقوق انحصاری برخوردار بوده و در این مدت، بیشترین سود را نصیب سازندگانش می‌کند و پس از رسیدن آنها به اوج سودآوری و قرار گرفتن در سرازیری کاهش سود، نسل جدید و بهبود یافته‌ای از آن واکسن ابداع می‌شود.


بیماری‌های همه‌ گیر کنونی نظیر اوتیسم، آسم و حساسیت‌ها، در سی سال پیش بیماری‌هایی نادر به شمار می‌رفتند و اکنون چندین متخصص برجسته، از این بیماری‌ها به عنوان نتیجه واکسیناسیون سراسری یاد می‌کنند.


مثلاً به این تناقض که از سرخک به عنوان بیماری‌ای کشنده یاد می‌شود، توجه کنید:


ـ یک کودک کمتر از پنج سال، با احتمال یک صدم درصد به دلیل ابتلا به سرخک جان خود را از دست خواهد داد.


ـ همان کودک در صورت واکسیناسیون، با احتمال سه صدم درصد به دلیل سرخک و دو صدم درصد به دلیل ابتلا به اوتیسم، جان خواهد باخت.


امروزه با وجود اطلاع پزشکان از مخاطرات و تاثیرات جانبی و ناخواسته واکسن‌ها، وزارت بهداشت همچنان از پذیرش ادعاهای والدین مبنی بر اینکه پیش از واکسیناسیون فرزندان سالم‌تری داشته‌اند، امتناع می‌کند.


دکتر مرکولا می‌گوید: اگر همه آمریکایی‌ها از مواد تشکیل‌ دهنده واکسن اطلاع یابند، احتمالاً پیش از مراجعه به مراکز درمانی برای واکسیناسیون فرزندانشان، تفکر بیشتری خواهند کرد. شرکت‌های سازنده واکسن، به جای استفاده از جیوه، به سوی فلزاتی نظیر آلومینیوم و فورمالهید روی آورده‌اند که از لحاظ مواد سمی آسیب ‌رسان، در سطحی مشابه با فلز جیوه قرار دارند. لیست مواد موجود در واکسن‌ها به همین جا ختم نمی‌شود. در ادامه با تعدادی دیگر از مواد موجود در واکسن‌ها آشنا شوید:


ـ هیدروکسید آلومینیوم؛


ـ اعضای بدن حیوانات نظیر خون خوک، خون اسب، مغز خرگوش، کلیه سگ، کلیه میمون، رحم و سلول‌های مربوط به بافت‌های جنین‌های سقط شده؛


ـ گلوتامیت فنوکسی اتانول؛


ـ سربیتول؛


ـ ساکروز؛


این مواد افزودنی، عموماً خطرناک‌تر از خود مواد اصلی به کار گرفته شده در واکسن هستند. اگر شما به عنوان یک پدر و یا مادر، در صدد واکسن زدن به فرزند خود هستید، مقالات مربوط به تاثیرات جانبی واکسیناسیون را مطالعه کنید، چرا که در اینجا، تفاوت بین مرگ و زندگی است و یکی از بهترین آثار ارایه شده، فیلم دو ساعته انتشار یافته سخنرانی متخصص شناخته شده جهانی این حوزه، دکتر شری تنپنی است. او در این فیلم، نتایج تحقیقات سه ساله خود را با عنوان «واکسن‌ها؛ نگاهی به دستاوردهای مقالات و کتاب‌ها و دانش در این حوزه» برای مخاطبان تشریح می‌کند. دکتر تنپنی برای ارایه حقایق فراروی واکسن، حوزه‌های زیر را مورد اشاره قرار می‌دهد:


ـ واکسن‌ها چگونه می‌توانند به بروز بیماری‌هایی نظیر اختلال در سیستم ایمنی، حساسیت‌ها، بیماری‌های گوش و... بیانجامند.


ـ رابطه اثبات شده میان تزریق واکسن و بروز اختلالات رفتاری و یادگیری در کودکان.


ـ چرا ایمنی واکسیناسیون، هیچ گاه در منابع طبیعی تایید نشده است.


ـ نگاهی به مواد تشکیل‌ دهنده و محتویات واکسن و زیان‌های آنها برای سلامت شما.


ـ چگونه مطالعات انجام شده در این زمینه، با نارسایی‌های فراوانی رو به‌ روست.


و اگر شما یک پدر و یا مادر، یک پزشک و یا علاقمند به داشتن آزادی در انتخاب واکسن نزدن هستید، می‌توانید به نوار کاست ارزشمند دکتر تنپنی با عنوان «آشنایی با خطرات واکسیناسیون و چگونه به صورت قانونی از انجام آنها خودداری کنیم» گوش فرا دهید.

 

بیماری‌های سه‌گانه و اوتیسم؛ یک سر در گمی جهانی


بسیاری از افرادی که اخبار رسانه‌های پیشرو را دنبال می‌کنند، مطالبی را در مورد ارتباط واکسن سه گانه و بروز اوتیسم شنیده‌اند. هر چند اکثر رسانه‌های فراگیر و جهانی، کاملاً در جهت مخالف با این یافته‌ها گام برمی‌دارند.


رسانه‌های ما به راحتی بررسی‌های انجام شده بر روی آثار تزریق واکسن به  پانصد و سی و هفت هزار و سیصد و چهار کودک دانمارکی را به بررسی تنها پنج هزار و هفتصد و شصت و سه نمونه کاهش دادند.


مجله پزشکی «لنست» نیز در مقاله‌ای اعلام کرده که هیچ ارتباطی میان این دو موضوع وجود ندارد. در این پژوهش، آنها به مقایسه داده‌های مربوط به هزار و دویست و نود و چهار کودک مبتلا به اوتیسم و یا بی‌نظمی‌های پیشرفته رفتاری و چهار هزار و چهارصد و شصت و نه کودک غیر مبتلا به اوتیسم پرداختند. در مجموع، به هفتاد و هشت درصد از کودکان گروه اول، واکسن تزریق شده بود؛ در حالی که به هشتاد و دو درصد کودکان گروه غیر مبتلا به اوتیسم، واکسن سه‌ گانه تزریق شده بود.


البته دکتر لیام اسمیت، مدیر پژوهش گران دانشکده بهداشت و طب گرمسیری اعلام کرده که این اختلاف چهار درصدی اهمیت ندارد! لذا باید این پژوهش را نیز در هماهنگی کامل با مطالعات بین‌المللی دیگری دانست که از سوی پژوهش گران مختلف در کشورهای متفاوت انجام شده است. در این شرایط ناگوار، ما شاهد ارایه پروپاگاندا و نه دانش هستیم. چراکه آنان اجازه نقد و بررسی فعالیت‌هایشان را نمی‌دهند و حاضر نیستند که به این سوالات پاسخ دهند:


ـ در سال 1992 میلادی، برنامه سراسری واکسیناسیون در انگلستان به شیوع گسترش اوتیسم در سال بعد از آن انجامید. چرا؟


ـ برنامه سراسری واکسیناسیون در اواخر سال 1994 میلادی، باعث شیوع گسترده مجدد اوتیسم در سال‌های 1995 و 1996 میلادی در میان کودکان شد. چرا؟


ـ دومین مرحله از واکسیناسیون سه ‌گانه در پاییز 1996 میلادی انجام شد و بار دیگر در سال 1997 میلادی، ابتلای کودکان به اوتیسم، به نرخی نگران ‌کننده رسید. چرا؟

 

نگاهی به سیستم ایمنی بدن


در نوزادان، تا پیش از شش ماهگی، سیستم ایمنی بدن آسیب‌پذیر و تکامل نیافته است. تا آن زمان، فرزندان ما با استفاده شیر مادر در برابر همه بیماری‌ها مقاوم می‌شوند و احتیاج به هیچ ماده اضافه‌ای وجود ندارد. تزریق واکسن‌های مختلف در دو، سه و چهار ماهگی نوزادان که در آنها از مواد سمی، بافت‌های حیوانی، فلزات و سایر مواد خطرناک استفاده شده و در عین حال، سیستم ایمنی نوزاد نیز فاقد کارایی کامل است، به چه دلایلی انجام می‌گیرد؟


مطالعات مختلف مستقل نشان می‌دهد که در کودکان نارس و کم وزن، پس از واکسیناسیون، آثار متعددی بروز می‌کند که بروز چند بیماری مختلف، بخشی از نتایج آن می‌باشد. باید بروز گسترده و بی‌سابقه اوتیسم را بدترین و فاجعه ‌آمیزترین اثر سیستم کنونی واکسیناسیون سراسری به حساب آوریم.


از شش ماهگی به بعد، بدن نوزاد اندک اندک در جهت تثبیت ایمنی خود گام برمی‌دارد و با محیط پیرامونی خود شروع به برقراری ارتباط می‌کند و به مقابله با شرایط نامطبوع اطرافش می‌پردازد. ابتلای کودک به بیماری سرخک و بهبود تدریجی وی، به زیباترین شکل، نمایانگر چنین تغییری است.


اما کودکانی که هرگز واکسینه نشده‌اند، چه شرایطی دارند؟


کودکان واکسینه نشده


در سال‌های اخیر، من پانصد کودک غیر واکسینه را مورد بررسی قرار داده‌ام. این کودکان به دلیل دارا بودن یک سیستم ایمنی دستکاری نشده، بسیار شاداب‌تر و سالم‌تر از سایر کودکان بودند. البته به دلیل وجود پاره‌ای بیماری‌ها در آنان، من شرایط ارثی، بارداری، شیوه تولد و سایر موارد مربوط به آنها را نیز بررسی کرده‌ام. من معتقدم که شیوه به دنیا آمدن ما، تا سال‌های متمادی بر شیوه زندگی ما موثر است و یک تولد سالم می‌تواند دستاورد بزرگی برای فرد، حتی در چهل سالگی به شمار آید!


من معتقدم که پایان دادن به سیستم کنونی واکسیناسیون سراسری، می‌تواند سنگ بنای ساخت جامعه‌ای سالم و خلاق برای فردا به شمار آید. کودکان امروز، بزرگسالان فردا هستند و دارای همان نیازمندی‌ها، خواسته‌ها، احساسات و تفکرات هستند، هر چند فاقد توانایی ذهنی برای ادای توانایی‌های خود همانند بزرگسالان می‌باشند. برای من و بسیاری دیگر از والدین اندیشمند، آخرین مقالات چاپ شده در نشریه لنست، به معنای شکست در تفکراتمان نیست. به علاوه، اصرار رسانه‌های فراگیر بر چنین دستاوردهایی واقعاً بی‌ارزش است. چرا که برای ما، پرسش‌های بی‌پاسخ فراوانی همچنان باقی مانده است. تا وقتی که دولتمردان ما بدون تفکر و نگاه واقع ‌بینانه به حقایق، فرزندان ما را در صف واکسیناسیون قرار می‌دهند، این هراس در اذهان من و همه همفکرانم وجود دارد که نتوانیم هیچ گاه پاسخ رضایت ‌بخشی به این ابهامات خود بدهیم.


منبع: www.a-r-h.org

به نقل از: ماهنامه سیاحت غرب، شماره 65



نظرات
  سلام از موقعی که واکسن دو ماهگی فرزندم رو زدم خواب و خوراکش دچار اختلال شده باید چه کنم که برگردد به حالت اولش؟
ارسال کننده نظر : محمد مقدم      تاریخ ارسال نظر : ۲۹ فروردين ۱۴۰۲
  

سلام. شبها کمی گلاب روی بالش ایشان اسپری کنید. هر روز مفاصل و ستون فقرات کودک را با روغن زیتون خام ماساژ دهید. روزی یکی دو استکان شربت عسل (عسل+آب+کمی آب لیموترش) به او بخورانید. 


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۳۱ فروردين ۱۴۰۲



  اسکل بیسواد سنتی . واسه پول درآوردن خوب سر مردمو شیره میمالی. طالبان جدیدا واکسیناسیون را شروع کردن ....! بعد امثال تو اونقدر پست و کثیفین که حتی به اندازه اوناهم عقل ندارین و درمورد علمی که هیچ سررشته ای درش ندارین واسه منافع خود زر اضافه میزنید... بیسواد شیاد
ارسال کننده نظر : مرگ بر شیاد      تاریخ ارسال نظر : ۲۴ اسفند ۱۴۰۱
  

سلام 


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۴ اسفند ۱۴۰۱



  به دختر واکسن ۶ سالگی زدم وحالش خیلی بده کل دهن و گلد زبونش متورم و زخم شده کل بدنش کهیر زده لطفا راهنمایم کنید چیکار کنم عوارضش از بدنش خارج بشه
ارسال کننده نظر : الهام جعفری      تاریخ ارسال نظر : ۱۷ بهمن ۱۴۰۱
  

سلام. روزی سه استکان عرق کاسنی شاهتره میل کنند. خنکی بیشتر بخورند. ولی برای درمان اصولی بهتر است حضورا به همکاران مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۰ بهمن ۱۴۰۱



  سلام خسته نباشید نوزاد حدود هقتاد روزه دارم که فقط واکسن بدو تولد را البته با تاخیر زدیم و تمایل به تزریق بقیه واکسن ها ندارم راهکار جایگزین طب سنتی برای واکسن چیست ممکن است توضیح دهید؟. ضمنا الحمدلله سالهاست که تقریبا اصلاح تغذیه داریم و داروی شیمیایی خاصی مصرف نمی کنیم مگر در موارد خاص و الا امثال سرماخوردگی و ... با داروهای گیاهی درمان می کنیم لذا بدن مادر هم حدود پنج شش سال است که تقریبا به جز چندمورد خاص مواد شیمیایی دریافت نکرده و تغذیه سالم داشته و به نسبت سالم است. برای ایمنی بدن خود کودک به جای واکسن چکار کنیم؟
ارسال کننده نظر : زهرا      تاریخ ارسال نظر : ۶ بهمن ۱۴۰۱
  

سلام. بعد از دو سالگی، ابتدای بهار و پاییز یک حجامت سبک انجام دهید. واکسن نزدن تنها به شرطی قابل توصیه است که به یک پزشک حاذق طب سنتی دسترسی داشته باشید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۷ بهمن ۱۴۰۱



  سلام خدمت شما ببخشید میشه جواب این سوال رو بدید و ماراقانع کنید چرا قدیم که واکسنی نبوده بچه ها زیاد میمردند ولی الان که واکسن اومده بچه ها خیلی خیلی کم میمیرند؟
ارسال کننده نظر : مبینا مظلوم      تاریخ ارسال نظر : ۲۹ دي ۱۴۰۱
  

سلام. پاسخ این سوال مفصل است و در این جا نمی گنجد. ولی چند نکته کوچک را عرض می کنم: 1- طب سنتی با اصل واکسن مخالف نیست بلکه ابداع این روش قبل از امثال ادوارد جنر به حکمای ایرانی برمی گردد. 2- مشکل اصلی ترکیبات نامناسب و خطرناک موجود در واکسن های فعلی است. 3- از همه مهم تر استفاده از واکسن به عنوان یک سلاح بیولوژیک از سوی غرب است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱ بهمن ۱۴۰۱

  

4- اولین چیزی که به ذهن می رسد این است که کاهش مرگ و میر لزوما به دلیل داروها, واکسن و فناوری های جدید است اما اگر به زمان ورود هریک از داروها و فناوری ها توجه شود در می یابیم کاهش مرگ و میر سالها قبل از ابداع و یا به کارگیری داروهای خاص رخ داده است مثلا در مورد سرخک واکسن سرخک در سال 1962 پیدا شد اما سالها قبل از آن مرگ ومیر سرخک کاهش یافته بود و واکسن سرخک تاثیر عمده ای در مرگ و میر سرخک نداشته است و در مورد مخملک پنی سیلین حدود سال 1945 شناخته شد درحالیکه مرگ ومیر آن سالها قبل کاهش یافته بود. تاثیر ایزونیازید در سل, کلرامفنیکل در حصبه, سولفونامیدها در پنومونی, واکسن انفلوانزا در آنفلوانزا, واکسن سیاه سرفه در سیاه سرفه, واکسن پولیو در فلج اطفال و واکسن دیفتری در دیفتری مشابه موارد فوق سالها بعد از کاهش مرگ و میر بوده اند ...


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱ بهمن ۱۴۰۱



  سلام علیکم خدا قوت فردا قرار است واکسن هجده ماهگی پسرم را بزنند خیلی نگرانم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید برای کاهش عوارض واکسن چه باید بکنم
ارسال کننده نظر : عین      تاریخ ارسال نظر : ۴ آبان ۱۴۰۱
  

سلام. عوارض حاد مانند تب با روش های معمول قابل کنترل هستند. برای عوارض بلند مدت بهتر است حضورا با یکی از همکاران مشورت کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۵ آبان ۱۴۰۱



  بالاخره واكسن كودكمان را بزنيم يا نزنيم ؟ دخترم واكسن شش سالگي دارد، بزنيم يا نه؟ براي كاهش عوارض چه كنيم؟
ارسال کننده نظر : فاطمه      تاریخ ارسال نظر : ۶ تير ۱۴۰۰
  

سلام. بزنید ولی برای کاهش عوارض با همکاران مشورت کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۷ تير ۱۴۰۰



  با سلام و احترام و سپاس فراوان از مطالب با سطح علمی بالای شما خداوند اجرتان بدهند نوزاد ۶ ماهه دارم که واکسن ۴ ماهگی اش را نزدم و با همسرم در این باره صحبت کردم و همسرم خواستند که اگر یک دکتر هم این صحبت ها در مورد واکسن نزدن را تایید کنند حاضر هستند که با من همسو شوند با توجه به اینکه به پلشتی و اثرات جسمی و روحی واکسن، باور کامل دارم و مطلع هستم که طبق گفته بهداشت هرگونه تبلیغ علیه واکسن جرم محسوب می شود می ترسم که به دکتر بروم و گفته های مرا زیر سوال ببرد از شما سوالی دارم آیا حاضر هستید وقت گرانبهای خودتان را احتمالا از طریق مجازی در اختیار آقای بنده برای اطمینان از درستی واکسن نزدن در اختیار ما بگذارید؟ ما از ارومیه هستیم و نیت دارم فرزندی سالم به اجتماع تحویل دهم و خودم خیلی اهل رعایت در خیلی موارد هستم و مذهبی. نجات یک فرد نجات یک جامعه است، امید دارم فرزندم نیز جلوی واکسن زدن به فرزندش را بگیرد. به خواهر کوچکتان کمک می کنید؟
ارسال کننده نظر : وطن      تاریخ ارسال نظر : ۲۹ اسفند ۱۳۹۹
  

سلام. تبلیغ علیه واکسن جرم است؟ همین قدر بدانید که حتی ارائه کارت واکسن به هنگام ثبت نام در مدارس به لحاظ قانونی بلاوجه است و اگر شکایت کنید مدرسه موظف است فرزند شما را ثبت نام کند. بنده به فرزندان خودم واکسن نزده ام اما تا افزایش اطلاعات مردم در زمینه طب سنتی به عموم چنین توصیه ای نمی کنم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱ فروردين ۱۴۰۰



  با سلام واقعا می خواستم جلوی واکسن زدن به نوزادم را بگیرم اما باور نمی کنید مسئولین بهداشت به همسرم زنگ زدند و مجبورمان کردند که کودک را واکسن بزنیم واقعا ناراحت و دل شکسته شدم چرا باید اجباری باشد کسی نیست جلویشان را بگیرد.خوب هر کس خواست بزند ما نمی خواهیم در دین هم اجبار نیست آنوقت در واکسن!!!
ارسال کننده نظر : زارع      تاریخ ارسال نظر : ۲۶ اسفند ۱۳۹۹


  با سلام چه کارهایی باید بعد زدن واکسن به نورادان انجام داد؟
ارسال کننده نظر : هاشمی      تاریخ ارسال نظر : ۱۷ آبان ۱۳۹۹
  

سلام. بسته به واکسن و سن کودک و عوارض واکسن و ... دارد.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۹ آبان ۱۳۹۹



 
123456789
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[198بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[1060بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[1281بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[1146بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[1167بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![3654بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[3823بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[3475بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[3869بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[3853بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [3962بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[4599بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[5272بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟ (مقاله انتخابی)[6818بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار (مقاله انتخابی)[5838بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ (مقاله انتخابی)[6256بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)[6166بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی (مقاله انتخابی)[7512بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)[7809بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[8726بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
جامعۀ مصرف گرا (مقاله انتخابی)
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟
کودک و تفکّر اقتصادی (1)
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
قبل از انتشار عکس فرزندتان در فیسبوک، به آینده‌اش فکر کنید (مقاله انتخابی)
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
مسواک وحیانی
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.
«با لبخند کارکردن» چگونه به زنان آسیب می‌رساند؟ (مقاله انتخابی)
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.
پیشنهادهایی برای آرامش بیشتر
من هم از این کلمۀ برند خیلی بدم می‌آید (مقاله انتخابی)
نترس و فرزندت را تحسین کن
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)
ساده‌زیستی نه‌فقط زیبا بلکه ضروری است (مقاله انتخابی)
آیا تغییرات اقلیمی بچه‌دارشدن را غیراخلاقی کرده است؟ (مقاله انتخابی)
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
هوش جنسی کودک
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
کرونا، مردن از ترس مرگ!!
چرا آدم‌های خوب در شبکه‎های اجتماعی تحمل‎ناپذیر می‌شوند؟ (مقاله انتخابی)
زندگیِ آزمون‌زده (مقاله انتخابی)
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)