سلام مادرم ۶۴ساله هستند بیماری دیابت و مشکل قلبی دارند اخیرا مچ دستش دچار تورم و درد شدید شده که در مراجعه به پزشک تشخیص تنگی کانال مچ دست دادند آیا جنابعالی میتونید راهنمایی بفرمایید.
مروارید

سلام وقت بخیر درمان سرگیجه که عاملش مشکل مایع گوش میانی است ،آیا راه حلی دارد؟
مروارید

سلام. من دو دوره است که از پیازدرمانی استفاده میکنم ولی هنوز پریود نشدم و هیچ علائمی هم از اینکه میخوام پریود بشم ندارم. خیلی مایوس شدم. چکار کنم؟
مینوش

با سلام و خدا قوت برای بیماری کرون که خفیف هست چه کارهایی انجام دهیم با تشکر
عزیزه

هیچ قانونی به اسم واکسن اجباری وجود نداره
پاکان

آیا رعایت رژیم تعیین جنسیت زیر نظر دکتر متخصص با تسلیم اراده الهی بودن منافاتی ندارد؟؟؟
م

سلام بنده از شهرستان هویزه مشکل فرزندآوری دارم اگر لطف کنید با شماره بنده در ارتباط باشید.


محمد ساکی

سلام ،ممنون که پاسخگو هستید. ولی دکتر متخصص گفت از شیر من نیست که بچه پشتش زخم میشه نمیدونم والا سردرگم شدم. به نظر شما شیر خشک بدم؟
فاطمه

سلام وقت شما بخیر و نیکی. اینکه پشت بچه زخم و قرمز شده می‌تونه مشکل از شیر من باشه؟ خیلی برام دردناکه، بچه اینقدر دفع مدفوع داره که ادرار های کم دفع داره. وزن هم نمیگیره ممنون میشم راهنمایی کنید آیا مشکل از شیر هست؟
فاطمه

سلام و عرض ادب. آیا زردی بر وزن گیری هم تاثیر گذاره؟ دخترم یک ماهشه و شیر خودم رو میدم. الحمدلله زردی خیلی ناچیزی داشت و برطرف شد. با اینکه شیردهی مرتبه و خوب میخوره ولی طی یک ماه 400گرم وزن اضافه کرده درضمن مشکلی که داره همش کم کم مدفون می‌کنه و باعث شده پشت بچه پوستش حالت قرمزی و زخم بشه ممنون میشم راهنمایی کنید دکتر متخصص هم گفت از تند تند مدفوع کردن هست و پوستش رو زخم می‌کنه
فاطمه
کد : 33929
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۸
خبرها و نظرها
Share Email
مدارس باید در انتخاب کتاب‌های درسی آزاد باشند. حق انتخاب والدین بین مدارس، رقابت سالم ایجاد می‌کند

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

یک پژوهشگر و محقق در گفت‌وگو با ایسکانیوز:

مدارس باید در انتخاب کتاب‌های درسی آزاد باشند

حق انتخاب والدین بین مدارس، رقابت سالم ایجاد می‌کند

  

یک پژوهشگر و محقق گفت: در کشورهای جهان، مدارس در انتخاب کتاب‌های درسی خود آزاد هستند. به‌طور مثال برخی مدارس بحرین، کتاب‌های استاندارد درسی کشوری مانند انگلیس یا فرانسه را برای تدریس انتخاب می‌کنند.


به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، 57 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، طرح رفع انحصار از زبان انگلیسی در نظام آموزش همگانی کشور را امضا کرده و به 6 کمیسیون از جمله آموزش، تحقیقات و فناوری ارجاع دادند؛ طرحی که با مخالفت بسیاری از اهالی فن مواجه شده و غیرکارشناسی تلقی شد.


محمد عطار در گفت‌وگو با ایسکانیوز، در این باره اظهار کرد: در دیگر کشورهای دنیا، مدارس در انتخاب کتاب‌های درسی خود آزاد هستند. به‌طور مثال برخی مدارس بحرین، کتاب‌های استاندارد درسی کشوری مانند انگلیس یا فرانسه را برای تدریس برمی‌گزینند و وزارت آموزش و پرورش تنها وظیفه نظارت بر کیفیت آموزش و رعایت استاندارد‌ها را برعهده دارد.


تا سال 1994 میلادی (1373 شمسی)، مدرسه ایرانی نیز در بحرین دایر بود و خانواده‌هایی که علاقه داشتند فرزندشان با زبان و ادبیات فارسی تحصیل کند، امکان انتخاب این مدرسه را داشتند.


این پژوهشگر و محقق خاطرنشان کرد: این اتفاق باعث می‌شود دانش‌آموزانی که در مدارس انگلیسی‌ زبان درس می‌خوانند و دروس علمی مانند علوم و ریاضی را به زبان انگلیسی فرا می‌گیرند، در حد بومی یا (native) بر آن زبان تسلط یابند. از طرفی، وزارت آموزش و پرورش با توجه به ضرورت حفظ هویت محلی، تدریس درس‌هایی مثل علوم اجتماعی، آموزش‌های مذهبی و زبان عربی را به زبان محلی (عربی) لحاظ می‌کند؛ بنابراین دانش‌آموزان حداقل به 2 زبان به صورت کامل تسلط پیدا می‌کنند.


فارغ‌التحصیل مقطع دکتری از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی تأکید کرد: نکته مهم، حق انتخاب والدین در انتخاب مدرسه با نظام آموزشی مطلوب و باکیفیت است؛ این امر باعث ایجاد رقابت سالم بین مدارس می‌شود؛ متأسفانه در ایران کتاب‌های درسی وزارت آموزش و پرورش علاوه بر اینکه بر والدین و جامعه تحمیل شده، غیراستاندارد است.


عطار در واکنش به این موضوع که امکان راه‌اندازی مدارس با آموزش دروسی به زبان‌های غیر فارسی در سیستم آموزشی ایران، وجود دارد یا خیر، گفت: به‌راحتی می‌توان این سیستم را اجرا کرد و اتفاقاً بسیاری از مسائل مثل مشکلات مالی وزارت آموزش و پرورش و نیاز به به‌روزرسانی محتوای درسی کاهش پیدا می‌کند. در صورت اجرای این طرح، وزارت آموزش و پرورش تنها استانداردهای مورد نظر خود را ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت می‌کند؛ همچنین جامعه مدنی در تولید محتوای با کیفیت شریک شده و وارد رقابت سالم می‌شود.


وی ادامه داد: البته استاندارد بین‌المللی وجود دارد که نشان می‌دهد به‌طور مثال برای دوره دبیرستان، ارائه چه درس‌هایی الزامی است. وقتی کشورهای بزرگ دنیا، کتاب‌هایی با استانداردهای بین‌المللی تهیه و تدوین می‌کنند، می‌توان از پتانسیل آنها استفاده کرد.


این پژوهشگر و محقق درباره تلاش متولیان آموزش در کشور برای دوری از نگاه به غرب و بومی‌سازی علوم خاطرنشان کرد: در علوم پایه، مشکلی وجود ندارد؛ علوم، ریاضی، شیمی و فیزیک در دنیا یک مفهوم دارد و نکته بومی‌سازی علوم باید به‌صورت ویژه در آموزش زبان فارسی و علوم مذهبی لحاظ شود.


عطار ادامه داد: دانش‌آموزان کشورهایی که چنین سیستمی را پیاده می‌کنند، در صورت تمایل به ادامه تحصیل در کشوری دیگر، کمتر با مشکل زبانی و تحصیل در دانشگاه مواجه می‌شوند. وقتی این طرح در کشورهای دیگر جواب داده، در ایران نیز قابل اجراست. البته اکنون در تهران، مدارس بین‌المللی با تدریس به زبان‌های انگلیسی یا ایتالیایی وجود دارد؛ اما دانش‌آموزان معمولی حق تحصیل در این مدارس را ندارند!


وی افزود: در حال حاضر لبنان نیز شرایط مشابهی دارد و وزارت آموزش و پرورش این کشور، اجباری برای تدریس کتاب‌های مورد نظر خود ندارد. آن‌ها استانداردی را تعریف کرده و انتخاب را به‌عهده مدارس و خانواده‌ها می‌گذارند.


این پژوهشگر و محقق با اشاره به ناکارآمدی نظام آموزشی ایران گفت: در گذشته، بزرگانی مانند ابن سینا، زکریای رازی و غیره را داشتیم که در سنین جوانی چند جلد کتاب می‌نوشتند؛ اما امروز دیگر افرادی مثل آن‌ها یافت نمی‌شود. مطالعات موجود درباره سیستم آموزشی، ناکارآمدی را در ابعاد مختلف نشان داده است، به عنوان مثال تقریباً تمام مطالعات صورت گرفته درباره تفکر انتقادی، عملکرد سیستم آموزشی در این باره را ضعیف ارزیابی کرده‌اند، در حالی که تفکر انتقادی، یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی است که افراد امروز در انبوه اطلاعات، باید از آن بهره‌مند باشند.


عطار تأکید کرد: به خاطر دارم حدود 15 تا 20 سال پیش در مصر، بحثی در جامعه مطرح شد که مدرسه‌ها به چه دردی می‌خورند؟ امروز این بحث در ایران مطرح شده است، برخی افراد جامعه معتقدند مدرسه به درد خودشان نخورده و به درد فرزندان‌شان نیز نمی‌خورد. آنها اعتقاد دارند اگر فرزندشان قرار است مکانیک یا راننده شود، چرا باید به مدرسه برود، بهتر است از ابتدا بدون اتلاف وقت وارد بازار کار شود. وقتی تعداد قابل توجهی از مردم، مدرسه را اتلاف وقت می‌دانند، نشان می‌دهد نظام آموزشی ناکارآمد است و نتوانسته مردم را نسبت به سودمندی خود قانع کند.


وی در پایان گفت: دولت نباید در هیچامری از جمله آموزش، همه‌کاره باشد؛ چراکه قدرت رقابت را از بین می‌برد و سیستم کُند، ناکارآمد و فاسد ایجاد می‌کند.

منبع :



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14950بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17348بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[38029بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49611بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19423بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25475بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67476بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542764بازدید]
زردی نوزادان[498400بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13671بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12288بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[12091بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16897بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52768بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18803بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16213بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11773بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[9061بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13750بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15298بازدید]

از میان مقالات

میکروتراشه‌های ضد بارداری؛ جدیدترین روش کنترل جمعیت (مقاله انتخابی)
مواد شیمیایى و سلامت کودکان(مقاله انتخابی)
روش های تعیین جنسیت جنین
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
روش های عملی در درمان سرماخوردگی
آنچه شما درباره مواد افزودنی به محصولات غذایی نمی دانید.(مقاله انتخابی)
گسترش دهندگان سرطان (مقاله انتخابی)
از هفت ميليارد به پانصد ميليون نفر: دستور كار نخبگان جهاني براي كنترل جمعيت(مقاله انتخابی)
امواج وای-فای؛ مرگ تدریجی همه ما (مقاله انتخابی)
تدابیر دوران بارداری (3)
کبد چرب
شبیه سازى و گسست نظام اخلاقى(مقاله انتخابی)
هر غذایی فلسفۀ خودش را دارد (مقاله انتخابی)
ظرف ها؛ تعیین تکلیف
سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
خانه های ما به مناطق سمی و خطرناک تبدیل شده اند (مقاله انتخابی)
شعار "فرزند کمتر" در خدمت پروژه جنگ جمعیتی(مقاله انتخابی)
سنگ های صفراوی
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)
توطئه حذف حجامت در ایران