سلام و عرض ادب و آرزوی سلامتی کامل حضرتعالی آقای دکتر لطفا اگه درمانی برای چسبندگی واژن دختر دوساله در طب سنتی هست بفرمایید. من از عوارض پمادهای استروژنی نگرانم و نمیخواهم استفاده کنم خدا خیرتان دهد
مادر

با سلام و تنتون سلامت چند وقت پیش یک نفر راجع به موضوعی صحبت کرد که من ترسیدم و خارش گرفتم متاسفانه این خارش که پهلوها و روی شکم و معده هست همچنان ادامه داره یه لکه هایی مثل کهیر خیلی کم رنگ هم چند مورد در پهلو و شکم مشاهده میشه خودم فکر میکنم یهو ترسیدم اینطور شده اینجور چیزی درمان یا دعا یا چیزی داره؟ روغن بنفشه زدم شاهتره و کاسنی خوردم اثری نداشته ممنون میشم راهنمایی کنید
حامد

سلام وقت بخیر دخترم ۲۲ماهه است و یک ماهی است بدنش خارش دارد. جای خارش سریع ملتهب و قرمز و متورم میشود. طفلک پشت گوش و بازوهاش و گردنش زخم شده. لطفا بفرمایید ما الجبن افتیمونی شرکتی میتوانم برایش استفاده کنم؟ )قبل برای خودم تجویز کرده بودید ) خواهشا اگه پیشنهادی دارید بفرمایید تا ۹ماهگی حساسیت به پروتین گاوی داشت از لطف شما سپاسگذارم
بهار

دو سال پیش با سرنگ به داخل سرم موادی تزریق کرده اند و مدام فحش و... میگویند از شما خواهشمندم ایا روشی برای پاکسازی وجود دارد
علی عسگریان

من تنبلی دارم و پروژسترون مصرف میکنم ولی ازمایش دادم و پرولاکتینم به شدت بالاس و تیرویید کم کار دارم ایا این درمان منع نداره برای پرولاکتین بالا و تیرویید کم کار؟
ملیحه

سلام آقای دکتر برای شوره چرب و آرامش روانی این داروها برام تجویز شده مالجبن افتیمونی شربتی حاوی عصاره سیب و ریحان قرصی حاوی بادرنجبویه و کپسولی حاوی آمله بلیله هلیله اسطوخودوس فلوس نظرتون رو میفرمایید
مسعود

سلام من بهم دکتر گفته پیازو سه تا هویج و ۹تا انجیرو بجوشونم بخورم ولی بعدش متاسفانه سردرد میشم وقندم میفته انگار چیکار کنم
هستی

درمان لکنت زبان گرم مزاجان چیه؟؟
سلام

سلام و عرض ادب. متن زیر رو اتفاقی دیدم. همیشه به یاد شما و دعا گوی شما بودیم و مدیون راهنمایی های شما. خیلی ناراحت شدم.جز دعا کاری از ما ساخته نیست. لیکن همه جوره در خدمتیم. "سلام آقای دکتر ، تو کانالتون در ایتا متنی گذاشته بودید که بیماری سختی مبتلا شدید ...،"
محمد قاسمی

سلام. وقت بخیر. در قسمت "آخرین نظرات" ، بعضی سوالاتی که می پرسند ، جنبه عمومی دارد. چطوری پاسخ شما رو پیدا کنیم؟
محمد قاسمی
سرطان شناسی
گسترش دهندگان سرطان (مقاله انتخابی)
تعداد: 1 میانگین: 5
[تعداد بازدید : 10678]

[نسخه چاپی]

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

 و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین  و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

 

 

 

 

 

 

گسترش دهندگان سرطان


 

 

□ رابرت سي. کوهلر

saratan_2

 

 

چکيده:


در سايه استفاده گسترده ارتش ايالات متحده از سلاح‌هاي حاوي اورانيوم ضعيف شده در دو جنگ اول و دوم خليج[فارس]، آثار فاجعه‌بار اين تسليحات به ايجاد موجي از بيماري سرطان در کشور عراق و مناطق همجوار انجاميده است. ابتلاي مردم اين کشور و به ويژه مناطق جنوبي به انواع سرطان، به همراه آلودگي گسترده خاک و هواي اين بخش‌ها، منطقه خاورميانه و آسياي شرقي و در نهايت کل دنيا را در معرض آسيب‌هاي فراواني قرار داده که با ادعاهاي دروغين بوش در توجيه اين اشغالگري، هيچ ارتباطي ندارد.

 

 

 


به نظر مي‌رسد که رسانه‌هاي آمريکايي چندان تمايلي به افشاي دروغ‌هاي بوش در مورد جنگ ارتش آمريکا در عراق ندارند. مثلاً به اين جمله بوش دقت کنيد: «ما از خويشتن دفاع خواهيم کرد؛ اما در همين حال، ضمن همکاري با دوستان هم پيمانمان، فعالانه در جهت گسترش صلح و دموکراسي تلاش مي‌کنيم.» مطمئناً به گسترش دموکراسي در اين کشور بايد با نگاهي دقيق‌تر بنگريم. چراکه در اشغال عراق و افغانستان، ما بيش از هر چيز شاهد آثار ويرانگر جنگ بر زندگي شهروندان اين کشور‌ها و تخريب زيرساخت‌هاي ملي بوده‌ايم.

 

 


روز به روز به آمار تلفات اين جنگ ‌افزوده مي‌شود و مواد سمي مرگبار گسترش مي‌يابند. آيا تاکنون نام اورانيوم ضعيف شده را شنيده‌ايد؟ و آيا بحران‌آفريني در بخش سلامت ساکنان عراق و به دنبال آن در خاورميانه و آسياي مرکزي، به خاطر استفاده از اين سلاح‌هاي مرگبار، نبايد از سوي مردم آمريکا با واکنش مناسبي روبه‌رو گردد؟


 

 

 

دکتر جوادالعلي مدير مرکز غده‌شناسي بزرگ‌ترين بيمارستان بصره، در کنفرانسي که در ژاپن برپا گرديده بود، چنين گفت: «دو پديده عجيب در شهر بصره روي داده که من هرگز مشابه آن را در گذشته مشاهده نکرده بودم. اول، وجود سرطان‌هاي دوگانه و سه‌گانه در يک فرد است. به عنوان مثال، ابتلاي همزمان يک نفر به سرطان‌هاي خون و معده. البته ما با مواردي نظير ابتلاي يک نفر به سه سرطان خون، معده و کليه هم روبه‌رو بوده‌ايم. نکته دوم اين است که بيماري سرطان به صورت خوشه‌اي در خانواده‌هاي عراقي گسترش يافته است.... به عنوان مثال، در خانواده همسرم، 9 نفر به انواع سرطان مبتلا شده‌اند.»


 

 

 

 

وي مي‌افزايد: «کودکان عراقي بيش از ديگران از اين آلودگي‌هاي هسته‌اي آسيب ديده‌اند. بدن اين کودکان، تشعشع بيشتري را (به دليل زندگي در سنين رشد) جذب مي‌کنند. به همين دليل هم سرطان غدد لنفاوي که به ندرت در ميان افراد زير 12 سال مشاهده مي‌شود، هم اينک به يک بيماري عادي در ميان کودکان عراقي تبديل شده است.»


 

 

 

 

سلاح‌هاي حاوي اورانيوم ضعيف شده(DU)، از محصولات جانبي فرآيند غني‌سازي اورانيوم ساخته مي‌شوند. اين سلاح را بايد جزو کثيف‌ترين تسليحات دنيا در حال حاضر دانست. چرا که پس از استفاده از آن عليه زره‌پوش‌ها، به سرعت انبوهي از ذرات نانو را در فضا مي‌گستراند که به آساني از طريق پوست افراد جذب مي‌گردد. و البته بايد بدانيد که نيمه عمر اورانيوم موجود در اين سلاح، 4468 ميليارد سال است.


 

 

 

 

ما سلاح‌هاي خود را با اين اورانيوم‌ها ساخته‌ايم. بايد بدانيد، در جنگ اول خليج[فارس] (که براي اولين بار اين سلاح‌ آزمايش شد) در مجموع، 200 تن از اين سلاح‌ها استفاده شد و به پيدايش سندروم جنگ خليج انجاميد. اما در جنگ اخير، حدود 1700 تن از اين سلاح‌ها و به ويژه در اطراف شهرهاي بزرگ مورد استفاده قرار گرفت. همچنين در آغازين روزهاي جنگ، از اين سلاح‌ها عليه شهر بغداد استفاده شد که باراني از ذرات سرطان‌زاي باردار اورانيومي را در فضاي اين شهر گستراند. البته ابتلا به بيماري‌هاي خوني و نارسايي‌هاي جسمي در نوزادان، از ديگر آثار جنگي است که نصيب افرادي گرديد که ما براي اعطاي آزادي به کشورشان گام نهاده‌ايم. در حقيقت ما گامي در جهت گستراندن دموکراسي در عراق برنداشته‌ايم، بلکه تنها به دستکاري و تغيير ژنوم انساني آنان دست زده‌ايم.

 

 

 

 


البته در همان حال که ما به قول رئيس‌جمهور بوش به «حفظ خويشتن» مشغوليم تا از شر سلاح‌هاي خيالي کشتار جمعي عراق در امان بمانيم، ايالات متحده درهاي زرادخانه‌اش را به روي اين کشور گشوده است. به علاوه، خاک و هواي عراق به اين مواد راديواکتيو آلوده شده است. هرچند به دليل جريانات آب و هوايي،‌ کل دنيا از اين گرد و غبار هسته‌اي آسيب خواهد ديد.


 

 

 

 

گريس بوسبي، يکي از فيزيکدانان گرايش شيمي و عضو کميته ريسک‌هاي ناشي از تشعشع در دولت انگلستان که بنيان گذار کميته اروپايي ريسک‌هاي تشعشع مي‌باشد، کيفيت هواي بريتانياي کبير را بررسي و کنترل مي‌کند. براساس يافته‌هاي وي، «اين ذرات اورانيومي، در حال انتشار در سراسر کره خاکي ما هستند.» بدين ترتيب، هنگامي که بوش اعلام مي‌کند که «ما در کنار مردم افغانستان و عراق تا دستيابي به آزادي و رهايي آنان ايستاده‌ايم» به ياد بياوريم که يکي از دانشمندان برجسته انگليسي از اين جنگ به عنوان «مجازات مرگ براي منطقه خاورميانه و آسياي مرکزي» ـ به دليل آسيب‌هاي فراوان زيست‌محيطي آن ـ ياد کرده است. اينک جرايم جنگي اين تجاوز در برابر چشمان ماست. البته شايد آن‌قدر اين جنايت‌ها بزرگند که به چشم ما نمي‌آيند. اما در همين حال، مواد مرگبار و کشنده گسترش مي‌يابند، کودکان مي‌ميرند و به دنبال آن، کره خاکي ما غيرقابل سکونت خواهد شد.


 

 

منبع: www.CommonWonders.com


منبع :

 ماهنامه سیاحت غرب، شماره 53



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

کودکی بهترین دوران برای یادگیری زبان خارجی نیست!! (مقاله انتخابی)
گرداب تربیت بچه (مقاله انتخابی)
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک
ساده انگاری در مقوله «مُد»!!
هر غذایی فلسفۀ خودش را دارد (مقاله انتخابی)
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
ساده‌زیستی نه‌فقط زیبا بلکه ضروری است (مقاله انتخابی)
پدیدارشناسی اینستاگرام (مقاله انتخابی)
مَـــرهَـــم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست سوّم)
سالنامه حجامت 1404 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟
کودکان ثروتمندان از طعم غذاهای سالم‌ بیشتر لذت می‌برند (مقاله انتخابی)
نترس و فرزندت را تحسین کن
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟
بزرگی خوش خیم پروستات
لطفاً کمی غیربهداشتی باشید!! (مقاله انتخابی)
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!
هوش جنسی کودک
آیا تغییرات اقلیمی بچه‌دارشدن را غیراخلاقی کرده است؟ (مقاله انتخابی)
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
کرونا، مردن از ترس مرگ!!
احیای خانواده و اصلاح روابط خانوادگی (مقاله انتخابی)