سلام دکتر وقتتون بخیر یه سوال داشتم : امام رضاعلیه السلام در رساله ی ذهبیه ماه آذار رومی رو برا حجامت مناسب دونستن چرا شما در تقویم حجامتتون فقط روزهایی که به قمری برا حجامت در این ماه مناسب هستن رو مشخص کردید و نگفتید در از ۲۳ اسفند تا ۲۲ فروردین میشه حجامت انجام داد؟؟؟
فاطمه

با سلام از زحماتی که برای طب انجام می دهید نهایت تشکر را دارم،لطف میکنید تقویم حجامت ۱۴۰۲ را برای بنده ارسال فرمایید .
مهدی محمدی

اسکل بیسواد سنتی . واسه پول درآوردن خوب سر مردمو شیره میمالی. طالبان جدیدا واکسیناسیون را شروع کردن ....! بعد امثال تو اونقدر پست و کثیفین که حتی به اندازه اوناهم عقل ندارین و درمورد علمی که هیچ سررشته ای درش ندارین واسه منافع خود زر اضافه میزنید... بیسواد شیاد
مرگ بر شیاد

سلام من دوماه است زایمان سزارین با بیهوشی انجام دادم سردرد دارم. ام ار ای و.. هم انجام دادم نهایتا دکتر مغز و اعصاب گفتن از استرس هست. اما من بعید میدونم گرچه استرس تشدیدش میکنه از لحاظ طب سنتی میتوان گفت سرم سرد شده؟
تسنیم

سلام آقای دکتر من یه نوزاد۲۹ روزه دارم که از وقتی به دنیا امدبینیش گرفته بود اصلا نمیتونست نفس بکشه بعد دکتر هم بردم بهتر نشد تا اینکه به شما پیام دادم فرمودید شاید از رفلاکس باشه باید ببرید دکتر اینجا که روستا است ودکتر طب سنتی ها هم فقط تو مرکز استان بود دیگه من بردمش دکتر اطفال بهش گفتم دارو رفلکس بنویسه براش نکنید نوشت که یه امپرازول پودری ۲ شب دارم خدارا شکر بینیش باز شدونفسش باز شد انشاله خدا خیرتون بده حالا که معلوم شد از رفلکسه من دلم نمیاد این امپرازول را بدم میشه شما یه دارویی بفرمایید که گیاهی باشه به جای اون وآیا بارهنگ وعرق نعناع خوبه بهش بدم ممنون از لطفتون
پوریا

باسلام و ادب ، آقای دکتر الهی خیر دنیا و آخرت نصیبتون بشه ان شاءالله، آقای دکتر دختر ۷ساله م یه ماه پیش سرما خوردگی داشت تقریبا خوب شده اما همچنان کیپ شدن دماغش داره هرچند دماغش خلطی و ترشحی اصلا نداره کاملا خالیه اما باز کیپ میشه میترسم عفونت تو ریه ش بمونه چند بار دکتر بردیم افاقه نکرده ، متاسفانه لوزه هم داره و تک سرفه هم میکنه، شما رو به خدا بگید چیکارکنم دسترسی به پزشک حاذق طب سنتی تو شهر کوچیک خودمان ندارم .
مادر

سلام خداقوت بزرگوار،اطلاعات بسیار مفید وکاربردی بود میشه لطفا سالنامه حجامت سال1402 رو برای من ارسال کنید خداخیرتون بده
مریم رحمانی نژاد

سلام ۴ روزه که بچه مو از سیر گرفتم ولی خدایش خیلی درد داره اصلا شبا نمیتونم بخوابم خیلی درد دارن چکار کنم دردشون کمتر شه
...

باسلام وخسته نباشید ،من دوهفته پیش سه تا از رگ های قلبم گرفته بودبا مراجعه به پزشک متخصص دوتا از رگ های قلبم رابالون وفنر گذاشتم ،خواستم بدونم من هم میتونم از این معجون استفاده کنم.با تشکر فراوان
کرامت

سلام آقای دکتر.دختر چهار ساله من دوروز تب داشت بردم دکتر نگاه کرد گفت لوزه هاش متورم شده، بهش آموکسی سیلین داد. قبل از اینکه تب کنه چندروزی دهانش خیلی بو میداد، اشتهاش کم شده، و چشماش خمار شده از بی حالی، توروخدا راهنمایی کنین منو .نمی‌خوام ب عمل و ... بکشه
احمدی
سرطان شناسی
گسترش دهندگان سرطان (مقاله انتخابی)
تعداد: 1 میانگین: 5
[تعداد بازدید : 8571]

[نسخه چاپی]

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

 و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین  و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

 

 

 

 

 

 

گسترش دهندگان سرطان


 

 

□ رابرت سي. کوهلر

saratan_2

 

 

چکيده:


در سايه استفاده گسترده ارتش ايالات متحده از سلاح‌هاي حاوي اورانيوم ضعيف شده در دو جنگ اول و دوم خليج[فارس]، آثار فاجعه‌بار اين تسليحات به ايجاد موجي از بيماري سرطان در کشور عراق و مناطق همجوار انجاميده است. ابتلاي مردم اين کشور و به ويژه مناطق جنوبي به انواع سرطان، به همراه آلودگي گسترده خاک و هواي اين بخش‌ها، منطقه خاورميانه و آسياي شرقي و در نهايت کل دنيا را در معرض آسيب‌هاي فراواني قرار داده که با ادعاهاي دروغين بوش در توجيه اين اشغالگري، هيچ ارتباطي ندارد.

 

 

 


به نظر مي‌رسد که رسانه‌هاي آمريکايي چندان تمايلي به افشاي دروغ‌هاي بوش در مورد جنگ ارتش آمريکا در عراق ندارند. مثلاً به اين جمله بوش دقت کنيد: «ما از خويشتن دفاع خواهيم کرد؛ اما در همين حال، ضمن همکاري با دوستان هم پيمانمان، فعالانه در جهت گسترش صلح و دموکراسي تلاش مي‌کنيم.» مطمئناً به گسترش دموکراسي در اين کشور بايد با نگاهي دقيق‌تر بنگريم. چراکه در اشغال عراق و افغانستان، ما بيش از هر چيز شاهد آثار ويرانگر جنگ بر زندگي شهروندان اين کشور‌ها و تخريب زيرساخت‌هاي ملي بوده‌ايم.

 

 


روز به روز به آمار تلفات اين جنگ ‌افزوده مي‌شود و مواد سمي مرگبار گسترش مي‌يابند. آيا تاکنون نام اورانيوم ضعيف شده را شنيده‌ايد؟ و آيا بحران‌آفريني در بخش سلامت ساکنان عراق و به دنبال آن در خاورميانه و آسياي مرکزي، به خاطر استفاده از اين سلاح‌هاي مرگبار، نبايد از سوي مردم آمريکا با واکنش مناسبي روبه‌رو گردد؟


 

 

 

دکتر جوادالعلي مدير مرکز غده‌شناسي بزرگ‌ترين بيمارستان بصره، در کنفرانسي که در ژاپن برپا گرديده بود، چنين گفت: «دو پديده عجيب در شهر بصره روي داده که من هرگز مشابه آن را در گذشته مشاهده نکرده بودم. اول، وجود سرطان‌هاي دوگانه و سه‌گانه در يک فرد است. به عنوان مثال، ابتلاي همزمان يک نفر به سرطان‌هاي خون و معده. البته ما با مواردي نظير ابتلاي يک نفر به سه سرطان خون، معده و کليه هم روبه‌رو بوده‌ايم. نکته دوم اين است که بيماري سرطان به صورت خوشه‌اي در خانواده‌هاي عراقي گسترش يافته است.... به عنوان مثال، در خانواده همسرم، 9 نفر به انواع سرطان مبتلا شده‌اند.»


 

 

 

 

وي مي‌افزايد: «کودکان عراقي بيش از ديگران از اين آلودگي‌هاي هسته‌اي آسيب ديده‌اند. بدن اين کودکان، تشعشع بيشتري را (به دليل زندگي در سنين رشد) جذب مي‌کنند. به همين دليل هم سرطان غدد لنفاوي که به ندرت در ميان افراد زير 12 سال مشاهده مي‌شود، هم اينک به يک بيماري عادي در ميان کودکان عراقي تبديل شده است.»


 

 

 

 

سلاح‌هاي حاوي اورانيوم ضعيف شده(DU)، از محصولات جانبي فرآيند غني‌سازي اورانيوم ساخته مي‌شوند. اين سلاح را بايد جزو کثيف‌ترين تسليحات دنيا در حال حاضر دانست. چرا که پس از استفاده از آن عليه زره‌پوش‌ها، به سرعت انبوهي از ذرات نانو را در فضا مي‌گستراند که به آساني از طريق پوست افراد جذب مي‌گردد. و البته بايد بدانيد که نيمه عمر اورانيوم موجود در اين سلاح، 4468 ميليارد سال است.


 

 

 

 

ما سلاح‌هاي خود را با اين اورانيوم‌ها ساخته‌ايم. بايد بدانيد، در جنگ اول خليج[فارس] (که براي اولين بار اين سلاح‌ آزمايش شد) در مجموع، 200 تن از اين سلاح‌ها استفاده شد و به پيدايش سندروم جنگ خليج انجاميد. اما در جنگ اخير، حدود 1700 تن از اين سلاح‌ها و به ويژه در اطراف شهرهاي بزرگ مورد استفاده قرار گرفت. همچنين در آغازين روزهاي جنگ، از اين سلاح‌ها عليه شهر بغداد استفاده شد که باراني از ذرات سرطان‌زاي باردار اورانيومي را در فضاي اين شهر گستراند. البته ابتلا به بيماري‌هاي خوني و نارسايي‌هاي جسمي در نوزادان، از ديگر آثار جنگي است که نصيب افرادي گرديد که ما براي اعطاي آزادي به کشورشان گام نهاده‌ايم. در حقيقت ما گامي در جهت گستراندن دموکراسي در عراق برنداشته‌ايم، بلکه تنها به دستکاري و تغيير ژنوم انساني آنان دست زده‌ايم.

 

 

 

 


البته در همان حال که ما به قول رئيس‌جمهور بوش به «حفظ خويشتن» مشغوليم تا از شر سلاح‌هاي خيالي کشتار جمعي عراق در امان بمانيم، ايالات متحده درهاي زرادخانه‌اش را به روي اين کشور گشوده است. به علاوه، خاک و هواي عراق به اين مواد راديواکتيو آلوده شده است. هرچند به دليل جريانات آب و هوايي،‌ کل دنيا از اين گرد و غبار هسته‌اي آسيب خواهد ديد.


 

 

 

 

گريس بوسبي، يکي از فيزيکدانان گرايش شيمي و عضو کميته ريسک‌هاي ناشي از تشعشع در دولت انگلستان که بنيان گذار کميته اروپايي ريسک‌هاي تشعشع مي‌باشد، کيفيت هواي بريتانياي کبير را بررسي و کنترل مي‌کند. براساس يافته‌هاي وي، «اين ذرات اورانيومي، در حال انتشار در سراسر کره خاکي ما هستند.» بدين ترتيب، هنگامي که بوش اعلام مي‌کند که «ما در کنار مردم افغانستان و عراق تا دستيابي به آزادي و رهايي آنان ايستاده‌ايم» به ياد بياوريم که يکي از دانشمندان برجسته انگليسي از اين جنگ به عنوان «مجازات مرگ براي منطقه خاورميانه و آسياي مرکزي» ـ به دليل آسيب‌هاي فراوان زيست‌محيطي آن ـ ياد کرده است. اينک جرايم جنگي اين تجاوز در برابر چشمان ماست. البته شايد آن‌قدر اين جنايت‌ها بزرگند که به چشم ما نمي‌آيند. اما در همين حال، مواد مرگبار و کشنده گسترش مي‌يابند، کودکان مي‌ميرند و به دنبال آن، کره خاکي ما غيرقابل سکونت خواهد شد.


 

 

منبع: www.CommonWonders.com


منبع :

 ماهنامه سیاحت غرب، شماره 53



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
آیا شکر پرطرف‌دارترین مادۀ مخدر دنیاست؟ (مقاله انتخابی)
جایگاه ضوابط شرعی مرتبط با آموزش، پژوهش و درمان در طب سنتی ایران (مقاله انتخابی)
بالاخره روزی دماغ طبیعی هم «زیبا» خواهد شد (مقاله انتخابی)
تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به نماز
هر غذایی فلسفۀ خودش را دارد (مقاله انتخابی)
آیا پس از «پروژه تنظیم خانواده» نوبت به «پروژه سلامت معنوی» رسیده؟! (مقاله انتخابی)
برای بچه‌ها به جای تبلت بیلچه بخرید (مقاله انتخابی)
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ (مقاله انتخابی)
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار (مقاله انتخابی)
«با لبخند کارکردن» چگونه به زنان آسیب می‌رساند؟ (مقاله انتخابی)
برنامه استاندارد غذایی 14 روزه
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟
کرونا، مردن از ترس مرگ!!
بیوتروریسم؛ یک جنگ نابرابر (مقاله انتخابی)
تدابیر طبّ ایرانی در درمان ناباروری
من هم از این کلمۀ برند خیلی بدم می‌آید (مقاله انتخابی)
میکروتراشه‌های ضد بارداری؛ جدیدترین روش کنترل جمعیت (مقاله انتخابی)
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟ (مقاله انتخابی)
پدیدارشناسی اینستاگرام (مقاله انتخابی)
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟