فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام ببخشید این حسوم های آهنی مشکی که تو بعضی عطاری ها هست میشه استفاده کرد به عنوان همون قطعه اهن؟
شاهمرادی

سلام وقت بخیر نوزاد ۳۲ روزه ای دارم که در زمان دفع خیلی زور می‌زند و گاها خیلی گریه میکنه و کبود می‌شود در بعضی‌ روزها ۷_۸ ساعت تلاش می‌کند تا دفع انجام دهد و اذیت میشود، ماساژ شکم با روغن هم تاثیری نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل یبوست و نفخ ندارد
بهار

با عرض ادب، جناب دکتر جهت تشویش و اظطراب چه معجون گباهی توصیه میکنید؟
نیره خاتون

سلام. من واریس پشت پا زیر زانو دارم. یک پرستار به من گفت بیا با سرنگ و با خون گرفتن رگهای واریستو تخلیه میکنم و خوب میشه. آیا این کار علمی هست و اینطوری درمان میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مریم

سلام وقتتون بخیر...من ۵روز در هفته باشگاه میرم.ایا میتونم این رژیم رو بگیرم؟
هانیه دهقانی

سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی
کد : 35825
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۰
خبرها و نظرها
Share Email
بحرانی به نام «دو تربیتی شدن فرزندان»/ چطور با همسرمان برای تربیت فرزند به تفاهم برسیم؟

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 


 

بحرانی به نام «دو تربیتی شدن فرزندان»/ چطور با همسرمان برای تربیت فرزند به تفاهم برسیم؟

 

 

 

 

 



گروه خانواده ـ زهره سعیدی: حتی اگر پیش از بچه دار شدن تصور داشتید که هیچ نقطه اختلافی بین شما و همسرتان در زمینه های تربیتی وجود ندارد، فرزنددار که شدید تازه می‌بایست سر میز مذاکره بنشینید و با هم دو مرتبه به تفاهم برسید چرا که مسائلی پیش‌ می‌آید که قطعا قبل از آن بدان ها توجه نکرده بودید. 

 


 

هماهنگی و تفاهم والدین برای تربیت فرزند یکی از کلیدهای آرامش بچه ها است. وقتی مادر اخم می کند، پدر لبخند می زند. یکی می گوید بنشین، دیگری می گوید هر چه می خواهی شلوغ کن. یکی می گوید بچه ها زود بخوابند دیگری می گوید لازم نیست هر ساعتی که دوست دارید بخوابید خلاصه یکی دستور حمله می دهد و دیگری دستور عقب نشینی.

 


 

زمانی که فرزند شما متوجه می شود که بین والدینش هماهنگی وجود ندارد، به این نتیجه می رسد که چیزی به اسم درست و غلط وجود خارجی ندارد.به عنوان مثال ، مادر می‌گوید:نمیتونی بستنی بخوری. پدر می گوید : بعد از غذا می تونی بستنی بخوری. مادربزرگ می گوید : عزیزم بیا الان بستنی بخور!

 


 

بهتر است همه افراد یک اشتباه مشترک انجام دهند اما هر کدام ساز جداگانه نزنند . کودکان و نوجوانانی که با روش های غیرهماهنگ والدین بزرگ می شوند ،

 

هرگز پایبندی به قانون را نخواهند آموخت.بدتر از همه این است بچه هایی که کنار پدربزرگ ها و مادربزرگ ها زندگی می کنند، روش های تربیتی آنها را نیز می بایست در پیش بگیرند در واقع چند نفر هستند که نظر می دهند بچه چطور باید غذا بخورد، بخوابد، تلویزیون ببیند، بخندد یا گریه کند. 

 

 


 

علت نامناسب بودن اختلاف در تربیت بچه ها و چند تربیتی شدنشان این است که بچه ها یک استاندارد مشخص را ندارند و از پیامد رفتارشان ناآگاه می شوند چرا که گیج هستند؛ الان کاری که کرده اند باب میل پدر است یا مادر یا اقوام و پدربزرگ و مادربزرگ. در نتیجه این سردرگمی آنها را اذیت می کند و سلامت تربیتی شان را دچار مشکل می کند.

 


 

والدینی که مدام سر بچه ها بحث می کنند و هم را زیرسوال می برند، فرزندانی نافرمان تربیت خواهند کرد چرا که بچه ها رویه های تربیتی آنها را زیرسوال می برند یا اینکه فرصت طلب می شوند و هر از گاهی جانب یکی از والدین را می گیرند که برایشان سود داشته باشد.

 


 

پدر و مادر باید بدانند که یک قانون در منزل باید حاکم باشد حتی اگر آن قانون اشتباه باشد اما چطور می توانند والدین یک قانون و نظم را ایجاد کرده و با هم هماهنگ عمل کنند؟

 


 

بهتر است قبل از عمل کردن به یک سری کارها یا تشویق بچه ها برای یک رفتار خاص ، والدین درباره آن با هم هماهنگ شده باشند و از قبل موضع مشترکشان مشخص باشد اینطور نباشد که پدر به بچه بگویید این هفته به فوتبال نمی روی یا به خاطر کاری که کردی باید تنبیه بشوی و تلویزیون نبینی اما مادر یواشکی برای او تلویزیون یا مبایل را ببرد تا سرگرم شود این یعنی دوگانگی تربیتی.

 

 


 

بنابراین پدر و مادر می بایست در زمینه هایی چون دروغ گویی بچه ها، ناسزاگویی یا اشتباهات دیگر و یا زمینه های درس خواندن بچه ها می بایست با هم به اشتراک رسیده باشند.

 

 


 

گاه دیده می شود که یکی از والدین در زمینه ای خاص اشتباهی مرتکب می‌شود و والد دیگر با پرخاش با او برخورد کرده و از آن کار نهی می‌کند. هشدار مهم این است که هیچگاه جلوی بچه همسرتان را مواخذه نکنید، حتی اگر دیدید همسرتان جلوی بچه ها اشتباه می کند، با روش تربیتی همسرتان مخالفت نکنید و جلوی بچه ها سکوت کنید و در یک موقعیت مناسب او را از اشتباهش واقف کنید تا بچه بداند که شما در یک جبهه هستید و خود را ملزم به رعایت قوانینتان کند.

 

 


 

نکته دیگر این است که هیچگاه جلوی بچه ها خود را فرشته و همسرتان را جلاد جلوه ندهید. اگر همسرتان در جایی قانون سختی هم برای بچه ها گذاشت اجازه دهید که این قانون اعمال شود و بچه ها را از آن مبری نکنید در غیر این صورت شما این پیام را به بچه تان می دهید که من پدر یا مادر خوب تو هستم و من را بیشتر دوست داشته باش!

 


 

در برخی خانواده ها دیده می شود که وقتی پدر خانه در منزل هست یک سری مسائل رعایت می شود. اما همین که پدرپایش را از منزل بیرون می گذارد وضع تغییر کرده و زندگی متفاوت می شود. این یک اشتباه است که در جنگ قدرت بین پدر و مادر ، شما بچه هایتان را قرار دهید و قوانین پدر را نادیده بگیرید.  حتی اگر در زمینه ای اختلاف نظر با همسرتان دارید ، قرار نیست آن را به بچه هایتان منتقل کنید مثل اینکه شما یک قربانی در این زندگی هستید و بچه ها قرار است ناجی شما باشند. هرگز چنین کاری را نکنید که بگویید من موافق یا پدرت یا مادرت نیستم و او این کار را کرده است و یا اینطور فکر میکند.

 

 

 


 

اگر در جایی احساس کردید که شما قادر به تصمیم گیری در زمینه تربیتی فرزندان نیستید بهتر است قبل از مشکلی با همسرتان وارد گفت وگو شوید و رویکرد او را بررسی کنید تا منطقی با مسائل برخورد کنید. حتی اگر همسرتان هم کاری کرد که باب میل شما نبود، بهتر است گذشت کنید تا صورت بدی جلوی بچه ها نداشته باشد.

 

 


 

اما در زمینه ورود اقوام و پدربزرگ و مادربزرگ ها در تربیت بچه ها می توان گفت که خیلی مسائل غیرقابل اجتناب است ، هر یک از این افراد هم از سر دلسوزی یا تجربه خود می خواهند کاری انجام دهند و روش های تربیتی شان را پیش بگیرند بهتر است بدون اینکه مستقیم وارد جنگ قدرت یا مسئله با آنها شوید با احترام روبه رو شده و قوانین خانه خود را شما اعمال کنید و جلوی بچه ها نشان ندهید که در این زمینه ناراحت هستید.

 

 


 

اگر این اختلاف نظرها زیاد شود، بچه ها در این خانه احساس امنیت نمی کنند بهتر است خیلی محترمانه با پدربزرگ و مادربزرگ وارد صحبت شوید تا به قوانین شما احترام بگذارند و بچه ها دچار استرس و مشکلات دیگر در زمینه شخصیتی نشوند.


منبع :

خبرگزاری فارس



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12383بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15053بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35260بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46258بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17305بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23179بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63677بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536305بازدید]
زردی نوزادان[494024بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11483بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11599بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11281بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16138بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50929بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17753بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15247بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10986بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8450بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13054بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14405بازدید]

از میان مقالات

منع حجامت برای رونق بیمارستان ها!
موخوره
رژیم آش آبغوره و زنجبیل
تلخ ترین نوشته من!(مقاله انتخابی)
نظام‌های پاداش در تربیت کودک؛ به بچه‌هایتان استیکر ندهید (مقاله انتخابی)
حس مادری یا آینده شغلی؟! (مقاله انتخابی)
خصوصی سازی بیمارستان ها به چه قیمتی؟(مقاله انتخابی)
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
میکروتراشه‌های ضد بارداری؛ جدیدترین روش کنترل جمعیت (مقاله انتخابی)
بهداشت جنسی کودک
خاکروبه های شفابخش (2)؛ پوست تخم مرغ
بالاخره روزی دماغ طبیعی هم «زیبا» خواهد شد (مقاله انتخابی)
نترس و فرزندت را تحسین کن
شفا، از جنسی دیگر؛ ۱۴ توصیه اخلاقی شیخ حسنعلی نخودکی
مبارزه با حجاب، انحراف است (مقاله انتخابی)
ذبح طب اسلامی زیر رادیکال اندیشه غربی (نقدی بر نفوذ سیستماتیک اندیشه غرب در مبانی علمی طب اسلامی)(مقاله انتخابی)
بررسی و تحلیل سند 2030 یونسکو (مقاله انتخابی)
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
آشنایی با بادکش درمانی
تفلون برای همیشه (مقاله انتخابی)