با سلام و خدا قوت برای بیماری کرون که خفیف هست چه کارهایی انجام دهیم با تشکر
عزیزه

هیچ قانونی به اسم واکسن اجباری وجود نداره
پاکان

آیا رعایت رژیم تعیین جنسیت زیر نظر دکتر متخصص با تسلیم اراده الهی بودن منافاتی ندارد؟؟؟
م

سلام بنده از شهرستان هویزه مشکل فرزندآوری دارم اگر لطف کنید با شماره بنده در ارتباط باشید.


محمد ساکی

سلام ،ممنون که پاسخگو هستید. ولی دکتر متخصص گفت از شیر من نیست که بچه پشتش زخم میشه نمیدونم والا سردرگم شدم. به نظر شما شیر خشک بدم؟
فاطمه

سلام وقت شما بخیر و نیکی. اینکه پشت بچه زخم و قرمز شده می‌تونه مشکل از شیر من باشه؟ خیلی برام دردناکه، بچه اینقدر دفع مدفوع داره که ادرار های کم دفع داره. وزن هم نمیگیره ممنون میشم راهنمایی کنید آیا مشکل از شیر هست؟
فاطمه

سلام و عرض ادب. آیا زردی بر وزن گیری هم تاثیر گذاره؟ دخترم یک ماهشه و شیر خودم رو میدم. الحمدلله زردی خیلی ناچیزی داشت و برطرف شد. با اینکه شیردهی مرتبه و خوب میخوره ولی طی یک ماه 400گرم وزن اضافه کرده درضمن مشکلی که داره همش کم کم مدفون می‌کنه و باعث شده پشت بچه پوستش حالت قرمزی و زخم بشه ممنون میشم راهنمایی کنید دکتر متخصص هم گفت از تند تند مدفوع کردن هست و پوستش رو زخم می‌کنه
فاطمه

با سلام و عرض ادب و خداقوت خدمت بزرگواران در حال نوشتن کتابی با عنوان راهنمای جامع مزاج شناسی هستم با ذکر منبع و بدون کپی از متن اجازه می خواهم در یکی دو قسمت چند سطری از نوشته های شما کمک بگیرم . ممنون می شوم اگر عنایت داشته باشید. یا علی
رشیدی

سلام و عرض ادب و روز بخیر به مدت شش ماه است که انواع دکتر های مجاری ادرار و زنان را رفته ام ولی هنوز مشکل پابرجاست تشخیص پزشکان التهاب مثانه بوده که وقتی التهاب زیاد و طولانی میشه تبدیل به عفونت ادراری و عفونت کلیه میشه شکم ام ورم داره صورتم گاهی ورم داره و اینکه همیشه زیر دل درد خفیف دارم گاهی پهلو درد دارم وقتی صبح از خواب بیدار میشم فقط یک هفته قاعدگی راحت هستم بعد از تمام شدن و انجام اولین نزدیکی سوزش ادرار تکررر ادرار و درد شروع میشه چکار کنم ؟
مری

سلام وقت بخیر ۳ باری ساعت ۳ و ۴ صبح که بیدار شدم متوجه یک قسمت متورم تو قسمت داخلی باسن به سمت مقعد شدم به اندازه یک لوبیا رشتی بزرگ که بعد از دستکاری شروع به خارش میکرد در هر ۳ مرتبه بعد از خوابیدن و بیدار شدن صبح اون تورم کاملا از بین رفته بود!!
ناشناس
کد : 57583
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۴۰۲
خبرها و نظرها
Share Email
«بی‌حجابی» نمایش جاذبه‌های جنسی در کالبد آزادی!

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

 


«بی‌حجابی» نمایش جاذبه‌های جنسی در کالبد آزادی!

 

 

 

 

 

 

گروه زندگی: روزانه گزارش های متعددی از تجاوز به آزادی و حقوق زنان در سراسر جهان می‌شنویم. آمار بالای تجاوز به پرستاران زن در انگلیس سبب شد تا این کشور تصمیم بگیرد بر روی لباس پرستاران هم همانند پلیس دوربین نصب کند.

 


«شری» که با آزادی در پوشش برایمان رقم می‌خورد.


مجله خبری تلویزیونی «Inside Edition» در گزارشی از چالش‌ های مواجهه زنان و دختران در متروهای این کشور با نگاه‌‌های هوس‌‌آلود و آزارجنسی سخن می‌گوید و تلاش دارد راهکار ارائه دهد. در انگلیس تعرض زیر ۱۰ ثانیه از اعمال مجرمانه حذف شد تا دستگاه قضایی از حجم بالای مراجعان و مجرمان بکاهد، هر چند خشم مردمشان را به همراه داشت.

 

 

ایجاد آزادی در پوشش منجر به افزایش تحریک جنسی در میان مردم و در نتیجه کاهش خودتنظیمی هیجانی و خودمراقبتی می‌شود، افراد دچار کاهش لذت در روابط جنسی می‌شوند و این امر خاصیتی اعتیادآمیز دارد.

 


مطابق با پژوهش‌های روانشناسی، نیازجنسی امری پیشرونده است. به آن معنا که با ایجاد آزادی در پوشش منجر به افزایش تحریک جنسی در میان مردم و در نتیجه کاهش خودتنظیمی هیجانی و خودمراقبتی می‌شود، افراد دچار کاهش لذت در روابط جنسی می‌شوند و این امر خاصیتی اعتیادآمیز دارد که سبب می‌شود فرد به دنبال روش‌های جدید افزایش لذت جنسی باشد و باز عجیب نیست وقتی همجنس‌‌گرایی افزایش می‌یابد و روزنامه معتبر «usa today» به نقل از گزارش یکی از سازمان‌های حمایتی آمریکا اعلام می‌کند که از هر۶ مرد آمریکایی یک نفر مورد تجاوز قرار گرفته است! 

 

 

 

 


دانشمندان غربی به صراحت معترف به ناهنجاری‌های اجتماعی به خاطر عدم رعایت پوشش در جامعه‌شان هستند.


دیدن نمودار تولدهای خارج از ازدواج در میان کشورهایی که سلامت جامعه را در آزادی پوشش و روابط بین زنان و مردان می‌دانند نیز عجیب نمی‌آید. موسسه مطالعات خانواده (IFS) در گزارش خود تحت عنوان world family map به بررسی وضعیت جهان در حوزه تولدهای خارج از ازدواج پرداخته که اغلب کشورهای قاره اروپا و آمریکا و همچنین کشورهایی که به شکستن نگاه‌‌های سنتی و مذهبی رایج جامعه خود پرداخته و مسیر آزادی را در تعریف جامعه غربی رفته‌اند، در وضعیتی نامناسب نشان می‌دهد.

 

 

 


وقتی اعتقادات مذهبی‌ات قوی باشد ....


هر چند وضعیت فعلی دنیای امروز که افسردگی، خیانت و اضطراب و بحران‌های او طبق ترندهای ریچارد واتسون آمریکایی است، باز پیامدهایی قابل پیش‌‌بینی است که از حیوان انگاری انسان در دیدگاه فیلسوفان و اندیشمندان علوم انسانی آن‌ها نشات می‌گیرد.

 


نتایج یک پژوهش در کشور انگلیس هم نشان می‌دهد افرادی که اعتقادات مذهبی قوی دارند در مقایسه با دیگران از زندگی زناشویی خود لذت بیشتری می‌برند و «روبرت ساپولسکی»؛ دانشمند علوم اعصاب دانشگاه استنفورد آمریکا می‌گوید: برای من به عنوان آتئیست آزاردهنده است که تحقیقات قوی به تأثیر مثبت دینداری و کاهش استرس اشاره دارد.

 

 

 

حال سوال اینجاست که جامعه‌‌شناسان و فارغ‌‌التحصیلان علوم انسانی غربی در کشور ما به کدام تحقیقات نکرده در حوزه روانشناسی و علوم انسانی اشاره دارند که بیان می‌کنند: «تا به امروز یک تحقیق ایرانی یا خارجی پیدا نکرده‌‌ام که افزایش بی‌حجابی منجر به افزایش خیانت و طلاق می‌‌شود یا آمار تجاوز و فحشا را بالا می‌برد».

 

 


آمارها با دقت بالای علمی، آزادی در حدود پوشش را سبب از هم پاشیدگی خانواده و افزایش آمار خیانت و طلاق و روابط مثلثی نشان می‌‌دهد.

 


 شاید باید تعریفشان از «حجاب» را بررسی کنیم یا تجاوز و فحشا را ! شاید هم باید روش جستجوی آن‌ها در سایت‌های علمی را بازنگری کنیم، چرا که تحلیل جامعه‌‌شناسانه آن‌ها از جامعه خود شبیه عموم جامعه و در سطح اهل علم نیست! و شاید هم از جامعه جدیدی سخن می‌گویند که لازم است توضیح بیشتری دهند تا بدانیم.

 

 


متاسفانه مجال سطور کم است تا از انبوه تحقیقات منتشر شده در ISC و نیز در کشور خودمان پرده برداریم که با دقت بالای علمی، آزادی در حدود پوشش را سبب از هم پاشیدگی خانواده و افزایش آمار خیانت و طلاق و روابط مثلثی نشان می‌‌دهد. پس از این پیرامون معنای حقیقی آزادی که ده‌ها سال مغفول و مظلوم واقع شد و سایر واژگانی که حقیقت معنایی‌‌شان تحریف شد بیشتر سخن خواهیم گفت.

 


«زهرا کیایی»؛ پژوهشگر مطالعات زن و خانواده

منبع :

خبرگزاری فارس



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14938بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17334بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[38018بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49603بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19411بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25464بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67459بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542720بازدید]
زردی نوزادان[498378بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13658بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12278بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[12078بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16885بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52758بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18792بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16204بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11765بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[9052بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13745بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15281بازدید]

از میان مقالات

روان‌شناسي غربي و پشت پرده معنويت (مقاله انتخابی)
منبع‌شناسی قرآن و طب(مقاله انتخابی)
حجامت شناخت؛ مقاله دوّم؛ روش اجرای حجامت
آیا ماهی غذای سلامتی است؟!
درسنامه مزاج شناسی- مقاله سوّم؛ مزاج شناسی انسانی؛ مزاج بلغم
من به شبکه متصل ام، پس هستم(مقاله انتخابی)
مروری بر آزمایشات هولناک آمریکا بر روی انسان (مقاله انتخابی)
بررسی و تحلیل سند 2030 یونسکو (مقاله انتخابی)
وبا چگونه به سوریه رسید؟ ویروسی که صهیونیست‌ها به جان نظامیان انگلیس‌انداختند.(مقاله انتخابی)
«حـــجـــامـــت»؛ آداب و توصیه ها
چربی خون
عنبر نسارا؛ پشگل پر خاصیت!
اینستاگرام آن بخشِ خودشیفتۀ شخصیتتان را دوست دارد (مقاله انتخابی)
فراماسونری در صنعت غذاها – قسمت دوم: مواد غذایی و واکسن ها
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
مزاج شناسی کلاه قرمزی و سایرین!!
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک
واقعیت فست فودها چیست؟(مقاله انتخابی)
چند نکته درباره طب مدرن و طب سنتی(مقاله انتخابی)
تأثیرات تلویزیون بر مغز کودکان(مقاله انتخابی)