سلام استفاده از این روش برای کسیکه قرص لتروکسین میخوره مشکلی نداره؟
مرضیه

با سلام من ۴ساله اقدام به بارداری دارم داروهای زیادی استفاده کردم زیر نظر دکتر بودم ازمایشات خودم وهمسرم سالم بوده هر وقت سونو رفتم گفتن تنبلی تخمدان داری حالا نمیدونم ناباروری مال تنبلی تخمدانه یا لوله هام مسدود شده چون دوتا دخترام سزارین شدم پریودی هام هم یکسالی هست عقب جلو وکم زیاد میشه حالا میخوام باردار شم وتعیین جنسیت پسر باشه این معجون برام جواب میده ۳۱سالمه
خنیاگر

عالی بود واقعا ممنون
زهرا

عالی ممنون
من

خواهر من شیمی درمانی میشه برای اونم آب پیاز خوبه ی نه .... اگه گلبول های سفیدش پایین باشه مشکلی نداره .. چون نوشتین اب پیاز موجب خونریزی میشه برای همین پرسیدم ...
فاطی

سلام ان شاءالله سلامت باشید 🤲 ممنونم و بسیار استفاده می کنم
معصومه

سلام دختر مجرد ۳۵ ساله مجرد هستم. از انتهای ماه رمضان پارسال که پریود شدم از اواخر روز سوم پریودیم خونریزیم کم میشه به نحوی که استمرار حیضم در روز سوم به هم می ریزه. بقیه اش کاملا عادیه یعنی همه چی طبق روال دقیقا از روز ۲۵ تا ۲۹ یکی از این روزها شروع میشه تا روز ششم پاک میشم.الان با این مشکل که اواخر روز سوم استمرار حیضم به هم می ریزه و استحاضه میشم البته اگر قبل از طلوع شروع پریودیم باشه چون محاسبه ۲۴ ساعته نیست و تاغروب یک روز حساب میشه برا استمرار سه روز مشکل ندارم اما اگر بعد از طلوع شروع حیضم باشه چون محاسبات ۲۴ ساعته است در انتهای روز سوم استمرار به هم می خوره و پاک شده و بعد از آن تا روز ششم منقطع میاد و بعد پاک میشم سوالم اینه این از لحاظ پزشکی و سلامتی مشکلی داره و غیر طبیعیه؟ در کل چرا این اتفاق افتاده و چه کنم مشکل حل شه که استحاضه هر ماه حساب نشم؟
سادات

اين داروهاى كه ذكر شده بدون تجويز متخصص امكان استفاده هست + باعرق كاني وشاطره تداخل ندارد
شهروز

با درود به پیشگاه شما استاد بزرگوار، تقاضا دارم تقویم حجامت هر سال را از اسفندماه سال قبل مناشر فرمایید تا بتوان برای حجامت های فروردین ماه هم برنامه ریزی کرد.با سپاس فراوان.
ابوذر

سلام و درود. طاعات و عبادات مورد قبول حق دخترم ۹ماهشه وهنوز درگیره رفلاکس.وزنگیری دیگه نداره. زیر نظر متخصص هست اما بادوز دارو بیشتر هم بهتر نشد که بدتر شده عاجزانه تقاضا میکنم اگر راهی هست راهنمایی بفرمایید. خداوند به شما عمر باعزت عطا کند
فاطمه
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
زنان از اینکه بردگان پول و حقوق شده اند، پشیمانند (مقاله انتخابی)
تعداد: 1 میانگین: 3
[تعداد بازدید : 10890]

[نسخه چاپی]

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

 و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین  و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین


زنان از اینکه بردگان پول و حقوق شده اند، پشیمانند

زنان از اینکه بردگان پول و حقوق شده اند، پشیمانند

دكتر هنري ماكوو


 


چكيده:


فمنيسم ابزاري براي سوءاستفاده از زنان است و صاحبان قدرت و پول در پشت پرده دفاع از حقوق زنان، هويت مردان و زنان جوامع را مورد تهاجم قرار داده اند. شركت ها تصميم دارند با تحريك زنان به داشتن شغل و تجزيه خانواده و منع زنان از فرزنددار شدن، نيروي كار خودشان را با دستمزد ناچيزي چندين برابر نمايند تا به حداكثر منافع اقتصادي دست يابند.


بيشتر از هر زمان ديگر، زنان احساس خيانت و سرخوردگي مي كنند زيرا «رهبرانشان» آنها را به مشاغل فروخته اند و خودشان «قوي و مستقل» شده اند. نظر سنجي جديدي از چهار هزار زن شاغل كه توسط «زن روز» انجام شد، نشان داد كه رؤياي حيرت انگيز پنجاه و هفت درصد از آنان، اين است كه كارشان را رها كنند و در خانه با بچه هايشان باشند و شصت و سه درصد عنوان كردند كه كارشان تنها «يك بازنگري» است. چهار پنجم آنها نمي خواهند دخترانشان راهي را دنبال كنند كه آنها رفته اند. با اين وجود، دو سوم آنها درباره از دست دادن شغلشان نگران هستند و ساعت طولاني تري را كار مي كنند، فقط به خاطر اينكه از كارشان اخراج نشوند (در واقع حرف از حقوق بردگي است).


در سال 1950، كمتر از سي درصد از نيروي كار را زنان تشكيل مي دادند. امروزه اين مقدار به پنجاه درصد نزديك شده است. در سال 1956، سي و پنج زن از صد زن كار مي كردند. امروزه شصت درصد يا هفتاد و دو ميليون نفر از آنان كار مي كنند. اگر سطح درصدهاي سال 1956 حفظ شده باشد، امروزه سي ميليون زن امريکايي جزو نيروي كار نیستند و به جاي آن به مراقبت از خانواده ، خانه ، جامعه  و خودشان مي پردازند.


به رغم نارضايتي آشكار زنان از خشونت هاي كاري، متصديان و سرپرستان فرهنگي ميل ندارند اعتراف كنند كه فمنيسم يك تله بود. زيرا منافع آنها وابسته به آن بوده است. آنها اينطور توجيه مي كنند كه «همه از كار كردن متنفر هستند». مادر من در سال 1950، در کار واردات بندهاي ساعت بود. پدرم از او خواست كه اين كار رها كند و همين باعث شد كه مادرم خانه دار شود. پدرم قادر بودكه با حقوق مهندسي، از يك خانواده جوان پشتيباني كند. اينگونه بود كه خانواده من مزاياي يك مادر تمام وقت را به دست آورد.


اتحاد شركت هاي بانك مركزي به رهبري «بنياد راكفلر»، تصميم به دو برابر كردن نيروي كار گرفت (آن هم با دستمزدهاي پايين)؛ كاهش نرخ تولد و تجزيه خانواده از طريق قانع كردن زنان به داشتن فرصت هاي شغلي و مقاربت جنسي به جاي داشتن همسر و بچه. فمنيسم وسيله اي براي اين مهندسي اجتماعي بود كه در لباس مبدل تحت عنوان «حقوق مدني زنان» تبليغ شد و مورد حمايت قرار گرفت. تقسيم جنسيتي، بخشي از الگوي بلند مدت براندازي است كه توسط روشنفكران ارائه شد و شامل بخش هاي تحريك نژادي، طبقاتي، مذهبي و ملي است.


هدف آنها در حمله به ازدواج و خانواده، مسدود كردن منبع انسانيت و هويت ما است. زنان و مردان مايلند كه فدا شوند. آنها مايلند نقش هايي را بازي كنند كه شرافتمندانه، اصيل و هماهنگ با طبيعت بشري باشد. در حال حاضر، مردم از اين نقش ها جدا شده اند. بانكداران از اين راه، بهتر مي توانند ما را كنترل كنند. گاهي اوقات يك زن واقعاً مستقل، اين حقايق را كشف مي كند و قادر به انتقال آنها است. اخيراً كتي رولف از لذت و مسرت مادر بودن نوشته است... «همه نابود كننده ها عاشق اين هستند كه شما را تهديد كنند؛ هر چيزي كه شما هستيد و هر چيزي كه شما از آن مراقبت مي كنيد .» رولف نمي خواهد به كار برگردد؛ او احساس مي كند كه بودن با نوزادش به مراتب مهم تر و پرارزش تر است. مراقبت از كودك ـ از نظر فيزيکی و هيجانـ بسيار شبيه كشاورزي است.

 

من پيشنهاد نمي كنم كه زنان كار نكنند. اگر آنها مي خواهند يا مجبورند کار کنند، بديهي است كه آنها بايد آماده باشند كه از خودشان حمايت كنند و اين کارنياز به آموزش دارد.

 

براندازي از بالا؛ قالب جديد

 

«پست‌هافينگتن» در مقاله اي نوشته بود كه چگونه بانك مركزي تاكنون زمينه‌هاي اقتصادي را تصاحب كرده است. در نتيجه، عده کمی از افراد مستقل قادر به انتقاد از بانك مركزي (يعني بانكداران مركزي) و اجتناب از فجايع اعتباري پاييز گذشته بوده اند. همانطور كه شما در چند پاراگراف اول خوانديد، فهميديد كه اين يك قالب براي آن چيزي است كه در هر بخش از جامعه اتفاق افتاده است. هر حرفه و هر‌سازمانی شامل دولت، رسانه ها و آموزش و پرورش. اين كه آنها چگونه فمنيسم را فروختند؛ آنها پول را كنترل مي كنند؛ آنها هر چيزي را، از طريق افراد رشوه بگيرشان، كنترل مي كنند. اين مدلي از اسارت ما است.


انحصار فدرالی از طريق شبكه گسترده اي از مشاوران، دانش پژوهان، اقتصاددانان كارمند و فارغ التحصيل ايجاد شد تا كاملاً بر زمينه هاي اقتصادي مسلط و چيره شوند و انتقاد واقعي از بانك مركزي به مسئوليتي حرفه اي براي اعضاي اين حرفه تبديل شود.اين تحقيقي است كه توسط پست‌هافينگتن انجام گرفته است. تسلط بر زمينه هاي اقتصادي كمك مي كند تا شرح دهيم چگونه این بانک، حتي بعد از شكستش در پيش بيني بزرگ ترين سقوط اقتصادي پس از «ركود بزرگ»، تا حد زيادي موفق به فرار از انتقاد اقتصاددانان دانشگاهي شد.


يكي از کار هاي بانك مركزي، اعمال كنترل بر اقتصاددانان دانشگاهي است. به عنوان مثال، بيش از نيمي از اعضاي هيئت تحريريه کنونی مجله هاي اقتصادي و پولي، كه در حوزه قضايي براي اقتصاددانان در حال رشد منتشر می شود، در فهرست حقوق بگيران بانك مركزي هستند و مابقي در گذشته عضو آن بوده اند.


فمنيسم يكي از حقه هاي بي شمار طراحي شده توسط روشنفكران بانكداران مركزي است تا انسان ها را به بردگي بكشاند و با بحران اقتصادي، بشر را تضعيف و تحقير  کند. جنگ هاي جهاني، جنگ سرد،جنگ با ترور، همگي توسط آنها طراحي شده است. آنها به يك فرقه شيطاني به نام Sabbateans تعلق دارند و نفوذشان در حال حاضر فراگير و كوبنده است. قبل از آنكه خيلي دير شود، بايد از خواب بيدار شويم.

 

منبع:www.henrymakow.com/women_wage_slaves_ponder_femin.html

به نقل از: ماهنامه سیاحت غرب، شماره 89

 


نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[5357بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[6351بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[6866بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[7467بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[5379بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![7569بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[7536بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[7502بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[7936بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[7734بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [7481بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[8198بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[9835بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟[10507بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.[9877بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ [11318بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟[12539بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.[11602بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.[11729بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[12857بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم ...
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
هشدار: من از واژۀ «چاق» استفاده می‌کنم (مقاله انتخابی)
ساده‌زیستی نه‌فقط زیبا بلکه ضروری است (مقاله انتخابی)
هوش جنسی کودک
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
احیای خانواده و اصلاح روابط خانوادگی (مقاله انتخابی)
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟
برنامه استاندارد غذایی 14 روزه
بیوتروریسم؛ یک جنگ نابرابر (مقاله انتخابی)
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟
فرزند آوری در میزان عقلانیت اجتماعی و اخلاق
ورزش‌های حرام و استعماری (مقاله انتخابی)
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟
بالاخره روزی دماغ طبیعی هم «زیبا» خواهد شد (مقاله انتخابی)
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.
دروغی به‌نام «حریم خصوصی» و «جریان آزاد اطلاعات» (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.
کرونا، مردن از ترس مرگ!!
کودکان ثروتمندان از طعم غذاهای سالم‌ بیشتر لذت می‌برند (مقاله انتخابی)