سلام وعرض ادب خانم ۴۸ ساله فیبروم ۴ سانتی با خونریزی شدید و درد وحشتناک که دکتر پیشنهاد عمل دادند در صورت امکان راهنمایی بفرمایید چکار کنم اجرکم عندالله
فروزان

سلام وعرض ادب در طب سنتی راهکاری برا پارگی مینسک ورباط وجود داره با تشکر
فروزان

سلام آقای دکتر پوشک کودک یک ساله ام در مسافرت دیر تعویض کردم به طوری که هم دچار سوختگی شدید شد و هم بعد متوجه شدم مایع زرد رنگی از واژنش خارج میشه و اطراف واژن هم به شدت قرمز شده آیا درمان غیر شیمیایی داره؟
عین

با سلام جوشونده انجیر و هویچ را قبل از صبحانه بخوریم یا ناهار؟
پریسا

سلام وقتتون بخیر من ۲۲ سالم هست و ۳ بار سقط پشت سرهم در ۱۱ هفته و شش هفتگی داشتم آزمایشات خودم و همسرم بدون مشکل بوده بنظرتون چیکار کنم دیگه این اتفاق نیفته
رحمتی

سلام علیکم خسته نباشید برای درمان آسم دخترم ۷ساله ام که بخاطر آلودگی هوا سرفه اش زیاد شده لطفا راهنمایی کنید
هادی

سلام دکتر عزیز خدا قوت بنده هرسه فرزندم که در کودکیشون عفونت و قی چشم داشتن با همین دود عنبرنسارا درمان شدن بچه سومم دو مرتبه پماد آنتی بیوتیک متفاوت برای چشمش استفاده کرده بود و گزینه بعدی جنتامایسین بود که استفاده نکردیم و خدا رو شاهد میگیرم فقط با یک مرتبه دود دادن عنبرنسارا کاملا خوب شد تشکر از شما
مهدی

سلام خوبی وقتتون بخیر ببخشید چرا به به فکر جوانان نیستین میخواستم بگم که من بچه ندارم ازبس هزینه ها بالا ست ماجوانا نمی تونم هزینه رو پرداخت کنیم من شوهرم کارگر توروخدا بفکر ما جوانان باشین ماهم میخوایم بچه دار بشيم ولی هزینه ای وی اف بالا ست وهزینه جنین اهدایی بالاست هزینه هارو بی یا ین پایین تا همه بتونن بچه داربشن ممنون میشم بگیرباشید
خانم حسینی

سلام و عرض ادب بنده در حال حاضر هفته ۱۴ بارداری هستم حدودا سه هفته که بودم ماه گرفتگی رخ داد و من اون موقع نمیدونستم که باردارم و احتمالا شاید دست له شکم یا صورت یا جای دیگه زدم یا جایی رو خاروندم یا اینکه به ماه نگاه کردم آیا اینها تاثیری روی جنین داره؟
هناس

سلام. یک ماه پیش درد پستان داشتم. سونوگرافی رفتم گفت مایع داخل مجاری جمع شده. پزشک یک دوره آنتی بیوتیک داد که اصلا بهتر نشد. پزشک طب سنتی دو مرحله زالو درمانی به فاصله ی یک هفته انجام داد و بعد از باز کردن پانسمان روغن سیاه مرهم کردم بازم خوب نشد .لطفا راهنمایی بفرمایید که چه کار کنم. آیا زالو درمانی را ادامه دهم یا درمان دیگه ای داره؟
مریم
کد : 57590
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۴۰۲
خبرها و نظرها
Share Email
بوسیدن فرزند چه اثراتی دارد؟

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

 

بوسیدن فرزند چه اثراتی دارد؟

 

 

 

 

 


چقدر فرزندتان را می‌بوسید یا در جمع فرزندتان را  آغوش می‌گیرد و بوسه‌ای بر پیشانی او می‌زنید؟ بگذارید این طور مطرح کنیم چرا از پدر و مادرها توقع می‌رود فرزندمان را غرق بوسه کنیم؟ چه سر و رازی در آن نهفته است؟ به همین منظور با حجت‌الاسلام «مرتضی رحیمیان» کارشناس تربیتی گفت‌وگو کردیم تا برای ما بیش‌تر درباره اثرات بوسیدن فرزندان توسط والدین بگوید.

 


 

بوسیدن فرزندتان تاریخ انقضا ندارد!


او با اشاره به روایتی از پیامبر خاتم(ص) که می‌فرمایند: «اَکثِرُوا مِنْ قُبْلَةِ اَوْلادِکُمْ فَاِنَّ لَکُمْ بِکُلِّ قُبْلَةٍ دَرَجَةً»؛ فرزندان خود را ببوسید، زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه‌ای در بهشت است، می‌افزاید: بله! هر پدر و مادری با هر بوسه‌ای بر فرزندانشان درجه‌شان را در بهشت بالا می‌برند، در واقع روایات‌های مختلفی اشاره به اثرات بوسیدن فرزندان دارند، به طوری که زیاد به این کار سفارش شده است. البته بوسیدن اختصاص به دوران کودکی ندارد، بلکه فرزند در هر سنی نیازمند توجه و محبت والدین‌اش است. 

 

 

 


حجت‌الاسلام رحیمیان می‌گوید: حتی در روایتی داریم ۲ مومن همدیگر را ببوسند، با هم دست بدهند و لبخند بزنند، ثواب دارد و در این مورد قید سن و سال مطرح نشده است، زیرا انسان نیاز به محبت کردن و محبت شدن دارد. منتها باید توجه داشته باشیم گاهی اوقات زیاد محبت کردن و زیاد بوسیدن سبب لوس شدن فرزند می‌شود. البته محبت‌کردن در سیره نبوی و اهل بیت (ع) هم به کرار دیده شده است،‌

 

 

 

به طور مثال وقتی مردی به پیامبر اکرم (ص) گفت: هرگز بچه‌ها را نبوسیده‌ام. زمانی که رفت، پیامبر (ص) فرمود: «نزد من این مرد اهل آتش است». همچنین در روایت دیگری هم آمده پیامبر (ص)،‌ امام حسن (ع) و امام حسین (ع) را بوسید. مردی که آنجا بود، گفت من ۱۰ اولاد دارم و تاکنون هیچ کدام آن‌ها را نبوسیده‌ام! پیامبر (ص) فرمود: «تقصیر من نیست اگر خداوند رحمتش را از تو دریغ کند».

 

 

 


از همان روزهای اول بوسه یک مادر بهترین احساس امنیت کودک می‌شود.


با هر بوسه شما این خیرات را به فرزندتان می‌بخشید.


خب! در اینجا بگوییم طبیعی است پدر و مادرها محبتشان را از  طریق بوسیدن نشان می‌دهند. همین یک کار به ساده کوچک آن‌ها باعث می‌شود ویژگی‌های اجتماعی و توانایی حل مسأله همراه با شخصیت فرزندشان فعال شود. در کنار این موارد یک بوسیدن باعث افزایش روحیه و عزت نفس، افزایش سطح هوش، کاهش استرس، آموزش همدلی، احساس امنیت و اطمینان در طول زندگی کودک می‌شود.البته وقتی روزها از پی هم تند و سریع می‌گذرد و این فرزند ما تشکیل خانواده می‌دهد، چون محبت دیده است، خانواده بهتری را تشکیل می‌دهد.

 

 

 


البته اگر از آن دسته پدر و مادرهایی هستید که علاقه به ابراز محبت به کودکشان را ندارید، بدانید زمینه اضطراب، پرخاشگری، عدم اعتماد به نفس، احساس خصومت و اختلال رفتاری را در نهال وجودی فرزندشان تقویت می‌کنید.

 

 


فرزندتان را غرق بوسه و محبت حساب‌شده کنید.


یک نکته قابل توجه را محققان بیان می‌کنند که در هنگام بوسه،‌ ۳۰ عضله صورت فعال می شود و همین یک کار به ظاهر کوچک عضلات صورت را قوی نگه می‌دارد.

 


شما به دختر یا پسرتان چگونه محبت می‌کنید؟


حال اگر در خانه‌تان فرزند دختر و پسر دارید، حواستان باشد، دخترها بیش‌تر دوست دارند که ابراز علاقه از طریق بوسیدن باشد به خصوص از جانب پدرشان، بر عکس پسرها دوست ندارند در جمع همسالانشان این گونه مورد توجه پدر و مادرشان قرار گیرند.


منبع :

خبرگزاری فارس



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[15883بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[18120بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[38978بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[50718بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[20047بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[26170بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[68377بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[546274بازدید]
زردی نوزادان[500158بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[14212بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12779بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[12638بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[17359بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [53586بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[19589بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16965بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[12535بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[9380بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[14303بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15698بازدید]