سلام آقای دکتربزرگوار من ۵سال گذشته باتمام ناامیدی به شماپیام دادم دستوری فرمودین برای پسرم تاابد دعاگوتون هستم،خیلی خوب شدشرایطش الان برای دخترم ازراه دور ازتون کمک میخوام ۶ماهشه ومتاسفانه رفلاکس زیاد وپنهان داره وازشیرخوردن امتناع میکنه غذاشم خوب نمیخوره شیرخشکی هست،خوندم شربت سفرجلی دستوردادین روزی چقدربهش بدم ؟آیا راهکاردیگه ای هم هست برای امتناع ومعده اش انجام بدم یک دنیاممنونم
مادر

سلام وقت بخیر مادرم اخیرا بیماری قلبی دچار شدند و دیابت هم دارند و آسپرین مصرف می‌کنند آزمایش چکاپ انجام شده ، پلاکت خون ۱۲۰ هزار است آیا درمانی وجود دارد؟ چقدر خطر ناک است؟
مروارید

سلام من ۴۷ سالمه پولیپ و فیبروم دارم برای من این درمان موثر است
هایده احمدی

سلام دکتر خسته نباشید در طب سنتی برای همانژیوم مهره کمر درمانی وجود دارد اگرسیو نیست ولی علایم درد ناک دارد
زهره

قابل توجه اونهایی که میگن زالو چرته و عفونت میاره، اولا زالو را نباید از هرکجا تهیه کرد باید زالو بهداشتی و پرورشی باشه، ثانیا من خودم ۷سال است که هرسال بدنم را هم حجامت میکنم و هم برای موارد خاص زالو می اندازم ، چند مورد را براتون بگم کفتون ببره، خودم ،پدرم و پدر بزرگم مشکل گرفتگی رگ قلب داریم، پدرم که سکته قلبی رد کرد، تا از بیمارستان مرخص شد بردیم ۱۶تا زالو روی قفسه سینه اش رو قلبش انداختیم ، الان ۷ساله گوش شیطون کر ، دیگه نگفته قلبم درد میکنه هرسال هم حجامت می کند، خودم هم پارسال قلبم گرفت اصلا دکتر هم نرفتم مستقیم رفتم زالو انداختم به مرور بعد ۳روز درد قفسه سینم افتاد. برای دیابتی که دکتر گفته بود باید پاش قطع شود ۳نوبت هفته ای ۱بار انداختیم پاش خوب شد سیاهی اش رفت ،زخمش هم خوب شد، برای ریزش مو هم طی چندسال گذشته چندین بار امتحان کردم هم ریزش مو قطع می شود و هم موهای نازک شده و درحال ریزش مثل کف سر قوی و پرپشت شد. اینها را برای رضای خدا گفتم ، دوست داشتید استفاده کنید نخواستید برید پول بدید قرص شیمیایی بخورید.
مصطفی

با عرض سلام.آقای دکتر فصد با تئغ بهتره یا با آنژیوکت؟
حسینی

سلام وقت بخیر خانم ۴۰ ساله لاغر اندام هستم بعد تشخیص دکتر به عفونت معده، دستور عرق نعنا و بارهنگ و عسل رو انجام میدم ولی صورتم جوش میزنه مصلحی داره؟ یا دارو رو عوض کنم؟
شیبانی

سلام آقای دکتر ۴۰سالمه ۳کیلو اضافه وزن دارم اما تری کلسریدم ۲۷۴ میشه لطفا بفرمایید چیکار کنم کاهش پیدا کنه؟ ممنون از لطفتان.
مادر

سلام وخداقوت آقای دکتربه استیصال رسیدم اول خدا دوم راه شما فرزند۶ماهه ای دارم ریفلاکس داره دارومیخوره شیرخشک رژیمی میخوره همه چیزنرمال بوده بخاطرنبودشیرخشک اوموم یه شیر خشک دیگه تست کردم بچه افتاده سرفه خشک وخلطی باهم این مدت وزن هم نگرفته دکترچرک خشک کن داد اصلافایده نداشت حالا۲تااسپری کورتون داده گفتآلرژیه،نمیخوام بدم چه کنم سرفه ماندگارنشه بهتربشه خدایی نکرده آلرژی تنفسی روبچه نمونه یک دنیاممنونتونم یه راه جلوپام بزارید نگرانشم
من

سلام مطالب فوق بسیار بسیار عالی مفید و مورد استفاده هسنتد خیلی ممنونم از زحماتتون
دیار
کد : 37304
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۴۰۱
خبرها و نظرها
Share Email
نکات ایمنی مهم در استفاده از مواد شوینده در خانه‌تکانی

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 


نکات ایمنی مهم در استفاده از مواد شوینده در خانه‌تکانی

 

 

 


 

به گزارش مشرق، عباس تهذیبی در گفت‌وگو با خبرنگاران، به خطرات جبران‌ناپذیر استفاده نابجا و ناآگاهانه از مواد شوینده و پاک‌کننده‌های شیمیایی در نظافت و شست و شوی منازل توسط خانم‌ها پیش از شروع آغاز سال نو اشاره و اظهار کرد: باید در هنگام نظافت و خانه‌تکانی منزل با رعایت اصول پیشگیری مراقب مسمومیت با فرآورده‌های شوینده و ضدعفونی‌کننده‌ها بود.

 

 


سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: مسمومیت با شوینده‌های خانگی در سال‌های اخیر روند رو به افزایشی داشته است و نزدیک به ۱۶ درصد از کل مسمومیت با مواد شیمیایی را شامل می‌شوند.

 


وی با تأکید بر رعایت اصول ایمنی هنگام استفاده از انواع فرآورده‌های شوینده و ضدعفونی‌کننده‌ها عنوان کرد: باید از قرار دادن مواد شوینده ضدعفونی‌کننده و الکل در کمدهای زیر ظرف‌شویی اجتناب کرد چراکه خطر مسمومیت در کودکان نوپا و کنجکاو از این طریق بسیار بالا است.

 

 


تهذیبی اضافه کرد: باید محصولات شیمیایی و شوینده را همیشه در ظرف اصلی‌شان نگهداری کرد و هرگز این فرآورده‌ها را در ظروف مواد خوراکی مثل بطری نوشابه نگه نداشت چراکه ممکن است کودکان و سالمندان به اشتباه این مواد را بخورند و دچار مسمومیت شدید شوند.

 

 

 


سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم ابراز داشت: در زمان نظافت سطوح و استفاده از ترکیبات شوینده و پاک‌کننده از دستکش لاستیکی، کفش جلوبسته و در صورت امکان ماسک استفاده شود و باید توجه داشت ماسک تنفسی معمولی هیچ‌گاه جلو بخارات متصاعد شده از شوینده‌ها و مواد شیمیایی را نمی‌تواند بگیرد و نباید به صرف داشتن، ماسک خود را در معرض استنشاق بخارات مواد شیمیایی مانند مخلوط کردن مواد شیمیایی و شوینده‌های خانگی مانند جوهرنمک قرار داد.

 

 

 

 

 

 

وی تأکید کرد: به دلیل اینکه مواد جرم‌بر و لوله‌بازکن، مواد سفیدکننده و لکه وایتکس بسیار خطرناک هستند و گازهای ناشی از این ترکیب بسیار سمی و خفه‌کننده است برخی افراد که از این خطر اطلاعی ندارند تصور می‌کنند با اختلاط مواد سفیدکننده و جرم‌گیر اثرات پاک‌کنندگی آن را افزایش می‌دهند این در حالی است که گاز خطرناک حاصل از این ترکیب به مسمومیت تنفسی شدید و حتی صدمات برگشت‌ناپذیر در ریه منجر می‌شود؛ بنابراین به‌هیچ‌عنوان انواع ترکیبات و پودرها و مواد مایع شوینده جرم‌گیر و سفیدکننده نباید با هم مخلوط شوند.

 

 

 

تهذیبی ادامه داد: در صورت تماس اتفاقی پوست یا چشم با مواد شیمیایی و شوینده برای درمان هر چه سریع‌تر آن محل را با آب فراوان شست‌وشو دهید و در صورت برطرف نشدن عوارض موضعی یا بروز علائم سوختگی ، تورم سوزش و خارش هرچه سریع‌تر به مراکز درمانی مراجعه کنید، هرگز از مواد قلیایی و یا اسیدی جهت خنثی‌سازی استفاده نکنید.

 

 

 

 

وی افزود: در صورت بلع مواد با خاصیت خورندگی مانند اسیدها و قلیاها هرگز بیمار را وادار به استفراغ نکنید این کار می‌تواند سبب وخیم شدن وضع بیمار شود؛ درصورتی‌که نزدیکان شما ماده‌ای غیرخوراکی و سمی را بلعید و یا بخارات آن را استنشاق کرد با مرکز اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرید.

 

 

 

تهذیبی در پایان خاطرنشان کرد: اطلاعات بیشتر در سایت معاونت غذا و دارو به آدرس https://fdo.muq.ac.ir/ قرار داده‌شده است.

منبع :

مشرق نیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14720بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17138بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[37774بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49280بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19225بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25253بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67174بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542155بازدید]
زردی نوزادان[498001بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13511بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12187بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11964بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16771بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52542بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18636بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16067بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11650بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8965بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13644بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15145بازدید]

از میان مقالات

چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟
جذابیت و زیبایی به قیمت انواع سرطان (مقاله انتخابی)
مواد شیمیایى و سلامت کودکان(مقاله انتخابی)
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
روش های عملی در درمان سرماخوردگی
بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم ...
استفاده از دارو به مثابه سلاح جنگی(مقاله انتخابی)
چربی خون
مرگبارترین آزمایش‌های علمی آمریکا
مرض عقوبت
پرفشاری خون؛ نبرد پیروزمندانه با قاتل خاموش!
جلوه های درمانی قرآن کریم (مقاله انتخابی)
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (1)
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)
اسلام و مساله تعیین جنسیت جنین
مديريت سرپايي آسيب هاي حادّ ورزشي
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)
40 ضربدر 2 توصیـه عاشقانه برای همسران