سلام جناب دکتر برای التهاب ریه که باعث تنگی نفس وفشار به قلب شده وعملکرد قلب رو‌کاهش داده چه دستوری میفرمایید
علی

در ناحیه دفع ادرار البته سوزش نداره. منتها چندین روزه که شکم درد داره. دردش رو میگفت داخل نافش هست که پیش دکتر طب سنتی بردیم و گفت نافش جابجا شده و با ماساژ اونو برگردوند سر جاش. بعد از اون دیگه دردش رو دخترم میگفت کمتر شده ولی برطرف نشده. دکتر طب سنتی گفته بودن دور نافش هم آب جمع شده و تجویز کردن دور نافش رو به صورت ساعتگرد با روغن سیاهدانه ماساژ بدیم. به نظر شما الان دردش از از جمع شدن آب دور ناف هست؟ چون دخترم الان سمت چپ شکمش رو نزدیک پهلوی چپش رو میگه درد میکنه.
سادات

سلام وقتتون بخیر باشه. برای درمان عفونت ادراری در دختر بچه چهار ساله چیکار میشه کرد؟ آزمایش دادیم به احتمال زیاد عفونت ادراری داره دخترم. از دیشب کمی تب کرده با استامینوفن تبش پایین میاد ولی تا هفته بعد که بتونم پیش دکتر ببرمش میترسم شدید تر بشه و نیاز به بستری پیدا کنه. این دو روز چه داروهای طب سنتی میتونم بهش بدم؟
سادات

سلام خسته نباشید نمیدونستم سوالم روازکدوم بخش بپرسم دیگه اینجاپرسیدم مادرم۵۱ساله هستند۳ساله هست که فیبروم رحم برای ایشون تشخیص داده شده وخونریزی شدیدبه مدت ۱۰تا۲۰ روزدرماه دارندودوباره بافاصله ۷تا۱۰روزپاکی دوباره پریودمی شوندپارسال به امیدخوب شدن کورتاژرحم انجام دادن سه ماه خوب شدندودوباره مثل سابق خونریزی دارندبه همین خاطرکم خونی شدیدباهموگلوبین ۸مبتلاشدندچندباربیمارستان بستری شدن وخون دریافت کردندولی دفعه آخرگفتن رحم تون روبایددربیاریدولی بنده ازشون خواهش کردم اینکاررانکنن ممنون میشم راحلی بفرماییدواینکه اگه تحمل کنن خودبه خودیائسه نمیشوند
فاطمه

دخترم هفت سالشه و الان دوماهه سینه ش درگیره هر روشی انجام دادم ریه پاک نشد.چهارتخمه ها دمنوش ها... لطف می کنید راهنماییم کنید؟ شربت خرنوب خوبه بهش بدم؟ ممنونم
مائده

سلام آقای دکتر من یازده ساله مطالب ارزشمند شما رو پیگیری می کنم و راهکارهای واقعا عملی و کاربردی تون،خیلی کمکم کرد.سپاسگزارم .انشالله سلامت و عاقبت بخیر باشید.
مائده

باسلام من هفته ۵ یا ۶ بارداری ام ۲روزه که بعد از کار سنگین دچار لکه بینی شدم و از دیروز کم کم داره تبدیل به آب خون و لخته های باریک سیاه میشه استراحت دارم و شیاف پروژسترون استفاده میکنم آیا راهی هست که جنین از بین نره؟
فاطمه زینب

سلام من یه قاشق از پودر پوست تخم مرغ اسیاب شده رو با ابلیمو قاطی کردمو بعد دوازده ساعت که یه مایع زرد رنگ درس میشد وحدودن چن قاشق بود رو میخوردم بعد چن روز کلی دست وپاهام موهای زائد در اورد وجوش زد باید چیکار کنم؟
.....

سلام پسرم ۲محرم و ۲۹تیر بدنیا اومده ۲شوال میشه ۲۱ ماهه خیلی شیر میخورد خصوصا شبها کم اشتها هم هست ولی نمودارش خوبه و حتی قد بلنده از وقتی دکتر گفت زیادی شیر میخوره سعی میکنم تو روز و شب بیشتر از ۶بار شیر بهش ندم ولی خصوصا شبها خیلی بی قراری میکنه و بیدار میشه.بعضا شام هم خوب نمیخوره. میخوام اول ماه رمضان از شیر بگیرمش. لبنیات ،پستونک و شیشه هم نمیگیره. لطفاً راهنمایی کنید
فاطمه صدیق

سلام شبتون بخیر من دوتا گره تیریید در سمت راست به اندازه یک ونیم ونیم وچن تا گره درسمت چپ گردن کوچک دارم که دکتر تشخیص دادن عمل کنم چونکه تیریید ازبین رفته میترسم از عمل چونکه تو گلوم کبود بود ودهانم خشک وهردکتر میرفتم متوجه نمیشدن که مشکل کجاس خودم رفتم سونوگرافی گردن گفتن گره تیریید داری الان با رزیم 15 روزه ی بیشتر یک ماه میتونم جلو عمل بگیرم واین گره ها ازبین بره. ممنون از اینکه جوابگو هسین ومارا راهنمایی میکنین تشکر..
زهرا گواهیمند
کد : 57581
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۴۰۲
خبرها و نظرها
Share Email
طرف کارمند بیمارستان هست، نامحرم کجا بود!؟

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

 

طرف کارمند بیمارستان هست، نامحرم کجا بود!؟

 

 

 

 

 

 

برای ترخیص همسر مکرم و دادن رضایت باید وارد بخش زنان و زایمان می شدم. بعد از مدتی معطلی پشت درب ورودی و زنگ درب رو زدن و هماهنگی، «یا الله» کنان وارد شدم...

 



چند قدمی که در راهرو رفتم تا به ایستگاه پرستاری برسم، یکی از خانم‌های خدماتی بیمارستان گفت: «حاج آقا اینجا بخش زنان هست، نباید بیایید!»

 

 
گفتم: «می دانم ولی هماهنگ کردم برای ترخیص همسرم.»

 


کارها که انجام شد، پرستار گفت حاج آقا سریع برید بیرون؛ چون بخش زنان هست و پشت درب بایستید تا همسرتان(که کار ترخیصش را انجام دادم) بیاید...

 



آمدم بیرون! با خودم گفتم آفرین به این همه مراقبت و حساسیت که یک دفعه یه یاروی سبیل کلفتی از کارکنان بیمارستان از همان قسمت زنان آمد بیرون!!

 

 
چند دقیقه بعد یک مرد دیگری از کارکنان محترم همان بیمارستان! بدون هیچ زنگ زدن و هماهنگ کردن و حتی یا الله گفتنی، مثل «چی» رفت داخل!

 


معروف هست که می گویند دکتر محرم هست(البته به اشتباه)، حالا فهمیدم نه فقط دکتر! که اساسا کار به جایی رسیده است که کارمندان بیمارستان هم کلا محرم شده اند...

 

 

بعد، از همسرم شنیدم که متأسفانه رفت و آمد کارمندان مرد به بخش زنان، عادی بوده و بعضی از آن نامرد هایشان، به داخل اتاق ها نگاه هم(بخوانید چشم چرانی هم) می کرده اند.


 

نمی دانم تا به حال اشک‌ چند بانوی عفیف و‌ با شرف سرزمینم را در بیمارستان ها با این غلط کاری هایشان در آورده اند.

 



 به هر ترتیب چاره ای جز جراحی نبود...

 



 همسر مُکرّم در اتاق عمل متوجه می شود که متخصص بیهوشی مرد است...

 


 از پرستاران اتاق عمل، درخواست می کند که برای تزریق داروی بیهوشی جز به مقداری که لازم است، لباس را کنار نزنند و قیچی نکنند!

 

پرستاران بی اعتنایی کامل می کنند!

 

 
خواهش می کند ولی باز هیچ توجهی نمی کنند!

 

 
همسر مکرم به گریه می افتد! ولی انگار نه انگار.

 


خانم دکتر جراح، وارد اتاق می شود! این دکترِ با شرف و متدین(که خداوند امثالش را زیاد کند) وقتی علت گریه همسر مکرم را متوجه می شود، خودش لباس را می پوشاند و مختصری جهت تزریق بیهوشی باز می گذارد و پرستاران را مورد عتاب قرار می دهد که چرا مراعات نمی کنید!؟

 

 


پرستاران بهانه می کنند که اگر لباس را کامل باز نکنیم، متخصص بیهوشی قبول نمی کند!!

 
خانم دکتر جواب می دهند شما بپوشانید اگر متخصص بیهوشی اشکال گرفت، درستش کنید.

 

اتفاقا وقتی متخصص بیهوشی می آید تزریقش را انجام می دهد و بهانه ای نمی گیرد!

 



۱: نکته مهم فقهی در کارهای حرامی که به دلیل ضرورت، می شود انجام داد(مثل مراجعه به پزشک مرد برای بانوان در فرض ضرورت) اکتفا کردن به مقدار ضرورت هست نه بیشتر. مثلا در این جریان، وقتی باز کردن لباس به اندازه یک بند انگشت کافی است، نباید بیشتر باز کرد.

 



۲: قرار در ج.ا.ا بر این نبوده و نیست که بانوان عفیف ما، برای حفظ حجاب و عفاف خود، به التماس و خواهش از چند نفهم بی مبالات بیفتند! تازه این اتفاق در قم بوده است، شهرهای دیگر چه خبر است؟

 

 


۳: متأسفم برای مدیران نظام سلامت کشور. همین!!


«با عرض سلام و احترام

 

شما با این پیام داغ دل ما را تازه کردید .....

 

 
در بیمارستان مرکز قلب تهران بستری شدم بطور اورژانسی ، دکتر قلب تشخیص داد باید آنژیو شوید ، وقتی بنده را بردند در بخش کت .... پرستار گفت باید لباس بخش آنژیو را تن کنید ، یک کاور که فقط دوتا بند در بالاتنه داشت و یک دوتا بند در وسط داد بنده یعنی کل لباس را باید از تن میکندیم و کاملا عریان میشدیم لباس از پشت کاملا باز بود به جای روسری هم یک کلاه کشی دادند ..... یعنی عملا بی حجاب میکنند بیمار را ، بنده اعتراض کردم ما بیمار قلبی هستیم شما یک خانم محجبه را یک دفعه کاملا بی حجاب میکنید وبا این عمل یک شوک و استرس به قلب بیمار وارد میکنید و در اتاق نوبت آنژیو (کت لب)بیمار مرد و زن قاطی یعنی یک تخت بیمار آقا خوابیده و تخت کناریش بیمار زن بعد که به اعتراضم اهمیت ندادن ، بنده گفتم اجازه نمیدم آنژیو کنید و برمیگردم منزل .... پرستار رفت ایستگاه پرستاری و برگشت .....

 

 

 

 
گفت باش استثنائا به شما اجازه دادند لباس سایز بزرگ بپوشی که تا پایین پایت را بگیرد ، گفتم پس یک لباس دیگه بده تا پشتم را هم بپوشاند و با سختی و اصرار یک روسری هم دادند بجای کلاه سر کنم اما رفتم که روی تخت بخوابم تا آماده بشم برای آنژیو کلی پرستارها به صورت تحقیر و بی احترامی برخورد کردند .....

 

 

 
بلاخره سرم را وصل کردند با رنج زیاد و بی دقتی عمدی .....

 

 
نوبت بنده که شد برای رفتن به اتاق عمل برای آنژیو یک پرستار مرد اومد تا بنده را سوار ویلچر کند و ببرد ، وقتی دید دو تا لباس پوشیدم و روسری سر کردم شروع کرد نق زدن که لباس رویی را باید در بیاری و بجای روسری کلاه بذاری تا ببرمت وقتی دید زیر بار نمیرم با کمال گستاخی گفت تو که اینجوری بودی میرفتی قم بستری میشدی نه تهران ......

 

 

 


وضع بیمارستانها خصوصا اتاق عملها برای خانم های محجبه بسیار رنج آورد و دردناک است و بنده چند بار بیمارستانهای مختلف بستری شدم واقعا حکم شکنجه دارد ، و باید مبارزه کنید تا بتونی حجاب خودتو حفظ کنید و بسیار با بی احترامی و بی توجهی و توهین آمیز برخورد میکنند .»

 

 فقط متأسفم! همین.


منبع :



 @Moshfeghoun 



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14144بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[16649بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[37019بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[48290بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[18838بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[24773بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[66320بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[540336بازدید]
زردی نوزادان[496918بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13094بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11958بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11712بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16502بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [51881بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18268بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15706بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11358بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8768بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13398بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14849بازدید]

از میان مقالات

استفاده از دارو به مثابه سلاح جنگی(مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله هفتم: راه کارهای عملی و کاربردی مزاج شناسی- آزمون های مزاج شناسی
آداب و خواص به کار بردن بوی خوش(مقاله انتخابی)
آیا شکر پرطرف‌دارترین مادۀ مخدر دنیاست؟ (مقاله انتخابی)
اهداف پشت پرده محصولات اصلاح شده ژنتیکی(مقاله انتخابی)
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله دوّم؛ مزاج شناسی انسانی، مفاهیم پایه
کدام تنظیم خانواده؟(مقاله انتخابی)
پرفشاری خون؛ نبرد پیروزمندانه با قاتل خاموش!
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.
تله تلفن های همراه: زیان های بهداشتی (مقاله انتخابی)
مواد شیمیایی و تهدید سلامت کودکان(مقاله انتخابی)
اعتیادی کراک‌گونه به بوتاکس (مقاله انتخابی)
الفبای نفوذ! (مقاله انتخابی)
روزنی به پزشکی پیشگیری در طبّ کهن(مقاله انتخابی)
مخاطرات پزشکى مدرن(مقاله انتخابی)
آب گوشت‏، هنوز هم غذای لذیذی است! (معرّفی 15 نوع آبگوشت سنّتی)
نکاتی در باب ترس از ازدواج و تأخیر در آن
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟
مسلمانان و معضل تفریحات مدرن(مقاله انتخابی)