سلام. من واریس پشت پا زیر زانو دارم. یک پرستار به من گفت بیا با سرنگ و با خون گرفتن رگهای واریستو تخلیه میکنم و خوب میشه. آیا این کار علمی هست و اینطوری درمان میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مریم

سلام وقتتون بخیر...من ۵روز در هفته باشگاه میرم.ایا میتونم این رژیم رو بگیرم؟
هانیه دهقانی

سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد
کد : 34770
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۹
خبرها و نظرها
Share Email
چه رفتارهایی باعث خراب شدن یک رابطه احساسی می‌شوند؟

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 


چه رفتارهایی باعث خراب شدن یک رابطه احساسی می‌شوند؟

 

 

 

 


چه رفتارهایی باعث خراب شدن یک رابطه احساسی می‌شوند؟

 

بسیاری از رابطه‌ها هستند که با رفتارهای منفی زن و مرد به بدترین شکل ممکن به هم ریخته است اما زوجین باید بدانند که می‌توانند با مثبت‌اندیشی، روابط خود را تقویت و از خراب شدن رابطه صمیمانه خود جلوگیری کنند.

 

 

 

 

 

 

نیشا خانا، مشاور روابط و مربی EQ در هندوستان، رفتارهایی را که ممکن است رابطه بین زن و شوهر را خراب کند و همچنین راه‌های جلوگیری از آن‌ها را بازگو کرده است که با هم به مرور آن‌ها می‌پردازیم.

 

 

 

 

 

انتقاد

 

 

 

یکی از مهم‌ترین عوامل مخرب ازدواج، می‌تواند انتقاد باشد در صورتی که همه ما قدردانی از یکدیگر می‌خواهیم؛ بنابراین، اگر ما بخاطر کوچکترین مسائل، به جای انتقاد، از شریک زندگی خود تشکر و قدردانی کنیم، به تقویت عزت نفس آن‌ها بیشترین کمک را کرده‌ایم چرا که قدردانی یک هنر است و اغلب افراد از اهمیت آن اطلاعی ندارند.

 

 

 

 

 

 

 

تعریف کردن از شخص مقابل، باید بخشی از کارهای روزانه زن و مرد باشد زیرا با این کار روحیه فرد مقابل را بالا می‌برند و اعتماد به نفس و شادی بیشتری در دل او ایجاد می‌کنند و این امر به بهتر شدن رابطه زوجین کمک می‌کند و باعث موفقیت در زندگی مشترک خواهد شد.

 

 

 

 

 

 

تحقیر

 

 

احترام در هر رابطه‌ای حرف اول را می‌زند و یک شخص نه تنها با گفتار بلکه باید با رفتار هم احترام خود را به همسرش نشان دهد؛ پس بدانید که ما نباید شریک زندگی خود را با الفاظی مانند «احمق»، «چاق» «زشت» و غیره، صدا بزنیم و باید در نظر داشته باشیم که هرگز نباید همسر خود را تحقیر یا تخریب و یا از اتهامات نامعقول علیه آن‌ها استفاده کنیم.

 

 

 

 

 

 

 

اگر نگاهی به اطراف خود بیندازیم، متوجه خواهیم شد افرادی که به یکدیگر احترام می‌گذارند، برای استقلال و اختلاف عقیده یکدیگر نیز ارزش قائل هستند که همین مسئله باعث زیبایی بیشتر رابطه می‌شود.

 

 

 

 

 

 

غر زدن

 

 

گاهی اوقات پیش می‌آید که زن و شوهر نسبت به برخی از مسائل شکایت می‌کنند اما مؤثرترین روش برای تغییر دادن روابط، مقابله نکردن با یکدیگر و تقویت مثبت رابطه است و علاوه بر این، کسی که در رابطه مدام غر می‌زند، باید یاد بگیرد که موضوع را رها کند و در بعضی از مواقع که شرایط وخیم‌تر می‌شود، با شوخ طبعی سعی در سبک‌تر کردن وضعیت کند.

 

 

 

 

 

 

 

فکر کردن مجدد درباره کلمات در حین مکالمه یک روش معمول برای جلوگیری از اختلافات است و در این میان، فرد ابتدا باید چارچوب یا دیدگاه خودش را درک کند، سپس از نقطه نظر همسرش قدردانی کند و باید تلاش کند تا شباهت‌ها و تفاوت‌های بین نظراتشان را درک کند.

 

 

 

 

 

 

 

حالت تدافعی

 

 

سرزنش کردن همسر باعث خواهد شد که رابطه زن و شوهر بد و بدتر شود و در این میان، فرد باید بیاموزد که چگونه به صورت قاطعانه اظهار نظر کند و بین مسائلی که می‌توانند تغییر در آن‌ها ایجاد کنند یا نمی‌توانند آن‌ها را تغییر دهند، تفاوت قائل شوند چون فرد باید درک کند که تغییر در او لازم است و برای این کار، ابتدا باید خودمان را تغییر دهیم و سپس شرایط یا رفتار خود را تغییر دهیم و بعد از آن به تغییر دیگران فکر کنیم.

 

 

 

 

 

 

 

دیوار کشی

 

 

 

دیوار کشیدن در یک رابطه به قدری ضرر دارد که می‌تواند گام آخری باشد که برای از بین رفتن رابطه ازدواج برداشته می‌شود و در عوض، فرد باید بیاموزد که در رابطه زوجین، باید با همسر خود همدل باشند؛ زن و شوهر باید بیاموزند که برای حل اختلاف و مشکلات یکدیگر، با هم گفت‌وگو کنند.

 

 

 

 

 

 

 

پس از به وجود آمدن یک مشکل، به جای جدا کردن مرزها از یکدیگر، زن و شوهر باید با انجام دادن کارهای روزمره خود، به دنبال راهی باشند تا با هم ارتباط برقرار کنند و به جای انتقادهای تند، سعی کنند صبورتر باشند و با احساس ترس، ناامنی، عصبانیت، آسیب‌دیدگی و گیجی همسر خود همراه شوند چرا که در رابطه زناشویی، هر دو طرف باید خشم و خودخواهی را کنار بگذارند تا به همسرخود بفهمانند که طرف او هستند و در نهایت، تلاش کنند تا همانگونه که برای اولین بار همدیگر را ملاقات کردند، با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.

 

 

 

 

 

 

 

از بین رفتن صمیمیت

 

 

 

ارتباط برقرار نکردن زن و شوهر چه از نظر جسمی و چه از نظر جنسی، باعث ایجاد اختلافات شدید بین زن و شوهر می‌شود چرا که این نوع قطع ارتباط، نوع خاصی از طرد شدن است که عزت نفس و روند تفکر فرد مقابل اثر منفی می‌گذارد.

 

 

 

 

 

 

شاید این روش تهاجمی منفعلانه روشی آشکار یا پنهان از طرف شما باشد تا همسر خود را برای انجام کارهایی که خودتان می‌خواهید، ترغیب کنید و یا شاید ذهنتان درگیر فکرهای دیگری است که از برقراری ارتباط با همسرتان سر باز می‌زنید اما گاهی هم امتناع از همسر می‌تواند دلایل پزشکی داشته باشد و برخی اوقات هم ممکن است زن پس از مشاجره احساس صمیمیت با شوهرش نکند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 افراد مبتلا به اختلالات دلبستگی، افرادی که احساس ناتوانی می کنند صمیمیت را به عنوان وسیله ای برای محافظت از خود کنار می‌گذارند؛ بنابراین فرد باید برای نیاز به شناخت و ستایش ارزش قائل شود و مردان باید بدانند که با دقت به حرف‌های شریک زندگی خود گوش دهند و مطمئن شوند که مشکل از کجا نشأت می‌گیرد؛ پس از آن، شوهر هنگام بحث در مورد موضوعاتی که با آن‌ها مخالف است، باید از تکنیک‌های مبارزه با ترس استفاده کند و اگر دلیل پزشکی وجود دارد، باید به دنبال درمان باشد.

منبع :

باشگاه خبرنگاران



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12369بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15039بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35246بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46237بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17289بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23166بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63655بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536203بازدید]
زردی نوزادان[493966بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11466بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11593بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11271بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16132بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50912بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17743بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15238بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10981بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8448بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13034بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14392بازدید]

از میان مقالات

سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
بهداشت جنسی کودک
پلاستیک؛ فانتزی؟ (مقاله انتخابی)
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
عصاره سیر و لیمو ترش؛ راهی برای باز کردن رگهای قلب
کوکا کولا، پپسی و سیاست های امنیت غذایی (مقاله انتخابی)
«حـــجـــامـــت»؛ آداب و توصیه ها
ویز،اپلیکیشن ناوبری اسراییل (مقاله انتخابی)
فراماسونری در صنعت غذاها – قسمت دوم: مواد غذایی و واکسن ها
خانواده بدون فرزند!(مقاله انتخابی)
شفا، از جنسی دیگر؛ ۱۴ توصیه اخلاقی شیخ حسنعلی نخودکی
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)
مرگبارترین آزمایش‌های علمی آمریکا
بازی با احتمالات؛ بازی با سلامت مردم-محصولات تراریخته؛ نابودگر نسل‌های آینده (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت سال 1391 هجری شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
قرآن، وسيله طهارت و شفا(حضرت آیةالله جوادی آملی)
تأثیر شرکت هاى تولید دارو بر تجویز پزشکان(مقاله انتخابی)
تعویذی جهت عدم تاثیر سموم غذا
اسلام و مساله تعیین جنسیت جنین
آیا ماهی غذای سلامتی است؟!