سلام ،ممنون که پاسخگو هستید. ولی دکتر متخصص گفت از شیر من نیست که بچه پشتش زخم میشه نمیدونم والا سردرگم شدم. به نظر شما شیر خشک بدم؟
فاطمه

سلام وقت شما بخیر و نیکی. اینکه پشت بچه زخم و قرمز شده می‌تونه مشکل از شیر من باشه؟ خیلی برام دردناکه، بچه اینقدر دفع مدفوع داره که ادرار های کم دفع داره. وزن هم نمیگیره ممنون میشم راهنمایی کنید آیا مشکل از شیر هست؟
فاطمه

سلام و عرض ادب. آیا زردی بر وزن گیری هم تاثیر گذاره؟ دخترم یک ماهشه و شیر خودم رو میدم. الحمدلله زردی خیلی ناچیزی داشت و برطرف شد. با اینکه شیردهی مرتبه و خوب میخوره ولی طی یک ماه 400گرم وزن اضافه کرده درضمن مشکلی که داره همش کم کم مدفون می‌کنه و باعث شده پشت بچه پوستش حالت قرمزی و زخم بشه ممنون میشم راهنمایی کنید دکتر متخصص هم گفت از تند تند مدفوع کردن هست و پوستش رو زخم می‌کنه
فاطمه

با سلام و عرض ادب و خداقوت خدمت بزرگواران در حال نوشتن کتابی با عنوان راهنمای جامع مزاج شناسی هستم با ذکر منبع و بدون کپی از متن اجازه می خواهم در یکی دو قسمت چند سطری از نوشته های شما کمک بگیرم . ممنون می شوم اگر عنایت داشته باشید. یا علی
رشیدی

سلام و عرض ادب و روز بخیر به مدت شش ماه است که انواع دکتر های مجاری ادرار و زنان را رفته ام ولی هنوز مشکل پابرجاست تشخیص پزشکان التهاب مثانه بوده که وقتی التهاب زیاد و طولانی میشه تبدیل به عفونت ادراری و عفونت کلیه میشه شکم ام ورم داره صورتم گاهی ورم داره و اینکه همیشه زیر دل درد خفیف دارم گاهی پهلو درد دارم وقتی صبح از خواب بیدار میشم فقط یک هفته قاعدگی راحت هستم بعد از تمام شدن و انجام اولین نزدیکی سوزش ادرار تکررر ادرار و درد شروع میشه چکار کنم ؟
مری

سلام وقت بخیر ۳ باری ساعت ۳ و ۴ صبح که بیدار شدم متوجه یک قسمت متورم تو قسمت داخلی باسن به سمت مقعد شدم به اندازه یک لوبیا رشتی بزرگ که بعد از دستکاری شروع به خارش میکرد در هر ۳ مرتبه بعد از خوابیدن و بیدار شدن صبح اون تورم کاملا از بین رفته بود!!
ناشناس

سلام وقت بخیر بنده سالهاست مشکل گوارشی دارم که ibs میخوره( گویا تیپ u که نه یبوست نه اسهال) و درمانهای طبی سنتی مختلفی انجام دادم که در کل خوب بوده در شکمم بیشتر اوقات احساس ناراحتی دارم چند وقت پیش مقداری پودر دارچین رو با اب قاطی کردم و روی شکمم گذاشتم حدود یک ربع خیلی حالت بد شکمم بهتر شد طوری که حتی صبح ها که به سختی برای نماز بیدار میشدم به میزان قابل توجهی بهتر شد و حتی در طول روز هم روحیم‌ خیلی بهتر شده بود و تا مدتها ادامه داشت برای مرتبه دوم اینکارو انجام دادم که پوست شکمم حساس شد و دچار اگزما و خارش شد و نتونستم انجام بدم مجبور شدم کلی خنکی و آخرم پماد کورتون بزنم که خوب بشم به نظر شما چکار کنم که بتونم این کار رو انجام بدم و پوستم دچار اگزما نشه و از فواید اون هم استفاده کنم(اولویت داره) روغن های بابونه یا حتی دارچین و سیاهدانه و غیره استفاده کردم ولی تاثیر این کار رو نداشت آیا شما راه حل بهتری سراغ دارید؟ ممنونم
مهدی

سلام وعرض ادب،آقای دکتر خانم ۳۰ساله ای که روزی ۲فنجان شیرقهوه میخورن ولی ورزش میکنن سالم خوری دارن اهل قند وشکرسفیدنیستن، چراصبح هابعدبیدارشدن ازخواب بدن وقسمت انتهایی پاها مثل مچ وکف پاشون دردمیکنه وحتی کوفتگی بدن ودست ها هم دارن آیادلیل خاصی داره ؟خیلی ممنونم اجرتون باخدا
زهرا

سلام و عرض احترام خدمت شما بزرگوار. دخترم بدو تولد زردی نداشت ولی بعد از سه روزگی متوجه زردی چشم وصورتش شدیم و مراجعه کردیم متخصص کودکان.که خب گفتن با شیردهی منظم رفع میشه. با مصرف عرق کاسنی و شاه تره ،الحمدالله دیگه نه چشم زرد هست و نه صورت، فقط یه مقدار خیلی ناچیز روی دماغش دونه های زرد داره. سوالم از خدمت شما اینکه با گذشت ۲۳روز میشه گرمی جات مصرف کنم. مثلا زیره میتونم مصرف کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. در پناه حق موفق و پیروز باشید
فاطمه

سلام آقای دکتر وقت بخیر من 33 سالمه و کارم برنامه نویسی کامپیوتر هست. چند ماهیه که ضعف جسمانی دارم، به طوری که وقتی صبح ها از خواب پا میشم احساس میکنم یکی با چوب منو از بالا تا پایین زده! احساس فرسودگی و خستگی مفرط دارم، خوابم تنظیم نیست و وقتی از خواب بیدار میشم خستگیم در نرفته، البته چون 2 تا بچه کوچیک هم دارم بخشیش بخاطر اون هست. حدود 2 ماه پیش آنفلونزا یا کرونا گرفتم و سرم تقویتی و آنتی بیوتیک زدم و بعدش حالم خوب شد، ولی قرص ها و داروها رو ادامه ندادم و به تبع اون بچه هام هم مریض شدن و حالت تهوع و اسهال پیدا کردند، همسرم هم همین طور و کلا مدتیه خیلی مریض میشیم و مریضی ولمون نمیکنه. 1-- اینکه چیکار کنیم که سیستم ایمنی بدنمون قوی تر بشه و کمتر مریض بشیم؟؟ 2- داروها و رژیم غذایی مدنظرتون که میدونید برامون مفیده چیا هستن که در این جور مواقع مصرف کنیم؟
ناشناس
مغز و اعصاب و روان
خستگی دائم بدنی
تعداد: 12 میانگین: 4.25
[تعداد بازدید : 160213]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرحمن الرحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

 

خستگی دایم بدنی



خستگی دایم، کمبود انرژی، زود خسته شدن از کار، کم آوردن در کار، کوفتگی بدن و مانند آن اصطلاحاتی هستند که در محاورات روزمرّه با آنها زیاد برخورد می کنیم. در واقع، خستگی مزمن، همراه و همنشین بسیاری از مردم در این روزهاست. این همراهی برای عده ای از آنها به قدری عادی شده است که آن را به عنوان بیماری اصلی خود ذکر نمی کنند یا آنکه اعتقادی به وجود درمانی موثّر برای آن ندارند و این در حالی است که درمان اینگونه بیماران در اغلب موارد بسیار آسان است و این برخلاف رویکرد طبّ کلاسیک است که در آن، «سندروم خستگی مزمن: chronic fatigue syndrome» از معضلات و مشکلات تشخیصی و درمانی محسوب می شود.

 

علل خستگی مزمن


اگر چه طیف وسیعی از علل مختلف و نادر برای این بیماری ذکر شده اند که بسیاری از آنها موضوع بحث ما نیستند(مثل بیماریهای بافت همبند و سیستم ایمنی(به قول عامّه: همان روماتیسم)، سرطانها و …)؛ اما در اکثر موارد، خستگی مزمن از این عوامل ناشی می شود:


۱- بیماریهای روحی و به ویژه افسردگی، به ویژه در موارد خفیف آن که برای بیمار قابل تشخیص نیست.


۲- یبوست.


۳- کمبود ریز مغذّی ها در رژیم غذایی(کلسیم، ویتامین ها و …).


۴- نامنظّمی های خواب.


۵- کمبود فعالیت بدنی.


۶- غلظت خون(ازجمله بالا بودن چربی خون).


۷- عفونتهای مزمن(مثل سینوزیت، عفونتهای رحمی و …).


۸- مصرف غذاهای نامناسب(عمدتاً غذاهایی که سرما یا رطوبت زیادی دارند).


۹- افزایش میزان بلغم در بدن.


۱۰- کم خونی.


۱۱- مسمومیت های مزمن و به ویژه مسمومیت با سرب که این روزها بسیار شایع است.

 

 

درمان

با توجه به فهرست فوق، در هر مورد باید به اقتضای علت بیماری، نسبت به درمان اقدام کرد. اما به طور کلی می توان این اقدامات را انجام داد:


۱- در صورت وجود یبوست، آن را درمان کنید. این اقدام را بدون استثنا در مورد تمام بیماران انجام دهید چراکه بدون این اقدام به نتیجه مطلوب نخواهید رسید.


۲- با توجه به مزاج بیمار مقدار قابل قبولی داروهای ضد افسردگی برای بیمار تجویز کنید. با توجّه به این که اکثر این بیماران، درجاتی از افسردگی(حتّی به صورت نهفته) دارند؛ این اقدام نیز می تواند در مورد تمام بیماران عمومیت داشته باشد. راحت ترین کار، تجویز جوشانده(گل گاوزبان، سنبل طیب و عناب) است.


۳- مشکلات خواب بیمار اکثراً با انجام اقدامات بند ۲ حل می شوند، در غیر این صورت نسبت به درمان آنها اقدام کنید. ساده ترین کار آن است که شخص، شبها یک دستمال پارچه ای را با گلاب آغشته کرده در کنار بالش خود قرار دهد. بوی گلاب که در فضا می پیچد در اکثر مواقع، به عنوان خواب آوری قوی عمل می کند. خوردن نصف استکان گلاب، نیم ساعت قبل از خواب، برای بیمارانی که مشکل پیچیده تری دارند بسیار مناسب است. راه ساده دیگر، نوشیدن یک استکان از مخلوط عرق طارونه و بهارنارنج، نیم ساعت قبل از خواب می باشد. عرق هایی مثل اسطوخدوس و سنبل طیب نیز می توانند گزینه های مناسبی باشند.


۴- اگر بیمار علایم غلظت خون دارد؛ حتما نسبت به حجامت اقدام کند. با توجّه به اثرات گسترده حجامت، توصیه بنده به این بیماران این است که اگر علایم غلبه واضح بلغم ندارند، در هر صورت حدّاقل یک بار حجامت را امتحان کنند.


۵- اکثر این بیماران بهتر است مقدار مصرف غذاهایی که طبع گرمی دارند را افزایش دهند(به جز بیمارانی که طبع گرمی دارند و اکثراً غلظت خون، عامل اصلی مشکل آنهاست).


۶- نسبت به تجویز مکمل های غذایی برای بیماران اقدام کنید:


۱- ۶- پودر کلسیم: همه این گونه بیماران، بهتر است پوست تخم مرغ های خام مصرفی را دور نیندازند؛ بلکه آنها را شسته، خشک کرده آسیاب کنند و روزی یک یا دو بار، نصف قاشق چایخوری از این پودر را با کمی عسل مخلوط نموده روی زبان ریخته ببلعند. این دارو در رفع خستگی و کاهش کوفتگی و دردهای اسکلتی عضلانی، دارویی کم نظیر است.


۲- ۶- جوانه گندم: به همه بیمارانی که از خستگی و کوفتگی بدن رنج می برند، توصیه می کنم که روزی یک قاشق مربّاخوری پودر جوانه گندم(یا ۵-۴ قاشق جوانه گندم تازه) را به هر نحوی که مایلند؛ مصرف کنند.


۳- ۶- مصرف روزی دو سه لیوان شربت «آب عسل» خنک که به آن مقداری آب لیمو ترش تازه نیز اضافه شده باشد، اثر درمانی فوق العاده ای خواهد داشت.


برای خوردن آب عسل دو شیوه را پیشنهاد می کنیم:


الف- مقدار دلخواهی عسل را در آب حل کنید(حدّاقل یک قاشق غذاخوری در یک لیوان آب). سپس مقداری آب لیموترش تازه(و نه آبلیمو) به آن اضافه کنید و پس از خنک شدن آن در یخچال( و نه خنک کردن آن با یخ) این نوشیدنی بسیار گوارا و لذیذ را به آرامی و جرعه جرعه میل نمایید.

 

این نحوه استفاده از عسل که در روایات وارد شده از حضرات معصومین، علیهم السّلام به عنوان شربت عسل از آن یاد شده است و توسط مهندس خدادادی در عمل به مردم معرّفی شده است؛ در رفع طیف وسیعی از مشکلات ازجمله کم خونی، خستگی های مزمن و کمبود انرژی، انواع مشکلات گوارشی، درمان بیماری های عفونی، بهبود سینوزیت، کمک به تحمّل بهتر روزه داری و … بسیار موثّر است.

 

توصیه اینجانب به تمام افراد سالم و بیمار آن است که از این نوشیدنی شفابخش غافل نشوید. آب لیموترش تازه علاوه بر ایجاد طعمی بسیار دلنشین، دارای خواصّ دارویی فراوانی بوده ضمن جلوگیری از ترش شدن محلول آب عسل، با ایجاد تعادل نسبی در طبع نوشیدنی، باعث می شود که تقریبا تمامی افراد با هر مزاجی قادر به استفاده از این دارو باشند. توصیه ما به افراد کم خون آن است که روزی دو یا سه لیوان از این شربت گوارا را نوش جان کنند و در مدّت کوتاهی شاهد آثار شفابخش آن باشند.


ب- یک روش بسیار موثّر در درمان کم خونی آن است که یک قسمت عسل را با پنج تا هفت قسمت آب و چند قطعه دارچین نکوبیده، آرام بجوشانیم تا آب آن نصف شود و روزی دو سه لیوان مصرف کنیم. این نوشیدنی به ویژه در درمان کم خونی افراد بلغمی(افراد سردمزاج و رطوبتی) بسیار موثّر است و در صورت تداوم مصرف، علاوه بر درمان کم خونی، در کاهش وزن این گونه افراد نیز موثّر است. افزودن آب لیموترش تازه به این نوع آب عسل نیز می تواند مطلوب باشد.

 

نکته ویژه: خستگی یکی از علایم شایع در بیماران تالاسمیک است. پس از رفع سایر عوامل زمینه ای، مصرف طولانی مدت جوانه گندم و آب عسل، یک راه بسیار ساده و عالی برای درمان خستگی این بیماران است.


۷- گاهی مواقع، با عوض کردن تشک خوابی که محتوی پنبه یا مواد مصنوعی است و استفاده از تشک محتوی پشم به راحتی می توان خستگی را در بیماری که به علت مصرف غذاهای سردی بخش یا تجمع بلغم در بدن دچار خستگی است رفع کرد.



نظرات
  سلام وقت بخیر ریشه زعفران که ارزانتر است خواص خود زعفران رو داره
ارسال کننده نظر : مهدی      تاریخ ارسال نظر : ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
  

سلام، خیر


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴



  سلام خدا قوت آقای دکتر من بعد از یک سرماخوردگی دچار ضعف بدنی شدم یعنی ب محض نخوردن غذا دچار ضعف سرگیجه سبکی سر میشم و بعد از خوردن غذا هم درست نمیشه قبل از این خیلی راحت می‌تونستم ساعت ها گرسنه بمونم بدون هیچ مشکلی طبع سودا دارم 35 سالمه
ارسال کننده نظر : زهره      تاریخ ارسال نظر : ۳۰ دي ۱۴۰۳
  

سلام. روزی یک عدد سیب سرخ متوسط را بعد از گرفتن پوست و هسته ها، رنده کنید و دو قاشق غذاخوری عرق بیدمشک، دو قاشق غذاخوری گلاب، یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری تخم شربتی اضافه کرده بعد از خیس خوردن دانه ها میل کنید. 10 عدد بادام درختی پوست گرفته + یک لیوان آب سرد + یک قاشق غذاخوری عسل را خوب میکس کنید و در طی روز میل کنید (هر روز تازه تهیه شود). 


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱ بهمن ۱۴۰۳



  سلام دکتر سه هفته ایست دچار لرزش دست دست و گاهی پا شده ام می خواستم علتش رو بدونم و آیا در طب سنتی راه درمانی برای لرزش دست وجود دارد ؟ لطفا راهنمایی بفرمائید
ارسال کننده نظر : فاطمه      تاریخ ارسال نظر : ۱۰ شهريور ۱۴۰۳
  

سلام. بهتر است حضورا به همکاران مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۱ شهريور ۱۴۰۳



  سلام و خدا قوت 37 سالم هست، خیلی خروپف شدید دارم، و در طول روز به شدت خسته و کسل و کم تمرکزم و ضعف عضلانی و ضعف جنسی دارم دارم معمولا شبها ۶ تا ۸ ساعت میخوابم، در طول شب هم احساس نمیکنم بیدار میشم، اما شاید به دلیل خروپف شدید وارد خواب عمیق نمیشم صبح ها خلط تیره و شور مزه دارم اما در طول روز خلط ندارم یا خیلی کمه که متوجه نمیشم
ارسال کننده نظر : میلاد      تاریخ ارسال نظر : ۱۷ مرداد ۱۴۰۳
  

سلام. برای درمان تخصصی بهتر است حضورا به همکاران مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۰ مرداد ۱۴۰۳



  سلام و اگر خشکی مغز داشته باشیم کلاه پشم یا تشک پشم مناسبه ؟
ارسال کننده نظر : ...      تاریخ ارسال نظر : ۲۸ فروردين ۱۴۰۳
  

سلام. بهتر است از انواع نخی (پنبه ای) استفاده شود.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲ ارديبهشت ۱۴۰۳



  سلام وقت بخیر به جای سیب رنده شده میشه از آب سیب استفاده کرد؟ اگر بله - آب سیبی که امشب میگیریم رو اگر در یخچال بگذاریم میشه فردا شب هم استفاده کرد؟
ارسال کننده نظر : میلاد      تاریخ ارسال نظر : ۲۹ مهر ۱۴۰۲
  

سلام. آب سیب را با کمی زعفران و چند قاشق شیره انگور میل کنید. می شود ولی تازه باشد بهتر است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۹ مهر ۱۴۰۲



  سلام دکتروقت بخیرمن ۳۲سال دارم الان چندین ساله که خابم زیاده وشدیدابدنم خستس جوری شده که نه میتونم به خونم برسم نه به همسرم وپسرم سرویس بدم هیچ کاری نمیتونم بکنم بخاطراین حالم افسردگی شدیدگرفتم که چرابایدتواین سن اینجوری باشم پنج مرحله هرهفته یک بارحجامت کردم فایده نداشت هرازمایشی که بایدانجام دادم ولی گفتن مشکل نداری داروی مدافینیل هم دارم مصرف میکنم ولی بازفایده نداره هم سردردای شدیددارم توهفته یکی دوروزسردردندارم بقیه روزاصبح که بیدارمیشم شرع میشه اگرمیشه کمکم کنیددیگه نمیدونم کجابرم
ارسال کننده نظر : زهرانورمحمدی      تاریخ ارسال نظر : ۱۳ شهريور ۱۴۰۲
  

سلام، فعلا: در یک لیوان آب، یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری عسل حل کرده کمی آب لیموترش تازه، اضافه و میل کنید (روزی دو بار). برای درمان تخصصی نیاز به ویزیت حضوری توسط همکاران هست.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۴ شهريور ۱۴۰۲



  با سلام و خدا قوت خانم ۴۲ ساله بیماری شوگرن دارن که از خشکی چشم و خشکی دهان و خستگی دائم رنج میبرن راجع به این بیماری که جزو بیماری روماتیسم هست چه راهکاری دارید با تشکر
ارسال کننده نظر : نرگس      تاریخ ارسال نظر : ۲۸ مرداد ۱۴۰۲
  

سلام. بهتر است حضورا به همکاران مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۹ مرداد ۱۴۰۲



  سلام خداقوت من شب ۱۱ میخوابم صبح ۶ بیدار میشم - بینش نماز صبح هم توفیق باشه ده دقیقه ممکن بیدار بشم اما در طول روز خیلی کسل و کوفته و خواب الوده ام مشکل اصلیم اینه که وقنی خوابالوده ام اصلا نمیتونم کار کنم - درحالی که همکارای دیگه م وقتی خوابالوده اند میتونند کار کنند من فکر و ذهنم تعطیل میشه - اینکه تو کسلی نمیتپنم کار کنم طبیعیه؟
ارسال کننده نظر : میلاد      تاریخ ارسال نظر : ۱۹ تير ۱۴۰۲
  

سلام. برای تشخیص دقیق علت، بهتر است حضورا به همکاران مراجعه کنید. تا آن موقع: روزی یک عدد سیب سرخ متوسط (یا سه عدد سیب گلاب متوسط) را بعد از گرفتن پوست و هسته ها، رنده کنید و دو قاشق غذاخوری عرق بیدمشک، دو قاشق غذاخوری گلاب، یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری تخم شربتی اضافه کرده بعد از خیس خوردن دانه ها میل کنید. 


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۰ تير ۱۴۰۲



  سلام، من ۱۳ سالمه و الان بیشتر از ۲ یا ۳ ماهه که خستم و حوصله ندارم کلا فقط دوست دارم بخوابم حوصله انجام هیچ کاری رو ندارم و اصلا حوصله ندارم راه برم یا به چیزی دقت یا تمرکز داشته باشم مدام نشستم و این باعث چاقیم شده حتی آزمایش هم دادم هیچ مشکلی نداشتم نمی دونم دلیلش چیه ؟ به نظرم ممکنه بلغم باشه چون بنده بلغمی هستم و همیشه سردمه و سردرد هم دارم به نظر شما مشکل من چیه ؟ میشه جواب بدید 🙏
ارسال کننده نظر : مرینت      تاریخ ارسال نظر : ۳ اسفند ۱۴۰۱
  

سلام. بیشتر از این که دنبال مزاج خودتان باشید به این فکر باشید کارهایی بکنید که احساس مفید بودن را در شما زنده کنند.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۵ اسفند ۱۴۰۱



 
12345678910...
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

من هم از این کلمۀ برند خیلی بدم می‌آید (مقاله انتخابی)
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.
ویراست ششم کتابچه مرهم
ساده انگاری در مقوله «مُد»!!
کودک و تفکّر اقتصادی (2)
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به نماز
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
نکاتی در باب ترس از ازدواج و تأخیر در آن
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.
نترس و فرزندت را تحسین کن
نظام‌های پاداش در تربیت کودک؛ به بچه‌هایتان استیکر ندهید (مقاله انتخابی)
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟
تدابیر طبّ ایرانی در درمان ناباروری
مسواک وحیانی
ورزش‌های حرام و استعماری (مقاله انتخابی)
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟
بهداشت جنسی کودک
آیا پس از «پروژه تنظیم خانواده» نوبت به «پروژه سلامت معنوی» رسیده؟! (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.
آرامش دیداری (2)