لعنت از تقویم شما استفاده کردم که فردا برم حالا میبینم قمر در عقربه واقعا که پایگاه طب چی وقتی اشتباه به این بزرگی میبینه آدم من همیشه حجامت در روز مناسب گفته شده رفتم و این ماه نیاز مبرم بود
محمد

سلام ،خسته نباشید،باردار هستم و هفته ۳۲،دیروز که سونو دادم گفتند وزن بچه خوبه اما استخوان بندی ریزی دار و قدشم کوتاه ،تو این دوماه باقی مانده چیکار میتونیم انجام بدم که استخوان بندیشم خوب بشه ؟ممنون بابت پاسخدهیتون
عباسی

سلام آقای دکتربزرگوار من ۵سال گذشته باتمام ناامیدی به شماپیام دادم دستوری فرمودین برای پسرم تاابد دعاگوتون هستم،خیلی خوب شدشرایطش الان برای دخترم ازراه دور ازتون کمک میخوام ۶ماهشه ومتاسفانه رفلاکس زیاد وپنهان داره وازشیرخوردن امتناع میکنه غذاشم خوب نمیخوره شیرخشکی هست،خوندم شربت سفرجلی دستوردادین روزی چقدربهش بدم ؟آیا راهکاردیگه ای هم هست برای امتناع ومعده اش انجام بدم یک دنیاممنونم
مادر

سلام وقت بخیر مادرم اخیرا بیماری قلبی دچار شدند و دیابت هم دارند و آسپرین مصرف می‌کنند آزمایش چکاپ انجام شده ، پلاکت خون ۱۲۰ هزار است آیا درمانی وجود دارد؟ چقدر خطر ناک است؟
مروارید

سلام من ۴۷ سالمه پولیپ و فیبروم دارم برای من این درمان موثر است
هایده احمدی

سلام دکتر خسته نباشید در طب سنتی برای همانژیوم مهره کمر درمانی وجود دارد اگرسیو نیست ولی علایم درد ناک دارد
زهره

قابل توجه اونهایی که میگن زالو چرته و عفونت میاره، اولا زالو را نباید از هرکجا تهیه کرد باید زالو بهداشتی و پرورشی باشه، ثانیا من خودم ۷سال است که هرسال بدنم را هم حجامت میکنم و هم برای موارد خاص زالو می اندازم ، چند مورد را براتون بگم کفتون ببره، خودم ،پدرم و پدر بزرگم مشکل گرفتگی رگ قلب داریم، پدرم که سکته قلبی رد کرد، تا از بیمارستان مرخص شد بردیم ۱۶تا زالو روی قفسه سینه اش رو قلبش انداختیم ، الان ۷ساله گوش شیطون کر ، دیگه نگفته قلبم درد میکنه هرسال هم حجامت می کند، خودم هم پارسال قلبم گرفت اصلا دکتر هم نرفتم مستقیم رفتم زالو انداختم به مرور بعد ۳روز درد قفسه سینم افتاد. برای دیابتی که دکتر گفته بود باید پاش قطع شود ۳نوبت هفته ای ۱بار انداختیم پاش خوب شد سیاهی اش رفت ،زخمش هم خوب شد، برای ریزش مو هم طی چندسال گذشته چندین بار امتحان کردم هم ریزش مو قطع می شود و هم موهای نازک شده و درحال ریزش مثل کف سر قوی و پرپشت شد. اینها را برای رضای خدا گفتم ، دوست داشتید استفاده کنید نخواستید برید پول بدید قرص شیمیایی بخورید.
مصطفی

با عرض سلام.آقای دکتر فصد با تئغ بهتره یا با آنژیوکت؟
حسینی

سلام وقت بخیر خانم ۴۰ ساله لاغر اندام هستم بعد تشخیص دکتر به عفونت معده، دستور عرق نعنا و بارهنگ و عسل رو انجام میدم ولی صورتم جوش میزنه مصلحی داره؟ یا دارو رو عوض کنم؟
شیبانی

سلام آقای دکتر ۴۰سالمه ۳کیلو اضافه وزن دارم اما تری کلسریدم ۲۷۴ میشه لطفا بفرمایید چیکار کنم کاهش پیدا کنه؟ ممنون از لطفتان.
مادر
کد : 67838
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۴۰۳
خبرها و نظرها
Share Email
مکاشفه‌ای از مرحوم آقا نجفی قوچانی، با پی‌نوشتی معمارانه

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

مکاشفه‌ای از مرحوم آقا نجفی قوچانی، با پی‌نوشتی معمارانه

 

 

 

 

 

 

"از نجف برای زیارت امام حسین(ع) به سمت کربلا حرکت کردم، نزدیک کربلا که رسیدم دیدم تشنگی بر من غالب شده است، دوان دوان آمدم تا خود را به آب برسانم، یک مرتبه چشمم به گنبد و بارگاه امام حسین(ع) افتاد و چنان شور و نشاطی وجودم را فرا گرفت که تشنگی فراموشم شد. آمدم و با گریه و سوز و گداز در صحن امام حسین(ع) نشستم، دیدم ساعت صحن شروع کرد به زدن، در عالم مکاشفه خواستم بفهمم چه می‌گوید، شنیدم ده مرتبه با صدای ظریف و لطیفی می‌گوید: «هَلْ مِنْ ناصِر یَنْصُرُنی»، آیا کسی هست مرا یاری کند؟ با خودم گفتم ببینم چه کسی به این درخواست جواب می دهد؟ ناگهان دیدم ساعت حرم حضرت عباس علیه‌السلام شروع کرد به زنگ زدن. گوش دادم ، دیدم ده مرتبه گفت: لبیک،لبیک".

 

 

 

 

پی‌نوشت معمارانه:


همانطور که ملاحظه می‌شود، در مکاشفه فوق و در عالَم باطن، کارکرد ساعت صحن حرمهای مطهر سیدالشهدا و حضرت عباس علیهماالسلام، رساندن بانگ معنویت بوده است؛ همانطور که در عالَم ظاهر نیز مهمترین کارکرد اجزایی نظیر گلدسته‌های صحن، مناره‌ها و ماذنه‌ها رساندن بانگ معنویت و صدای اذان به مردم است. این موضوع آنقدر اهمیت دارد که در روایات و آیات نیز تصریحاً یا تلویحاً مورد اشاره واقع شده است نظیر این آیه: وَإِذَا نَادَيْتُمْ إِلَى الصَّلاَةِ (مائده/۵۸).

 

 

 

 

بر این اساس، در سبک زندگی اسلامی، بافت شهری و نظام کالبدی شهر بایستی به نحوی باشد که بانگ معنویِ اذان، از گلدسته‌های مساجد و بقاع متبرکه به رساترین وجه ممکن به همه شهروندان برسد. اما در شهرها و به ویژه کلانشهرهای معاصر ما، ساختمانهای بلند همچون مانعی صوتی از رسیدن بانگ اذان به مخاطبان و شهروندان جلوگیری می‌کنند. زیرا صدا در لبه فوقانی این موانع (ساختمانهای بلند) شکسته می‌شود و منطقه سایه صدا ایجاد می‌شود تا جایی که یک مانع صوتیِ موثر، می‌تواند شدت صدا را تا حداکثر ۲۵ دسی‌بل کاهش دهد که ارتفاع حایل صوتی (ساختمان) بر این موضوع بسیار تأثیرگذار است؛ به نحوی که به ازای هر متر اضافه شدن به ارتفاع حایل، مقدار ۱/۵ دسی‌بل بر اثر کاهندگی مانع افزوده می‌شود.

 

 

 

 

 

بر این اساس، برخلاف شهر سنتی که هنگام اذان، بانگ معنویت در سراسر شهر طنین انداز می‌شد، در کلانشهرهای معاصر حتی با وجود تجهیزات صوتی نظیر بلندگوها، بلوک‌های مرتفع و آپارتمانی همچون حایلی صوتی در مقابل رساندن صدای اذان به شهروندان عمل می‌نمایند و مبرهن است که این موضوع سبب تضعیف مفهوم شهر/عبودیت در شهرهای معاصر شده است. یکی از ادله‌ای که بر مطلوبیت شهر افقی (شهر/عبودیت) در مقابل شهر عمودی (شهر/ثروت) دلالت می‌کند همین موضوع است.


منبع :

@baladetayyeb



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[14741بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[17154بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[37792بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[49312بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[19237بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[25271بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[67196بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[542201بازدید]
زردی نوزادان[498024بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[13524بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[12194بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11972بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16784بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [52560بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[18649بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[16078بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11663بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8973بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13657بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[15162بازدید]

از میان مقالات

پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
انتهای راه محصولات تراریخته، ناباروری است؟(مقاله انتخابی)
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
اینستاگرام آن بخشِ خودشیفتۀ شخصیتتان را دوست دارد (مقاله انتخابی)
چگونه سكس، بمب‌ها و برگرها جهان ما را شكل داده‌اند؟(مقاله انتخابی)
چه مقدار از غذای شما پرتو دهی شده است؟(مقاله انتخابی)
درد دل علامه حسن‌زاده آملی با یک پزشک
دفاعیه دکتر حدّاد عادل از طبّ سنّتی(مقاله انتخابی)
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)
میلیاردرها در خدمت نسل کشی(مقاله انتخابی)
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)
توالت فرنگی بهتر است یا توالت ایرانی؟ (مقاله انتخابی)
استعمار نوین در سایه آموزش زبان انگلیسی (مقاله انتخابی)
خیانت در رأس: فمنیسم، باروری و فاشیسم (مقاله انتخابی)
منبع‌شناسی قرآن و طب(مقاله انتخابی)
اعتياد به زيبايي؟!(مقاله انتخابی)
مزاج شناسی کلاه قرمزی و سایرین!!
40 ضربدر 2 توصیـه عاشقانه برای همسران
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)