سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد

سلام علیکم خداقوت و تشکر فراوان 1- از قدیمی ها شنیده بودیم مصرف مداوم گلاب باعث سفید شدن موها می شود این مساله حقیقت دارد؟ (اگر درست است حد مصرف روزانه آن چقدر است؟) چون من برعکسش را هم شنیده ام که برخی معتقدند اتفاقا از سفیدی موها جلوگیری می کند 2- گلابی که بیش از یک سال مانده را می شود استفاده غیرخوراکی کرد مثلا برای مراقبت های پوستی
عین

سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت
کد : 35839
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۴۰۰
خبرها و نظرها
Share Email
لزوم تشکیل "کمیته حقیقت‌یاب" برای بررسی چرایی مخالفت با به‌کارگیری طب سنتی در بدنه وزارت بهداشت

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

 

لزوم تشکیل "کمیته حقیقت‌یاب" برای بررسی چرایی مخالفت با به‌کارگیری طب سنتی در بدنه وزارت بهداشت

 

 

 

 

 

 


دکتر "رضا منتظر" در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم با اشاره به عدم تحقق وعده‌های وزیر بهداشت مبنی بر احیای طب سنتی و استمرار ممانعت از به‌کارگیری توانمندی‌های درمانی طب سنتی در  جریان شیوع کرونا در کشورمان اظهار کرد: ما برای رسیدن به پاسخ، نیاز به تشکیل یک "کمیته حقیقت‌یاب" داریم.

 

 


وی ادامه داد: باید ببینیم چرا اصلاً طب سنتی را در صحنه درمان نداریم در حالی که یک سال و اندی است که کرونا 5 بار اوج داشته و کل کشور را فرا گرفته است اما در عرصه عمل علی‌رغم وعده‌های وزیر بهداشت هیچ کمکی از طب سنتی در سیستم بیمارستانی و بخش رسمی نظام سلامت کشور مگر به‌شکل جزیره‌ای، محدود، غیرمؤثر و غیرکارشناسی گرفته نمی‌شود.

 

 


دکتر منتظر تصریح کرد: اکنون ما در معرض تغییر دولت هستیم و اگر  علت‌یابی نکنیم در دولت جدید هم باید منتظر تکرار این اتفاقات باشیم و باز هم وزیری با همان تفکرات و البته رویکرد معاونت‌های قبلی روی کار بیاید!

 


این پژوهشگر و نویسنده حوزه طب ایرانی ـ اسلامی ادامه داد: اگر همان شرایط قبلی به‌جای تغییر ریل‌گذاری در سیاست‌های بهداشتی تکرار شود، خواهیم دید که افراد عوض می‌شوند و نهایتاً افرادی می‌آیند که مؤمن‌تر باشند اما تفکراتشان همان تفکرات دیکته‌شده از سازمان بهداشت جهانی باشد و همان پروتکل‌هایی اجرا شود که آنها می‌گویند!

 

 


وی تأکید کرد: با این روند همین رویکرد حداقلی به طب سنتی دنبال می‌شود لذا هیچ اتفاقی نمی‌افتد و باید دید چرا در این دولت و توسط این وزیر این کار عملیاتی نشد با اینکه وعده‌هایش را داده بود یعنی حقیقت باید آشکار و عنوان شود.

 


این پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: یا باید بنا را بر این گذاشت که شخص آقای وزیر اعتقاد قلبی به طب سنتی ندارد و وعده‌هایش، صحبت‌های فرمایشی بوده و با توجه به شنیده‌هایش درباره دستور مقام معظم رهبری برای احیای طب سنتی و سیاست‌های ابلاغی ایشان در این رابطه، گفته است که طب سنتی مهم است و ابلاغیه کتبی هم نوشتند اما در عمل کاری انجام نشد چرا که پایین‌تر از وزیر هم معاونت‌هایی هستند که ممکن است آنها طب سنتی را قبول نداشته باشند.

 

 

 


وی تأکید کرد: علی‌رغم ابلاغیه‌ای که وزیر می‌زند، شاهدیم که در هیچ معاونتی از وزارت بهداشت کاری برای ترویج و توسعه طب ایرانی ـ اسلامی انجام نمی‌شود لذا یا باید بنا را بر این بگذاریم که خود وزیر با این کار موافق نبوده است یا زیرمجموعه وی به‌عنوان معاونت‌های عملیاتی به این امر قائل نبوده‌اند و کاری انجام ندادند.

 

 


دکتر منتظر همچنین تأکید کرد: برای اصلاح این روند، کل ساختار وزارت بهداشت در دولت جدید باید تغییر کند و ریل‌گذاری‌ها عوض شود و باید پاسخ داده شود؛ چرا این اتفاق یعنی احیای طب سنتی روی نداده است؟ این‌طور می‌توان امیدوار بود که موانع برداشته می‌شود وگرنه اتفاقی نخواهد افتاد!

 

 


این محقق طب سنتی ابراز کرد: اراده عملی برای تحقق و به‌کارگیری طب سنتی در نظام سلامت کشور وجود ندارد در غیر این صورت، 6 میلیارد تومان بودجه برای دفتر طب ایرانی در حد لطیفه است یعنی زیر یک‌صدم درصد بودجه وزارت بهداشت و درمان باید برای طب سنتی لحاظ شده است؟! بعد می‌خواهیم از طب سنتی حمایت هم بشود؟

 

 


وی دلیل این امر را این‌گونه عنوان کرد: ما رویکرد عملیاتی به طب سنتی نداشتیم و هیچ اراده‌ای نبوده است که ما بخواهیم حتی برای درمان کرونا یک استفاده حداقلی از طب سنتی کشورمان داشته باشیم.

 


منتظر به برخی عوارض و تلفات  واکسن های وارداتی کرونا اشاره و تصریح کرد: این موضوع را از منابع موثق و اثبات‌شده نشنیدم اما در مراجعات افرادی داریم که از عوارض آن شکایت  دارند یا حتی تلفاتی را ذکر می‌کنند که میان اقوام داشته‌اند.

 

 


وی تأکید کرد: باید آمار از سوی مسئولان مراکز تزریق واکسن به‌شکلی شفاف ارائه شود.


دکتر منتظر با بیان اینکه نیاز است کل واکسن‌هایی که وارد می‌شود، شناسنامه‌دار باشند، گفت: باید مشخص باشد هر فردی چه واکسنی دریافت کرده تا بتوان کار آماری قابل اعتمادی روی آن انجام داد و آن را درجه‌بندی کرد تا حتی افراد در مرحله تزریق بتوانند نوع واکسن خود را انتخاب کنند.

 


وی با تذکر اینکه واکسن تنها راهکار نیست، اضافه کرد: ما اکنون به بیماران خود توصیه می‌کنیم که اگر قرار است واکسن بزنند صبر کنند واکسن ایرانی را تزریق کنند نه واکسن‌های وارداتی که مشکوک هستند.

 


دکتر منتظر گفت: مردم باید حق انتخاب داشته باشند نه اینکه در فراخوان مردم ثبت‌نام کنند و عنوان شود فلان روز برای تزریق واکسن مراجعه کنند و حتی ندانند چه واکسنی قرار است به آنها زده شود بلکه باید نوع واکسن اعلام شود و هرکسی بتواند انتخاب کند کدام را تزریق کند.

 


وی به راهکارهای طب سنتی به‌منظور پیشگیری و عدم ابتلای به کرونا اشاره کرد و افزود: بنده و همکارانم از همان ابتدای شروع بیماری اعلام کردیم که بهترین کار، تقویت سیستم ایمنی است و راهکار آن را هم ارائه دادیم که در فضای مجازی هم پخش شد و برخی نشریات و رسانه‌ها و شبکه ملی هم آن را پخش کردند.

 

 


دکتر منتظر تأکید کرد: اگر سیستم ایمنی تقویت شود اساساً افراد ممکن است نیازی به تزریق واکسن هم نداشته باشند چنانچه افرادی که سبک زندگی سالم و تدابیر پیشگیرانه طب  سنتی را به‌کار می‌برند نیازی به عجله برای تزریق واکسن ندارند اما اگر فردی این نکات را رعایت نمی‌کند و ساعت خواب و بیداری‌اش به‌هم ریخته است و استرس و تغذیه بد و اضافه‌وزن دارد، سیستم ایمنی‌اش هم تضعیف شده است و در معرض ابتلا قرار می‌گیرد و حتی اگر واکسن هم بزند اتفاق خاصی نمی‌افتد و باز مبتلا خواهد شد.

منبع :

تسنیم نیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12354بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15027بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35229بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46221بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17276بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23151بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63634بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536156بازدید]
زردی نوزادان[493935بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11456بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11586بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11266بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16125بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50903بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17735بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15229بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10976بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8441بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13026بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14381بازدید]

از میان مقالات

اسلام و مساله تعیین جنسیت جنین
توصیه های آیت الله بهجت درباره غذا خوردن
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
مواد شیمیایى و سلامت کودکان(مقاله انتخابی)
سنگ کلیه؛ یک خاطره دردناک!
15 میلیون دلار برای گوشت حلال!(مقاله انتخابی)
الفبای نفوذ! (مقاله انتخابی)
تأثیرات تلویزیون بر مغز کودکان(مقاله انتخابی)
ترش کردن
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)
چگونه سكس، بمب‌ها و برگرها جهان ما را شكل داده‌اند؟(مقاله انتخابی)
مهندسى ژنتیک و پایان ماهیّت آدمى(مقاله انتخابی)
نسبت دستاوردهای علمی با آموزه‌های قرآن از منظر علامه طباطبایی(مقاله انتخابی)
زونا
مَـــرهَـــم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست سوّم)
آیا ماهی غذای سلامتی است؟!
شگفتی‌های علمی قرآن در میوه‌های انگور، انار و زیتون(مقاله انتخابی)
زندگیِ آزمون‌زده (مقاله انتخابی)
زنان از اینکه بردگان پول و حقوق شده اند، پشیمانند (مقاله انتخابی)