سلام. من نعوذ ندارم . یوقتی هم که به سختی نعوذ پبدا کنم آن هم سفتی لازم و معمولی را ندارد. چه کنم؟
مرتضی

سلام ببخشید دخترم پرولاکتیش بالاست کیست تخمدان هم داره میتونه از پیازدرمانی استفاده کنه برا پرولاکتینش ضرر نداشته باشه ممنون میشم جواب بدین؟
میلانی

سلام وقت بخیر و تشکر از مطالب خوبتان ترکیب پودر تخم مرغ و پودر سنجد و جوانه را هم میشود در کپسول ریخت؟ چون کودکان گاهی طعمش را دوست ندارند. اگر این ترکیب را در کپسول بریزیم میزان مصرف روزانه برای بزرگترها و کودکان چقدر میشه؟ ممنون از شما
س ه

دوستان عزیز میخواستم از تجربه حجامت الرژی براتون بگم بنده هم اکنون ۳۶ سالمه از سال ۸۸ به بعد الرژی گرفتم ابریزش بینی شدید خارش چشم گلو گوش داشتم همیشه مطالعه در مورد الرزی داشتم که چه راه حلی برای این مرض لاعلاج پیدا کنم بارها دکترهای متفاوتی رفتم تا اینکه به راه حل حجامت که چند سال پیش خونده بودم فکردم گفتم ما که همه راهها رو رفتیم بزار حجامت الرژی رو امتحان کنم مواد الرژی تو عطاریها گیر میاد نگران تهیش نباشید بنده انجام دادم الان ۴۵ روزه که ۹۰ درصد خوب شد یجورایی صد درصد شده راحت شدم ولی فعلا نمیشه نظر قطعی داد رو بنده طی این مدت جواب داد حالا از بعدش خبر ندارم امیدوارم دیگه برنگرده حتما امتحان کنید ضرر نداره نهایت ۱۵۰ تومن با موادش هزینه داره
دانیال

سلام اقای دکتر چند سوال در مورده وسمه داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ۱.آیا درسته که استفاده زیاد از وسمه باعث آسیب به چشم و مغز و لقی دندان یا سفید شدن بیشتر موها میشه؟ ۲.حداکثر استفاده وسمه در ماه چندبار هست؟ ۳. حداکثر چندساعت روی سر بمونه مضر نیست؟ ۴.وسمه به تنهایی روس سر بمونه( بعد از اینکه حنا زدیم و شستشو دادیم برای رنگ دهی بهتر وسمه) مشکلی نیست؟ ۵.کلا چه نکاتی باید در مورد مصرف وسمه دقت بشه ؟ بسیار سپاسگزارم
محمدی

سلام و خیلی متشکرم برای نوشتار عالی. برای رفع شقاق تزریق عسل و روغن زرد و مقدار بسیار کم زردچوبه انجام دادم شقاقم را درمان کرد آیا عارضه ای دارد؟ مدتی است دچار یبوست شدید شده ام آیا به این مسئله مربوط است
رازی

سلام وارزومند سلامتی. مقدار مجاز مصرف خاکشی چقدره مصرف چند ماهه مضره؟
قاسمی

سلام وخدا قوت.من مبتلا به هموروئید وشقاق بودم به توصیه پزشک مدتی بارهنگ و عرق نعنا خوردم .خوب نشدم .حدود ۱۰ماهه گاهی از روزها خاکشیر و گاهی بارهنگ میجوشونم بعد با عسل میخورم.واگر این دو رو نداشتم از لعاب جو خوردم .این ده ماهه این جوری پیش رفته .شقاقم خوب شده ولی همو رویید نه.حالا با وجود مصرف خاکشیر وبارهنگ دچار یبوست شدید هستم روزی ا ق غ تو آب جوش خوردم کلونوسکوپی رفتم دچار تنبلی روده شدم از نظر شما مصرف این دوتا منو مبتلا به این مشکل کردم؟ پیشنهاد شما برای من چیه؟برای تنبلی روده درمان قطعی هست؟
متین

سلام دکتر ببخشید پودر پوست تخم مرغ رو باید در یخچال نگهداری کرد یا در کابینت هم میشه نگهداری کرد ؟
ریحانه

سلام دکتر دخترم ۵ سالشه از نوزادی بش انتی بیوتیک دادم هر ماه یا دوماه یک دوره حتی تو ای سی یو هم رفته تو نوزادی بداز اون هرماه بش میدادم الان سرما خورده میترسم زیاد میترسم دیگه از داروها میترسم عوارض دارن راستی حتی وقتی سرما هم نخوره بدنش داغه
ایسا کریمپور
کد : 57582
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۴۰۲
خبرها و نظرها
Share Email
چند پیشنهاد برای یک عصرانه پاییزی خانوادگی

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

 

کاربر عزیز، از شما تقاضا داریم استفاده از این متن (مطالعه، ارسال و ...) را با تلاوت یک صلوات، (هدیه به ساحت قدسی مادر گرامی حضرت صاحب الامر (روحی فداه) و به نیت تعجیل در فرج ایشان) همراه کنید. خدایتان جزای خیر دهاد.

 

 

 

 

 


چند پیشنهاد برای یک عصرانه پاییزی خانوادگی

 

 

 

 

 

 

 

گروه زندگی- پاییز همیشه پر از شگفتانه است. از هوای دمدمی مزاجش گرفته تا بازی رنگ‌ها و خوراکی‌های جذابش که همه با هم می‌توانند خالق خاطراتی به یاد ماندنی باشند. شما هم اگر می‌خواهید بهترین استفاده را از خوراکی‌های پاییزی ببرید و عصرهای خاص و متفاوتی را برای خانواده رقم بزنید، میان وعده‌های پیشنهادی ما را از دست ندهید. 

 

 

 


پنکیکی لبو؛ شگفتانه ای از طعم و رنگ


*پنکیک لبو؛ هم فال و هم تماشا

 

 
یک شیرینی خاص با یک فنجان چای داغ از پرطرفدارترین عصرانه‌هایی است که خانواده را دور هم جمع می‌کند و به هیچ عنوان نمی‌شود قید آن را زد، اما چه بهتر که خودمان برای تهیه یک شیرینی ساده، فوری، کم خرج و البته پرخاصیت دست به کار شویم.

 

 


بدون شک پنکیک ها، همه این محاسن را با هم دارند و به شدت موردعلاقه بچه‌ها هستند، خصوصا اگر یک پنکیک خوش رنگ با طعم لبو داشته باشید و خواص بی‌نظیری چون کلسیم، ویتامین k، آهن، منگنز، مس، پتاسیم، و منیزیم و… را نصیب آن‌ها کنید. 

 

 

 
این پنکیک با یک عدد تخم مرغ، یک پیمانه آرد، نصف پیمانه شیر، یک پیمانه پوره لبو، یک قاشق چایخوری بکینگ پودر، نصف قاشق چایخوری وانیل و دوقاشق غذاخوری عسل آماده می‌شود که البته بنا به ذائقه خانواده می‌توانید میزان عسل را کم یا زیاد کنید.

 

 

 

اما مراحل پخت؛

 

ابتدا تخم مرغ را هم بزنید و مواد را به همان ترتیبی که برایتان گفتیم اضافه کنید و به قدری هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید. در مرحله بعد، تابه را با کمی روغن چرب کرده و اجازه دهید به خوبی داغ شود؛ حالا یک قاشق غذاخوری از مواد پنکیک داخل تابه با شعله ملایم بریزید و صبر کنید تا پنکیک به حباب زدن بیفتد، وقتی حباب‌ها روی پنکیک را گرفتند، وقت آن است تا پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر هم به خوبی پف کند. وقتی تمام پنکیک‌ها آماده شد، آن را داخل ظرف چیده و با هر نوع میوه‌ای که در منزل دارید، تزیین کنید. البته اگر تمایل داشته باشید، شیره انگور، عسل گرم و یا سس‌های میوه‌ای هم می‌توانند طعم خوبی به پنکیک‌هایتان بدهند. 

 

 

 

 


ذائقه فرزندانتان را از کودکی به کدوتنبل عادت دهید.


*کدوحلوایی کاراملی؛ ساده و پرخاصیت 

 

 
گرچه در وصف خواص کدوحلوایی می‌توان طومار بلندبالایی تهیه کرد و آن را در لیست اصلی‌ترین مرهم گلودردهای فصلی گنجاند اما با این حال درست کردن این تنبل‌های پرخاصیت برای بسیاری از خانم‌های خانه، چالشی بزرگ است که در اینجا می‌خواهیم از ساده‌ترین شیوه طبخ آن برایتان بگوییم تا یک عصرانه ساده و پرخاصیت برای خانواده داشته باشید. 

 

 

 

 
ابتدا کدوحلوایی را به خوبی بشویید و سپس آن را به شکل مکعب‌های کوچک برش دهید. حالا مقدار بسیار کمی روغن داخل تابه ریخته و اجازه دهید تا کدوها روی شعله ملایم کمی تفت خورده و نرم شوند. در همین حین، نصف استکان شیره انگور یا عسل را با نصف لیوان آب جوشیده ولرم به خوبی هم زده و روی کدوها بریزید. یک عدد چوب دارچین، دو عدد هل و دو قاشق گلاب هم داخل تابه بریزید و حدود نیم ساعت اجازه دهید تا کدوها به خوبی بپزند اما له نشوند. وقتی مایع داخل تابه به حالت کاراملی درآمد، می‌توانید کدوها را داخل ظرف موردنظر چیده، شهد داخل تابه را روی آن ریخته و نهایتا با مقداری مغز گردو و یا خلال پسته و بادام تزیین کنید. 

 

 

 



تا فرصت هست، از خواص گل کلم نهایت استفاده را ببرید.


*سالادگل کلم؛ معجونی از سبزیجات رنگارنگ

 

شاید گل کلم به غیر از شور و ترشی، جای چندانی در سبد غذایی ما نداشته باشد اما این سبزی پرخاصیت پاییزی، به سبب داشتن ویتامین‌ها و املاح معدنی ارزشمندش از جمله ویتامین c و k، نقش مهمی در تامین سلامت اعضای خانواده ایفا می‌کند و نباید فرصت خوردنش را از دست داد؛ مثلا می‌توانید با یک سالاد گل کلم خوش خوراک، خانواده را به یک میان وعده متفاوت مهمان کنید. 

 

 

 

برای درست کردن سالاد گل کلم به طورکل محدودیتی برای ترکیب سبزیجات ندارید اما در سالاد موردنظر ما به یک کل گلم کوچک، یک عدد کلم بروکلی، دو عدد هویج، مقدار کمی کلم قرمز، یک لیوان ذرت پخته شده و ۳ عدد خیارشور نیاز است. در قدم اول باید گل کلم، کلم بروکلی و هویج‌های مکعبی خرد شده را به مدت ۱۰ دقیقه بخارپز کنید تا بافتشان کمی نرم شود، سپس آن‌ها را با بقیه مواد مخلوط کنید و بروید سراغ یک سس ساده. ۳ قاشق سس مایونز را با یک لیوان ماست چکیده، مقداری آبلیمو، نمک، فلفل و آویشن مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید. سالاد را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا جا بیفتد. مطمئن باشید این سالاد مغذی و خوش رنگ و رو، نظر همه را جلب خواهد کرد. 

 

 

 



مسقطی انار، جایگزینی ایده آل برای دسرهای صنعتی


*مسقطی انار؛ تجربه‌ای خاص‌تر از همیشه

 

 
بچه‌ها عاشق دسرها و ژل‌های رنگی رنگی هستند که معمولا هم این دسرها را به طور آماده و با کلی رنگ و مواد افزودنی تهیه می‌کنیم، اما این بار می‌توانید خودتان دست به کار شده و با تهیه یک دسر متفاوت اناری، میان وعده‌ای سالم و مقوی برای خانواده تدارک ببینید؛ دسری به اسم بچه‌ها و به کام همه اهل خانه!

 

 


انار جای بحث ندارد و در وصفش همین بس که نامش در قرآن آمده و میوه‌ای بهشتی تمام عیار شناخته می‌شود. ماده اصلی دیگر هم نشاسته است که گزینه خوبی برای میان وعده به شمار می‌رود. 

 

 

 
اما شیوه تهیه مسقطی انار؛ ابتدا یک پیمانه نشاسته را در یک پیمانه آب سرد به خوبی حل کنید. سپس ۴ پیمانه آب انار و دو پیمانه شکر را به آن اضافه کرده و روی شعله ملایم به قدری هم بزنید تا به غلظت برسد. حالا کف قالب را کمی چرب کرده و مسقطی را داخل آن ریخته و برای چند ساعت داخل یخچال بگذارید. هروقت مسطقی خودش را به خوبی گرفت، می‌توانید قالب را برگردانده و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید. 

 

 

 

 


به توصیه کارشناسان طب سنتی، انواع ترکیبات ماست باید به عنوان میان وعده مصرف شود.


*بورانی اسفناج؛ یک میان وعده سبک اما کامل


 
اگر فکر می‌کنید، خانواده به یک عصرانه نیاز دارد اما از طرفی نمی‌خواهید اشتهایشان برای شام کور شود، بورانی ماست و اسفناج، گزینه ایده آلی است. به خصوص اینکه متخصصان طب سنتی استفاده از ماست را به عنوان یک میان وعده توصیه می‌کنند نه یک همراه پای سفره‌های غذا. میزان ویتامین A، k، c و همچنین پتانسیم، فیبر و ید در اسفناج به قدری زیاد است که حتی بر آهن آن می‌چربد، پس این سبزی پرخاصیت را دست کم نگیرید. 

 

 

 

 

 
برای درست کردن این بورانی، ابتدا باید نیم کیلو اسفناج را به مدت نیم ساعت و بدون اضافه کردن آب بپزید و بعد از آنکه خنک شد، ساطوری و یا با گوشکوب معمولی و نه برقی له کنید. دو حبه سیر داخل آن رنده کرده و یک کاسه ماست و چند عدد گردوی درشت خرد شده را به آن بیفزایید. برای تزیین بورانی می‌توانید از تکه‌های اسفناج یا گردو استفاده کنید. ضمنا نگران سردی ماست نباشید، چون سیر و گردو به خوبی می‌تواند سرمای ماست را خنثی کنند. سرو بورانی اسفناج با مقداری نان خشک طعم دار و مغزدار، عصرانه کاملی به شمار می‌رود.

 

 

 

حال دلتان خوش. کیفش را ببرید... 


منبع :

خبرگزاری فارس



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[11672بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14606بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[28939بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20063بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19272بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[34649بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[45598بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[16882بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[22690بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[62743بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[24940بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[533265بازدید]
زردی نوزادان[492074بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11070بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11325بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[10923بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[15861بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50002بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17392بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[14902بازدید]

از میان مقالات

سینوزیت؛ همه گیری قابل درمان
کامپیوتر و سرعت(مقاله انتخابی)
خطاهاى پزشکى مدرن(مقاله انتخابی)
آداب زناشویی و انعقاد نطفه
جهان فشن؛ صنعتی استثماری برای استحمار دیگران ( مقاله انتخابی)
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)
چگونه سكس، بمب‌ها و برگرها جهان ما را شكل داده‌اند؟(مقاله انتخابی)
بحران غرب پزشک زده(مقاله انتخابی)
استفاده نابجا از آنتى بیوتیک؛ مقصر کیست؟(مقاله انتخابی)
برص و آب آفتابی!
زگیل تناسلی
رکود اقتصادی و فست فودها(مقاله انتخابی)
شگفتی‌های علمی قرآن در میوه‌های انگور، انار و زیتون(مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (1)
جنبش غذاهای سریع(مقاله انتخابی)
عوارض ناشناخته محصولات دستکارى شده ژنتیکى(مقاله انتخابی)
چند نکته درباره طب مدرن و طب سنتی(مقاله انتخابی)
فساد رایج غول های دارویی (مقاله انتخابی)
مصاحبه با استاد محمدطه طرفی (در خصوص برخی شبهات مطرح شده نسبت به برخی موارد مورد ادعای علم نجوم)(مقاله انتخابی)
از کیسینجر تا ظریف؛ افشاگری "ویلیام انگدال" آمریکایی از تراریخته‌های نابودگر(مقاله انتخابی)