سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
راز کثیف صنعت زیبایی (مقاله انتخابی)
تعداد: 1 میانگین: 5
[تعداد بازدید : 12668]

[نسخه چاپی]

بسم الله الرحمن الرحیم

و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین


راز کثیف صنعت زیبایی

 

 

 

 

□ نیگوک نیگوین

 

چکیده:


شرکت‌های تولیدکننده محصولات آرایشی و زیبایی که در صنعتی پردرآمد به فعالیت مشغولند، تلاش می‌کنند تا برای دستیابی به فروش و سود بیشتر، از همه روش‌های ممکن بهره جویند. در این محصولات، استفاده از انواع مواد شیمیایی سمی و خطرناک که پژوهش‌های مختلف نشان دهنده ارتباط تنگاتنگ این مواد با بروز انواع سرطان، نارسایی‌های تولیدمثل، سقط جنین و حساسیت‌های تنفسی و پوستی می‌باشد، رواج زیادی دارد. البته این آسیب‌ها و مضرات، علاوه بر مصرف‌کنندگان، اثرات زیانباری نیز بر سلامت کارکنان سالن‌های آرایشی و پیرایش و مراکز زیبایی دارد. نویسنده با اشاره به اینکه اکثر این کارکنان، مهاجران آسیایی و یا اسپانیولی‌تبار هستند، معتقد است که هیچ کس حق ندارد در مورد سلامت کودکانی که هنوز به دنیا نیامده‌اند، دست به معامله بزند.


هنگامی که به صنعت 20 میلیارد دلاری مانیکور در ایالات متحده توجه می‌کنیم، باید مصرف‌کنندگان، از قارچ‌های تولید شده در پاهایشان و نه خود این محصولات زیبایی، هراس داشته باشند. این وضعیت علی‌رغم وجود این واقعیت روی می‌دهد که صنعت آرایش ناخن از 000/10 ماده شیمیایی مختلف (که89% این مواد نیز از لحاظ ایمنی از سوی یک سازمان مستقل مورد آزمون قرار نگرفته است) در ساخت محصولاتش استفاده می‌نماید. این آمار از سوی «جامعه ملی زنان آمریکایی» اعلام شده است. البته این هشدارها نه تنها مصرف‌کنندگان که حتی کارکنان شاغل در سالن‌های آرایشی را نیز در برمی‌گیرد. فیلیکیا ایوس یکی از اعضای فعال «انجمن صدای زنان جهان» می‌گوید: «ما نگران سلامتی کارکنان شاغل در این مراکز آرایشی هستیم. زنانی که معمولاً مهاجران آسیایی و یا زنان آسیایی – آمریکایی می‌باشند. این افراد 10 تا 14 ساعت از روز با این مواد کار می‌کنند. البته ما می‌دانیم که بسیاری از این زنان با مشکلات سلامت فراوانی نظیر سقط‌های متعدد و سایر مشکلات جسمی روبه‌رو هستند.»


اخیراً سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA)، از انجام آزمون‌های ایمنی مواد تشکیل دهنده مواد آرایشی و یا محصولات بهداشتی، پیش از آنکه این تولیدات به فروش بالایی در بازار دست یابند، خودداری می‌کند. البته آزمایش‌های مربوط به این محصولات آرایشی نیز از سوی گروه‌هایی انجام می‌گبرد که از سوی این صنایع، حمایت مالی و فنی می‌شوند. بدین ترتیب، مصرف‌کنندگان باید تنها به خواندن نام‌های ذکر شده بر روی بسته‌بندی این محصولات دلخوش باشند. البته کارکنان سالن‌های آرایش ناخن می‌توانند با استفاده از محیط کاری ایمن‌تر و سالم‌تر نظیر تهویه بهتر، لباس و تجهیزات حفاظت‌کننده و آگاهی از ویژگی‌های مواد مورد استفاده خویش، تا حدودی از این آسیب‌ها مصون بمانند.


در سال‌های اخیر نیز تلاش‌های زیادی برای ارتقای سطح آگاهی‌های بهداشتی مدیران و کارکنان سالن‌های آرایشی در ایالات متحده انجام گردیده است. هرچند در کنار این فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، منتقدان خواهان شکل‌گیری تغییرات گسترده‌تری در صنایع محصولات آرایشی و بهداشتی و همچنین سیاست‌های دولت آمریکا در مورد مواد شیمیایی می‌باشند. مثلاً گروه «Eaves» از شکل‌گیری «انجمن موادآرایشی ایمن» حمایت نموده است. هدف از تشکیل این انجمن، توجه بیشتر به سلامت عمومی به ویژه زنان و گروه‌های مصرف کننده محصولات بهداشتی و آرایشی در سراسر خاک آمریکاست تا در نهایت، تولیدکنندگان مواد آرایشی ملزم به استفاده از جایگزین‌های سالم‌تر و ایمن‌تر گردند.


به خاطر آورید که در سال 2005 میلادی، قانون مواد آرایشی ایمن در ایالت کالیفرنیا تصویب گردید. در سایه این قانون، تولیدکنندگان ملزم گردیدند که در صورت استفاده از مواد مرتبط با بروز سرطان و یا نارسایی‌های تولیدمثل در محصولاتشان، مسوولان ایالتی را آگاه نمایند. همچنین در گذشته، تولیدکنندگان می‌توانستند اسامی تعدادی از مواد اولیه تشکیل دهنده محصولاتشان را بر روی برچسب این کالاها درج نکنند، اما براساس این قانون، درج نام کلیه این مواد سرطان‌زا اجباری گردیده است. کارکنان سالن‌های آرایش ناخن، همواره با مواد خطرناک شیمیایی مرتبط با بروز بیماری‌های مختلف، انواع سرطان‌ها و یا نارسایی‌های تولیدمثل سر و کار دارند که مهم ترین مواد شناخته شده و یا مشکوک سرطان‌زا شامل فتالاتزها، فورمالدیهید، بنزن و کلرید متیلن می‌باشند.


خانم کنی نیگیون، 46 ساله، در 10 سال اخیر در مراکز آرایشی به کار مشغول بوده است. او می‌گوید که وی با مشکلات سلامتی مختلفی روبه‌رو می‌باشد که شامل اختلالات تنفسی، حساسیت‌های پوستی و سرگیجه‌های موقتی است. وی می‌گوید که با استفاده از ماسک، می‌توان از وارد شدن مواد رنگی استفاده شده در مانیکور ناخن‌ها جلوگیری کرد، هرچند این ماسک‌ها در برابر وورد گازهای استنشاق شده، کاری از پیش نمی‌برد.


وی می‌افزاید: «من نمی‌توانم آنچه را که در محل کارم روی می‌دهد، سرزنش کنم اما نمی‌دانم که چرا من باید با این مشکلات دست و پنجه نرم نمایم. در سالنی که افراد کارهای متفاوتی را انجام می‌دهند، شما لزوماً مجبور نیستید که تنها به آرایش ناخن‌های مشتریان بپردازید. هرچند در همین اماکن نیز این مواد شیمیایی به سیستم تنفسی شما شدیداً آسیب می‌رسانند. اگرچه شاید هیچ پزشکی با قطعیت به من نگوید که این بیماری‌ها تنها به دلیل کارم به وجود آمده‌اند، اما شخصاً من پاسخ این سوال را دارم، چراکه حتماً این مشکلات از جایی سرچشمه می‌گیرند.»


تعدادی از تولیدکنندگان مواد آرایشی در مورد ارتباط بین فتالاتزها و آسیب به سیستم تولیدمثل، سوالاتی را مطرح می‌نمایند. مثلاً می‌گویند که ارتباط بین این دو مورد، تنها بر روی حیوانات آزمایش و تایید گردیده است. به علاوه، مدیران این صنایع ادعا می‌کنند که سطح این ماده شیمیایی در حد کنونی، از سوی FDA تعیین شده است. اما به هرحال، مخالفان این اظهارات معتقدند که این سطوح، بسیار بالا در نظر گرفته شده‌اند، چرا که اتحادیه اروپا به دلیل نگرانی‌های سلامتی،‌استفاده از فتالاتزها را در همه انواع مواد آرایشی و بهداشتی ممنوع کرده است. شرکت OPI، یکی از شرکت‌های آمریکایی است که محصولاتش را در 70 کشور دنیا عرضه می‌نماید. اما مدیران این شرکت، برای مشتریان خود (در خاک اروپا) ملزم هستند که برای انطباق با قوانین اتحادیه اروپایی، از کاربرد مواد شیمیایی مضر بپرهیزند. در صورتی که این شرکت می‌تواند برای محصولات توزیع شده خویش در خاک آمریکا نیز از همین روش استفاده کند.


علی‌رغم نگرانی‌های سلامتی، گسترش مواد مختلف آرایش ناخن‌های زنان، همچنان با سرعتی سرسام‌آور رو به گسترش است. مثلاً تنها در دو دهه اخیر، این صنعت آرایشی، حجم بازار محصولات خود را تا 3 برابر گسترش داده است. همچنین اکثریت کارکنان این شرکت‌ها زن هستند و تخمین زده می‌شود که 42% آنان نیز آسیایی تبار باشند. در کالیفرنیا، که یک پنجم کل زنان شاغل در این صنعت مشغول به کارند، حدود 80 % آنان ویتنامی‌اند. همچنین نیمی از این زنان در سنین باروری می‌باشند.


خانم نیگیون می‌گوید: «حرفه مربوط به محصولات آرایشی ناخن‌ها، شغلی است که به سرعت، با هزینه‌ای کم و به سادگی می‌توان آن را آموخت. به علاوه، کارکردن در این مشاغل، نیازی به دانستن زبان انگلیسی در سطحی عالی ندارد. همچنین درآمد شاغلان این حرفه، کاملاً رضایت‌بخش است. من و همکارانم درآمدی بین 000/2 تا 000/4 دلار داریم. این شرایط باعث گردیده که بسیاری از مهاجران ویتنامی، به سرعت درصدد کسب آموزش‌های لازم آرایشگری برآمده و وارد این مشاغل گردند. لذا صحبت کردن از مضرات احتمالی مواد آرایشی و بهداشتی، چندان جایگاهی در میان آنان ندارد.»


البته در سال‌های اخیر تلاش می‌شود که با کاهش خطرات مواد شیمیایی و سمی موجود در محصولات آرایشی و بهداشتی، کالاهای ایمن‌تری به بازار عرضه گردد. کالاهایی که معمولاً از موادی طبیعی و غیرشیمیایی تشکیل شده‌اند. به عنوان مثال، می‌توان با ترکیب توت‌فرنگی و بیکینگ‌پودر، خمیر دندان‌های سالم‌تر و بهتری را به بازار عرضه کرد.


به نظر می‌رسد، برای تقویت نظام پاسخگویی شرکت‌های تولیدکننده مواد بهداشتی و آرایشی، همچنان زمان زیادی مورد نیاز است. این شرکت‌ها باید در دو بخش حفاظت از سلامت کارکنان خود و همچنین تولید محصولاتی ایمن و کم خطر، اقدامات بیشتری انجام دهند. البته، مصرف‌کنندگان نیز باید با اعمال فشار بر روی این شرکت‌ها، از حقوق مدنی خود دفاع کنند. چرا که خریداران این محصولات نمی‌توانند در مورد سلامت نوزادانی که هنوز به دنیا نیامده‌اند، دست به معامله بزنند. چرا که تاثیر استفاده از این مواد بر روی سلامتی مصرف‌کننده و ایجاد اختلالات در سیستم تولید مثل، دستگاه تنفس و همچنین سلامت نوزادان، جایی برای مسامحه باقی نگذاشته است.

 

 

مطالب مرتبط :



زیبایی برای مقابله با بحران؛ بازسازی جهان با چاقوی جراحی


آن روی سکه صنعت جراحی زیبایی مصنوعی


چگونه یک مصرف کننده هوشمند و فهیم محصولات بهداشتی و آرایشی باشیم؟


چگونه فرهنگ بیمار ما دختران را وا می دارد فکر کنند، برای دوست داشته شدن باید زیبا و خوش اندام باشند ؟


ما در میانه یک انفجار فرهنگی به سر می بریم که با «شکیل شدن» بدن پیوند دارد

 

صنعت سقط جنین درخدمت تجارت لوازم آرایشی و محصولات خوراکی

 

 به آب و رنگ و خال و خط...(نگاهی به عوارض لوازم آرایشی – بهداشتی و روشهای زیبایی متداول در جامعه امروزی)


 

منبع:www.commondreams.org

به نقل از: ماهنامه سیاحت غرب، شماره 47



نظرات
  سلام برای جوشهای بزرگ بلغمی که سرسیاه نیست ولی چرکی ودردناکه وبعداززایمان به وجودامده سوال کردم جواب ندادید
ارسال کننده نظر : ستاره      تاریخ ارسال نظر : ۱۹ آبان ۱۳۹۳
  

سلام، روزی سه استکان از مخلوط عرق های کاسنی و شاهتره و رازیانه میل کنید. هر روز جوشانده ای از عنّاب و سپستان و گل خطمی میل کنید. تند و چرب و مصنوعی نخورید. با مشورت پزشک حجامت هم بکنید. یک ق چ کف دریا را در نصف استکان سرکه انگور ریخته روزی دو سه بار روی جوشها ماساژ دهید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۲ آبان ۱۳۹۳



  در مورد ژل روشن کننده سروینا که میگویند پایه گیاهی دارد به نظرتان مفید است
ارسال کننده نظر : مونا      تاریخ ارسال نظر : ۱۹ تير ۱۳۹۳
  

سلام. نمی شناسم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۹ تير ۱۳۹۳



  سلام.خسته نباشید.در نت خیلی دیده ام که برای کم کردن لکها ی صورت و زانو و . ...خانمها سیب زمینی و اب لیمو را معرفی میکنند.شما نطرتان چیه؟ واقعا موثرند؟اگر لیموی تازه نباشد ابلیموهای بازار هم خوبند؟
ارسال کننده نظر : مونا      تاریخ ارسال نظر : ۱۹ تير ۱۳۹۳
  

سلام. خوب است اما راه درمان اساسی اصلاح مزاج است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۰ تير ۱۳۹۳



  سلام آيا مواد آرايشي سنتي هم وجود دارد لطفاً نام ببريد.؟
ارسال کننده نظر : علي      تاریخ ارسال نظر : ۶ فروردين ۱۳۹۳
  

سلام، هست ولی من بلد نیستم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۶ فروردين ۱۳۹۳



  سلام اقای دکتر خسته نباشید میخواستم بدونم برای رفع یا پیشگیری از چروک دور چشم چه باید کرد؟؟؟؟ ممنون
ارسال کننده نظر : مونا      تاریخ ارسال نظر : ۱۲ دي ۱۳۹۲
  

سلام، اصلاح روش زندگی و اصلاح مزاج که باید با نظر متخصص طب سنتی انجام شود.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۹ دي ۱۳۹۲



  باسلام 1-پوست صورتم خیلی چرب هست طوریکه اول صبح دست که روی صورتم میکشم دستم چرب میشه 2- روی گونه هایم روزنه و منافذ باز وجود دارد 3-رنگ پوستم سبزه هست ممنون میشم اگه بفرمایید برای درمان این مشکلات باید چه کار کنم؟(در ضمن باردار هستم) با تشکر فراوان
ارسال کننده نظر : مریم      تاریخ ارسال نظر : ۲ دي ۱۳۹۲
  

سلام، روزی سه استکان از مخلوط عرق های کاسنی و شاهتره میل کنید. هرروز جوشانده ای از عناب و گل نیلوفر و گل خطمی بخورید. تند و چرب و مصنوعی نخورید. با مشورت پزشک حجامت هم بکنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۳ دي ۱۳۹۲



  سلام! پوست روی بینی ام بسیار چرب است ودانه های سر سیاه وجوش چرکی دیده میشود. لطفا در این زمینه و مصرف ضد افتاب راهنمایی بفرمایید. متشکرم
ارسال کننده نظر : زهرا      تاریخ ارسال نظر : ۲۱ آذر ۱۳۹۲
  

سلام، روزی سه استکان از مخلوط عرق های کاسنی و شاهتره میل کنید. هرروز جوشانده ای از عناب و گل نیلوفر و گل خطمی بخورید. تند و چرب و مصنوعی نخورید. با مشورت پزشک حجامت هم بکنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۴ آذر ۱۳۹۲



  سلام استاد مادر من حدودا ٧٠ ساله هستن و ناخنهاي پاي ايشون از محل اتصال ناخن به پوست شروع به كبود شدن شده و درد شديدي هم دارد به حدي كه كفش جلو بسته به سختي مي پوشد. آيا مي تواند مربوط به آرتروز گردن و زانو درد و پا دردي كه دارد باشد؟ طبع ايشان سرد و خشك هست. شبها با كلوتريمازول كه پماد ضد قارچ هست ماساژ مي دهد واي فايده اي نداشته. لطفا راهنمايي كنيد.
ارسال کننده نظر : Ameneh      تاریخ ارسال نظر : ۲۲ مهر ۱۳۹۲
  

سلام، بهتر است حضورا ویزیت شوند.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۵ مهر ۱۳۹۲



  سلام استاد مادر من ٧٠ ساله هستن و ناخنهاي پاي ايشون از محل اتصال ناخن به پوست در حال سياه شدن هستن و درد شديدي هم دارن، اصلا لاك نميزنه و مرتب هم با پماد ضد قارچ ماساژ مي دهد، مشكل أرتروز هم دارن و گردن درد و پا درد هم دارن، ولي مشكل اصلي ناخن ها هشتند كه اذيت مي كنند لطفا راهنمايي كنيد
ارسال کننده نظر : Ameneh      تاریخ ارسال نظر : ۲۱ مهر ۱۳۹۲
  

سلام، تشخیصی ندارم. حضورا بهتر است نزد همکاران ویزیت شوید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۲ مهر ۱۳۹۲



  سلام.پوست بدنم بسیار خشک است بطوری که در قسمت مچ پاهایم ترک خورده و بعضی اوقات دچار سوزش می شود لطفا مرا راهنمایی کنید
ارسال کننده نظر : زینب      تاریخ ارسال نظر : ۸ مهر ۱۳۹۲
  

سلام،در یک لیوان آب، یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری عسل حل کرده کمی آب لیموترش تازه، اضافه و میل کنید.(روزی دو بار) پودر جوانه گندم، روزی یک قاشق غذاخوری به هر نحو که مایل بودید مصرف کنید. روزی ده عدد مغزبادام درختی خام و یک قاشق مرباخوری کنجد سفید خام را با حوصله جویده میل کنید. روزی سه استکان از مخلوط عرق کاسنی و شاهتره میل کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۸ مهر ۱۳۹۲



 
12
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[1385بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[2327بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[2622بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[2881بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[2344بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![4607بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[4609بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[4355بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[4724بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[4658بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [4747بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[5348بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[6298بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟ (مقاله انتخابی)[7663بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار (مقاله انتخابی)[6687بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ (مقاله انتخابی)[7147بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)[7554بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی (مقاله انتخابی)[8402بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)[8655بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[9710بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

هوش جنسی کودک
خشکسالی با طعم نوشابه؛ کارخانه‌های کوکاکولا چگونه منابع آب جهان را می‌بلعند؟ +عکس و آمار (مقاله انتخابی)
نظام‌های پاداش در تربیت کودک؛ به بچه‌هایتان استیکر ندهید (مقاله انتخابی)
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
قبل از انتشار عکس فرزندتان در فیسبوک، به آینده‌اش فکر کنید (مقاله انتخابی)
هشدار: من از واژۀ «چاق» استفاده می‌کنم (مقاله انتخابی)
چرا برخی از زنان ایرانی پلنگ شده‌‎اند؟ (مقاله انتخابی)
برای خواهرم
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)
هر غذایی فلسفۀ خودش را دارد (مقاله انتخابی)
کودک و تفکّر اقتصادی (2)
سالنامه حجامت 1397 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
میکروتراشه‌های ضد بارداری؛ جدیدترین روش کنترل جمعیت (مقاله انتخابی)
آزادی در کودکان زیر 7 سال
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک (مقاله انتخابی)
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی (مقاله انتخابی)
«با لبخند کارکردن» چگونه به زنان آسیب می‌رساند؟ (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟
ساده انگاری در مقوله «مُد»!!
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)