سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
زندگی استعماری؛ طبّ استعماری
پلاستیک ها برای همیشه (مقاله انتخابی)
تعداد: 1 میانگین: 5
[تعداد بازدید : 12241]

[نسخه چاپی]

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

 و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین  و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

پلاستیک؛ برای همیشه!


 

□ سوزان الستونplastic

چکيده:


با گسترش و توسعه روزافزون تکنولوژي‌هاي مربوط به صنايع پتروشيمي و پليمر، قيمت انواع محصولات پلاستيکي آنچنان ارزان گرديده که گويي هزينه بازيافت آنها بيش از قيمت خريد يک محصول پلاستيکي نو است. نويسنده با نگاهي به مصرف روزانه ميلياردها کيسه پلاستيکي پلي‌اتيلني و آثار زيست‌محيطي ناگوار و فاجعه‌آميز آنها به دليل عمر طولاني چند صدساله، وجود انواع مواد سمي و کشنده در آن و آلوده نمودن محيط زيست، معتقد است که بايد سياست‌هاي مربوط به ممنوعيت مصرف، وضع ماليات‌هاي سنگين و استفاده از جايگزين‌هاي غيرآلاينده، در دستور کار دولت‌ها و شهروندان قرار گيرد.


من هم نظير اکثر کانادايي‌ها تعطيلات روز ويکتوريا را در ميان بوستان‌ها و پارک‌هاي عمومي و ضمن رسيدگي به باغچه گل‌هايم در خانه گذراندم. غير از گل ها و گيا‌هان چندساله‌اي که ما از باغچه پدربزرگ و مادربزرگم به ارث برده‌ايم، اکثر گل‌هاي حياط خانه ما، عمري يک ساله دارند. ما در سال جاري تصميم گرفتيم که تعداد گياهان با عمر طولاني‌تررا افزايش دهيم. در پايان هفته،‌ هنگامي که من به فهرست خريدهايم نگاهي انداختم، اين سؤال به وجود آمد که هر يک از گل و گياه  خريداري شده ما تا چه زماني عمر خواهند کرد؟ زماني که مشغول جمع‌آوري بسته‌بندي‌ها و پوشش‌هاي پلاستيکي اين گل‌ها بوديم، من پاسخ اين سؤال را يافتم: فصل‌ها و گل‌ها و حتي گياهان چندساله مي‌آيند و مي‌روند، اما پلاستيک‌ها براي هميشه باقي خواهند ماند. انگيزه اصلي من از نگارش اين مقاله، به اطلاعيه جديد فرمانداري ايالت اونتاريو مبني بر اجراي يک برنامه در جهت کاستن از تعداد کيسه‌هاي پلاستيکي مصرف شده در اين منطقه، به نصف مقدار کنوني در يک دوره پنج ساله، باز مي‌گردد. گفته مي‌شود که اگر اين برنامه‌هاي داوطلبانه کارايي لازم را نداشته باشد، مسئولان ايالت تصميماتي نظير افزايش قيمت اين کيسه‌هاي پلاستيکي و يا ممنوعيت‌هاي شديدتر را اجرا خواهند نمود. البته بايد سرانجام به سراغ اين راهکارها بروند.


از سوي ديگر، بسياري از مراجع قانوني ايالات متحده، هم اينک قوانيني نظير تصويب تعرفه‌هاي سنگين مالياتي و يا ممنوعيت استفاده از اين کيسه‌هاي پلاستيکي را به اجرا گذاشته‌اند. مثلاً در ماه گذشته، شهرداري شهر ليف راپيدز ايالت مانيتوبا، به عنوان اولين شهرداري کانادا، ممنوعيت کامل استفاده از اين کيسه‌ها را تصويب نمود. براساس اين قانون، فروشگاه‌هاي اين شهر در صورت تخطي از مقررات اعلام شده، حداکثر تا 1000 دلار جريمه مي‌گردند. مردم اين ايالت که همه روزه از هفت ميليون کيسه پلاستيکي استفاده مي‌کنند، بايد به حقايق فراروي استفاده از اين مواد پليمري، بيش از گذشته توجه کنند. کيسه‌هاي پلاستيکي، نظير ساير محصولات ديگر ساخته شده از مواد پليمري، از فراوري نفت که يک منبع انرژي تجديدناپذير است، به دست مي‌آيد. به علاوه، اين واقعيت که ما اين محصولات را براي يک بار استفاده خريداري مي‌کنيم و سپس آنها را دور مي‌اندازيم، مي‌تواند به عنوان يک جرم تلقي گردد. من معتقدم که استفاده از اين کيسه‌هاي پلاستيکي و همچنين پوشش‌هاي پلاستيکي به کار گرفته شده براي بسته‌بندي و لفافه کالاها، بايد در سراسر کشور ما ممنوع گردد و يا حداقل ماليات‌هاي سنگيني برآنها وضع شود. متأسفانه، با به کارگيري تکنولوژي‌هاي کنوني صنعت پتروشيمي، قيمت تمام شده ساخت اين مواد پلاستيکي آنچنان ارزان است که به نظر مي‌رسد، دور انداختن آنها در مقايسه با جمع‌آوري و بازيافتشان، هزينه کمتري به دنبال داشته باشد. به خاطر داشته باشيد که مواد پلاستيکي مورداستفاده توسط ما، بخش کوچکي از کل پسماندهاي پلاستيکي‌اي است که همه روزه دور ريخته مي‌شود. به عنوان مثال، پلاستيک‌هاي حاوي گل‌هاي خريداري توسط من را مي‌توان بارها بازيافت و مصرف نمود. اما متأسفانه، در مراکز جمع‌آوري پسماندها، اين نوع پلاستيک پذيرفته نمي‌شود. حتي باغ‌هايي هم که من اين گل‌ها را از آنها خريداري نموده بودم، حاضر به پس گرفتن اين کيسه‌ها نشدند. چرا که خريد مجدد اين محصولات براي آنها ارزان‌تر و سريع‌تر خواهد بود. حداقل امروزه که شرايط بدين‌گونه است.


در سال‌هاي اخير دانشمندان تلاش مي‌کنند که دريابند، طول عمر اين محصولات پلاستيکي يک بار مصرف چقدر است. آلن وايزمن در کتاب «دنياي بدون ما» مي‌نويسد: «حداقل ما مي‌دانيم که اين مواد پليمري عمري بسيار طولاني دارند، چرا که به جز پلاستيک‌هايي که سوزانده مي‌شوند، کليه مواد پلاستيکي‌اي که در 50 سال اخير ساخته شده‌اند، هم اينک هم در گوشه و کنار محيط زيست، قابل مشاهده‌اند.» وي مي‌افزايد: «کل محصولات ساخته شده از پلاستيک‌هاي پليمري در نيم قرن اخير، به بيش از يک ميليارد تن بالغ مي‌گردد. آنها شامل صدها نوع پلاستيک مختلف هستند که بايد به وجود مواد شيميايي و سمي ديگري در آنها نظير انواع رنگ‌ها،‌ نرم کننده‌ها،‌ منعطف کننده‌ها و مواد افزودني نظير تثبيت کننده‌هاي رنگ اشاره کرد... همچنين ماندگاري اين مواد بسيار زياد و حتي غيرقابل باور است. چرا که اصولاً آنها هيچ گاه از بين نمي‌روند. مثلاً بايد يادآور کنم که چندي پيش، پژوهشگران براي فهم مدت زماني که يک ماده پلي‌اتيلن به زنجيره‌هايي زيستي تبديل مي‌شود، يک نمونه را در محيطي باکتريايي و با استفاده از يک دستگاه تسريع‌کننده واکنش‌هاي شيميايي قرار دادند. پس از گذشت يک سال، تنها کمتر از 1% پيوندهاي آن تجزيه شده بود!» از سوي ديگر، آقاي وايزمن در مقاله‌اي با عنوان «پليمر؛ هشدارهايي در مورد مشکل‌آفرين‌ترين و شايع‌ترين ماده دنيا» به نکات قابل توجه ديگري هم اشاره مي‌کند:

 

الف: امروزه وجود آشغال‌هاي پلاستيکي غيرقابل بازيافت در سواحل کشورهاي مختلف، به يک مشکل مهم و لاينحل براي دولت‌ها تبديل شده است. همچنين ماهي‌هايي که اين آشغال‌ها را مي‌بلعند، به دليل وجود مواد شيمياي سمي مختلف، با بيماري و يا مرگ روبه‌رو مي‌گردند.


ب: در سال 1975 ميلادي، آکادمي ملي علوم ايالات متحده اعلام نموده بود که کشتي‌هاي اقيانوس‌پيما همه ساله 8 ميليون پوند زباله پلاستيکي به آب‌هاي آزاد مي‌ريزند. اين در حالي است که آمار کنوني حاکي از سرازير شدن 000/639 عدد محصولات پلاستيکي در هر روز به اين آب‌هاي بين‌المللي مي‌باشد. پرندگان و لاک‌پشت‌ها را بايد قربانيان ديگر شرايط کنوني دانست.


ج: کشورهاي آمريکاي شمالي و اروپاي غربي در مجموع 80 % کيسه‌هاي پلاستيکي دنيا را مصرف مي‌نمايند و بخش زيادي از اين محصولات هم در آسيا توليد مي‌گردد.


د: آمريکايي‌ها همه ساله 100 ميليارد کيسه پلاستيکي پلي‌اتيلني را دور مي‌اندازند و تنها 6/0 اين کيسه‌ها بازيافت مي‌شوند.


چه بايد کرد؟


يک: هنگامي که خريدهاي شما کم است و مي‌توانيد به آساني آن را حمل نماييد، از گرفتن کيسه‌هاي پلاستيکي از فروشگاه‌ها خودداري کنيد.


دو: از کيسه‌هاي برزنتي محکم و با داوم در منزل،‌اداره و خودروي خود استفاده کنيد و آنها را در دسترس قرار دهيد تا در هنگام ضرورت از آنها استفاده کنيد.


سه: از فروشگاه محله‌تان بخواهيد که از ارائه رايگان کيسه‌هاي پلاستيکي به مشتريانش خودداري کند و يا براي آنان که از اين کيسه‌ها استفاده نمي‌کنند،‌ تخفيفي قائل شود.


چهار: ضمن برقراري ارتباط با سياست مداران و قانون گذاران محلي، از آنها بخواهيد که براي مصرف اين کيسه‌هاي پلاستيکي ماليات وضع نموده و يا استفاده از آنها را به صورت کامل ممنوع کنند.


منبع:www.uouroearth.blogspot.com

به نقل از: ماهنامه سیاحت غرب، شماره 59



نظرات
  سایت باحالیه من میخواستم برای مدرسه تحقیق کنم که با این سایت خیالم راحت شد ممممننوونن
ارسال کننده نظر : مسعود      تاریخ ارسال نظر : ۷ آبان ۱۳۹۴


  عموجان زیاد حرص نخور پلاستیک که دیگه سخت تر از سنگ که نیست سخت ترین سنگها هم فرسایش پیدامی کنند این همه کوه تو دنیا هست در ثانی پلاستیک خیلی راحتر تجزیه می شود حتی در برابرنور خورشید ثالثا پلاستیک را میشه خورد کرد جای ماسه به کار برد رابعا اینها همش تبلیغات صهیونیسم ها است که همه منابع دنیا را برا خودشون می خواهند و به اصطلاح خودشون ادمهای جهان سوم مصرف کننده های بی مصرف هستند و اونها نباید منابع دنیا را تمام کنند خامسا تمام تبلیغات مربوط به محیط زیست و الودگی هوا واز این حرفها مال این که کشورها صنعتی نشوند و جلو پیشرفت اونهاگرفته شود
ارسال کننده نظر : خبره      تاریخ ارسال نظر : ۲۰ بهمن ۱۳۹۲


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

سایر مقالات این موضوع

برای خواهرم[1387بازدید]
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟[2329بازدید]
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.[2625بازدید]
اگر همیشه در دسترس نباشیم، اتفاق خاصی می‌افتد؟[2883بازدید]
با اصرار روی عزت نفس فرزندانتان آن‌ها را بی‌عرضه بار می‌آوريد.[2346بازدید]
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم![4611بازدید]
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟[4611بازدید]
پدر پیرم می‌خواست کنار نوه‌هایش بمیرد.[4357بازدید]
چگونه شركت‌هاي بزرگ داروسازي، شما را براي خريد داروهايي كه احتمالاً نياز نداريد، آماده مي‌كنند؟[4726بازدید]
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟[4660بازدید]
جامعه ستیزی به بهانه کرونا [4749بازدید]
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟[5349بازدید]
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.[6302بازدید]
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟ (مقاله انتخابی)[7664بازدید]
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار (مقاله انتخابی)[6687بازدید]
چرا بلافاصله بعد از جشن تولد نباید فیلم‌هایش را ببینیم؟ (مقاله انتخابی)[7152بازدید]
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟ (مقاله انتخابی)[7558بازدید]
هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی (مقاله انتخابی)[8403بازدید]
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود (مقاله انتخابی)[8658بازدید]
مخترع «واقعیت مجازی» می‌گوید همین حالا شبکه‌های اجتماعی‌تان را حذف کنید! (مقاله انتخابی)[9712بازدید]

نمایش تمامی عناوین این موضوع

آخرین مقالات

آزادی در کودکان زیر 7 سال
بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم ...
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
بزرگی خوش خیم پروستات
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
برای خواهرم
نسل چیپس و روغن نباتی (مقاله انتخابی)
هر غذایی فلسفۀ خودش را دارد (مقاله انتخابی)
کاربران موبایل دقت کنید!
آرامش دیداری (1)
قبل از انتشار عکس فرزندتان در فیسبوک، به آینده‌اش فکر کنید (مقاله انتخابی)
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
کودکان ثروتمندان از طعم غذاهای سالم‌ بیشتر لذت می‌برند (مقاله انتخابی)
ورزش‌های حرام و استعماری (مقاله انتخابی)
برای بچه‌ها به جای تبلت بیلچه بخرید (مقاله انتخابی)
«با لبخند کارکردن» چگونه به زنان آسیب می‌رساند؟ (مقاله انتخابی)
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1400 شمسی (هدیه پایگاه طب شیعه)
کرونا، مردن از ترس مرگ!!
مقاومت آنتی بیوتیکی: باکتریهای مرگبار بر می گردند (مقاله انتخابی)
زگیل تناسلی
نترس و فرزندت را تحسین کن
وقتی آنلاین هستیم خودمان باشیم (مقاله انتخابی)