سلام ببخشید خوردن گوشت بلدرچین پر ایام بارداری مشکلی نداره؟ باتشکر
مریم

سلام و نور و رحمت برای رفع جای جوش دوران نوجوانی و جوانی و شفافیت پوست چه باید کرد ؟! (متاسفانه تاکنون هرچه ویزیت حضوری با همکاران طب جدید و طب سنتی داشته ایم نتیجه ای جز تشدید وصعیت در پی نداشته ) ، لطفا خودتان راهنمایی کامل بفرمائید. جزاکم الله خیرا
مائده

سلام استاد خیلی ممنون خداخیرتون بده و ب روزیتون و عمرتون و نسلتون برکت بده و حکومت حضرت عج رو هم در عافیت درک کنین استاد برای اب بین غذا ۱- وقتی غذا خیلی گرمه و ادم حسابی تشنه میشه عیب نداره وسطش جرعه های خیلی کوچک بخوریم؟ (مثلا گاهی خرما و ارده میخورم اینطوری میشه) ۲- اصلا اگ علتش همون کاهش حرارت معده است اگ خیلی کم و اروم اروم باشه نباید مشکل داشته باشه درسته؟ مثل غذایی که خودش ابکیه خیلی ممنون
محمدرضا

از نوجوانی تا ازدواج بسیار خودترضایی میکردم الان ۳۵ سالم هست و خسته و کوفته هستم - بعد از رابطه جنسی هم خیلی ضعف میکنم
ناشناس

سلام آیا این حجامت آلرژی برای سرفه های خشک مزمن هم نتیجه بخش هست؟
لیدا

عرض سلام و خسته نباشد برای کاهش اسهال ناشی از سندروم روده تحریک پذیر چه راهی را پیشنهاد می فرمایید-اصلاح مزاج انجام شده و تا حد امکان تدابیر عمومی طب سنتی را رعایت می کنم ، با تشکر
سعید

سلام خدمت شماآقای دکتربزرگوار من ازاول بارداری خیلی سردردمیشم قبلش هم همین بودم چون میگرن داشتم الان دکترمیگه فقط استامینوفن ،خودم میترسمبرای جنین ضررداشته باشه چندتا فقط تواین مدت خوردم بخداسردردمنو تادم مرگ میبره خوب هم نمیشم تروخدابفرماییدچه کنم ازسردرد خواب ندارم ۱۳هفته هستم ممنونم ازشما خداخیرتون بده
زهرا

سلام دکتر خسته نباشید و سلامت باشید سوال خواهرم = ؛مشکل اساسی پوستی که همزمان هم جوش روپوستی و زیرپوستی میزند ، هم دچار خشکی است و پوسته پوسته می‌شود، هم دارای ترشحات چربی و منافذ باز پوست هست ، هم دچار قرمزی و جای جوش هست ... چیست و مهم تر اینکه چه باید کرد ؟ در مورد موی سر هم همزمان هم دچار چربی سر و هم خشکی ساقه مو و موخوره و شوره سر و سفیدی زودرس مو هست ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
مائده (خواهرم)

سلام و نور برای رفع جای جوش دوران نوجوانی و جوانی و شفافیت پوست چه باید کرد ؟!
مائده

سلام دکتر پدرم بر اثر تصادف پرده گوششان پاره شده و شنیده‌ام که زالو برای ترمیم پارگی پرده گوش مفید است آیا این حرف درست است ؟ ۲_آیا راه درمانی در طب سنتی برای ترمیم پارگی پرده گوش وجود دارد ؟
فاطمه
کد : 1776
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۶
خبرها و نظرها
Share Email
درمان بیماران مبتلا به "رینیت آلرژی" با انجام حجامت + مستندات

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

 

 

 

 

درمان بیماران مبتلا به "رینیت آلرژی" با انجام حجامت + مستندات 

 

 

 

 

 

 برای این بیمار مبتلا به "رینیت آلرژی" در نخستین مراجعه وی به متخصص طب سنتی و پس از انجام معاینات و اخذ شرح حال بیمار، در ۲ نوبت با فاصله زمانی مناسب، حجامت بین دو کتف به‌روش آلرژی و یک نوبت نیز حجامت عام تجویز و انجام شد ... .

 

 

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ "رینیت آلرژیک" که رینیت فصلی یا تب یونجه نیز نامیده می‌شود، از بیماریهایی است که تا به امروز درمان قطعی در پزشکی نوین برای آن یافت نشده و این آلرژی با التهاب مخاط بینی و ترشحات بینی، خارش بینی و چشم همراه است.

 

 

 

رینیت آلرژیک فصلی ناشی از آلرژی‌زاهای فصلی است و رینیت آلرژیک دایمی می‌تواند ناشی از مایت‌های موجود در گرد و خاک، کپک، آلرژی‌زاهای حیوانی، آلرژی‌زاهای شغلی یا گرده‌ها باشد.

 

 

 

در پزشکی نوین برای رینیت آلرژیک درمان‌های دارویی شامل داروهای خوراکی و داخل بینی مثل آنتی‌هیستامین‌ها، ضداحتقان‌ها، کورتیکواستروییدها و آنتی‌کولینرژیک‌ها است.

 

 

 

آنتی‌هیستامین‌ها معمولاً برای درمان رینیت آلرژیک استفاده می‌شوند؛ آنتی‌هیستامین‌ها در قطره‌های چشمی، اسپری‌های بینی و بیشتر از همه در قرص‌ها و شربت‌های دارویی وجود دارند.

 


 

 

برخی از بیماران مبتلا به آلرژی اظهار داشته‌اند که آنتی‌هیستامین‌ها به‌خصوص در فصلهای آلرژی تأثیری برای آنها ندارد؛ برای درمان برخی از آلرژیها حتی جراحی نیز توسط پزشکان متخصصان تجویز می‌شود!

 

 

 

اما سالیان سال است که برای درمان رینیت آلرژی در طب سنتی کشورمان، درمان تقریباً قطعی و البته ساده وجود دارد و تا به امروز هزاران نفر از بیمارانی که سالیان سال به‌واسطه ابتلا به انواع مختلف آلرژی، در رنج و سختی بوده‌اند، به‌مدد دستورالعمل‌های طب سنتی و توسط طبیبان حاذق کشورمان، این آلرژیها در بازه زمانی کوتاه، درمان شده‌اند که پرونده‌های بالینی این بیماران گواه این توانمندی بزرگ طب سنتی کشورمان است.

 

 

 

در ادامه به بررسی مستندات و جزئیات پرونده درمانی یکی از بیماران مبتلا به "رینیت آلرژی" می‌پردازیم که این بیمار سالها با آلرژی و عوارض آن درگیر بوده و با وجود مراجعات مکرر به پزشکان متخصص، بهبودی در روند بیماری وی حاصل نشده بود و در نهایت با مراجعه وی به یکی از اساتید طب سنتی و با تجویز ساده‌ای که برای این بیمار انجام شد، وی سلامت کامل خود را به دست آورد.

 

 

 

لازم به یادآوریست برای اجتناب از ایجاد شائبه تبلیغ برای استاد طب سنتی مربوطه، از ذکر نام وی در این گزارش پرهیز شده اما تمام مستندات درمانی این بیمار و استاد مربوطه نزد خبرگزاری تسنیم محفوظ است: 

 

 

 

نام بیمار: سید کاظم سجادی

شغل: دبیر زیست‌شناسی آموزش و پرورش

بیماری: ابتلا به رینیت آلرژی به‌مدت 10 سال

 

 

 

بنابر شرح حال اعلامی این بیمار، وی پیش از مراجعه به متخصص طب سنتی برای درمان آلرژی خود به بیش از 10 پزشک متخصص در کلینیک‌های آلرژی استانهای تهران، مشهد، کرمان و ... مراجعه داشته اما پس از تجویزهای مختلف و مصرف داروهای تجویزی در نهایت بیماری آلرژی وی هیچ بهبودی نداشته و تمام پزشکان متخصص در نهایت به این بیمار اعلام کرده‌اند که امکان درمان قطعی آلرژی خاص او وجود ندارد!

 

 

 

تاریخ نخستین مراجعه این بیمار به متخصص طب سنتی در سال 79 در تهران بوده است؛ این بیمار در شرح بیماری خود اعلام داشته از 10 سال گذشته تاکنون به‌تدریج فواصل ابتلا به سرماخوردگی در او کمتر و کمتر و مدت و شدت آن بیشتر شده است به‌گونه‌ای که در حال حاضر (سال 79) در تمام طول سال علائم آلرژی شامل عطسه، آب‌ریزش بینی، ترشحات غلیظ بینی، خواب‌آلودگی و سنگینی سر در او وجود داشته است.

 

 

 

برخی از داروهای مصرفی تجویزشده از سوی پزشکان متخصص این بیمار شامل: اسپری بکلومتازون و هیدروکسیزین، انواع آنتی‌بیوتیک‌ها مانند کوآموکسی‌کلاو و ... بوده که هیچ یک از این داروها در بهبود بیماری او تأثیری نداشته است و بدن وی به هیچ نوع آنتی‌بیوتیکی جواب نمی‌داده است.

 

 

 

آغاز درمان رینیت آلرژی از طریق انجام حجامت

 

 

 

برای این بیمار در نخستین مراجعه وی به متخصص طب سنتی و پس از انجام معاینات و اخذ شرح حال بیمار، در 2 نوبت با فاصله زمانی مناسب، حجامت بین دو کتف به‌روش آلرژی و یک نوبت نیز حجامت عام تجویز و انجام شد.

 

 

 

پس از اتمام دوره حجامت وی بدون تجویز داروی خاصی، با کمال شگفتی تمام علائم 10ساله رینیت آلرژی این بیمار شامل عطسه، آب‌ریزش بینی، ترشحات غلیظ بینی، خواب‌آلودگی و سنگینی دائم سر از بین رفت.

 

 

 

همچنین این بیمار پس از انجام حجامت‌های تجویزی و بهبودی علائم آلرژی اظهار داشته است: پیش از درمان نمی‌توانسته تنفس عمیق داشته باشد اما پس از انجام حجامت‌های صورت‌گرفته، می‌تواند به‌راحتی تنفس عمیق داشته باشد.

 

 

 

این بیمار همچنین اعلام داشته پیش از بهبودی، تعرق بدنش نیز زیاد بوده و در حال حاضر و پس از بهبودی، عرق بدنش نیز به‌حالت نرمال درآمده است.

 

 

 

این بیمار پس از حصول بهبودی و درمان با دستخط، امضا و اثرانگشت خود، بهبودی کامل خود از رینیت آلرژی خود را تأیید کرده که مستندات آن موجود است.

 

 

 

پس از بهبودی کامل این بیمار، پسر 7ساله وی نیز که دچار سرماخوردگی‌های مکرر و شدید می‌شد، مورد معاینه قرار گرفت و پس از انجام حجامت برای این کودک، بهبودی چشمگیری در میزان ابتلا به سرماخوردگی ایجاد شد.

 

 

 

همان‌گونه که در پرونده درمانی این بیمار به‌صورت خلاصه اشاره شد، ما در عرصه طب سنتی کشورمان اساتیدی داریم که 17 سال قبل این بیماری صعب‌العلاج را که در واقع یک معضل جهانی است به‌آسانی درمان کرده‌اند.

 

 

 

اما جای تأسف دارد که حتی امروز و پس از این گذشت این سالهای طولانی، از این تجارب و ظرفیتها در دانشکده‌های طب سنتی کشورمان نیز استفاده نمی‌شود و با وجود مستندات درمانی متعدد از این دست، به پزشکان، بیماران و مردم چنین القا می‌شود که "حجامت" یک جزء بسیار کوچک در طب سنتی است که اهمیتی در روند درمانی بیمار ندارد!

 

 

 

این حقیقت تلخ در حالیست که شاهد وجود خیل بیماران مبتلا به آلرژی در کشور هستیم که سالیانه مقادیر زیادی داروهای آنتی‌هیستامین و کورتون برایشان تجویز می‌شود و هزینه زیادی را در کلینیک‌های آلرژی صرف اقدامات درمانی کم‌‌بازده می‌کنند.

 

 

 

متأسفانه شاهدیم که امروز و پس از گذشت 17 سال، هنوز نه از چنین تجارب موفق درمانی در حوزه طب سنتی حمایت می‌شود نه بستری برای انتقال تجربه این اساتید به سایر پزشکان فراهم شده است و نه حتی به بیماران مبتلا، اطلاع‌رسانی درستی می‌شود که بیماری آنها ممکن است به‌آسانی درمان شود.

 

 

 

برخی اساتید دانشکده‌های طب سنتی که با تمسک جستن به ‌کلمه حقِ اهمیت پیشگیری در برابر درمان، منکر خاصیت درمانگری حجامت بر آلرژی می‌شوند باید توضیح دهند که آنها رینیت آلرژی را چگونه درمان می‌کنند؟

 

 

 

در پایان باید گفت؛ اگر مردم از این حقیقت آگاه شوند که شدیدترین انواع آلرژی فقط با حجامت رفع شده است، این امر تا چه‌میزان بر ممانعت از مصرف داروهای شیمیایی پرعارضه و کاهش هزینه‌های درمانی آنها در کلینیک‌های آلرژی تأثیر‌گذار خواهد بود؟!

 

 

 

 

 

منبع :

تسنیم



نظرات
  سلام خسته نباشید. ببخشید درمان آلرژی تنفسی ( از را ه تنفس ) به گرده گیاهان باید چکار کرد ؟ آیا میتوان واکسن آلرژی برای حجامت را از طریق گرده گل و گیاهان درست کرد ؟ ممنون میشم بفرمایید چگونه ؟
ارسال کننده نظر : حسین      تاریخ ارسال نظر : ۲۹ مهر ۱۳۹۹
  

سلام. می توانید. طبق دستور این مقاله عمل کنید:


حجامت آلرژی؛ راه حلّی ساده برای مشکلی بزرگ


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۹ مهر ۱۳۹۹



 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12436بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15085بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35309بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46318بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17341بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23220بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63771بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536541بازدید]
زردی نوزادان[494149بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11530بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11623بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11307بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16164بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [51001بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17787بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15280بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[11008بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8477بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13076بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14440بازدید]

از میان مقالات

طب‌ اسلامی نمی‌بینیم؛ همچون بانک‌اسلامی؛ جدایی "طب سنتی" از "طب اسلامی" انحراف است
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟
درد دل علامه حسن‌زاده آملی با یک پزشک
آرامش دیداری (1)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
اسلام و مساله تعیین جنسیت جنین
مرض عقوبت
رحم هاى مصنوعى و پایان باردارى(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1392 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
استفاده نابجا از آنتى بیوتیک؛ مقصر کیست؟(مقاله انتخابی)
تأثیر امواج الکترومغناطیس بر بخش‌های مختلف بدن(مقاله انتخابی)
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)
من به شبکه متصل ام، پس هستم(مقاله انتخابی)
برای خواهرم
رسانه و دختران (مقاله انتخابی)
مردن براى اطلاعات(مقاله انتخابی)
مبارزه با حجاب، انحراف است (مقاله انتخابی)
انزال زودرس، درمان به دور از هیاهوی تبلیغات
شگفتی‌ها و اعجازهای پزشکی در قرآن(مقاله انتخابی)