فراماسون ها، که اصلی ترین دستگاه نفوذی شان وزارت بهداشت است، هر روز یک بخش از سلامت این جامعه را هدف می گیرند و نابود می کنند.
شهریار

سلام ببخشید این حسوم های آهنی مشکی که تو بعضی عطاری ها هست میشه استفاده کرد به عنوان همون قطعه اهن؟
شاهمرادی

سلام وقت بخیر نوزاد ۳۲ روزه ای دارم که در زمان دفع خیلی زور می‌زند و گاها خیلی گریه میکنه و کبود می‌شود در بعضی‌ روزها ۷_۸ ساعت تلاش می‌کند تا دفع انجام دهد و اذیت میشود، ماساژ شکم با روغن هم تاثیری نداشته لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل یبوست و نفخ ندارد
بهار

با عرض ادب، جناب دکتر جهت تشویش و اظطراب چه معجون گباهی توصیه میکنید؟
نیره خاتون

سلام. من واریس پشت پا زیر زانو دارم. یک پرستار به من گفت بیا با سرنگ و با خون گرفتن رگهای واریستو تخلیه میکنم و خوب میشه. آیا این کار علمی هست و اینطوری درمان میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مریم

سلام وقتتون بخیر...من ۵روز در هفته باشگاه میرم.ایا میتونم این رژیم رو بگیرم؟
هانیه دهقانی

سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی
کد : 1391
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۶
خبرها و نظرها
Share Email
برخی از پزشکان بیماران را به خرید داروهای خارجی تشویق می‌کنند.

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

برخی از پزشکان بیماران را به خرید داروهای خارجی تشویق می‌کنند

 

 

 

 

مدیر تولید یکی از شرکتهای تولید محصولات بیوتکنولوژی گفت: تبلیغات و تجویز پزشکان یکی از علل خرید داروهای خارجی توسط بیماران است.

 

 

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ پیشرفتهای چشمگیر صنعت داروسازی در ایران، پس از پیروزی انقلاب اسلامی اگرچه کشور را در مسیر خودکفایی تولید دارو قرار داد اما به باور متخصصان هنوز این صنعت با چالشهایی روبرو است که در صورت رفع آنها، نام ایران در بازار جهانی دارو خواهد درخشید.

 

 

 

یکی از راه‌های درخشیدن نام کشورمان در صنعت داروسازی، تولید محصولات بیوتکنولوژی پزشکی و محصولات نوترکیب است.

 

 

 

محصولات نوترکیب که با دستکاریهای ژنتیک و تغییرات DNA در موجودات مختلف همراه است، باعث تحول عظیمی در تنوع فرآورده‌های دارویی مورد مصرف شده است؛ فرآورده‌های دارویی نوترکیب، مولکولهایی با وزن مولکولی بالا هستند و عملکرد آنها راندمان بالاتری نسبت به مولکولهای داروهای شیمیایی دارد زیرا مولکولهایی از جنس طبیعت هستند؛ اگر بخواهیم مثالی برای این نوع محصولات بزنیم، می‌توانیم به واکسنهای نوترکیب و سیستمهای نوین دارورسانی و ژن‌رسانی با هدف دارودرمانی و ژن‌درمانی اشاره کنیم.

 

 

 

طی چند سال اخیر با تولید محصولات نوترکیب، توسط شرکتهای دارویی کشور با فناوری بومی شده، هزینه تولید دارو کاهش یافته و وارد بازار می‌شود که در حال حاضر مردم هم از این داروها استفاده می‌کنند؛ البته این داروهای تولیدی که کیفیتی مشابه داروهای خارجی دارند علاوه بر مصرف آنها در کشور حتی به کشورهای دیگر نیز صادر می‌شوند.

 

 

 

یکی از شرکتهای ایرانی که در تولید محصولات بیوتکنولوژی و محصولات نوترکیب فعالیت دارد، شرکت دارویی سیناژن است؛ این شرکت در سال 1373 با هدف تولید محصولات بیوتکنولوژی نوین تأسیس شد؛ حرکتی که از همت و ایده چهار متخصص کوشا آغاز و به تولد یکی از بزرگترین تولید‌کننده‌های محصولات بیوتکنولوژی پزشکی منجر شد.

 

 

 

در حال حاضر شرکت سیناژن تولید محصولات بیوتکنولوژی دارویی خاص شامل سینووکس (در حوزه بیماری ام ـ اس)، رسیژن ( در حوزه بیماری ام ـ اس)، ردیتوکس (در حوزه سرطان)، سینال ـ اف ( در حوزه بیماری ناباروری)، سینافکت ( در حوزه بیماری ناباروری)، سینوپار (در حوزه بیماری پوکی استخوان)، پگاژن ( در حوزه بیماری سرطان)، ردیتوکس (در حوزه درمان سرطان)، سیناپوئیتین ( درحوزه بیمارییهای کلیوی)، سینورا (در حوزه درمان بیماریهای خود ایمنی) و سیناتروپین (در حوزه درمان بیماری کمبود هورمون رشد) را در سبد محصولات خود داشته و در سال 95 از خروج 585 میلیون دلار ارز از کشور به منظور خرید این داروها جلوگیری کرده که کمک شایانی به اقتصاد کشور و قدرت خرید بیماران داخلی کرده است.

 

 

 

برای بازدید از شرکت دارویی سیناژن با جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و صاحبان استعداد برتر بنیاد ملی نخبگان در پنجمین مرحله از بازدیدهای علمی ـ فرهنگی ویژه صاحبان استعداد برتر بنیاد ملی نخبگان همراه شدیم؛ این بازدید در قالب دوزادهمین دوره طرح ملی «ایران، مرز پرگهر» به همت مرکز گردشگری علمی ـ فرهنگی دانشجویان ایران و معاونت فرهنگی بنیاد ملی نخبگان با همکاری انجمن ژنتیک کشور انجام شد.

 

 

 بازدید علمی ـ تخصصی از شرکت داروسازی سیناژن در راستای ارتباط بین صنعت و دانشگاه و اجرایی‌سازی اقدام‌ ملی 5-1-2 سند راهبردی کشور در امور نخبگان مبنی بر «ارائه مناسب و جذاب دستاوردهای فعالیتهای نخبگانی با هدف ایجاد امید و انگیزه و نشان‌دادن فرصت‌ و امکان انجام فعالیتهای کلان و موثر در کشور»، ویژه اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و صاحبان استعداد برتر تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان صورت گرفت؛ این بازدید امکان دیدار اساتید و نخبگان با مدیران بخشهای مختلف مراکز علمی ـ تحقیقاتی جهت آشنایی با توانها، مشکلات و نیازهای فناورانه آن مجموعه و در صورت امکان دستیابی به راه‌حل مناسب، فراهم شده است.

 

 

 

در بخش نخست این بازدید در سالن کنفرانس حاضر شدیم و پس از تماشای کلیپ معرفی شرکت سیناژن و زیرمجموعه‌های آن، دکتر محمدزاده؛ یکی از مدیران تولید کارخانه به تشریح جزئیاتی از فعالیتهای مجموعه سیناژن پرداخت.

 

 

وی با بیان اینکه در شرکت سیناژن بومی‌سازی در محصولات نوترکیب انجام شده است، گفت: 20 درصد درآمد سالیانه شرکت سیناژن برای تحقیق و پژوهش در نظر گرفته می‌شود.

 

 

 

این مدیر تولید با اشاره به اینکه شرکت سیناژن هرچه جلوتر رفته، سرعتش در تولید داروهای جدید بیشتر شده است، تصریح کرد: با آغاز تحریمها، مسئولیتهای سیناژن بیشتر شد.

 

 

 

محمدزاده افزود: قبل از تحریمها در زمینه داروی بیماری ام ـ اس سهم شرکت سیناژن 40 تا 50 درصد بازار بود اما بعد از تحریمها و افزایش قیمت ارز و در نتیجه هزینه سنگین برای بیماران ام ـ اسی، مسئولیت سیناژن برای تامین دارو برای بیماران بیشتر شد و در حال حاضر  سهم 80 تا 90 درصدی از داروهای بیماران ام ـ اسی در بازار داریم.

 

 

 

وی تاکید کرد: تحریمها باعث شد که سیناژن خطوط تولیدش را توسعه دهد و ریکاوری فرآیندهایش را بالاتر ببرد تا بتواند محصولات بیشتری را در بازه زمانی قبلی به بازار عرضه کند و جوابگوی بیماران باشد.

 

 

 

این مدیر تولید در پاسخ به سؤال یکی از اساتید دانشگاه مبنی بر اینکه چند درصد بازار دارو در اختیار شرکت سیناژن است، گفت: در داروهای مختلف سهم سیناژن از بازار متفاوت است؛ مثلا داروی سینال ـ اف که برای درمان ناباروری استفاده می‌شود، به‌دلیل اینکه استفاده از این دارو همیشگی نیست و استرسی برای بیماران وجود ندارد بنابراین درصد کمی از بازار را تحت پوشش قرار می‌دهیم اما در داروهای بیماریهای سرطان و ام ـ اس به‌دلیل اینکه بیمار هر روز درگیر این بیماری است، سهم بیشتری از بازار را در اختیار داریم.

 

 

 

محمدزاده درباره تمایل بیماران برای خریداری داروهای خارجی متذکر شد: خریداری این داروها توسط بیماران کشورمان فقط به‌دلیل کیفیت نیست؛ تبلیغات و تجویز پزشکان در خریداری داروهای خارجی توسط بیماران تاثیرگذار است.

 

 

 

وی با بیان اینکه داروهای شرکت سیناژن خاص است، تاکید کرد: اکثر داروهای سیناژن بیمارستانی است و در مراکز خاص توزیع می‌شود؛ با این کار می‌خواهیم دارو مستقیماً به دست بیمار برسد و  واسطه آن را به‌ دست بیمار نرساند.

 

 

 

این مدیر تولید خاطرنشان کرد: بومی‌سازی دانش فرآورده‌های نوترکیب از مرحله ساخت ساختارهای نوترکیب، انتقال به سلول میزبان، تشکیل بانک سلولی، انتقال به سلول میزبان، توسعه فرآیندهای بالادستی و پایین‌دستی، کنترل مواد اولیه داروی نوترکیب، توسعه فرمولاسیون و محصول نهایی بیولوژیک از جمله دستاوردهای مهم سیناژن است.

 

 

 

در بخش دوم بازدیدکنندگان پس از پوشیدن کاور بهداشتی به‌دلیل ورود به سالنهای کارخانه که همگی دارای گرید A  بودند، از قسمتهای مختلف تولید که توسط شرکت سیناژن بومی‌سازی شده و داخل ایران تولید می‌شود، بازدید کردند. 

 

 

 

در مرحله نخست بازدید، ابتدا از فرآیندهای بالادستی بازدید شد؛ دکتر محمدزاده توضیحاتی درباره این فرآیند به بازدیدکنندگان ارائه کرد؛ در تشریح فرآیند بالادستی باید گفت: برای تولید داروهای زیستی دو مرحله اصلی فرآیندهای بالادستی و پایین‌دستی وجود دارد؛ مرحله بالادستی فرآیندی است که در آن داروهای زیستی با استفاده از سلولهایی که با تکنولوژی DNA نوترکیب به دست آمده است، تولید می‌شوند.

 

 

 

در مرحله دوم بازدید از فرآیند پایین‌دستی بازدید شد؛ دکتر محمدزاده توضیحاتی درباره این فرآیند به بازدیدکنندگان ارائه کرد؛ در تشریح فرآیند پایین‌دستی باید گفت: بازیابی یک ماده بیولوژیک از سوپرناتانت سلولی یکی از مهمترین قسمتهای فرآیند تولید محصولات بیولوژیک است که شامل جداسازی سلولها، مراحل خالص‌سازی، غیرفعال‌سازی ویروسی و فیلتراسیون نهایی است؛ به‌طور معمول محصولات بیولوژیک طی یک سری از مراحل خالص‌سازی متوالی تولید می‌شود؛ این مراحل معمولاً به ترتیب شامل گرفتن پروتئین هدف و خالص‌سازی اولیه، حذف بخش عمده ناخالصیهای موجود و در نهایت جدا کردن فرمهای نامطلوب پروتئینی از مولکول دارویی مورد نظر است.

 

 

 

در مرحله بعدی بازدید یعنی مرحله سوم از فرآیند تولید در کارخانه سیناژن؛ بازدیدکنندگان با راهنمایی دکتر چیت‌سازان؛ مدیر بخش فیلینگ و فرمولاسیون از بخش فرمولاسیون و فیلینگ بازدید کردند. 

 

 

 

درباره این واحد از کارخانه باید گفت: واحد فرمولاسیون و پُرکنی شرکت تولیدی تحقیقاتی سیناژن دارای سه ساختمان مجهز به فناوری پیشرفته و تجهیزات با کیفیت و دقیق درمجموع دارای 5 خط تولید فرآورده نهایی تزریقی شامل: ساختمان SD1 دارای یک خط پُرکنی ویال (مایع و لیوفیلیزه) و یک خط پرکنی سرنگ؛ ساختمان SD2 دارای یک خط پُرکنی ویال (مایع و لیوفیلیزه) ویک خط پرکنی سرنگ و ساختمان SD4 دارای یک خط پُرکنی کارتریج است.

 

 

 

تمام عملیات مربوط به تولید فرآورده نهایی در واحد فرمولاسیون و پُرکنی در شرایط آسپتیک و با حساسیت بالا منطبق بر اصول GMP در اتاقهای تمیز و کنترل شده انجام می‌شود؛ تجهیزات پیشرفته خطوط پُرکنی قادر به تولید ویال در حجمهای (0.5 تا 50 سی سی)، سرنگ در حجمهای (0.5 تا 1.5 سی سی ) و کارتریج در حجمهای (0.3 تا 3 سی سی) در تعداد یک هزار تا 75 هزار عدد است.

 

 

در مرحله پایانی بازدید نیز بازدیدکنندگان با راهنمایی دکتر بادامچی از بخش کنترل کیفیت مجموعه سیناژن بازدید کردند و با نحوه فعالیت تمامی بخشها آشنا شدند.

 

 

 

در تشریح آزمایشگاه کنترل کیفیت باید گفت: در آزمایشگاه کنترل کیفیت سیناژن تستهای بسیار دقیقی به‌طور دائم به روی انواع متنوعی از نمونه‌های مواد اولیه، حین تولید، محصول اولیه و نهایی و نمونه‌های پایداری انجام می‌‌شود.

 

 

 

تمامی این تستها با مجهزترین و به روزترین تجهیزات و با روشهای منطبق بر اصول بهینه تولید انجام می‌شود تا همواره از کیفیت، اثربخشی و امنیت داروها در بالاترین سطح ممکن اطمینان حاصل شود.

 

 

 

 

 

 

منبع :

تسنیم



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12381بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15052بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35256بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46256بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17303بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23177بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63673بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536291بازدید]
زردی نوزادان[494011بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11478بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11599بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11277بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16135بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50925بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17749بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15242بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10986بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8449بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13052بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14400بازدید]

از میان مقالات

توصیه آیت الله قاضی برای تقویت حافظه+راز حافظه قوی مرحوم آیت‌الله بهجت
آزمون علمی حجامت
آرامش دیداری (2)
ختنه، راهى براى مقابله با ایدز(مقاله انتخابی)
چگونه انقلاب جنسي، جامعه امريكا را براي هميشه دگرگون كرد؟
تأثیرات تلویزیون بر مغز کودکان(مقاله انتخابی)
بیماری دیابت و نقش صنعت هله هوله در گسترش آن (مقاله انتخابی)
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟
«حـــجـــامـــت»؛ آداب و توصیه ها
مکمل‌های ورزشی؛ رویای پوچ (مقاله انتخابی)
خطری شیک در آشپزخانه‌ها(مقاله انتخابی)
چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟
تدابیر دوران بارداری (1)
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
فمینیسم از "بی میلی به بچه دار شدن" متولد شد(مقاله انتخابی)
زیبایی برای مقابله با بحران؛ بازسازی جهان با چاقوی جراحی(مقاله انتخابی)
توصیه های آیت الله بهجت درباره غذا خوردن
به دنبال راهی در جهت اصلاحات در صنعت دارو سازی(مقاله انتخابی)
چرا برخی از زنان ایرانی پلنگ شده‌‎اند؟ (مقاله انتخابی)
عنبر نسارا؛ پشگل پر خاصیت!