سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
کد : 35825
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۰
خبرها و نظرها
Share Email
بحرانی به نام «دو تربیتی شدن فرزندان»/ چطور با همسرمان برای تربیت فرزند به تفاهم برسیم؟

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 


 

بحرانی به نام «دو تربیتی شدن فرزندان»/ چطور با همسرمان برای تربیت فرزند به تفاهم برسیم؟

 

 

 

 

 



گروه خانواده ـ زهره سعیدی: حتی اگر پیش از بچه دار شدن تصور داشتید که هیچ نقطه اختلافی بین شما و همسرتان در زمینه های تربیتی وجود ندارد، فرزنددار که شدید تازه می‌بایست سر میز مذاکره بنشینید و با هم دو مرتبه به تفاهم برسید چرا که مسائلی پیش‌ می‌آید که قطعا قبل از آن بدان ها توجه نکرده بودید. 

 


 

هماهنگی و تفاهم والدین برای تربیت فرزند یکی از کلیدهای آرامش بچه ها است. وقتی مادر اخم می کند، پدر لبخند می زند. یکی می گوید بنشین، دیگری می گوید هر چه می خواهی شلوغ کن. یکی می گوید بچه ها زود بخوابند دیگری می گوید لازم نیست هر ساعتی که دوست دارید بخوابید خلاصه یکی دستور حمله می دهد و دیگری دستور عقب نشینی.

 


 

زمانی که فرزند شما متوجه می شود که بین والدینش هماهنگی وجود ندارد، به این نتیجه می رسد که چیزی به اسم درست و غلط وجود خارجی ندارد.به عنوان مثال ، مادر می‌گوید:نمیتونی بستنی بخوری. پدر می گوید : بعد از غذا می تونی بستنی بخوری. مادربزرگ می گوید : عزیزم بیا الان بستنی بخور!

 


 

بهتر است همه افراد یک اشتباه مشترک انجام دهند اما هر کدام ساز جداگانه نزنند . کودکان و نوجوانانی که با روش های غیرهماهنگ والدین بزرگ می شوند ،

 

هرگز پایبندی به قانون را نخواهند آموخت.بدتر از همه این است بچه هایی که کنار پدربزرگ ها و مادربزرگ ها زندگی می کنند، روش های تربیتی آنها را نیز می بایست در پیش بگیرند در واقع چند نفر هستند که نظر می دهند بچه چطور باید غذا بخورد، بخوابد، تلویزیون ببیند، بخندد یا گریه کند. 

 

 


 

علت نامناسب بودن اختلاف در تربیت بچه ها و چند تربیتی شدنشان این است که بچه ها یک استاندارد مشخص را ندارند و از پیامد رفتارشان ناآگاه می شوند چرا که گیج هستند؛ الان کاری که کرده اند باب میل پدر است یا مادر یا اقوام و پدربزرگ و مادربزرگ. در نتیجه این سردرگمی آنها را اذیت می کند و سلامت تربیتی شان را دچار مشکل می کند.

 


 

والدینی که مدام سر بچه ها بحث می کنند و هم را زیرسوال می برند، فرزندانی نافرمان تربیت خواهند کرد چرا که بچه ها رویه های تربیتی آنها را زیرسوال می برند یا اینکه فرصت طلب می شوند و هر از گاهی جانب یکی از والدین را می گیرند که برایشان سود داشته باشد.

 


 

پدر و مادر باید بدانند که یک قانون در منزل باید حاکم باشد حتی اگر آن قانون اشتباه باشد اما چطور می توانند والدین یک قانون و نظم را ایجاد کرده و با هم هماهنگ عمل کنند؟

 


 

بهتر است قبل از عمل کردن به یک سری کارها یا تشویق بچه ها برای یک رفتار خاص ، والدین درباره آن با هم هماهنگ شده باشند و از قبل موضع مشترکشان مشخص باشد اینطور نباشد که پدر به بچه بگویید این هفته به فوتبال نمی روی یا به خاطر کاری که کردی باید تنبیه بشوی و تلویزیون نبینی اما مادر یواشکی برای او تلویزیون یا مبایل را ببرد تا سرگرم شود این یعنی دوگانگی تربیتی.

 

 


 

بنابراین پدر و مادر می بایست در زمینه هایی چون دروغ گویی بچه ها، ناسزاگویی یا اشتباهات دیگر و یا زمینه های درس خواندن بچه ها می بایست با هم به اشتراک رسیده باشند.

 

 


 

گاه دیده می شود که یکی از والدین در زمینه ای خاص اشتباهی مرتکب می‌شود و والد دیگر با پرخاش با او برخورد کرده و از آن کار نهی می‌کند. هشدار مهم این است که هیچگاه جلوی بچه همسرتان را مواخذه نکنید، حتی اگر دیدید همسرتان جلوی بچه ها اشتباه می کند، با روش تربیتی همسرتان مخالفت نکنید و جلوی بچه ها سکوت کنید و در یک موقعیت مناسب او را از اشتباهش واقف کنید تا بچه بداند که شما در یک جبهه هستید و خود را ملزم به رعایت قوانینتان کند.

 

 


 

نکته دیگر این است که هیچگاه جلوی بچه ها خود را فرشته و همسرتان را جلاد جلوه ندهید. اگر همسرتان در جایی قانون سختی هم برای بچه ها گذاشت اجازه دهید که این قانون اعمال شود و بچه ها را از آن مبری نکنید در غیر این صورت شما این پیام را به بچه تان می دهید که من پدر یا مادر خوب تو هستم و من را بیشتر دوست داشته باش!

 


 

در برخی خانواده ها دیده می شود که وقتی پدر خانه در منزل هست یک سری مسائل رعایت می شود. اما همین که پدرپایش را از منزل بیرون می گذارد وضع تغییر کرده و زندگی متفاوت می شود. این یک اشتباه است که در جنگ قدرت بین پدر و مادر ، شما بچه هایتان را قرار دهید و قوانین پدر را نادیده بگیرید.  حتی اگر در زمینه ای اختلاف نظر با همسرتان دارید ، قرار نیست آن را به بچه هایتان منتقل کنید مثل اینکه شما یک قربانی در این زندگی هستید و بچه ها قرار است ناجی شما باشند. هرگز چنین کاری را نکنید که بگویید من موافق یا پدرت یا مادرت نیستم و او این کار را کرده است و یا اینطور فکر میکند.

 

 

 


 

اگر در جایی احساس کردید که شما قادر به تصمیم گیری در زمینه تربیتی فرزندان نیستید بهتر است قبل از مشکلی با همسرتان وارد گفت وگو شوید و رویکرد او را بررسی کنید تا منطقی با مسائل برخورد کنید. حتی اگر همسرتان هم کاری کرد که باب میل شما نبود، بهتر است گذشت کنید تا صورت بدی جلوی بچه ها نداشته باشد.

 

 


 

اما در زمینه ورود اقوام و پدربزرگ و مادربزرگ ها در تربیت بچه ها می توان گفت که خیلی مسائل غیرقابل اجتناب است ، هر یک از این افراد هم از سر دلسوزی یا تجربه خود می خواهند کاری انجام دهند و روش های تربیتی شان را پیش بگیرند بهتر است بدون اینکه مستقیم وارد جنگ قدرت یا مسئله با آنها شوید با احترام روبه رو شده و قوانین خانه خود را شما اعمال کنید و جلوی بچه ها نشان ندهید که در این زمینه ناراحت هستید.

 

 


 

اگر این اختلاف نظرها زیاد شود، بچه ها در این خانه احساس امنیت نمی کنند بهتر است خیلی محترمانه با پدربزرگ و مادربزرگ وارد صحبت شوید تا به قوانین شما احترام بگذارند و بچه ها دچار استرس و مشکلات دیگر در زمینه شخصیتی نشوند.


منبع :

خبرگزاری فارس



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12329بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15011بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35205بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46187بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17263بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23136بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63608بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536032بازدید]
زردی نوزادان[493857بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11430بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11567بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11252بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16116بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50875بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17723بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15213بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10964بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8432بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13016بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14369بازدید]

از میان مقالات

بهداشت از منظر قرآن کریم(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1395 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
واکسیناسیون از نگاهى دیگر(مقاله انتخابی)
پشت پرده امپراطوری کوکا کولا(مقاله انتخابی)
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)
تدابیر فصل تابستان
عوارض ناشناخته محصولات دستکارى شده ژنتیکى(مقاله انتخابی)
جایگاه ضوابط شرعی مرتبط با آموزش، پژوهش و درمان در طب سنتی ایران (مقاله انتخابی)
مصاحبه با استاد محمدطه طرفی در خصوص برخی شبهات مطرح شده نسبت به برخی موارد مورد ادعای علم نجوم
طب اسلامی، ابزاری برای ساختن تمدن اسلامی(مقاله انتخابی)
خستگی دائم بدنی
سالنامه حجامت 1396 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
هشت غذايي كه كارشناسان هرگز نمي‌خورند (مقاله انتخابی)
سنگ های صفراوی
«سه معجزه»؛ سلسله مقاله‌هایی پیرامون نفوذ جریانی دشمن در حوزه سلامت/ 2 علیرغم تأکیدات رهبر انقلاب مبنی بر جبران خطای تحدید نسل، «عقیم‌سازی» همچنان ادامه دارد/ دیگر از دلارهای سازمان های بین المللی برای جلوگیری از پیری جمعیت ایران خبری نیست!
ناخنک (ظفره – Pterygium)
مافیای پزشکی؛ بیماری‌های ساختگی در خدمت «صنعت پزشکی» + فیلم(مقاله انتخابی)
تله تلفن های همراه: زیان های بهداشتی (مقاله انتخابی)
حافظه و فراموشی؛ از منظر روایات
چند نکته درباره طب مدرن و طب سنتی(مقاله انتخابی)