سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
کد : 35682
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۴۰۰
خبرها و نظرها
Share Email
حمله یک اقلیت به امنیت و آرامش جامعه/ معضلی به نام سگ بازی و گرایش به نگهداری سگ/ کدام حقوق مردم زیر پا گذاشته می‌شود؟

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 


حمله یک اقلیت به امنیت و آرامش جامعه/ معضلی به نام سگ بازی و گرایش به نگهداری سگ/ کدام حقوق مردم زیر پا گذاشته می‌شود؟ 

 

 

 

 


گروه جامعه جهان نيوز: امروزه در دنیای غرب، گرایش به سگ و استفاده ابزاری از این حیوان به یک عادت تبدیل شده است؛ حتی افرادی هستند که به جای ازدواج و یا فرزنددار شدن رو به سگ بازی آورده اند. هر چند که یکی از دلایل این نوع گرایش ها، سست شدن و از بین رفتن بنیان خانواده ها و وجود خیانت های گسترده در زندگی به سبک غربی است و از همین رو برخی ترجیح می دهند برای تسکین خود – به اشتباه – به سمت زندگی با حیواناتی نظیر سگ گرایش پیدا کنند. دلایل دیگری مثل سرگرمی، جلب توجه و ... هم در این زمینه می تواند مؤثر باشد اما در حال حاضر قصد نداریم که به ریشه های این پدیده بپردازیم.

 

متأسفانه در کشور ما نیز به دلیل پیروی از سبک زندگی غربی، تفریح، تفاخر، جلب توجه، پرکردن جای خالی فرزند در زندگی و یا حتی فرار از ازدواج و پرکردن جای خالی همسر  و ... این روزها با پدیده سگ بازی و گرایش به نگهداری سگ روبرو شده ایم. این وضعیت تا اندازه ای بغرنج است که حتی برخی سلبریتی ها علناً خود را در حد پدر و مادر سگ هایشان نشان می دهند!
 







 فارغ از اثرات ضد فرهنگی، یک از معضلاتی که به دنبال سگ بازی و رواج آن در جامعه پیش آمده است، اذیت و آزار دیگر شهروندان است. همه شهروندان حق دارند که چه در خیابان ها، معابر و پارک‌ها و چه در محل زندگی یا آپارتمان خود، امنیت و آسایش  روانی داشته باشند.

این در حالی است که برخی افراد، در آپارتمان ها و فضای خیابان و معابر شهری، مشغول سگ بازی و سگ گردانی هستند. این موضوع فارغ از اینکه هم از نظر طهارت و نجاست و هم از منظر بهداشتی، سایر ساکنین آپارتمان ها و  شهروندان جامعه را در تنگنا قرار داده و اذیت می کند، همچنین موجب ایجاد رعب و وحشت برای زنان، کودکان و حتی مردان می شود و بعضاً سر و صداهای ناهنجار در زندگی شهری به وجود می آورد؛

در نتیجه این نوع سبک زندگی با فضای زندگی شهری و آپارتمانی اساساً همخوانی ندارد و نگهداری حیواناتی مانند سگ، مخصوص فضای روستایی، دشت ها، بیابان ها، گله ها و ... است.
 
 
 
 اگر می گوییم در سطح اجتماع، کسی حق ندارد موجب اذیت، آزار، ترس و وحشت دیگران شود، شاید خیلی فرق نکند که آیا او با یک آرپی جی و تانک مردم را تهدید می کند یا اینکه به همراه یک یوزپلنگ، ببر و یا سگ در میان مردم رفت و آمد می کند؛ همچنین فرقی نمی کند که آن شخص قصد اذیت و آزار مردم را داشته باشد یا نداشته باشد و یا حتی شوخی کند؛ زیرا در همه آنها ایجاد رعب و وحشت و سلب آسایش، سلب امنیت روانی و جانی مردم وجود دارد، هر چند ممکن است در یکی کمتر و در دیگری بیشتر باشد.
 
 
 همچنین باید توجه کرد که خود حیوانات نیز حق دارند تا در یک محیطی که متناسب با زندگی و خلقت آنهاست، زیست کنند و از این نظر نیز آلوده کردن آنها به زندگی خشک و بی روح ماشینی و چهار دیواری های امروزی، ظلم در حق آنهاست.
 



 
در هر صورت، نباید فعالیت هایی نظیر خرید و فروش سگ در کشور رسمیت پیدا کند.

 همچنین تبلیغاتی که به نوعی ترویج دهنده سگ بازی یا در بردارنده حمایت های مستقیم و غیر مستقیم از سگ بازی و به عبارتی منجر به اشاعه این فرهنگ غلط غربی می گردد، باید در کشور ممنوع شود و در حوزه نظارت نیز مسئولین باید به صورت جدی پیگیر این موضوع باشند و اجازه ندهند که تا این اندازه سگ گردانی در کشور عادی شود. هر چند در این زمینه ها بعضاً قوانین مناسب هم وضع شده، اما در اجرای آن باید حساسیت بیشتری وجود داشته باشد. البته منکر این هم نمی توان شد که در بعضی زمینه ها خلأ قانونی نیز وجود دارد.

 




 
باید توجه کرد که سخن بر سر خرید و فروش یا نگهداری عروسک یا اسباب بازی نیست، بلکه پای موضوعات مهمتر از آن در میان است. موضوعی که از یک طرف با مباحث شرعی و بهداشتی، از طرفی با حقوق سایر شهروندان و از سوی دیگر با حقوق حیوانات گره خورده است. این موضوعات با بستن قلاده به گردن سگ و یا مواظب بودن صاحب آن، به تنهایی قابل برطرف شدن نیست.

منبع :

جهان نیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12325بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15007بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35203بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46180بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17259بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23134بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63599بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536002بازدید]
زردی نوزادان[493837بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11427بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11564بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11250بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16114بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50867بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17717بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15206بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10960بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8429بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13014بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14368بازدید]