سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
کد : 35514
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
خبرها و نظرها
Share Email
چند نشانه که شما در حال سرکوب خود هستید.

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

 

 


چند نشانه که شما در حال سرکوب خود هستید.

 

 



 

به گزارش مشرق، احساسات یکی از ویژگی های انسانی است و انسان موفق فردی است که بتواند احساسات مختلف خود را شناخته و آن را در دیگران نیز تشخیص دهد. هر زمانی که فرد بر شناختی از احساساتش موفق شود، می تواند دلیل ناراحتی و انرژی های منفی خود را نیز کشف کند. هر فردی باید بتواند احساسات خود را در موقعیت های مختلف بروز دهد. بخشی از این احساسات مثل شادی، هیجان و شوق مثبت و برخی دیگر چون غم و ناراحتی، انزجار، غبطه، کینه و حسادت منفی هستند که گاه با نشناختن آنها باعث رنجش دیگران می‌شویم.

 


گاه برایمان پیش می آید که بخشی از احساسات خود را به طور خودآگاه یا ناخودآگاه پنهان می کنیم. اما در مقابل پنهان کردن این احساسات علائمی چون خشم و عصبانیت، ناراحتی های جسمی و روانی برایمان به همراه می آورد. علت پنهان کردن این احساسات گاه از فرهنگ و بدنه خانواده هایی است که تفکیک های زیاد جنسیتی برای بیان احساسات دختران و پسران ایجاد کرده اند؛ مثل اینکه  «مرد که گریه نمی کنه» ، یا «دختر نباید بخنده».

 

 

 

 

بنابراین خیلی از بچه ها از کودکی یاد می گیرند که مثلا به جای اینکه غمشان را نشان دهند، عصبانی شوند یا به جای اینکه خوشحالی شان را بروز دهند، احساس ترس یا غم داشته باشند. همین حالت تا بزرگسالی نیز برای افراد باقی می ماند به همین دلیل ما بزرگسالان غمگین یا خشمگین زیادی را در اطرافمان می بینیم که اگر از آنها علت این احساس را بپرسیم، شاید خودشان هم ندانند که چرا همیشه غمگین یا همیشه عصبانی هستند.

 

 


گاه نیز علت برخی از این عدم نشان دادن احساسات نیز ترس از مواجه شدن با موقعیت هایی ناآشنا یا مشکلاتی در خانواده و اجتماع و یا حس عدم امنیت و یا استفاده از مکانیزم های دفاعی مراقبت از خود است. این مکانیزم های شیوه های غیرارادی و ناخودآگاه تحریف یا انکار واقعیت ها هستند که عموما از اضطراب ها و هیجان های منفی ناشی می شوند.

 


در این مدت شیوع ویروس کرونا نیز سرکوب احساسات به  گفته تحقیقات جهانی بین افراد زیاد شده چرا که افراد ارتباط کمتر حضوری با هم دارند و در طبیعت نیز کمتر حضور پیدا می کنند.


 

چند نشانه سرکوب احساسات و انرژی


-احساس می کنید قلب شما تنگ یا بسته شده است مثل اینکه می گوید: به اتفاقات و مسال زندگی بی احساس هستید».


-میل شدید به کنترل کردن دارید.


- تمایل به جنگیدن و پرخاش دارید.


- بدن شما بسیار پر تنش است.


- ممکن است در سمت چپ بدن خود دچار درد جسمی شوید.

 


راهکارهای مقابله با احساسات منفی


۱- سعی کنید با احساسات خود ارتباط برقرار کنید: برایمان پیش آمده که گاهی خودمان یا یکی از دوستان یا اعضای خانواده مان دچار خشم یا غم شدید است. اما آن را بروز نمی دهد و صحبت نمی کند. وقتی هم از او می پرسیم که اتفاقی افتاده یا برای خودمان پیش می آید که دچار عدم تعادل انرژی یا حال خوب در بدن شده ایم و نمی‌دانیم مشکلمان چیست. در اینطور مواقع خوب است که با احساسات درونی خودمان ارتباط برقرار کنیم به نوعی خود را کند و کاو کنیم تا علت را پیدا کنیم.

 

 

 


۲- سعی کنید عملی را که احساس و شهودتان می گوید را انجام دهید: مثلا اگر حال خوب شما با گل کاری در باغچه یا آشپزی خوب می شود چرا باید از آن فرار کنید؟ به جای وقت گذراندن با چیزهای دیگر که برایتان اتلاف وقت است به این دست کارها بپردازید.

 


۳- ورزش کنید و فراموش نکنید که ورزش کردن انرژی های درونی منفی را کاهش می دهد. هر روز زمانی را برای خودتان و برای ورزش کردن در نظر بگیرید تا خشم و ترس و ناراحتی های دیگر جسمی و روحی تان از این طریق تخلیه شود.

 

 


چند نشانه که شما در حال سرکوب خود هستید

 

 

 

 

۴- احساسات خودتان را بیان کنید: همیشه یک دوست یا یکی از اعضای خانواده را داریم که مواقع بحرانی و در زمانی که با هیچ کس نمی توانیم صحبت کنیم با او بتوانیم تا حد امکان از مشکلات و تنش های روحی مان بدون اینکه بخواهیم از او راه حلی بگیریم، صحبت کنیم بنابراین همیشه در دایره اطراف خود چنین کسی را داشته باشید تا همه چیز را در درون خود نریزید و احساسات منفی انرژی شما را قبضه نکند. 

 

 


۵- از حقیقت صحبت کردن را تمرین کنید.


۶- وارد طبیعت شوید و چند ساعتی را در طبیعت وقت بگذرانید: حضور در فضاهای سبز بین درختان و گل و گیاه ها انرژی انسان را مثبت می کند بنابراین حتما در طول هفته زمانی را برای گذراندن وقت در باغ و باغچه ها یا بین درختان، پارک ها یا کنار آب گذران تجربه کنید حال که این روزها شاهد کرونا هستیم و کمتر این شرایط فراهم است می توانیم در اطراف حیاط منزل یا حتی بهارخواب های خانه مان این فضا را ایجاد کنید حتی یک پیاده روی آخر هفته یا کوهنوردی هم می تواند حال دلتان را خوب کند.

 

 

 

۷- قرآن خواندن و ارتباط با خداوند: برقراری ارتباط با خداوند ، دعا و نیایش در همه ادیان به ویژه دین ما برای تخلیه انرژی و پیدا کردن احساسات مثبت بسیار حائز اهمیت است.

 


افکار منفی ، امواج سیال ذهن انسان


روانشناسان معتقد هستند که احساسات منفی از افکار منفی سرچشمه می گیرد. یعنی اگر یک روز از خواب با این فکر بیدار شویم که عجب روز بدی داریم و این فکر را تداعی کنیم خواه ناخواه آن روز برایمان منفی و پرتنش و پر از اتفاقات بد خواهد بود. همینطور این احساسات را به دیگر اعضای خانواده نیز انتقال خواهیم داد.

 


بنابراین اگر یک روز از خواب بیدار شویم و افکار و احساسات عاشقانه در ذهن پرورش دهیم، همینقدر انرژی خوب داریم و اگر سرشار از غم و اندوه با نفرت و دلزدگی بیدار شویم قطعا روز بدی همراه با خشم و ناامیدی خواهیم داشت.

 


مثالی از یک احساس منفی در زندگی زناشویی می زنیم: فرض کنید بیکار در منزل نشسته و  درباره همسرتان افکار منفی در ذهن دارید. این افکار به دلزدگی تبدیل می شود. اگر وقتی او به خانه می آید کمی ناراحت یا خسته باشد؛ می گوییم: «ای بابا من که هنوز با تو حرفی نزدم هنوز سلام هم نگفتم» اما او می گوید که امروز اصلا حوصله ندارد و با او صحبت نکنید.

 


مشاهده می کنید که اینجا این فکر منفی شما گسترش پیدا کرده و به همسرتان منتقل شده است. اما باز هم شما با یک فکر منفی دیگر درگیر می شوید که نکند همسرتان با کسی درگیر شده یا اصلا شما را دوست ندارد که اینطور صحبت می کند؟ دوباره این افکار به احساسات منفی حسد تبدیل می شود.

 


بنابراین می بینید که افکار و احساسات ما قدرت ماورایی دارند حال شما عکس این مثال را تصور کنید که صبح که همسرتان به سرکار می رود شما خدا را شکر میکنید که چقدر خوشبخت هستید که او را دارید و چقدر او مهربان و فداکار است و نکات مثبتش را به یاد می آورید. این افکار به احساسات مثبت تبدیل می شوند و به همسرتان منتقل می شود تا اینکه او به شما زنگ می زند و پیام های مثبت می دهد که به زودی با کلی خبرهای خوش به خانه می آید. 

منبع :

مشرق نیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12325بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15008بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35204بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46183بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17259بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23134بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63603بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536012بازدید]
زردی نوزادان[493841بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11427بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11565بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11250بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16115بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50869بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17717بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15207بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10961بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8430بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13014بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14368بازدید]

از میان مقالات

توالت فرنگی بهتر است یا توالت ایرانی؟ (مقاله انتخابی)
آیا مهندسان ژنتیک بیش از همه می دانند؟ (مقاله انتخابی)
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
لابى صنعت مواد غذایى چاق کننده(مقاله انتخابی)
اسمی روی بچه‌ام گذاشته‌ام که تا حالا به گوش کسی نخورده است.
خاکروبه های شفابخش (2)؛ پوست تخم مرغ
مبارزه با حجاب، انحراف است (مقاله انتخابی)
چهره‌ها و اندام‌هاي غير واقعي: آيا بايد حقيقت عكس‌هاي دست‌كاري شده دنياي مد را افشا كرد؟(مقاله انتخابی)
رژیـم پــاکسازی جـسم و روح (رژیم 15 روزه سلامتی- مهندس خدادادی)
تشعشعات تلفن همراه باعث تغییر شکل مغز می شود(مقاله انتخابی)
منبع‌شناسی قرآن و طب(مقاله انتخابی)
یک بطری پر از مرض، به افتخار صهیونیسم!
خطاهاى پزشکى مدرن(مقاله انتخابی)
آداب زناشویی و انعقاد نطفه
پیشنهادهایی برای آرامش بیشتر
حدیث هلیله؛ معجزه کلامی امام صادق (علیه السلام) در اثبات منشا وحیانی طبّ (مقاله انتخابی)
اصول‌ تغذيه‌ در سيره پيامبر اعظم‌ (صلوات الله علیه و آله) (مقاله انتخابی)
ساده‌زیستی نه‌فقط زیبا بلکه ضروری است (مقاله انتخابی)
شفا از منظر قرآن کریم (مقاله انتخابی)
الفبای نفوذ! (مقاله انتخابی)