سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت

با سلام و احترام محضر شما با عنایت به اینکه از روش تحقیق علمی استفاد شده بنابراین بسیار پرمحتوی و پر مغز تهیه و تنظیم شده است. سپاس از ترویح فرهنگ قرآن و اسلام.
ضیا

سلام و عرض ادب با تشکر از مطالب مفید شما خواستم بدونم کالری روزانه این رژیم چقدره ؟
عشرت حسینی

سلام واحترام آقای دکترهرچی ازخدامیخواییدبهتون بده خیلی راهنماییم کردید یک دنیاممنونم من ۳ماهه اول هستم دندان هاکاملاسالم متاسفانه قسمتی ازلثه حالت التهاب گرفته دندانم هم دردمیکنه دندانپزشک رفتم دکترزنان رفتم هیچ کدوم داروندادن هرچی اصرارکردم دندانپزشک میگه من زنان نیستم دکترزنان میگه مگه من دندانپزشکم ،اشک منودراوردن ،خودم تندتند بانمک میشورم الحمدلله دردکمترمیشه شمادستوردیگه ای میفرمایید خدایی نکرده عفونتش زیادنشه،نگرانم،یک دنیاممنونم
زینب

سلام.وقتتون به خیر. مقدار خورشتی که مجاز به خوردن هستیم چقدر هست؟ و اینکه میشه فقط ۴ وعده خورد و وعده ی آخر که به ۱۱ شب میحورده نخورد؟
نامجو

سلام بنده دستور مصرف سیب رو که فرمودید استفاده کردم اما انگار سنگینه و میفته تو معدم ، و تنگی نفس برام میاره
...

ببخشید اگر بدای گرمی رحم یا رفع سودا یا پاکسازی بدن یا موارد دیگه دمنوش گیاهی استفاده کنم مثل رازیانه یا افتیمون و ... بعدش باید چقدر صبر کنیم تا اقدام به بارداری؟
سمیه

سلام ببخشید حجامت قبل بارداری توصیه میشه ؟ بعدش چقدر باید صبر کنیم و سوال دوم علت سیاتیک میوواند مصرف لبنیات یا شکلاتها باشد ؟ چون طبق تجربم با مصرف اینا سیاتیکم میگیره
سمیه

سلام و اگر خشکی مغز داشته باشیم کلاه پشم یا تشک پشم مناسبه ؟
...

سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)
کد : 35318
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۴۰۰
خبرها و نظرها
Share Email
ستاد ملی کرونا چگونه سه ضربه جدی به کشور و مردم وارد کرد؟/ با روحانی برخورد قضایی خواهد شد؟

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 


 

 

 

ستاد ملی کرونا چگونه سه ضربه جدی به کشور و مردم وارد کرد؟/ با روحانی برخورد قضایی خواهد شد؟

 

 

 

 


 

گروه سیاسی جهان نيوز: مسئولان امر می‌گویند که تعداد شهرهای قرمز کرونایی ایران به بیش از 250 شهر رسیده است. دیگر شهرها هم به خود رنگ کرونایی نارنجی گرفته‌اند و کمتر از رنگ های زرد و آبی‌ روزهای ابتدایی تعطیلات نوروز خبری است.

 

 


اما شرایط در موج چهارم کرونا متفاوت است. مردم و رسانه‌ها انگشت اتهام را به سمت ستاد ملی کرونا گرفته‌اند که به خاطر اهمال کاری آنان و غفلت از اتخاذ تصمیم درست و عدم اعلام ممنوعیت سفرهای نوروزی، رنگ ایران را قرمز کرده‌اند.

 

 


به ویژه آنکه سعید نمکی به عنوان وزیر بهداشت و مسئول سلامت کشور قبل از تعطیلات نوروز اعلام کرد که نظر ما بر ممنوعیت سفرهاست اما کسی حرف ما را گوش نمی‌کند. این اظهارات نمکی وقتی جالب‌تر شد که بعد از تعطیلات نوروز، وزیر بهداشت با بیان اینکه وارد پیک سهمگین کرونا شده ایم اعلام کرد: «برخی می‌خواهند مرگ‌ مردم را ابزار سیاسی و جبران ورشکستگی ‌خود کنند».

 

 


علاوه بر نمکی، حریرچی معاون کل وزارت بهداشت هم در شبکه خبر گفت: «برخی در ستاد کرونا مانع شدند که از فرصت نوروز استفاده کنیم و شعله‌ باقیمانده کرونا را خاموش کنیم»!

 

علاوه بر سفرهای نوروزی، نمکی به صف های مرغ هم اشاره کرد که نقش مهمی در شیوع کرونا در کشور داشت. این گفته نمکی هم مستقیما انتقاد به مدیریت اقتصادی دولت است که از مدیریت قیمت و توزیع مرغ و روغن هم عاجز هستند و هم به مسائل درمانی کشور بر می‌گردد که مسئولان دولتی علاوه بر معیشت مردم ناخواسته به درمان مردم هم لطمه می‌زنند.

 


با این حال و علی رغم اظهارات صریح مسئولان درمان کشور، روحانی صبح شنبه در جلسه ستاد ملی کرونا پنج دلیل را برای رشد چشمگیر آمار کرونا در کشور بیان کرد که اولین آن ورود کرونای انگلیسی به کشور از عراق و آخرین آن سفرهای بدون رعایت پروتکل‌ها بود!

 


شرایط کرونایی کشور در حالی به این روند خطرناک با تعداد مبتلایان و تلفات بالا مبدل شد که قبل از نوروز تعداد کشته‌های روزانه کرونایی حتی تا نزدیک  50 نفر هم کاهش یافته بود.

 


تعطیلات نوروز، همان طور که تجریه نوروز سال گذشته نشان داد زمان مناسبی برای کنترل بیماری کرونا بدون آسیب زدن به مشاغل و کسب و کارها بود ولی نتیجه تصمیمات بدون پشتوانه علمی و بی‌توجهی ستاد مقابله با کرونا به هشدارهای مطرح شده از سوی مقامات بهداشتی، اشتباهی نیست که بتوان از کنار آن به سادگی عبور کرد؛ چرا که آثار این تصمیم‌گیری‌ ها مستقیما بر جان و مال مردم اثر خواهد گذشت که در ادامه به آن خواهیم پرداخت:

 

 

 


۱. افزایش تلفات، داغ دار نمودن مردم

 

بدیهی است که افزایش مبتلایان و به دنبال آن رشد تعداد جانباختگان، بسیاری از مردم کشورمان را داغدار کرد و از نعمت زندگی در کنار عزیزانشان برای همیشه محروم ساخت. ماه ها تلاش نیروهای کادر درمان و جهادگران بسیجی برای شناخت سریع مبتلایان و درمان سریع آنان برای این بود که تعداد کمتری از مردم کشور اسیر و قربانی این ویروس منحوس شوند. علاوه بر این ابتلای هموطنان به کرونا باعث خواهد شد که آنان حداقل برای دوهفته از فعالیت‌های خود باز بمانند و خانواده‌شان نیز درگیر درمان فرد مبتلا بشوند.

 

 

 


۲. فرسودگی کادر درمان

 

گذشت چهارده ماه از شیوع کرونا و گذر از سه موج در کنار ادامه دار بودن مبارزه ویروس کرونا به اندازه کافی کادر رمان را خسته کرده است. غفلت مسئولان و ایجاد موج چهارم زحمت مضاعفی بر دوش کادر درمان است که علی رغم انتظار برای کمک به فروکش کردن شعله این ویروس خطرناک، بر اوج گیری آن کمک هم کرد.

 

 


۳. ضربه به بیت المال و معیشت مردم

 

اوج گیری دوباره کرونا و قرمز شدن رنگ اغلب شهرهای کشور باعث تعطیلی مشاغل گروه های دو تا چهار شده است. علاوه بر آن حضور کارمندان ادارات هم به طور جدی تقلیل یافته است. این موضوع به درستی برای بحث سلامت مردم لحاظ می‌شود اما چرا باید مسئولان امر برای مبارزه با کرونا با تصمیمات غلط باعث اوج گیری کرونا بشوند که در نهایت با تعطیلی‌های اجباری، کسبه از حضور در محل کار خود و تلاش برای امرار معاش منع شوند و بسیاری از کارمندان اعم از دولتی و خصوصی هم خانه نشین شوند و سرعت انجام امورات روزانه مردم و البته کشور به طور محسوسی کاهش یابد.

 

 


در همین باره روزنامه اصلاح طلب آرمان در مطلبی انتقادی خطاب به روحانی نوشت: براساس یک تخمین اولیه تعطیلی نوروز به نسبت تعطیلی بعد از نوروز، حدود 100 هزار میلیارد تومان کمتر به اقتصاد کشور و تولید لطمه می‌زد. به تعبیر دیگر به خاطر سوء حکمرانی و تصمیم‌گیری نادرست و بی‌توجهی به هشدار کارشناسان حالا امروز شما در ستاد ملی کرونا بین دو گزینه مخیرید: یا تعطیل نکنید و شاهد مرگ 20 هزار ایرانی باشید. یا تعطیل کنید و به نسبت تعطیلی نوروز، بیش از 100 هزار میلیارد تومان به اقتصاد ایران لطمه بزنید.

 

 


البته که در چند سال اخیر از همین دولت نمونه های بی تدبیری و مدیریت های ضعیف با وجود تجربه گذشته را بارها شاهد بودیم. بحث اجرای شوک آور مصوبه گرانی و سهمیه بندی بنزین و یا ماجرای ساخت مسکن و همچنین برجام نمونه های دیگری از جنس همین تدبیرهاست که مردم طی سال های گذشته بارها طعم تلخ اینگونه تصمیمات را بر زندگی خود چشیده اند.

 

 


درخواست برخورد قضایی با روحانی

 

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس در نامه‌ای به رئیس قوه قضائیه از ایشان خواسته است تا در قبال عملکرد ناصواب روحانی که کشور را با موج سهمگین کرونا مواجه کردند، اقدام بایسته قضایی را انجام دهند.

 

شهریاری در نامه به آیت الله رئیسی نوشته است: ساده‌انگاری و در کنار آن چشم پوشی از ادای تکالیف میدانی در جلوگیری از مسافرت‌های نوروزی از عوامل این اتفاق ناگوار است.

 

قانون مسئولیت مدنی و قانون مجازات اسلامی بخش دیات در این خصوص روشن است و بنظر می‌رسد قصور یا تقصیر را متوجه ریاست ستاد می‌داند.

 

منبع :

جهان نیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12342بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15022بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35219بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46211بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17271بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23146بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63628بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536112بازدید]
زردی نوزادان[493914بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11446بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11580بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11261بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16120بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50896بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17732بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15225بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10971بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8436بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13023بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14375بازدید]

از میان مقالات

چگونه فرهنگ بیمار ما دختران را وا می دارد فکر کنند، برای دوست داشته شدن باید زیبا و خوش اندام باشند ؟(مقاله انتخابی)
تدابیر دوران بارداری (4) (آداب معنوی بارداری)
مکمل‌های ورزشی؛ رویای پوچ (مقاله انتخابی)
مبانی بهداشت و سلامت در قرآن(مقاله انتخابی)
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)
رشد بالای ابتلای زنان به سرطان سینه چه دلایلی دارد؟ (مقاله انتخابی)
آیا کنترل جمعیت در راستای منافع ملی است؟(مقاله انتخابی)
لابى صنعت مواد غذایى چاق کننده(مقاله انتخابی)
خطری شیک در آشپزخانه‌ها(مقاله انتخابی)
سرطان، ساخته دست بشر است! (مقاله انتخابی)
5 برنامه غذایی پیشنهادی به زوج های نابارور
بورس‌های تحصیلی؛ ابزاری برای نفوذ و جذب نخبگان (مقاله انتخابی)
راز کثیف صنعت زیبایی (مقاله انتخابی)
کم خونی
صنعت قند با خریدن دانشمندان، تقصیرها را گردن چربی انداخت (مقاله انتخابی)
روان‌شناسي غربي و پشت پرده معنويت (مقاله انتخابی)
شش افسانه کشاورزى صنعتى(مقاله انتخابی)
روش های افزایش شیر مادران شیرده
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟
چگونه یک مصرف کننده مسوولیت پذیر گوشت باشیم؟(مقاله انتخابی)