سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
کد : 35049
تاریخ انتشار : ۲۵ دي ۱۳۹۹
خبرها و نظرها
Share Email
نامه رییس کمیسیون بهداشت مجلس به رییس جمهور: واکسن‌های تولیدی آمریکا، انگلیس و فرانسه به واسطه‌گری کشور ثالث وارد نشود.

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 

نامه رئیس کمیسیون بهداشت مجلس به رئیس جمهور:

واکسن‌های تولیدی آمریکا، انگلیس و فرانسه به واسطه‌گری کشور ثالث وارد نشود.

 

 

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

رئیس محترم ستاد مبارزه با کرونا

 
جناب آقای دکتر روحانی

 
با عرض سلام و تحیات

 

ضمن تقدیر و تشکر از زحمات شما و همکاران کادر درمان برای مقابله با بحران کرونا،


به عنوان بخشی از طبقه دغدغه مند کادر درمان، مطالبی را در مورد واکسن کرونا به عرض می رسانیم:


۱- همان گونه که مستحضر هستید بیماری کرونا به یک بیماری نو پدید عنوان ، به طور مداوم، علایم و عوارض جدیدی از خود نشان می‌دهد و کادر درمان را متحیر می کند، به همین قیاس، واکسن آن به خصوص واکسن‌های نسل جدید یعنی واکسن های ژنتیکی ( مانند واکسن mRNA تولید شرکت فایزر یا مادرنا) می تواند، عوارض ناشناخته و گاه جبران ناپذیر به جای بگذارد و هنوز حتی زمان لازم برای مشخص شدن کامل عوارض کوتاه مدت این واکسنها نیز سپری نشده است.


ملاحظه می‌فرمایید که در کشورهای سازنده این واکسنها اعم از آمریکا و انگلیس نیز، هنوز توزیع و مصرف عمومی آنها آغاز نشده است.



۲- به گفته متخصصان ژنتیک پزشکی، با توجه به نوپدید بودن واکسن‌های نسل سوم یا ژنتیکی، هنوز نمی توان از احتمال ایجاد عوارض جانبی بلندمدت مانند ایجاد تغییرات ژنتیکی در سلولهای بدن انسان توسط آنها، ایمن بود.



۳- حرف و حدیث هایی که در مورد این واکسن ها وجود دارد، مانند اذعان رئیس سازمان غذا و داروی آمریکا به اینکه برای تایید واکسن شرکت فایزر، تحت فشار شدید دولت آمریکا بوده است لزوم این احتیاط عاقلانه را بیشتر می‌کند.



۴- آیا منطقی است، از کسانی که داروهای ضروری مورد نیاز بیماران کشور ما ( مانند بیماران پروانه ای و بیماران سرطانی و... ) را به بهانه تحریم های ظالمانه، از ملت ما دریغ کردند و حالا به ناگهان دلسوز مردم ما شده اند - حتی قبل از تجویز عمومی واکسن در خود آمریکا و انگلیس - تعدادی واکسن به صورت خیریه دریافت شود؟


آیا ساده انگاری و حتی خیانت نیست که جان و سلامتی مردم عزیزمان را به عنوان نمونه آزمایشگاهی، برای انجام فاز سوم امتحان واکسن، در اختیار سازندگان واکسن آمریکایی یا انگلیسی قرار دهیم، آن هم کسانی که رسماً، برای خون شهروند ایرانی حرمتی قائل نیستند؟


۵- وضعیت دو کشور آمریکا و انگلیس از نظر تلفات انسانی کرونا هم اکنون بسیار وخیم است؛



حداقل یک ماه است که سخن از شروع تزریق این واکسن هاست ، اگر طبق دسته بندی ، گروه های پرخطر در اولویت بوده باشند و این واکسن در مقابل سوش های مختلف کرونا موثر باشد ، الان نباید آمار فوتیهای این دو کشور، این مقدار زیاد باشد و حتا بیشتر از قبل!



۶- علاوه بر آن، دیدیم که در پروسه کرونا ، داروهایی که تائیدیه FDA آمریکا و یا WHO را داشتند، ناکارآمد بودند و بعداز هیاهوها و بازار سیاه فروش آنها، از پروتکل درمانی خارج شدند و قرائنی از بازار گرمی مافیای دارویی در جهت تهییج افکار عمومی برای فشار به دولتها و خرید این داروها وجود داشته است.


۷- با در نظر گرفتن خطاهای علمی احتمالی مخصوصا در مواقع اضطراری و تعجیل در ساخت این واکسن ها، تردید جدی در مورد کارآئی واکسن های تازه به بازار آمده در مقابل جهش های مکرر ویروس کووید ۱۹، ابهام درخصوص بازه ایمنی زایی واکسن و نیز مجهول بودن عوارض درازمدت این واکسن ها، علاوه بر عوارض فوری که تا کنون نشان داده اند (اعم از فوت چند نفر و یا ابتلا به فلج بل و...)؛ موثر و ایمن بودن واکسن‌های فوق کاملا زیر سوال است.


امروزه بیوتروریسم امری خیالی و ذهنی نیست؛ نظر به اینکه شواهد مسلم عینی از این شیطنت‌ها و نیز تست محصولات دارویی و واکسن ها در کشورهای آفریقایی و جهان سوم وجود دارد.



۸- ایران در حوزه پزشکی و محصولات دارویی جایگاه بالا و سابقه درخشانی در صنعت تولید واکسن دارد. با توجه به ابهام در بازه ایمنی القائی تمامی واکسن های کرونا و احتمال احتیاج به تکرار واکسن، تولید واکسن ایرانی ، برای پوشش نیاز بالای جمعیت داخلی یک‌ ضرورت است و علاوه بر ایجاد افتخار و غرور ملی، می تواند زمینه صادرات و فروش به بخشی از جمعیت جهان هم داشته باشد.



۹- تحریم ها به هر حال یک واقعیت تلخ عینی است و تا قبل از صحبت های مقام معظم رهبری هم، در راه انتقال ارز و یا در اولویت قرارگیری ایران در لیست خرید واکسن، موانع جدی وجود داشته است؛


فلذا تلاش های ارزنده ی دانشمندان و محققان داخلی باید پاس داشته شود.


در پایان ضمن پوزش از اطاله کلام، از شما خواهشمندیم، علاوه بر ممنوعیت ورود واکسن‌ از سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه - که به لطف دقت و تدبیر حکیمانه مقام معظم رهبری- مقرر شد، مراقبت بفرمایید که واکسن های تولیدی این کشورها و هر گونه واکسن تولید شده از سوی مراکز غیرقابل اعتماد، به واسطه گری کشور ثالث نیز وارد کشور نشود و واکسن مربوط به اتحادیه کوواکس نیز که هویت نامعلوم و مورد شبهه و مشکوک به ارتباط با افرادی مانند بیل گیتس را دارد، خریداری یا وارد نشود.


اگر مسئولان ناچار به وارد کردن واکسن مورد تایید کوواکس هستند، خواهشمندیم دقیقا مشخص و اعلام شود که اولا واکسن از چه نوعی است (ویروس ضعیف شده یا پروتئین نوترکیب یا واکسن ژنی) و چه تعداد و چه زمانی و به عنوان محصول کدام کشور وارد خواهد شد.



ثانیا منطقی و مورد توقع مردم عزیز است که وارد کنندگان این واکسن خارجی ( مانند سازندگان واکسن ایرانی) ابتدا واکسن را روی خود و خانواده هایشان تست بفرمایند و در صورت تایید بی ضرر بودن، در اختیار مردم قرار گیرد.


سلامتی و توفیق هر چه بیشتر خدمت را برای شما و همه دست اندرکاران سلامت کشور، از خداوند متعال، خواهانیم.

منبع :

بازار



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12259بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14948بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29410بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20392بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19633بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35124بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46096بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17212بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23068بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63514بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25192بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535647بازدید]
زردی نوزادان[493637بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11359بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11529بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11205بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16081بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50762بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17672بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15145بازدید]

از میان مقالات

نگاه کن روی قوطی چی نوشته شده؟(مقاله انتخابی)
دلایل لزوم احیای طب سنتی ایران(مقاله انتخابی)
نگاهی ویژه به بیوتروریسم دارویی آمریکا(مقاله انتخابی)
«حـــجـــامـــت»؛ آداب و توصیه ها
اینستاگرام آن بخشِ خودشیفتۀ شخصیتتان را دوست دارد (مقاله انتخابی)
تأثیر شرکت هاى تولید دارو بر تجویز پزشکان(مقاله انتخابی)
تاثیر وضو روی چاکراهای بدن (مقاله انتخابی)
دنیای زیبای دینداران
کندرو مالاسی پاتلا Patellar chondromalacia
واریکوسل
بهداشت از منظر قرآن کریم(مقاله انتخابی)
شفا، از جنسی دیگر؛ ۱۴ توصیه اخلاقی شیخ حسنعلی نخودکی(مقاله انتخابی)
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
ذبح طب اسلامی زیر رادیکال اندیشه غربی (نقدی بر نفوذ سیستماتیک اندیشه غرب در مبانی علمی طب اسلامی)(مقاله انتخابی)
آیا تغییرات اقلیمی بچه‌دارشدن را غیراخلاقی کرده است؟ (مقاله انتخابی)
واکسن؛ ایمنی‌زا یا ایمنی‌زدا؟
به خطر انداختن سلامت نوزادان برای فروش ماهی(مقاله انتخابی)
خطاهاى پزشکى مدرن(مقاله انتخابی)
پیش به سوی انقراض!/ نگاهی به وضعیت جمعیتی جامعه ایرانی(مقاله انتخابی)
زندگیِ آزمون‌زده (مقاله انتخابی)