سلام و خسته نباشید من غیر از مواد غذایی به قرص ژلوفن و ناپروکسن حساسیت دارم آیا میشه این قرص هارو به واکسن خانگی اضافه کرد و اگر میشود به چه مقدار باید اضافه کنم؟؟؟ و یک سوال دیگه داشتم اینکه دقیقا چقدر باید آب جوش به محلول اضافه کرد؟؟؟


علی

سلام و وقت بخیر من قصد انجام حجامت آلرژی دارم و در یکی از شهرستان های استان کرمانشاه هستم جایی رو پیدا نمیکنم که حجامت آلرژی انجام بدن خواستم بدونم میشه پیش کسی که حجامت عادی انجام میده برم و همین مراحل حجامت آلرژی رو بگم که برام انجام بده و اگر نمیشه جایی رو معرفی میکنین که برم حجامت رو انجام بدم لطفاً راهنمایی کنید ممنون
علی

سلام. ببخشید من 52 روز هست زایمان طبیعی داشتم و مشکلی هم الحمدلله در شیردهی نداشتم. اطرافیانم میگن به نوزاد شیرخشک بدم تا بدن خودم ضعیف نشه. دچار سردرگمی شدم.میشه هم شیر داد و هم در اینده دچار ضعف نشم؟ بچه اول هست و 30 سالمه
شهریار

سلام. دخترم ۷ ماهشه. هم الرژی تنفسی داره هم الرژی به بعضی مواد غذایی. همیشه هم بدنش کهیر داره و کم و زیاد میشه. واسه بچه توی این سن هم میشه حجامت الرژی انجام داد یا همون حجامت ساده کافیه. لطفا راهنمایی کنین
مریم

سلام علیکم پیام به دست بنده نرسیده ( نمیدانم به چه علت) ولی محبت بفرمایید پاسخ را مجدد برایم ارسال بفرستید..
محمدجواد

سلام واحترام دکتربزرگواربه تازگی متوجه شدم باردارم الحمدلله اما موهایم وپوستم چرب میشودو سرهمراه شوره وخارش قبلااز شامپوهای قوی استفاده میکردم خوب بودم الان نمیتونم چی جایگزین کنم البته من امپول رقیق کننده خون هم میزنم،التماس دعا ازشمابزرگوار🙏
زینب

سلام و عرض ادب برای کبد چرب چه روزی مناسب حجامت است و از کدام ناحیه بدن؟
مجید

سلام و درود من دانشجو هستم و میخام مطالب یکی از مقالتتون رو pdf کنم و تو کلاس ارائه بدم از نظر شرعی شما مخالف نیستید؟
محمد رجبیان

سلام و ادب شش ماهی هست گاهی سوزش درسمت چپ قفسه سینه نزدیک به زیر بغل دارم .پس از مدتی کار مداوم منزل احساس سنگینی در ناحیه سمت چپ قفسه سینه و چپ پشت کتف دارم این چند ماه تجت فشار عصبی بوده ام.حالت رفلاکس معده هم گاهی دارم.چه درمانی پیشنهاد میفرمایید؟
بامداد

سلام علیکم بزرگوار در دو پیام ارسال شده قبلی سوالی مطرح کردم که هنوز منتظر پاسخ شما هستم احساس میکنم که رغبتی برای پاسخ نداشتید و یا به دلیل مشغله کاری وقت جواب دادن ندارید بحرحال اگر تمایلی ندارید که پاسخگوی پیام های بنده باشید به من اطلاع بدهید تا مُصَدّع اوقات شریفتان نشوم و بنده انتظار نکشم سپاسگزارم
محمدجواد
کد : 34485
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
خبرها و نظرها
Share Email
تنها مزیت کرونا؛ هدیه‌ای برای جوانان دم بخت!

بسم الله الرّحمن الرّحيم

و صلّى اللّه على محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله على اعدائهم اجمعين

 

 


تنها مزیت کرونا؛ هدیه‌ای برای جوانان دم بخت!

 

 


کرونا ازدواج جوانان را راحت کرد!

 

 

 

به گزارش خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، یک جلد کلام الله مجید، یک جام آینه، یک جفت شمعدان و یک شاخه نبات، سفره عقد، حلقه‌های ازدواج، لباس عروس، کت و شلوار داماد و مهریه معلوم ... این‌ها ابتدایی‌ترین چیز‌هایی هستند که برای وصلت یک دختر و پسر جوان لازم است، اما این روز‌ها چقدر کم شده است این گونه مراسم‌ها که شادی را در عمق جان‌ها تزریق می‌کرد.


 

 

حالا دیگر خبر این دست مجالس مربوط به عقد دوست و آشنا کمتر به گوشمان می‌رسد، دلیلش هم کاملا مشخص است؛ مشکلات اقتصادی، مسکن، شغل و حالا هم که کرونا.

 


این روز‌ها کمتر دیده می‌شود جوانی دسته گل و شیرینی به دست برای امر خیری درب خانه‌ای را بزند که قرار است عروس را از خانه به منزل بخت ببرد و این تأخیر‌ها شاید به خاطر بالا رفتن سن جوان‌هاست که دیگر علف به زبان بزی شیرین نمی‌آید و توقع‌ها بالا رفته است، توقع دختران و پسرانی که اگر در سن حدود ۱۸ سالگی که وجودشان سرشار از عشق است به فکر ازدواج افتاده بودند و با منع خانواده و اقوام مواجه نمی‌شدند هم اکنون محبت را تجربه و هر کدام رخت سفید بر تن کرده بودند.

 

 

 

اما شاید حالا کرونا بهانه بهتری برای تعویق امر ازدواج در بین جوانان شده باشد. آن‌ها با این استدلال که حالا که نمی‌شود مراسم گرفت و اجتماع بیش از ۱۰ نفر ممنوع است از ازدواج کناره گیری می‌کنند. آن‌ها معتقدند که روز‌های فعلی که ایران و جهان با ویروس عالم‌گیر کرونا دست و پنجه نرم می‌کند، ازدواج امری ضروری نیست و بهتر است در این ایام کمی صبر پیشه کنند تا خود، خانواده و همشهریانشان را از احتمال ابتلا به این ویروس در امان نگه دارند.

 

 


نکته قابل توجه این است که خانواده‌ها باید کمی آگاهانه‌تر و با دیدی منطقی زوج‌های جوان را راهنمایی و با آنان همدلی کنند، چرا که می‌توان به این دید نگاه کرد که حالا که نمی‌شود مراسم‌های مختلف را برگزار کرد، پس بهترین زمان برای پس انداز و سرمایه گذاری پول‌های جوانان است. اکنون خرج یک ازدواج ساده تنها خرید انگشتر و یک دست لباس است که این اقدام از بسیاری از تجملات نیز جلوگیری می‌کند.

 

 

از طرفی بسیاری از جوانان هم هستند که روز‌های کرونایی را برای تشکیل زندگی غنیمت شمردند و برای تعجیل در برگزاری عقدی ساده در محضرخانه‌ها به تکاپو افتادند. بسیاری از آن‌ها دلیل این عجله را «نداشتن انتظار خانواده و اقوام برای برگزاری مراسم شکیل و پر مهمان و خرید‌های مختصر در این ایام» دانستند.

 

 

تجمل و توقعات بیجا و بیش از حدی که دست و پای جوانان را در آستانه تشکیل خانواده بسته و آنان را در معذوریات اخلاقی و اقتصادی قرار داده است و این زوج‌ها روز‌های کرونایی پر درد جامعه را راه خلاصی برای فرار از این توقعات و تجمل‌گرایی‌ها و ازدواجی ساده یافته‌اند.

 

 


کرونا ازدواج جوانان را راحت کرد!

 

 

 

نکته قابل توجه آن است که تدابیری برای قوانین خاص برای ثبت ازدواج در روز‌های کرونایی اندیشیده شده است، تا نگرانی خانواده‌ها برای یک عقد مختصر محضری نیز رفع شود، به طوری که رئیس کانون سردفتران اعلام کرده است پروتکل ثبت ازدواج در ایام کرونا در حال تدوین است. براساس این پروتکل ثبت ازدواج در خارج از دفترخانه ممنوع است.

 

 

همچنین بر اساس این پروتکل حضور بیش از ۶ نفر در دفترخانه برای ثبت ازدواج ممنوع خواهد بود و کلاس‌های مشاوره قبل از ازدواج به صورت مجازی برگزار می‌شوند و رعایت این پروتکل تا پایان سال ۹۹ الزامی است.

 


باید توجه داشت که ویروس کرونا علاوه بر اینکه شرایطی بهتری را نیز به وجود آورده، اما محدودیت‌ها و ضرر‌هایی را هم به همراه داشته که این روز‌ها روند تشکیل خانواده را کند کرده است. حال بیایید از زاویه‌ای دیگر نیز ازدواج جوانان در روز‌های شیوع ویروس کرونا را مورد بررسی قرار دهیم. به دور از بودن یا نبودن مراسمات مختلف ازدواج، مرحله‌ای که همه زوج‌ها برای رسیدن پای سفره عقد باید آن را طی کنند، آزمایش‌ها و غربالگری ژنتیک پیش از ازدواج است که تقریبا در ۲ روز باید طی شود. طبق قانون زوج‌ها پیش از ازدواج باید مراحل مختلف از جمله کلاس‌های ۲ روزه آموزشی، آزمایش خون، اعتیاد و غربالگری و مشاوره ژنتیک را انجام دهند که در روز‌های شیوع ویروس کرونا به منظور پیشگیری از ابتلا، گذراندن کلاس‌های ۲ روزه از حالت اجباری خارج و لغو شد و این خود باعث شد بسیاری از سوالات زوج‌های جوان برای سلامتشان بی پاسخ بماند و یا مجبور باشند برای دریافت پاسخ هایشان هزینه‌های گا‌ها سنگینی را پرداخت کنند.

 

 

 

 

به هر حال این تأخیر‌های ایجاد شده و آمار‌های نگران کننده باعث شد محمد مهدی تندگویان معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان درباره این موضوع ابراز نگرانی کند.


او اظهار کرد: در سال ۹۹ تعطیلات نوروز مصادف با بروز این ویروس بود و بنابراین باعث تعلیق ازدواج جوانان شد.


تندگویان با بیان اینکه عدم تشکیل زندگی مشترک و افزایش مدت زمان آشنایی دختر و پسر سبب تبعات مخرب روانی و خانوادگی می‌شود، گفت: همچنین عدم تشکیل خانواده و فرزندآوری به طور حتم شتاب جمعیتی را تهدید می‌کند.

 


او درباره تبعات وجود بیماری کرونا در کشور و فرزندآوری گفت: ترس از مراجعه به بیمارستان و ابتلاء به کرونا نیز سبب کاهش فرزندآوری شده است و این شکاف نسلی در کشور به همراه کاهش نرخ رشد جمعیت جامعه را در سال‌های آتی با دشواری روبه‌رو می‌کند.

 


تندگویان افزود: بیمارستان‌ها و مراکز بهداشت و درمان باید وحشت روانی ناشی از این مسأله را کاهش دهند و از منظر فرهنگی نیز برای تشکیل زندگی مشترک و ازدواج بدون تشریفات فرهنگ‌سازی شود.

 


او ادامه داد: امسال بهترین فرصت است تا زوجین بدون مراسم وارد زندگی مشترک خود شوند، چرا که در حال حاضر برای مردم جا افتاده است و کسی از آن‌ها توقع مراسم ندارد.

 


حال باید دید ویروس کرونا چه مدت قرار است مهمان بی‌دعوت شهر‌های ما باشد و مقوله ازدواج جوانان تا چه حد تحت تأثیر آن قرار گیرد، موضوعی که در یکی دو ماه اخیر چالشی بزرگ برای بسیاری از افراد شده و آنان را بر سر تصمیمی عظیم و دوراهی زندگی قرار داده است.

منبع :

باشگاه خبرنگاران جوان



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12260بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[14949بازدید]
اهمیت طب و طبیب در نگاه علامه حسن زاده آملی (مقاله انتخابی)[29411بازدید]
انتفاع مؤمنین از توسل به روایات طبی ائمه (علیهم‌السّلام) (مقاله انتخابی)[20393بازدید]
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)[19633بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35125بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46096بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17212بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23070بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63514بازدید]
فطانت و هوشمندی با پرخوری جمع نمی شود!(مقاله انتخابی)[25192بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535652بازدید]
زردی نوزادان[493640بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11360بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11531بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11206بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16082بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50763بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17673بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15145بازدید]

از میان مقالات

آیا مهندسان ژنتیک بیش از همه می دانند؟ (مقاله انتخابی)
فساد رایج غول های دارویی (مقاله انتخابی)
تجارت سرطان!(مقاله انتخابی)
زنان از اینکه بردگان پول و حقوق شده اند، پشیمانند (مقاله انتخابی)
روش های افزایش شیر مادران شیرده
کودکان ثروتمندان از طعم غذاهای سالم‌ بیشتر لذت می‌برند (مقاله انتخابی)
خاکروبه های شفابخش(1)؛ پوست انار
مسلمانان و معضل تفریحات مدرن(مقاله انتخابی)
به دنبال راهی در جهت اصلاحات در صنعت دارو سازی(مقاله انتخابی)
بشر محصور در مواد شیمیایی (مقاله انتخابی)
والدین خوب بودن باعث نابودی فیزیولوژیکی شما می‌شود (مقاله انتخابی)
دنیای زیبای دینداران
آرامش دیداری (1)
مرض عقوبت(مقاله انتخابی)
تغذیه جرم و جنایت (مقاله انتخابی)
هر غذایی فلسفۀ خودش را دارد (مقاله انتخابی)
تدابیر دوران بارداری (3)
تله تلفن های همراه: زیان های بهداشتی (مقاله انتخابی)
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
درمان های ساده و عملی انگل های گوارشی