سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
کد : 1530
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۶
یادداشت ها
Share Email
دلیل عدم بارش باران و فاجعه عدم بارش باران چیست؟

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

 

 

دلیل عدم بارش باران و فاجعه عدم بارش باران چیست؟

 

 

 

 

چرا هیچ کس تحقیقی نمی کند،چرا هیچ کس مشکوک نمی شود !!
 

 

 

 

خواندن این مقاله وبه اشتراک گذاشتن آن به سرنوشت شما وفرزندان شما پیوند میخورد:

 

 

 

جنگ آب و هوایی حقیقت داردآن را جدی بگیرید .

 

 


آیاتاکنون از خودتان پرسیده اید که چرادرایران به یک باره و ظرف مدت تنها ده سال بسیاری ازرودخانه ها،تالابهاودریاچه های ماخشک شدند؟!

 

 

چگونه زاینده رود،ارومیه،گاوخونی،پریشان،بختگان،حورالعظیم، هامون وصدهااکوسیستم دیگر ازپهنه جغرافیایی ایران ناگهان ناپدیدگشتند؟

 

 

اگراین پرسش راازیک استاددانشگاه دررشته محیط زیست بپرسیدبی درنگ خشکسالی و سدسازیهای اشتباه و چاههای غیرمجاز را عامل چنین وضعی میداند، زیرا نگاهش فراتر از معلومات دانشگاهی اش نیست اگرچه بی تردید سدسازیها و حفر چاههای عمیق هم سهمی در ایجاد این وضع دارند.اما به عنوان یک روزنامه نگار همواره برایم این پرسش مطرح بوده که چرا سالهاست زمستانها بهارشده اند و زمین و آسمان ایران بابرف بیگانه شده است!

 

 

 

اگر این وضع د رسراسر دنیا حاکم بود جای تعجب نداشت اما به گونه ای مشکوک این تغیرات تنها در پهنه ایران و پیرامون آن به چشم میخورد.

 

 

اگرگرمایش جهانی زمین عامل این فاجعه است چرا در اروپا و آمریکا شاهد فاجعه ای در این ابعاد نیستیم! 

 

 

چرا هنوز در دنیا زمستانها برف می بارد اما در ایران باران هم نمی بارد.؟

 

 

پیش از این میدانستم که با استفاده از فناوریهای نوین میتوانند ابرها را بارورکرده و سبب بارش آنها شوند. ازخودم میپرسیدم که آیا عکس این موضوع نیزامکان پذیراست؟یعنی ممکن است دشمنان ایران توانسته باشنددر یک نبرد پنهان سبب ناباروری ابرها و  گرمایش منطقه ای خاص اززمین شوند؟

 

 

 

تا اینکه در 26بهمن 93در روزنامه همشهری مقاله ای رادیدم که دقیقا وجود چنین فناوری ای را تائید می کرد. شگفت آنکه مقاله ازقول گاردین نقل قول کرده و به دست داشتن سی آی ای درتغیرات اقلیمی جهان اشاره داشت، پس ازخواندن مقاله توقع داشتم واکنش محافل علمی نسبت به آن پیگیرانه باشد. اما متاسفانه جامعه ما که همواره به شنیدن و پذیرش خبرهای سطحی و روزمره عادت دارد اصلا نفهمید چه مطلب حیاتی ای گفته شده است.؟

 

 

 

 روزنامه ها که همیشه غرق درگیریهای حزبی و جناحی هستند از کنار این مطلب گذشتند و دانشمندان ما هم که معلوماتشان محدود به ترمهای دانشگاهی میباشد چون سواد فنی و سیاسی برای درک موضوع را نداشتند خودشان را به نشنیدن زدند و در نهایت چون حرفی برای گفتن نداشتند این موضوع را شایعه ای بیش ندانستند. حتما ساده لوحان توقع داشتند آنهایی که به چنین فناوریهای هولناکی دست یافته ان دخودشان بیایند و اعلام کنند که نابودی دریاچه ها و بیابان شدن ایران از جانب ماست! 

 

 

 

حتی کسی به خودش زحمت نداد در این باره کوچکترین تحقیقی بکند و متاسفانه صداوسیما نیزسکوت پیشه کرد.

 

 

آیا سلاحی از این ویرانگرتر برای نابودی یک کشور وجود دارد؟ روستاها در اثر خشکسالی تخلیه و کشاورزی نابود میشود شهرها مملو ازجمعیت غیرمولد و مصرف کننده خواهد شد و دولت ناچارخواهد بود برای سیرکردن شکم این جمعیت گرسنه تمام ذخایرارزی خود را به واردکردن موادکشاورزی ازخارج اختصاص دهد و این یعنی برباد رفتن استقلال مملکت وهمان خواست دشمنان ایران. 

 

 

 

حتی ده ها بمب هسته ای و جنگ کلاسیک نمیتواند چنین تخریبی برای کشور به بارآورد.

 

 

 

هموطن من! جنگ آب و هوایی حقیقت دارد این را خود خارجیها میگویند جالب آنکه دنیا به ما هشدار می دهد اما خودما انگارنه انگار.

 

 

 

کافیست تادرهمین اینترنت به پژوهشی درباره آن دست بزنید تا از لابلای شایعات، حقایق هولناک آن را دریابید. تحقیق کنید پروژه و سلاح هارپ که توسط آمریکاساخته شده است چیست و چگونه میتواند بطور هدفمند تنها بخشی اززمین را دچارخشکسالی نماید.

 

 

 

به جای آنکه خودتان را با جک سرگرم کنید ببینید دور و برتان چه میگذرد آنها درحال کشتن شما و فرزندان شما هستند

 

 

 

 

 

وقتی آب نباشد شما خواهید مرد 
 

 

 

 

آب حمام و دستشویی شماسرانجام روزی قطع خواهدشدآنگاه دیرخواهد بود تا بفهمید بر سر شما چه آورده اند. آنگاه دیگر فایده ای نخواهد داشت اگر بفهمی درزمستان چرا دیگر برفی نمی بارد و در بهار چرا باید کولرهایتان را روشن کنید. امیدوارم کمیسیون امنیت ملی مجلس متوجه مسئولیت حیاتی خود گشته و دراین باره گروهی را برای تحقیق  تشکیل دهد. تنها با گفتن این جمله که شایعه است مسئولیت از گردن مسئولان محترم رفع نخواهد شد.

 

حتی اگر 1% احتمال حقیقت دراین باره وجود داشته باشد وظیفه مسئولان این است که این یک درصد را جدی بگیرند و در این باره تحقیق کنند. بی آبی وزیر وگدا نمی شناسد همه ایرانیها از نماینده مجلس گرفته تا دکتر و کارگر و رفتگر در خطرند.

 

 

 

شما نیز میتوانید با اشتراک گذاشتن این مطلب مهم سهمی درنجات خود و کشورتان داشته باشید. منتظر روزی نمانید که وزیر امورخارجه مان برای مذاکره درباره رفع تحریم آب به ژنو برود. باور کنید اگرجدی نگیرید آن روز دیر یا زود فرا خواهد رسید،

منبع :

نویسنده  : تقدمی  @tadbir96dolat



نظرات
  سلام دوستان نظرات همتون دزست بود بجز یکیتون اون زهره چی میگه این حرفا چیه دیگه
ارسال کننده نظر : Mehdi      تاریخ ارسال نظر : ۲۴ دي ۱۳۹۶


  همه اینا درست ولی اومدن بارون دست خداس مملکت ما بخاطر فساد ظلم بی عدالتی خوردن بیت المال و صدها فساد دیگ که هممون میدونیم گرفتار غضب خداس اگه خدا بخاد بارون بیاد امریکا ديگه چکار میتونه بکنه
ارسال کننده نظر : زهره      تاریخ ارسال نظر : ۱۲ دي ۱۳۹۶


  من به عنوان مهندس کشاورزی آب که از نزدیک دیدم که تنها منبع مصرفی آب ما منبع زیر زمینی هستند که طی سال ها زیر زمین ذخیره شدند و به سرعت در حال اتمام هستند منتظر هستم روزی برسد که در خانه دیگر آبی برای مصرف نباشد. بر این مصیبت باید زار زار گریست اما ...
ارسال کننده نظر : زارع      تاریخ ارسال نظر : ۲۰ آبان ۱۳۹۶


  سلام بسیار عالی و به یک نکته استراتژیک اشاره کردید ، افسوس که این مزرعه را آب گرفته دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، در تائید فرمایش جنابعالی چند سال پیش تلویزیون ایران برنامه ای را پخش کرد که دلفین ها در ساحل خلیج فارس دسته جمعی دست به خود کشی زده بودند غافل از اینکه سازمانهای جاسوسی توسط سیستم هارپ مرتکب جنایت فوق شده بودند
ارسال کننده نظر : محمدرضا      تاریخ ارسال نظر : ۲۷ شهريور ۱۳۹۶


 
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12328بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15008بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35205بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46185بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17263بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23136بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63604بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536023بازدید]
زردی نوزادان[493849بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11430بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11566بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11252بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16116بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50874بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17722بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15211بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10963بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8432بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13015بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14368بازدید]

از میان مقالات

سالنامه حجامت 1395 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
حجامت شناخت؛ مقاله سوّم؛ تمهیدات حجامت
مسلمانان و معضل تفریحات مدرن(مقاله انتخابی)
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله دوّم؛ مزاج شناسی انسانی، مفاهیم پایه
"یادداشت ویژه"؛ بیایید کمی غیر بهداشتی زندگی کنیم!
رحم هاى مصنوعى و پایان باردارى(مقاله انتخابی)
انزال زودرس، درمان به دور از هیاهوی تبلیغات
زندگی بطری شده؛ واقعیت‌های پنهان شده ​آب‌های معدنی (مقاله انتخابی )
سیاست فرزند آوری: الگوی نژادپرستی اسرائیل (مقاله انتخابی)
جوامع صنعتى و گسستگى نسل آدمى(مقاله انتخابی)
مروری بر آزمایشات هولناک آمریکا بر روی انسان (مقاله انتخابی)
لابى صنعت مواد غذایى چاق کننده(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1394 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
نگاهی به مستند «گشایش رمز زندگی»؛ کوته‌بینی داروین نظریه‌اش را نابود می‌کند + فیلم و تصاویر(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)
شش اصل ضروری برای زندگانی سالم(ستّه ضروریه)
سنگ های صفراوی