سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
سرطان شناسی
سینه های آلوده!(مقاله انتخابی)
تعداد: 0 میانگین: 0
[تعداد بازدید : 19612]

[نسخه چاپی]

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین  و لعنه الله علی اعدایهم اجمعین

 

 

 

 

 

سینه های آلوده!



 

 

چکیده :

 

 

 

 

امروزه سرطان سینه با سرعتی غیرقابل باور در جوامع مختلف و به ویژه جوامع صنعتی و نیز جوامع در حال توسعه در حال گسترش است. به استناد بررسی‌ها و پژوهش‌های بنیادها و نهادهای علمی، گسترش مواد صنعتی و شیمیایی که به جزیی لاینفک از زندگی مدرن تبدیل شده عامل این بیماری دردسرساز می‌باشد. بی‌شک تنها راه مقابله با این روند، تغییر شیوه زندگی است که البته از نظر بسیاری دیگر قابل تحقق نخواهد بود.

 

 

 


 موارد ابتلای به سرطان سینه با رکوردی بی‌سابقه همراه بوده است به طوری که هیچ‌گونه نشانه‌ای از کاهش این روند مشاهده نمی‌شود. آخرین آمار منتشر شده در بریتانیا در سپتامبر 2006 بیانگر آن است که در سه دهه اخیر، سرطان سینه در این کشور افزایش هشتاد درصدی داشته و کماکان هم این روند ادامه دارد. امروزه این نوع سرطان، شایع‌ترین نوع سرطان در این کشور است و همه ساله حدود چهل و دو هزار نفر مبتلای به آن شناسایی می‌شوند.

 

 

 

 

شواهد فزاینده‌ای حکایت از آن دارد که هم اینک حجم زیادی از مواد مصنوعی ساخته دست بشر در محیط زیست وجود دارد که با کاهش هورمون‌های جنسی زنانه همراهند. از آن‌جا که هم ابتلا و هم پیشرفت این بیماری متاثر از این هورمون‌هاست، ابتلای به این بیماری با این گونه مواد ارتباط مستقیم دارد. البته آسیب‌پذیری در تمام مراحل زندگی از دوره جنینی تا بلوغ و نیز پیش و پس از قاعدگی همواره وجود دارد. اگرچه رابطه این گونه مواد با این نوع سرطان از سوی دولت، صنعت و سازمان‌ها و نهادهای فعال در این عرصه مورد انکار قرار می‌گیرد، اما کارشناسان همواره متذکر این نکته هستند که این سرطان حاصل افزایش عمر و نتیجه عواملی است که مستقیماً با سبک زندگی ما پیوند خورده است و در آینده نیز با بار و فشار بیشتری همراه خواهد بود.

 

 

 

 

خلاصه این که، سرطان سینه به بیماری‌ای همه‌گیر و کشنده تبدیل شده و هنوز هم به طور کامل معالجه‌پذیر نشده است. افزایش این بیماری تنها در با توجه به تغییرات شیوه زنگی و انتخاب‌های جدید ما در زندگی قابل توضیح است. تحقیقات بیانگر آن است که کمتر از پنجاه درصد موارد ابتلای به این بیماری در نتیجه عوامل شناخته شده‌ای چون زایمان دیرهنگام اولین فرزند، بچه‌دار نشدن، رژیم غذایی نامناسب، چاقی و الکل است و تنها پنج درصد، به واسطه عوامل موروثی به این بیماری مبتلا می‌شوند.

 

 

 


اطلاعات دولتی منتشر شده بیانگر آن است که در پانزده سال اخیر «پستان برداری» در تمام گروه‌های سنی افزایش 44 درصد داشته است. همچنین نکته تعجب‌آور آن که این افزایش در بین زنان 15 تا 44 سال، 41 درصد بوده که بیانگر آن است که دیگر نمی‌توان این بیماری را محصول افزایش سن برشمرد.

 

 

 


هم‌اکنون در قاره اروپا، یکصد هزار ماده شیمیایی مصنوعی وجود دارد که تولید آن‌ها از جنگ جهانی دوم به بعد افزایش فزاینده‌ای یافته است و پس‌مانده‌های آن‌ها نیز به نحوی گسترده در آب، هوا، خاک، حیات‌وحش، زیست بوم‌ها و بافت‌های بدن منتشر می‌شود. ما همه روزه در معرض باقیمانده‌های آفت‌کش‌ها هستیم که در غذا و نیز محصولات مختلف وجود دارد. اما با این وجود هنوز آمار دقیقی از میزان سم و آسیب‌های آن‌ها جمع‌آوری نشده است. در سال 1985 اعلام شد که از 45 هزار ماده شیمیایی سمی‌ای که موسسه ملی سلامت و ایمنی ایالات متحده در سال 1980 فهرست نموده، 2500 ماده به عنوان مواد سرطان‌زا، 2700 ماده به عنوان مواد جهش‌زای ژنتیکی و 300 ماده به عنوان مواد آسیب‌زا به جنین شناسایی شده‌اند و تنها هفت هزار ماده از این مجموعه به درستی مورد بررسی و آزمایش قرار گرفته‌اند.

 

 


فعالان مبارزه با سرطان در اروپا، مصرانه از دولت‌های خود می‌خواهند تا تنها عوامل مرتبط با تغییر در سبک زندگی مردم را به عنوان عوامل مسیول در افزایش این بیماری برنشمارند و خواستار آن هستند تا دولت با ارایه طرحی نظام مند بتواند شرایطی را ایجاد کند تا میزان ابتلای مردم به مواد آسیب‌زای موجود در محیط کاهش یابد. در عمل این بدین معناست که بایستی محدودیت‌هایی جدید در خصوص مواد غذایی حاوی پس‌مانده‌های شیمیایی که یک سوم محصولات غذایی اروپا را به خود اختصاص داده، اعمال شود. مسایلی دیگر چون وجود موادشیمیایی آسیب‌زا و مواد آلاینده در هوا نیز از جمله مسایلی است که باید دولت‌ها در آن دخالت نمایند. به عبارت دیگر در سایه یک نظام موثر کنترل کننده است که می‌توانیم برای نخستین بار تصویری روشن از میزان ابتلای ما به مواد آلوده را برای همگان فراهم آوریم.

 

 

 


بی‌شک تحقق این امر فراتر از توانایی و اختیار مردم است و باید دولت عهده‌دار آن شود. البته مردم نیز تا حدودی می‌توانند در این روند مشارکت کنند. خرید غذاهای طبیعی که علاوه بر سلامتی آنها، به محیط زیست هوا و آب نیز کمک می‌کند و استفاده از مواد شوینده عاری از مواد شیمیایی خطرناک و... نیز از دیگر عوامل موثر محسوب می‌شود. البته باید متذکر این نکته شد که ابتلا فزاینده به این بیماری وسایلی چون هزینه، درمان و... از جمله مسایلی است که با پنهان‌کاری دولت‌ها و سازمان‌های مرتبط همراه شده است.


 

 

منبع: www.nomorebreastcancer.org.uk

 

 

منبع :

 ماهنامه سیاحت غرب،شماره 50



نظرات
  سلام آقای دکتر ۳۵سالمه مزاجم گرم و خشکی دارم دوتا فرزند خداوند متعال به ماعطا نموده کرده ، که فرزند دومم به لطف الهی خودم تا دوسالگی شیر دادم سه ماهه که دیگه قطع کردم شیرمم کامل خشک شده ،خیلی معذرت میخوام تقریبا یک ماه هست که سینه هام دردناک شدند سابقه کیست سینه هم دارم اما ۴ساله که دیگه سونوگرافی نمیرم از وضع کیستا هم بی اطلاعم، لطفا برا درد این قسمت راهنمایی بفرمایید. الهی خیر دنیا و آخرت نصیبتان شود ان شاءالله.
ارسال کننده نظر : سوال      تاریخ ارسال نظر : ۱۰ تير ۱۳۹۹
  

سلام. سینه ها را هر شب با روغن حیوانی ماساژ دهید ولی برای درمان تخصصی حضورا به همکاران مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۱ تير ۱۳۹۹



  سلام خواهر۲۵ ساله ی من دوسال قبل به سرطان خون cml یعنی مغز استخوان مبتلا شد و داروی ایماتینیب مصرف کرد والان حدود ۴ ماه است که داروهایش قطع شده و میگوین بعداز دوسال حتما باید پیوند مغزاستخوان انجام دهد. باتوجه به مصرف داروی ایماتینیب که عوارض زیادی هم دارد برای دفع و کنترل عوارضی که ازطریق آن وارد بدنش شده آیا رژیمی وجود دارد؟واینکه ماموافق عمل پیوند نیستیم برای درمان سرطان خون درطب سنتی چه رژیمی باید استفاده کرد؟واینکه نقل مکان به روستای خوش آب و هوا وتغذیه کاملا ارگانیک و کمک گرفتن از پزشک طب سنتی بصورت شخصی درتغذیه ی ایشان چقدر در درمان بیماری ایشان موثر خواهدبود؟بی صبرانه منتظر راهنمایی شماهستم.باتشکر
ارسال کننده نظر : فاطمه      تاریخ ارسال نظر : ۲۵ دي ۱۳۹۶
  

سلام. همکاران مجرب ما کمک های زیادی در این زمینه می توانند بکنند. این مقاله را هم مطالعه کنید:


http://shiateb.com/pages/Default.aspx?current=viewdoc&langid=1&sel=2479


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۷ دي ۱۳۹۶



  خانم ندا که احتمالا از دکتر هایی هستی که نگران بسته شدن دکانشان هستن. برای کیست تخمدانم هزار تا از قرص های لعنتی شیمیایی شماها را خوردم و دچار انواع امراض دیگه شدم. بعد که دو ماه عرق رازیامه خوردم کیستم کاملا برطرف شد. تو خودت برو مطمئن شو که دکتری یا نه
ارسال کننده نظر : سما      تاریخ ارسال نظر : ۲۱ فروردين ۱۳۹۵


  شما مطمنی که دکتری؟؟؟ عرق رازیانه برای فیلروکستیک سینه سم هست !!!!
ارسال کننده نظر : ندا      تاریخ ارسال نظر : ۵ بهمن ۱۳۹۴


  سلام برای کوچک کردن سینه خانم ها راهی هست ؟
ارسال کننده نظر : رضوان      تاریخ ارسال نظر : ۶ مهر ۱۳۹۳
  

سلام. بنده بلد نیستم.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۷ مهر ۱۳۹۳



  سلام.من به خاطر چاق و لاغر شدن های مکرر سینه هام ترک برداشتن و افتاده شدن.بادکش نمیتونم انجام بدم اصلا تحمل دردشو ندارم.درمان خوردنی یا گیاهی برای افتادگی سبه وجود ندارد؟
ارسال کننده نظر : سوسن      تاریخ ارسال نظر : ۲۹ شهريور ۱۳۹۳
  

سلام، پودر جوانه گندم، روزی یک قاشق غذاخوری به هر نحو که مایل بودید مصرف کنید. شبی یک استکان عرق رازیانه به جز ایام عادت و بارداری تا چند ماه بخورید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۳۰ شهريور ۱۳۹۳



  سلام. یک سالی هست سینه چپم از قسمت کناری به سمت زیر بغلم درد میکند وتیر میکشد.یک مدت به خاطر تنظیم پری رازیانه و بومادران استفاده کردم درد کاملا برطرف شد حالا که داروها را قطع کرده ام درد گاهگاهی و تیرکشیدن هم برگشته. البته دوره اول رژیم پیازدرمانی را هم در حال اتمام هستم.از ازمایش سینه میترسم.راه درمانی برای این درد وجود دارد یا نه؟
ارسال کننده نظر : امیدی      تاریخ ارسال نظر : ۱۹ تير ۱۳۹۳
  

سلام. رازیانه یا بومادران را دوباره استفاده کنیدو هر شب با روغن زیتون هم ماساژ دهید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۰ تير ۱۳۹۳



  با سلام خانمی هستم بسیار علاقه مند به ادامه تحصیل در طب سنتی ، لطفا شرایط ان را بفرمایید و اینکه ایا می توان مستقیم در ان ادامه تحصیل داد یا اینکه حتما بایستی پزشکی عمومی را گذراند؟ با تشکر
ارسال کننده نظر : زهرا      تاریخ ارسال نظر : ۱۶ فروردين ۱۳۹۳
  

سلام، فعلا برای پزشکان مقدور است. دوره های غیر رسمی توسط موسسات مختلف برگزار می شود.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۶ فروردين ۱۳۹۳



  باسلام من و همسرم پسر عمو و دختر عمو هستیم ، دختری داریم 5 ساله که پای راستش پلی داکتیلی بود و با عمل جراحی خدا را شکر اصلاح شد ، خودم 34 ساله هستم و تصمیم دارم بازهم بچه دار شوم ، آیا ممکن است این مشکل برای فرزند دوم هم پیش بیاید؟ و آیا راهی در طب سنتی برای جلوگیری از آن وجود دارد ؟ ممنون از شما
ارسال کننده نظر : سمانه      تاریخ ارسال نظر : ۱۲ فروردين ۱۳۹۳
  

سلام، مستحبات زناشویی را رعایت کنید و با مشورت یک متخصص طب سنتی، اصول صحیح تغذیه را به کار ببندید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۴ فروردين ۱۳۹۳



  با سلام دختر من چهارسال و نیم است و سابقه حساسیت و خس خس سینه دارد، چند روزی است که دهانش بوی خاصی می دهد و کمی رنگ پریده و لبهایش کمی سفیدتر از قبل شده و احساس میکنم کمی وزنش هم اضافه شده آیا مشکل خاصی دارد؟ در ضمن از زمان نوزادی نافش برامدگی دارد که دکترها می گویند باید جراحی زیبایی انجام دهد ، آیا درمان سنتی دارد ؟ممنون از زحمات شما
ارسال کننده نظر : سیما      تاریخ ارسال نظر : ۱۲ فروردين ۱۳۹۳
  

سلام، با این شرح حال تشخیص خاصی ندارم. روی ناف را مدتی ضماد پودر پوست انار+گلاب بگذارید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۴ فروردين ۱۳۹۳



 
123
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

دنیای زیبای دینداران
«با لبخند کارکردن» چگونه به زنان آسیب می‌رساند؟ (مقاله انتخابی)
لطفاً کمی غیربهداشتی باشید!! (مقاله انتخابی)
وقتی آنلاین هستیم خودمان باشیم (مقاله انتخابی)
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.
میکروتراشه‌های ضد بارداری؛ جدیدترین روش کنترل جمعیت (مقاله انتخابی)
جامعۀ مصرف گرا (مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1399 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
هر غذایی فلسفۀ خودش را دارد (مقاله انتخابی)
کودکی بهترین دوران برای یادگیری زبان خارجی نیست!! (مقاله انتخابی)
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
سالنامه حجامت 1402 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
خواص تاثیرگذاری قارچ گانودرما تا چه حد واقعیت دارد؟
اعتیادی کراک‌گونه به بوتاکس (مقاله انتخابی)
بیوتروریسم؛ یک جنگ نابرابر (مقاله انتخابی)
آیا پس از «پروژه تنظیم خانواده» نوبت به «پروژه سلامت معنوی» رسیده؟! (مقاله انتخابی)
5 برنامه غذایی پیشنهادی به زوج های نابارور
بگذارید دوباره حوصلۀ بچه‌هایتان سر برود.
بهداشت جنسی کودک
کودک و تفکّر اقتصادی (1)
​تکنولوژی تراریخته؛ راهی برای افزایش محصول یا بیماری؟ (مقاله انتخابی)
بهداشت زناشویی و ضرورت­ های آن در اسلام
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
چرا برخی از زنان ایرانی پلنگ شده‌‎اند؟ (مقاله انتخابی)
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک