سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
تغذیه و پرهیز درمانی
دمنوش های ایرانی
تعداد: 15 میانگین: 4.13
[تعداد بازدید : 138314]

[نسخه چاپی]

بـسـم الــلّــه الـرّحـمـن الـرّحـیـم

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین  و لعنة الله علی اعدایهم اجمعین


دمنوش های ایرانی


نوشیدنی هایی که در این مقاله مـعـرّفی می شوند؛ جایگزین هایی مناسب، خوش طعم و مفید برای چای هستند. هر کس می تواند بر اساس سلیقه و ذایقه خود و نیز با توجّه به بیماری ها یا نیازهای بدنی خویش(و حتّی بر اساس فصول مختلف سال) از این نوشیدنی ها بهره ببرد. با به کار بردن کمی ذوق و سلیقه می توانید ترکیبات گوناگونی از این نوشیدنی ها را تهیه نمایید؛ برای مثال اگر با خوردن چای بادرنجبویه احساس می کنید دچار افزایش فشار خون می شوید؛ با اضافه کردن چند برگ چای ترش به نوشیدنی خود، ضمن رفع مشکل، یک چای جدید با طعمی متفاوت را تجربه خواهید کرد. به یاد داشته باشید که با ترکیب چای های مختلف، هر کدام از موادّ تشکیل دهنده آن چای، خواصّ خود را به طور جداگانه حفظ خواهند کرد.

 

تذکّر بسیار مهم: معرّفی این دمنوش ها به معنی جواز استفاده عمومی از آنها نیست. بلکه توصیه ما این است که اگر از مزاج شناسی اطلاعات کافی ندارید، با مشورت با پزشک حاذق، نسبت به استفاده از این نوشیدنی ها اقدام کنید.


روش تهیّه


تمام نوشیدنی های های معرفیّ شده دراین جزوه به این صورت آماده می شوند که ترکیبات آنها را به همراه دو لیوان آب سرد در یک قوری- که بهتر است چینی باشد- ریخته، روی حرارت کم قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد؛ سپس قوری را روی حرارت غیرمستقیم(کتری یاسماور) می گذاریم تا درمدّت ۳۰ دقیقه به آرامی دم بکشد؛ پس ازآن، چای راصاف نموده، مصرف می کنیم. این نوشیدنی های گوارا، برخلاف چای معمولی، تا چند روز قابل مصرف می باشند. بدیهی است، بر خلاف چای سیاه، هـرقـدر زمان دم کشیدن چای بیشتر باشد، کیفیت آن، مطلوب تر خواهد بود. در صورت تمایل می توانید از همان ابتدا از آب جوش استفاده نمایید و نوشیدنی را مشابه چای معمولی دم کنید یا آن که بگذارید چای به مدّت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله کم بجوشد. ترجیحا این چای ها را با عسل، خرما یا توت میل کنید. در صورت تمایل می توان چای را با چند قطره آب لیموترش تازه میل کرد.


۱- چای گـل گـاو زبـان- سنبل طیب:


ترکیبات: گل گاوزبان، ۲ قاشق غذاخوری؛ سنبل طیب، ۱ قاشق مرّباخوری؛ لیموعمّانی،۱عدد.


خواصّ: گل گاو زبان، طبیعتی گرم و تر و ضد ّسودا و صفرا دارد و آرام بخش اعصاب، خواب آور و مسکّن سردردهای عصبی و دردهای کلیوی و کاهش دهنده فشار خون است. سنبل طیب هم  با طبیعت گرمی که دارد؛ ضدّ قولنج و اسپاسم های عضلانی و مفید در درمان تشنّج و صرع بوده؛ قوّه باه(میل جنسی) را نیز تقویت می کند.


۲- چای به لیمو- زیرفون:


ترکیبات: به لیمو،۱قاشق مربّاخوری و زیرفون،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: طبیعت این چای گرم بوده؛ در درمان سرماخوردگی، تشنّج، نقرس، دردهای سیاتیکی، غلظت خون، روماتیسم، بی خوابی های شبانه، میگرن، اضطراب، طپش قلب، سردرد، آسم، فشارخون و اسهال موثراست؛ همچنین این چای، تقویت کننده حافظه، شستشودهنده کلیه و مقوی معده است. مصرف این چای به علّت دارا بودن زیرفون، برای خانم های باردار ممنوع است.


۳- چای بادرنجبویه- زیرفون:


ترکیبات: بادرنجبویه،۱قاشق مربّاخوری و زیرفون،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: این چای طبیعت بسیارگرمی داشته، مقوّی قلب و اعصاب، خون ساز، تـقـویـت کننده سلّولهای مغزی، فوق العاده آرام بخش و در بعضی مزاجها بالابرنده قوی فشارخون است. بادرنجبویه، خود، به تنهایی، مقوّی مغز، ضدّ صدای گوش، ضدّ بیماریهای کلیه، ضدّ خوابهای وحشتناک، ضدّ بوی بد دهان، خواب آور و نشاط آور است. این چای نیز به دلیل دارا بودن زیرفون برای خانم های باردار منع مصرف دارد.


۴- چای بابونه:


ترکیبات: بابونه،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: طبیعت‌ آن، معتدل و در بابونه های صحرایی به سمت گرم و خشک است. ضدّ بلغم و صفرا و آرام بخش اعصاب، به ویژه اعصاب معده و روده و مقویّ آنها و شستشودهنده بسیارقوی کلیه ها و تقویت کننده کلّی سیستم عصبی است وعلاوه برآن، ضدّ تب، ضدّ انگل، ضدّ یبوست و اشتهاآور است.


۵- چای به لیمو:


ترکیبات: به لیمو،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: این چای آرام بخش، طبیعتی گرم دارد و مناسب برای درمان بی خوابی های شبانه، میگرن، سردرد، طپش قلب وآسم بوده؛ ضمن تقویت معده و آثار ضدّنفخ، حافظه را نیز بهبود می بخشد.


۶- چای دارچین:


ترکیبات: دارچین، چندقلم آسیاب نشده.

خواصّ: طبیعت گرم و خشک دارچین از آن یک محرّک عالی اعصاب ساخته است که ضمن دارا بودن خواصّ نشاط آوری و رفع دلهره، شستشودهنده کلیه، دفع کننده اخلاط رطوبتی، تقویت کننده قوه باه و موثر در درمان پادردهای رطوبتی است. دارچین علاوه بر تقویت کبد و معده، اشتهاآور نیز بوده، بوی بد دهان را برطرف می کند. جالب است که بدانید طبق نظر اطبّای قدیم، اثر مثبت دارچین براعصاب، تا ۱۵سال در بدن ماندگار است. زنان باردار بهتر است در مصرف دارچین کمی احتیاط کنند.


۷- چای زنجبیل:


ترکیبات: زنجبیل قلم (نکوبیده)، ۲قطعه متوسّط.


خواصّ: زنجبیل، طبیعتی گرم و خشک دارد و ضدّ بلغم، بالابرنده قوی فشارخون، مقوّی اعصاب، تقویت کننده حافظه، تنظیم کننده جریان ادرار، ضد ّرطوبت مزاج، خونساز، ضدّ درد مفاصل، تقویت کننده قوّه باه، مقوّی دستگاه گوارش، حل کننده سـنـگ هــای صـفراوی، ضدّ مسمومیت های غذایی، درمان کننده بسیار خوبِ تب مالت و ضدّ سرطان  می باشد. نکته مهم در مصرف زنجبیل آن است که زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث افزایش فشار خون و ضعف نیروی جنسی شود.


۸- چای میوه گل نسترن:


ترکیبات: میوه گل نسترن، ۱۵عدد.


خواصّ: این چای با طبیعتی معتدل و تا حدّی خشک؛ سرشار از ویتامین ث بوده، در پیشگیری و درمان سرماخوردگی موثراست. میوه گل نسترن، فشارخون را کم کرده؛ ورم و درد کلیه را التیام و آن را شستشو می دهد؛ معده را تقویت می نماید و اثرات ضدّ اسهالی دارد.


۹- چای زیرفون:


ترکیبات: زیرفون،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: طبیعت زیرفون، گرم است و مصرف زیاد آن می تواند فشارخون را کاهش دهد. این چای در درمان ناراحتی های عصبی وتشنّج ها، مـیـگـرن های مزمن، بی خوابی، سردرد، بیماری های ریوی و زکام، غلظت خون، استفراغ، روماتیسم، آرتروز، نقرس و دردهای سیاتیکی کاربرد دارد. باز هم باید یادآوری  کنیم که مصرف زیرفون برای خانم های باردار ممنوع است.


۱۰- چای آویشن:


ترکیبات: آویشن،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: آویشن با طبیعتی معتدل، ضدّ صفرا، بالابرنده فشارخون، مقوّی اعصاب و افزاینده قدرت بینایی است و در رفع التهاب های مزمن روده بزرگ، دفع انگل های گوارشی، افزایش اشتها و تقویت کلی جهاز هاضمه مفید است.آویشن، کلیه را شستشومی دهد؛ رطوبت بدن را دفع می کند؛ غلظت خون را  کاهش می دهد و در درمان زکام، سرفه و آسم موثر است.


۱۱- چای اکلیل کوهی(رُزماری):


ترکیبات: اکلیل کوهی،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: اکلیل کوهی که برخی آن را«گیاه معجزه گر» می نامند؛ طبیعتی معتدل تا گرم و ضدّ صفرا داشته؛ تقویت کننده کلی بدن و به ویژه اعصاب، شستشودهنده کلیه، ضدّ دلهره و اضـطراب، بـرطـرف کننده زکـام، آسـم و سیاه سرفه، مقوّی معده، ضدّ دردهای روماتیسمی، استخوانی وکمری و حل کننده سنگ های صفراوی است.


۱۲- چای گزنه:


ترکیبات: گزنه،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: گزنه، طبیعتی گرم و خشک دارد و اثر آن در کاهش قند خون، سال هاست که به اثبات رسیده است. این گیاه، ضدّ صفرا و سنگ کیسه صفرا بوده؛ غلظت خون را کاسته؛ چربی خون را پایین می آورد؛ و با شستشوی کلیه، بـسـیـاری از بـیماری هایش را بهبود می دهد.گزنه، همچنین، ضدّ سرطان، ضدّ خونریزی، زیادکننده شیرمادر، برطرف کننده خستگی، ضدّ ریزش موی سر و مفید در درمان بیماری های پروستات است.


۱۳- چای مرزنجوش:


ترکیبات: مرزنجوش،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: طبیعت گرم و اثرآرام بخش مرزنجوش براعصاب، آن را تبدیل به یکی از بهترین داروها در درمان میگرن کهنه، درد شقیقه ها و بسیاری از سردردهای دیگر و نیز، بی خوابی نموده است. این گیاه با اثر تـب بُر و خلط آورخود، در درمان  انواع سرماخوردگی ها موثراست و در دستگاه گوارش به عنوان داروی ضدّ نفخ و ورم معده، ضدّ اسهال و اشتهاآور کاربرد دارد.


۱۴- چای اسطوخودّوس:


ترکیبات: اسطوخودّوس،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: طبیعت این گیاه مفید دارویی، گرم وخشک است و در درمان طیف وسیعی از بیماری ها ازجمله میگرن، زکام، آسم و برونشیت، انواع روماتیسم و اگزما کاربرد دارد. این گیاه، مُسکّن، آرام بخش اعصاب، تقویت کننده سلولهای مغز و شستشودهنده کلیه است.


۱۵- چای فلوس:


ترکیبات: مغز فلوس،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: طبیعت فلوس، معتدل و ضدّ صفراست و به عنوان یک ملیّن ومسهل قوی(امّا با عملکردی ملایم و بی آزار)، یبوستهای مقاوم به درمان و مـزمـن را درمان می کند و بـه تـدریج، تورّم امعاء واحشاء را تـسـکیـن می دهد. فلوس، همچنین، پایین آورنده فشارخون و درمان کننده برفک دهان است.


۱۶- چای زعفران:


ترکیبات: زعفران کوبیده ،۱قاشق مربّاخوری.


خواصّ: زعفران، طبیعتی گرم و خشک دارد و مقوّی قلب، محرّک قوای مغزی، شادی بخش، خنده آور، ضّدکرم خوردگی دندان، شستشودهنده کلیه، مقوّی معده، ضدّسرفه، ضدّحسّاسیت و خلط آور است. در هنگام زایمان برای تسهیل و تسریع روند زایمان می توان یک مثقال آن را دم کرده میل نمود امّا در دوران بارداری بهتر است از مصرف زیاد آن خودداری کرد.


۱۷- چای نعناع:


ترکیبات: نعناع،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: طبیعت نعناع، معتدل و دارای اندکی گرمی و یک ضدّ اسهال و استفراغ قوی است که مقوّی معده و ضدّ نفخ آن؛ خوشبوکننده دهان؛ آرام کـنـنده روده ها و رفع کننده ناراحتی های کیسه صفرا و نیز مفید در درمان ناراحتی های ریوی، تـنـگی نفس، آسم و سرفه و خستگی های جسمی است.


۱۸- چای پونه:


ترکیبات: پونه،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: پونه، به لحاظ طبیّ، «نعناع خودرو» محسوب می شود و خواصّ آن مشابه نعناع است.


۱۹- چای چلتوک برنج:


ترکیبات: چلتوک برنج،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: چلتوک برنج، طبیعتی گرم دارد و سرشار از ویتامین هی گروه «ب» است، ازسفید شدن و ریزش موی سر پیشگیری می کند(به صورت خوراکی و ماساژ روی مو و پوست سر) و یبوسـت هـای مزمن را درمـان می کند. استفاده از این چای برای خانم های باردار ممنوع است.


۲۰- چای گلپر:


ترکیبات: گلپر،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: طبیعت گلپر، گرم و خشک بوده؛ تقویت کننده عالی حافظه و یک داروی ضـدّ صـرع قـوی است؛ برطرف کننده تنبلی معده، کـمـک کـنـنـده به هضم غذا، ضدّ انواع اسهال و اشتهاآوربوده؛ علاوه برتقویت میل جنسی، در درمان جوش و دمل نیز موثر است.


۲۱- چای زیره سیاه:


ترکیبات: زیره سیاه،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: طبیعت بسیار گرم زیره، چـربی اضافه بدن را می سوزاند و چاقی را برطرف می کند؛ فشارخون را افزایش می دهد وعلاوه برتصفیه خون، تقویت قلب وعروق وشـسـتـشـوی کـلـیـه، ضدّ زردی پوست، افزایش دهنده شیرمادر، ضدّنفخ و مقوّی معده می باشد.


۲۲- چای بادرنجبویه:


ترکیبات: بادرنجبویه،۲قاشق غذاخوری.


خواصّ: طبع بادرنجبویه، بسیارگرم بوده؛ دربعضی مزاجها، بالابرنده قوی فشارخون است؛ همچنین، مقوّی قلب و اعـصـاب و فـوق العاده آرام بخش، خـون ساز، ضدّ صدای گوش، خواب آور، نشاط آور، ضد ّبیماری های کلیه، ضدّ خوابهای وحشتناک و برطرف کننده بوی بد دهان است.


۲۳- چای بهارنارنج:


ترکیبات: بهارنارنج،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: بهارنارنج، طبیعتی گرم دارد و آرام بخش، تقویت کننده مغز واعصاب، شادی بخش و اشتهاآور است.


۲۴- چای هوفاریقون:


ترکیبات: هوفاریقون،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: طبیعتی گرم وخشک دارد و مقوّی قلب واعصاب و درمان کننده میگرن می باشد.


۲۵- چای کوهی(چای پشمی):


ترکیبات: چای کوهی،۱قاشق غذاخوری.


خواصّ: طبیعت آن، گرم بوده؛ ضدّ آلرژی و حسّاسیت، مقوّی اعصاب، آرام بخش، خواب آور و موثر در درمان اگزمای پوستی است.


۲۶ – چای آلبالو:


ترکیبات: آلبالوی بدون هسته، نصف لیوان.


خواصّ: آلـبـالـو بـا طبیعت سرد و خشکی که دارد، ضدّ صفرا، ضدّ اسهال، کاهش دهنده فشار خون، موثر در برطرف نمودن حالت تهوّع، ضدّ خارش های پوستی، ضدّ سنگ کلیه و یک اشتها آور بسیار عالی است امّا مبتلایان به زخم های گوارشی نباید از آن استفاده کنند.


۲۷- چای ترش(چای مکّه یا چای گُجرات):


ترکیبات: چای ترش، ۱ قاشق غذاخوری.


خواصّ: مصرف این چای، باعث کاهش تدریجی فشار و چربی خون خواهد شد. مصرف این چای در بعضی افراد؛ ممکن است باعث کاهش شدید فشار خون و عوارضی مثل سرگیجه شود؛ لذا این چای را با مقادیر بیشتری نبات؛ یا همراه با نوشیدنی هایی که باعث افزایش فشار خون می شوند؛ مصرف نمایید.


۲۸- چای گل سرخ(گل محمّدی):


ترکیبات: گل سرخ(تازه یا خشک شده)، ۲ قاشق غذاخوری.


خواصّ: این چای، طبیعتی معتدل با گرایش به سمت سرما و خشکی دارد و بسیار شادی بخش، مقوّی قلب و ضد ّصفرا و بلغم می باشد.گل سرخ، ملیّن بسیار خوبی بوده؛ در درمان یبوست های تازه و کهنه ، تقویت لثه و ترمیم زخم های آن مفید است.


۲۹- چای زرشک:


ترکیبات: زرشک آبگیری، ۲ قاشق غذاخوری.


خواصّ: زرشک، طبیعتی سرد و خشک دارد و ضدّ صفرا، تقویت کننده معده، کبد و قلب، خنثی کننده سموم، برطرف کننده عطش و گرمازدگی(و تهوّع و استفراغ ناشی از آن) و بی اشتهایی است. زرشک، ضمن تصفیه خون، درمان بـسـیار خوبی برای فـشـار خـون بـالا(در افراد گرم مزاج) می باشد.


۳۰- چای قره قات(قراقات):


ترکیبات: قره قات، ۱ قاشق غذاخوری.


خواصّ: قره قات، میوه درختی است که در جنگل های شمال ایران می روید و به لحاظ خواصّ دارویی، بسیار شبیه زرشک می باشد. این میوه یکی از بهترین داروها در تصفیه خون و کاهش فشار آن می باشد و علاوه بر درمان اسهال، در کاهش میزان قند خون نیز موثّر است.


۳۱- چای غوره:


ترکیبات: غوره، ۲ قاشق غذاخوری.


خواصّ: غوره با طبع سرد و خشک خود، ضدّ صفرا و بلغم، برطرف کننده تشنگی و مقوّی کبد است و باعث کاهش فشار خون در افراد گرم مزاج می شود؛ امّا برای زخم های معده و اثنی عشر مضرّ است.


۳۲- چای عنّاب:


ترکیبات: عنّاب، ۱۵ عدد.


خواصّ: عنّاب، طبیعتی معتدل دارد وملیّن، تصفیه کننده خون، ضدّ سرفه و تنگی نفس، کاهش دهنده فشار خون، مفید در درمان بواسیر و برطرف کننده خشونت سینه، حلق و گرفتگی صداست.


۳۳- چای گل پنیرک:


ترکیبات: گل پنیرک، ۲ قاشق غذاخوری.


خواصّ: این چـای، دارای طبیعتی سـرد و تر، ملیّن، خلط آور، شستشو دهنده کلیه، ضدّ درد کلیه و سوزش مثانه، درمان کننده زخم های گوارشی و یکی از بهترین داروها در درمان سینه درد ها و ورم حلق و گلو است.

 

برای مطالعه بیشتر:

 

تلخ مثل چای؛ تلخ تلخ مثل حقیقت!


 

منابع:

1- جزوه«چای های سنّتی ایرانیان»، دکتر محمّد عزیز خانی.

2- «مخزن الادویه»، عقیلی خراسانی. 

3- «غذاهای سالم گیاهی، برای ذایقه ایرانی»، خدادادی، محرابیان.

 4- «نسخه شفا»، دکتر صفدر صانعی.

5- سایت سینای سلامت



نظرات
  سلام وبسیاررتشکر میکنم برای اطلاعات مفیدتون. بابونه برای تنبلی روده مفیده؟مصرفش باید به چه صورت و چند روز باشه؟در این باره سیب یا آب سیب یا حلوای سیب چطورن؟
ارسال کننده نظر : رازی      تاریخ ارسال نظر : ۱۷ آذر ۱۴۰۲
  

سلام. تنبلی روده یک مفهوم مبهم است. مصرف دارو در افراد مختلف متفاوت است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۸ آذر ۱۴۰۲



  باعرض سلام و خسته نباشید. مقاله بسیار مفیدی بود. ای کاش مضرات هر نوشیدنی رو هم جداگانه و مبسوط شرح می دادید. که بدونیم مثلا اگر غلبه صفرا داریم چی براش مضر هی ست.
ارسال کننده نظر : somebody      تاریخ ارسال نظر : ۱۶ مرداد ۱۴۰۲


  سلام عزاداریاتون قبول حق ببخشید پودر هسته خرما موردتایید هست؟ برای پسرم که بهانه شیرکاکایو میگیره تقریبا هرروز نوک قاشق چایخوری باشیرولرم یا سرد میخوره پسر چهارپنج ساله لاغر معده تقریبا ضعیف باتشکر
ارسال کننده نظر : الهام      تاریخ ارسال نظر : ۱۴ مرداد ۱۴۰۲
  

سلام. می توانید مصرف کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۵ مرداد ۱۴۰۲



  سلام ضمن خدا قوت بابت زحمات شما و عذرخواهی از اینکه قبلا این مطلب رو اشتباهی به اسم یک سایت دیگه به اشتراک گذاشته بودم خواستم بدونم در قسمت ذکر منابع پایان مقالات که به نظر مشخص نیست هر یک از شماره ها مربوط به کدوم بخش از مطلب هستند و اینکه یه سری منابع کتاب هستند چون بعضی نویسنده ها روی آثارشون ممکنه حساس باشند که رایگان مورد استفاده قرار نگیره, خیالمون از بابت بهره مندی از مطالب و در اختیار گذاشتنشون از این بابتها راحت باشه؟ البته امیدوارم جسارت نباشه میدونیم که نویسنده محترم سایت هم در زمینه کمک و آگاهیبخشی به مخاطب و مردم تلاشهای زیادی دارند و هم در پژوهشها توجه به حقوق صاحبان آثار
ارسال کننده نظر : leyla      تاریخ ارسال نظر : ۲۳ فروردين ۱۴۰۰
  

سلام. بنده معمولا در این موارد دقت می کنم. انشاءالله که مشکلی نیست.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۵ فروردين ۱۴۰۰



  سلام و وقت بخیر . از وقتی کرونا امده فعالیت هام در خارج از خانه بسیار کم شده و بیشتر به صورت مجازی کارهام را انجام می دم. کار با لپ تاب و گوشی ام زیاد شده. چند ماهی است که صدای گوش اذیتم می کنه به طوری که شب ها موقع خواب از صدای گوشم استرس می گیرم. من قبلا سردرد نمی شدم اما الان سردرد می شم و کاهی سرم سنگینه. ایا طب سنتی برای این مشکل راه حلی دارد؟ سپاسگزارم
ارسال کننده نظر : باران      تاریخ ارسال نظر : ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
  

سلام. بله ولی بهتر است حضورا به همکاران مراجعه کنید. البته با شروع ورزش احتمالا مشکلات شما حل می شود.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۱ اسفند ۱۳۹۹



  با سلام و عرض ادب و احترام ممنونم از این اطلاعات عالی و جامع عذر می خوام رژیم معتدلی گرفتن وزنم به حدود 50 رسیده ولی هنوز شکم به طور عالی جمع نشده. سایر اعضای بدنم کاملا لاغر شده و نمی خوام بیشتر از این لاغر شم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چه کنم این شکم جمع شه
ارسال کننده نظر : ایرانی شیعه      تاریخ ارسال نظر : ۲۴ آذر ۱۳۹۹
  

سلام. طراحی رژیم لاغری کاری تخصصی  و نیازمند ویزیت حضوری است. لذا حضورا به همکاران مراجعه کنید.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۲۷ آذر ۱۳۹۹



  دمنوش زنجبیل، نوشته اید مناسب طبع صفرا ! زنجبیل گرمترازگرم چطور با مزاج گرم صفرا میتونه سازگار باشه ؟
ارسال کننده نظر : م. فرا      تاریخ ارسال نظر : ۱۴ آذر ۱۳۹۹
  

سلام. ممنون از تذکر شما. اصلاح شد.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۴ آذر ۱۳۹۹



  سلام علیکم. با احترام از احساس مسئولیت و دلسوزی و درایت شما عزیزان بسیار سپاسگزارم. آن شاالله روزی برسد طب کلاسیک با مشورت و همفکری و مشارکت و بهره گیری از طب سنتی ادامه کار بدهند. تا جایی که اطلاع دارم در طب کلاسیک مزاج فرد مطرح نیست و استفاده از گیاهان دارویی جایگاهی ندارند در حالی گذشتگان با گیاهان دارویی و غذاهای سنتی هم سلامتی و هم عمر طولانی و خوشی داشتند. متأسفانه طب کلاسیک در ایران خیلی بیشتر و رقابت گونه دنبال بهره‌گیری از ظرفیت های پزشکی غرب برای علاج بیماری‌های روحی روانی و جسمانی است. نتیجه این که بهترین پزشکان امروزه در ایران عزیزمان پزشکان تحصیل کرده در دو حوزه‌ی طب سنتی و کلاسیک هست که اول باید وزارتخانه بهداشت و درمان خودشان اعتقاد داشته باشند و سپس به مردم درد کشیده این پزشکان را به تفکیک استانها معرفی نمایند. در پایان از عزیزانی که نظرات خود را بعد از مطالعه دقیق و بدون تعصب ارایه می نمایند. قدرشناسی می نمایم. در پناه حق موفق و پیروز و سربلند باشید التماس دعای خیر
ارسال کننده نظر : علی راد زنجان      تاریخ ارسال نظر : ۲۷ آبان ۱۳۹۹


  سلام و خدا قوت تو طب سنتی مسکن هم داریم؟ وقتی سردرد میشم چی بخورم که ساکت بشه؟ فکر کنم میگرنی هست سالهاست هر هفته یا دوهفته یک بار سردرد میشم که مجبورم نوافن مصرف کنم با این هم فقط شدتش کم میشه
ارسال کننده نظر : میلاد      تاریخ ارسال نظر : ۱۴ مرداد ۱۳۹۹
  

سلام. بله هست. ولی درمان اساسی و ریشه ای بیماری ارجح است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۱۵ مرداد ۱۳۹۹



  با سلام و درود مقدار آب لازم برای هر چای چقدر باشد ؟! بطور مثال برای هر قاشق غذا خوری از دمنوش چند لیوان آب لازم است ؟! ضمنا آیا این میزان برای هر چای متفاوت است ؟! با تشکر و سپاس
ارسال کننده نظر : مهدی      تاریخ ارسال نظر : ۴ آبان ۱۳۹۸
  

سلام. متفاوت، تجربی و سلیقه ای است.


ارسال کننده نظر : مدیر وب سایت      تاریخ ارسال پاسخ : ۴ آبان ۱۳۹۸



 
12345678910
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

آیا تغییرات اقلیمی بچه‌دارشدن را غیراخلاقی کرده است؟ (مقاله انتخابی)
«با لبخند کارکردن» چگونه به زنان آسیب می‌رساند؟ (مقاله انتخابی)
بیوتروریسم؛ یک جنگ نابرابر (مقاله انتخابی)
مَـــرهَـــم؛ توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست سوّم)
جامعۀ مصرف گرا (مقاله انتخابی)
میکروتراشه‌های ضد بارداری؛ جدیدترین روش کنترل جمعیت (مقاله انتخابی)
ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل از سلاح‌های زیستی (مقاله انتخابی)
ساده‌زیستی نه‌فقط زیبا بلکه ضروری است (مقاله انتخابی)
5 برنامه غذایی پیشنهادی به زوج های نابارور
کودکانه ها؛ 40 نکته به نکته
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
چرا دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند پدر و مادر خوبی باشد؟
وقتی به‌جای تجربه‌کردن زندگی از آن عکس می‌گیریم، چه چیزی را از دست می‌دهیم؟
وقتی با فرزندت هستی، آن گوشی لعنتی‌ را بگذار کنار.
آیا بیماری می‌تواند مثبت و سازنده باشد؟
سالنامه حجامت 1398 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
«بنزین»، «گازوئیل» و «خوراک دام» به ‌خورد مردم ندهید.
آیا پس از «پروژه تنظیم خانواده» نوبت به «پروژه سلامت معنوی» رسیده؟! (مقاله انتخابی)
ورزش‌های حرام و استعماری (مقاله انتخابی)
به نام نوزادان به کام ابرشرکت‌ها (مقاله انتخابی)
دنیای زیبای دینداران
تربیت عبادی و ترغیب فرزندان به نماز
برنامه استاندارد غذایی 14 روزه