سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
کد : 857
تاریخ انتشار : ۱۸ دي ۱۳۹۵
خبرها و نظرها
Share Email
در همایش «اطبای طب اسلامی ــ ایرانی»‌ عنوان شد: پناهیان: حذف «طب» از حوزه‌ها نوعی سکولاریسم است/ خیراندیش: در نظام اسلامی برخی با بودجه عمومی مقابل طب اسلامی ایستادگی می‌کنند.

بسم الله الرّحمن الرّحیم 

و صلّی الله علی محمّد و آله الطّاهرین و لعنه الله علی اعدائهم اجمعین 

در همایش «اطبای طب اسلامی ــ ایرانی»‌ عنوان شد:

پناهیان: حذف «طب» از حوزه‌ها نوعی سکولاریسم است/ خیراندیش: در نظام اسلامی برخی با بودجه عمومی مقابل طب اسلامی ایستادگی می‌کنند.

هنگامی که دو پدیده‌ در مقابل هم قرار می‌گیرند باید تناسبهای این پدیده‌ها را مقایسه کرد؛ حرکتی که به‌عنوان احیای طب سنتی ایرانی با ریشه‌ احادیث گهربار ائمه و تجربیات دانشمندان گذشته، آغاز شده است، در مقابل جریاناتی که نمی‌خواهند این نهال به ثمر برسد، هیچ تناسب مادی از نظر حمایتهای سیاسی و اقتصادی ندارد.

گروه اجتماعی - رجانیوز: نخستین اجتماع مذهبی و همایش مردمی اطبای طب اسلامی ــ ایرانی روز چهارشنبه با حضور فعالان، مسئولان و بزرگان طب اسلامی ــ ایرانی برگزار شد.

 
به گزارش رجانیوز در این همایش که با حضور پروفسور علی کرمی، استاد حسین خیراندیش و دکتر طریقت منفرد در مسجد جامع انصارالمهدی(عج) واقع در جنت آباد شمالی تهران برگزار شد، حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان به سخنرانی پرداخت. 

 
حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان با انتقاد از حذف طب از دروس حوزه‌های علمیه گفت: این نوعی از سکولاریسم حاکم بر حوز‌ه‌های علمیه است چرا که به‌خلاف دستورات اسلام، دیگر علومی مانند طب، اقتصاد و سیاست به‌خلاف قرون گذشته و سیره ائمه در حوزه‌‌ها تدریس نمی‌‌شود.

 
 
به گزارش رجانیوز علیرضا پناهیان در نخستین همایش مردمی «اطبای طب اسلامی ــ ایرانی» با اشاره به حذف بخش‌هایی مهم از اسلام در طول تاریخ به‌وسیله‌ دشمنان اسلام اظهار کرد: علامه عسکری در کتاب «یکصد و پنجاه صحابه ساختگی» اشاره می‌کند که برای انحراف در راه اسلام، به‌وسیله دشمنان 150 صحابه ساختگی برای جعل احادیث از ائمه وارد تاریخ اسلام شده است.

 
وی افزود: قرن‌هاست حکومت‌های ظالم همانند بنی‌امیه و بنی‌عباس در زمان ائمه هدی هزاران کار تبلیغاتی انجام می‌دادند تا اسلام و سخنان ائمه را جعل و منحرف کنند؛ عقلانی است که این انحراف‌های واردشده در طول تاریخ آثار زیان‌بار خود را گذاشته باشد و حال شاهد هستیم به‌سبب همان کارها که بخشهای مهمی همانند طب، سیاست، اقتصاد و ... از دین و دروس حوزه‌های علمیه حذف شده است.

 
حجت‌الاسلام پناهیان درباره برخی دیگر از جنبه‌های اجتماعی دین یادآور شد: برخی از عبادات اسلام، کاملاً سیاسی است و از نمونه‌های بارز آن نماز جماعت است؛ هدف از نماز جماعت، آموزش و تمرین ولایت‌پذیری است و این نماز همانند یک نظام جمع همگانی برای مسلمانان است که باید پنج مرتبه در روز آن را تمرین کنند، اما با انحرافات صورت گرفته کمتر کسی به این موضوع مهم پی خواهد برد.

 
استاد حوزه و دانشگاه با انتقاد از حذف برخی از دروس از حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: ما طلبه‌هایی هستیم که بخشی از علوم دینی را یاد نمی‌گیریم و این نوعی از سکولاریسم حاکم بر حوز‌ه‌های علمیه است؛ چرا در حال حاضر به‌خلاف دستورات اسلام، علومی که برای سعات در دنیا هستند همانند طب، اقتصاد، سیاست و دیگر علوم به‌خلاف قرون گذشته و سیره ائمه(ع) در حوزه‌ها تدریس نمی‌شوند.

 
وی ادامه داد: در تاریخ ثبت شده که ائمه برای مسلمین نسخه می‌دادند و بیماریهای آنان را درمان می‌کردند، اما چرا نباید من طلبه که الگوی من ائمه هستند، نتوانم غیر از علم فقه و برخی از علوم دیگر حرفی بزنم، روایت است که روزی به امیرالمؤمنین(ع) گفته شد که در قرآن همه علوم هست به‌جز طب و حضرت در جواب فرمود یک آیه در قرآن هست که تمام طب در آن خلاصه شده است و آن هم«كُلُواْ وَاشْرَبُواْ وَلاَتُسْرِفُواْ» بخورید و بیاشامید اما اسراف نکنید.
 
این استاد حوزه و دانشگاه ضمن دوطرفه دانستن تأثیر روح و جسم نسبت به هم متذکر شد: همان‌طور که روح بر جسم اثر‌گذار است، جسم هم بر روح تأثیر دارد و اسلام به این مورد بسیار اهمیت داده است مثلاً روزه یک عمل عبادی است که رویکرد آن تأثیر جسم بر روح است که از طریق جسم، روح را پرورش می‌دهد یا اینکه توصیه شده که در روز عید فطر قبل از نماز عید، مستحب است که مسلمین کام خود را با خرما باز کنند، این موارد، نشان‌دهنده‌ اهمیت سلامت جسم در اسلام است.

 
وی با اشاره به حوادث عاشورا گفت: بعد از حادثه عظیم روز عاشورا، برای خاندان رسول خدا غذایی حاوی گوشت آورده شد که حضرت زینب(س) به این نوع غذا اعتراض می‌کنند و می‌فرمایند "ما عزادار هستیم" برای ما غذای عزادار بیاورید، غذای عزادار عدس است و نه گوشت"؛ اسلامی که حتی برای غذای عزادار و نوع خوابیدن دستور دارد، مگر می‌شود گفت این دین با دنیا کاری ندارد و تنها برای سعادت آخرت آمده است.

 
پناهیان ضمن لزوم پرداختن به علم طب در حوز‌ه‌های علمیه خاطرنشان کرد: در حال حاضر هم نیاز است که طب به دروس حوزه‌های علمیه حداقل برای برطرف کردن نیاز حوزویان اضافه شود، این مضر است که شخصی اخلاق را فرا بگیرد، اما سیاست و مزاج شناسی را نداند؛ اگر استاد اخلاقی مزاج‌شناسی نداند، نمی‌تواند نسخه اخلاقی درست به شاگردانش بدهد چرا که بیشتر رفتار ما بر اساس نوع مزاج ما شکل می‌گیرد.

 
استاد خیراندیش: جریاناتی نمی‌خواهند «طب سنتی» در ایران به ثمر برسد

 
همچنین استاد حسین خیراندیش از اطبای شاخص سنتی کشور با نوپا دانستن طب سنتی ایرانی در کشور گفت: حرکتی به‌عنوان احیای طب سنتی ایرانی با ریشه‌ احادیث گهربار ائمه و تجربیات دانشمندان گذشته آغاز شده است و در مقابل جریاناتی نمی‌خواهند این نهال به ثمر برسد.

 
وی ادامه داد:  زمانی که نظامی بخواهد سامان پیدا کند توانایی‌هایی از قبیل اعتقادی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی لازم است تا این نظام جدید و سازمان نوپا شکل گیرد.

 
وی ادامه داد: هنگامی که دو پدیده‌ در مقابل هم قرار می‌گیرند باید تناسبهای این پدیده‌ها را مقایسه کرد؛ حرکتی که به‌عنوان احیای طب سنتی ایرانی با ریشه‌ احادیث گهربار ائمه و تجربیات دانشمندان گذشته، آغاز شده است، در مقابل جریاناتی که نمی‌خواهند این نهال به ثمر برسد، هیچ تناسب مادی از نظر حمایتهای سیاسی و اقتصادی ندارد.

 
خیراندیش با اشاره به حمایتهای سازمانهای سیاسی و اقتصادی از طب نوین در مقابل طب سنتی خاطرنشان کرد: اکثر سازمانهای سیاسی، اقتصادی و تشکیلات حقوقی وسیع در جهان در حال حمایت از طب نوین در مقابل طب سنتی هستند؛ اگر کتب منتشره در حمایت و تبیین طب نوین، کنار هم چیده شود به ده‌ها متر می‌رسد و صدها قانون در حراست از این طب در جهان وضع شده است.

 
 
این استاد طب سنتی ایرانی ــ اسلامی درباره حرکت طب سنتی ایرانی در کشور متذکر شد: در کشورمان نیز وضعیت به این صورت است؛ در نظامی که اسلامی است برخی با بودجه عمومی این کشور در مقابل این طب ایستادگی می‌کنند؛ پس ما به دریچه‌ای دیگر برای رشد این طب نیاز داریم و اگر بخواهیم حرکت طب با منشأ آیات قرآن و روایات ائمه همچنین آثار علمی دانشمندان گذشته به سامان برسد، این‌گونه نمی‌شود حرکت کرد پس باید به قدرتی تکیه کنیم که ورای این قدرتها باشد.

 
وی افزود: ما برای رشد این طب تنها می‌توانیم به قدرت الهی تکیه کنیم و زیر چتر اهل بیت قرار گیریم.

 
خیراندیش با اشاره به حذف مهمترین عامل در طب نوین تصریح کرد: مهمترین عامل در طب، اخلاق است؛ اخلاق است که طبیب را به حکیم تبدیل می‌کند؛ این موضوع حتی در اوایل قاجار هم به‌عنوان یک رکن به اطبا تدریس می‌شد برای مثال در کتاب «مخزن الادویه» حکیم «عقیلی علوی خراسانی» بابی به‌عنوان اخلاق طبیب آمده است اما متأسفانه در حال حاضر شاهدیم که اخلاق و معرفت با دسیسه دشمنان از طب حذف شده است.

 
این استاد طب سنتی ایرانی ــ اسلامی درباره شرایط طبیب و پزشک یادآور شد: در متون تاریخ آماده است که بزرگان طبابت در یونان هم اعتقاد داشتند که طبیب باید اخلاقی شبیه اخلاق پیامبران داشته باشد؛ بنده در اوایل انقلاب، اخلاق در طب و درس ولایت فقیه را تدریس می‌کردم، نکته جالب اینجاست در خصوصیات ذکرشده برای طبیب و ولی فقیه می‌توانم بگویم تقریباً هیچ تفاوتی میان خصوصیات این دو نبود.

منبع :

رجانیوز



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12325بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15008بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35204بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46183بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17259بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23134بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63603بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536011بازدید]
زردی نوزادان[493841بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11427بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11565بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11250بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16115بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50868بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17717بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15207بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10961بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8430بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13014بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14368بازدید]

از میان مقالات

خطری که در آب لوله‌کشی پنهان شده است (مقاله انتخابی)
مروری بر آزمایشات هولناک آمریکا بر روی انسان (مقاله انتخابی)
آداب و خواص به کار بردن بوی خوش(مقاله انتخابی)
عامل باروری در قرآن(مقاله انتخابی)
مَـــرهَـــم توصیه‌هایی از طبّ سنّتی ایران به راهیان سفر اربعین (ویراست چهارم)
ناباروری؛ شاهنامه ای با پایانی خوش؟!
تاثیر وضو روی چاکراهای بدن (مقاله انتخابی)
هوش جنسی کودک
جهان فشن؛ صنعتی استثماری برای استحمار دیگران ( مقاله انتخابی)
حافظه و فراموشی؛ از منظر روایات
سالنامه حجامت 1403 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
آیا شکر پرطرف‌دارترین مادۀ مخدر دنیاست؟ (مقاله انتخابی)
چگونه دانشگاه به دانشجویان خیانت می کند؟ (مقاله انتخابی)
پشت پرده اپل (مقاله انتخابی)
بهداشت از منظر قرآن کریم(مقاله انتخابی)
نترس و فرزندت را تحسین کن
هشدار: من از واژۀ «چاق» استفاده می‌کنم (مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله ششم؛ مزاج شناسی انسانی؛ مزاج صفرا
تاثیر مدرنیته و نوسازی بر افزایش سن ازدواج دختران ایرانی(مقاله انتخابی)
پیشنهادهایی برای آرامش بیشتر