سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)

سلام و علیکم در زندگی شهرنشینی دسترسی به آب غیرکلردار و طبیعی غیرممکن شده از اونجایی که مصرف اب لوله کشی مضر هست چه راهکار دیگه ای وجود داره؟
محمدجواد

سایتی که میزنین لطفا پاسخگو باشین من میگم زالو اندازی کردم شما میگین در مقاله ذکر شده ...
محمدی

سلام من 29 سالمه چپ گرید3 دارم راست هم گرید2 زالو درمانی هم 9 بار انجام دادم ولی تاثیری نداشته حدود 20 درصد در مجموع کم شده قطر ورید ها بنظرتون چیکارکنم؟
محمدی

سلام و خسته نباشید. برای حجامت آلرژی از دکتر بخواهیم که فقط بین دو کتف رو حجامت کنه یا باید مثل حجامت معمولی سه چهار قسمت از پشت رو حجامت کنیم؟؟؟؟
علی

سلام واحترام خدمت شما بنده الحمدلله هشت هفته باردارم بسیاربی حال واحساس سرما دردست وپاهایم دارم اشتهاخیلی کم آزمایش خون کمبود فریتین ودی نشون داده تالاسمی مینورهم دارم ،رقیق کننده خون هم مصرف میکنم،آیا دراین هفنه میتوانم ترکیب پوست تخم مرغ فرمودید مصرف کنم؟برای فریتین خون چه کنم خدایی نکرده برای جنین مضرنباشد،؟ وآیا میتوانم روغن بادام شیرین دربینی بچکانم؟چون به شدت خشک میشود وجلوی تنفس راحت رامیگیرد.خدابه شما خیرکثیر عنایت کند پاسخ مارا میدهید اجرکم عندالله
فاطمه

با سلام، همسرم 45 ساله سرطان تیروئید نوع پاپیلاری متاستاز دارد که به ریه و تعدادی از مهره های ستون فقرات نیز سرایت کرد. آیا رژیم غذایی 15 روزه برایشان مفید است؟ آیا کمکی برای درمانش محسوب میشود؟ البته قرص های محدود کننده از جمله دابرافنیب و ترامتنیب را روزانه مصرف میکند
حسن

سلام دکتر خواستم بدونم این واکسن رو بعد از اینکه رو محل حجامت زدیم بزاریم خشک بشه خودش یا باید پاکش کنیم؟؟.و تا چند بار باید بعد از حجامت خودمون اون واکسن رو به محل حجامت بزنیم. ممنون بابت پاسخگویی
محمد

سلام. من پریودی هام تقریبا منظم بود و برای اینکه زودتر باردار بشم از پریودی قیبلیم پیاز درمانی انجام دادم ولی الان ۲۰ روزه از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و هنوز نشدم. درد زیر دل دارم آزمایش خون بارداری هم دادم منفی بود میشه بگید الان باید چیکار کنم؟
باران

با سلام و احترام مورد 6 خوردن که مهترین هم هست و فرمودید مقاله جدا میذارید مقالشو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
حسن
کد : 33717
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۸
خبرها و نظرها
Share Email
"اینستاگرام" چطور باعث ساده‌انگاری در جامعه شده است؟!

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين

 

 

 

 

"اینستاگرام" چطور باعث ساده‌انگاری در جامعه شده است؟!

 

 

 

 

بستری مانند اینستاگرام پدیده‌ای ساده‌لوح پرور است یعنی نه‌تنها باعث می‌شود افراد ساده‌لوح جامعه نمایان شوند بلکه پروژه‌ای بزرگ برای تبدیل‌کردن آدم‌ها به افراد ساده‌انگاری است چرا که مشخص نیست در آینده چگونه خواهد شد.

 

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ "اینترنت" دسترسی آدم‌ها را به جهانی از اطلاعات راحت کرده است، امروزه روز کمتر کسی پیدا می‌شود که سروکاری با این تکنولوژی نداشته باشد؛ اینترنت نیز مانند هر چیز دیگری مزایا و معایبی دارد که بر کمتر کسی پوشیده است اما مسئله اصلی این است که ما چرا باید مانند خیلی از چیزهای دیگر، بیشتر معایب این ابزار را نصیب خود کنیم!

 

پس از به‌وجود آمدن اینترنت، شبکه‌های اجتماعی یا نرم‌افزارهای مختلفی در این بستر به‌وجود آمد که هدف اولیه آن، آسان کردن راه‌های ارتباطی بین افراد در سراسر جهان بود؛ این نرم‌افزارهای اجتماعی خدمات زیادی را به بشر ارائه داده‌اند و نمی‌توان از آن چشم پوشید؛ در این گزارش به "اینستاگرام" که یکی از پرمخاطب‌ترین شبکه‌های اجتماعی در ایران است می‌پردازیم.

 

اینستاگرام که خود را در زمره شبکه‌های اجتماعی نمی‌داند، یکی از پرطرف‌دارترین نرم‌افزارهای ارتباط جمعی است که در سطح جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد و روزانه میلیون‌ها عکس و فیلم در آن به‌اشتراک گذاشته می‌شود اما مسئله مورد نظر این است که؛ هدف از ایجاد چنین برنامه‌هایی چه بوده و استفاده‌ای که الآن از آن می‌شود، چیست؟!

 

ثبت تصویر از لحظات خوش زندگی و به‌اشتراک گذاشتن آن، مکان‌های توریستی و سفر به نقاط دیدنی یا کشف‌نشده جهان از اهداف اولیه و اصلی اینستاگرام بود اما امروزه جایی برای تخلیه هیجان‌های کاذب جوانان شده که گاهی فجایعی جبران‌ناپذیر را به‌بار آورده است.

 

هرجا که شهرت و ثروت احساس شود، فساد را نیز به‌دنبال خواهد داشت، در اینستاگرام هم به‌دلیل وجود فالوور و لایک و… شهرت و چهره شدن به‌شدت مورد توجه کاربران آن قرار گرفته است، تا جایی که بسیاری از کاربران این شبکه به‌اصطلاح اجتماعی به‌دنبال جذب فالوور و کسب شهرت هستند و برای این هدف دست به کارهای مختلفی می‌زنند که بعضاً نامعقول نیز به‌نظر می‌رسد.

 

این مهم باعث شده که افرادی در اینستاگرام به اینفلوئنسر (سلبریتی فضای مجازی) یا به‌اصطلاح عامیانه خود، به شاخ مجازی تبدیل شوند! این شاخ‌های مجازی با بالا رفتن فالوور و کسب لایک و بازدید‌های بالا، در جذب تبلیغات موفق بوده‌اند و توانسته‌اند پول‌های زیادی را از این راه به‌دست آورند.

 

همین موضوع عامل تشویق دیگر کاربران عادی این نرم‌افزار شده و باعث می‌شود که افراد بسیار زیادی بخواهند به این شهرت و ثروت که از شاخ‌های مجازی سراغ دارند، برسند به همین دلیل فجایع اخلاقی، اجتماعی و ناهنجاری‌های به‌شدت خطرناکی از این افراد سر می‌زند.

 

این نرم‌افزار به‌اعتراف عموم کارشناسان و حتی انجمن سلطنتی بهداشت عمومی انگلیس، مخرب‌ترین و مستهجن‌ترین شبکه اجتماعی برای نوجوانان است؛ این در حالی‌است که به‌علت عدم اعتبار و ضعف قوانین داخلی، حتی حداقل اصول همچون رده‌بندی سنی اینستاگرام که مثبت13 است در کشور ما رعایت نمی‌شود و کودکان و زیر سن 13 سال به‌راحتی از این شبکه مخرب فرهنگی و اعتقادی استفاده می‌کنند.

 

 

این شبکه مجازی قربانیان زیادی داشته که متأسفانه همچنان به آمار آن‌ها افزود می‌شود، چه‌بسیار مادرانی که برای دیده شدن در اینستاگرام، فرزندان کوچک خود را دستمایه قرار می‌دهند! دخترانی که برای جذب فالوور به‌امید آنکه کانون توجه قرار گیرند، تن خود را در ویترین این شبکه به‌نمایش می‌گذارند، پسرانی که دست به کارهای ناشایست می‌زنند آن‌قدر زیاد هستند که با یک چرخیدن کوتاه در صفحه اکسپلور اینستاگرام می‌توان مشاهده کرد که برای دیده شدن دست به چه کارهایی که نمی‌زنند.

 

 

خودکشی، بی‌آبرو شدن، فحاشی، خیانت، ابتذال در اخلاق، روابط نامشروع جنسی و… تعدادی از خساراتی است که این شبکه اجتماعی به‌بار آورده است.

 

 

این‌که یک شبکه اینترنتی در دسترس عموم مردم از پیر، جوان، کودک و جوان قرار گیرد، به‌نظر می‌رسد کاری بسیار خطرناک است و باید برای این بحران بزرگ، چاره‌ای اندیشید؛ در هر کجای جهان، آدم‌های ساده‌لوح پیدا می‌شوند اما چنین بستری مانند اینستاگرام پدیده‌ای ساده‌لوح‌پروری است یعنی نه‌تنها باعث می‌شود افراد ساده‌لوح جامعه نمایان شوند بلکه پروژه‌ای بزرگ برای تبدیل کردن آدم‌ها به افراد ساده‌انگاری است که مشخص نیست در آینده که ممکن است سر عقل بیایند، چگونه می‌خواهند با گذشته‌ای سیاه که برای خود ساخته‌اند و خود را انگشت‌نمای خاص و عام کرده‌اند، کنار بیایند!

 

منبع :

تسنیم



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :  
ایمیل :
* نظر شما
 

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12321بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15000بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35200بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46173بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17256بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23130بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63593بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[535970بازدید]
زردی نوزادان[493817بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11418بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11560بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11246بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16110بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50863بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17709بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15194بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10957بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8423بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13005بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14362بازدید]

از میان مقالات

توصیه‌های‌اخلاقی مرحوم حاج‌اسماعیل دولابی درباره خانواده
بچه ام زیاد سرما می خورد؛ چه کنم؟
ویتامین‌های بی‌خاصیت (مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله نخست؛ مفاهیم بنیادین مزاج شناسی
اینستاگرام آن بخشِ خودشیفتۀ شخصیتتان را دوست دارد (مقاله انتخابی)
حکمت تحریم گوشت خوک در قرآن، حدیث و علم(مقاله انتخابی)
دانشكده‌ها و دانشگاه‌هاي ما احمق‌هاي تحصيل‌‌كرده پرورش مي‌دهند(مقاله انتخابی)
تدابیر دوران بارداری (1)
عصر تستوسترون (مقاله انتخابی)
توصیه های آیت الله بهجت درباره غذا خوردن
مسلمانان و معضل تفریحات مدرن(مقاله انتخابی)
50 دلیل برای مخالفت با فلوراید(مقاله انتخابی-خارجی)
چه شد که ما آدم ها از لحاظ روانی اینقدر ضعیف و تنبل شدیم؟
تأثیر شرکت هاى تولید دارو بر تجویز پزشکان(مقاله انتخابی)
سالنامه حجامت 1401 شمسی (هدیه پایگاه طبّ شیعه)
آداب زناشویی و خصوصیات مثبت و منفی کودک
ذبح طب اسلامی زیر رادیکال اندیشه غربی (نقدی بر نفوذ سیستماتیک اندیشه غرب در مبانی علمی طب اسلامی)(مقاله انتخابی)
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل
جنبش غذاهای سریع(مقاله انتخابی)
روش های تعیین جنسیت جنین