سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت

با سلام و احترام محضر شما با عنایت به اینکه از روش تحقیق علمی استفاد شده بنابراین بسیار پرمحتوی و پر مغز تهیه و تنظیم شده است. سپاس از ترویح فرهنگ قرآن و اسلام.
ضیا

سلام و عرض ادب با تشکر از مطالب مفید شما خواستم بدونم کالری روزانه این رژیم چقدره ؟
عشرت حسینی

سلام واحترام آقای دکترهرچی ازخدامیخواییدبهتون بده خیلی راهنماییم کردید یک دنیاممنونم من ۳ماهه اول هستم دندان هاکاملاسالم متاسفانه قسمتی ازلثه حالت التهاب گرفته دندانم هم دردمیکنه دندانپزشک رفتم دکترزنان رفتم هیچ کدوم داروندادن هرچی اصرارکردم دندانپزشک میگه من زنان نیستم دکترزنان میگه مگه من دندانپزشکم ،اشک منودراوردن ،خودم تندتند بانمک میشورم الحمدلله دردکمترمیشه شمادستوردیگه ای میفرمایید خدایی نکرده عفونتش زیادنشه،نگرانم،یک دنیاممنونم
زینب

سلام.وقتتون به خیر. مقدار خورشتی که مجاز به خوردن هستیم چقدر هست؟ و اینکه میشه فقط ۴ وعده خورد و وعده ی آخر که به ۱۱ شب میحورده نخورد؟
نامجو

سلام بنده دستور مصرف سیب رو که فرمودید استفاده کردم اما انگار سنگینه و میفته تو معدم ، و تنگی نفس برام میاره
...

ببخشید اگر بدای گرمی رحم یا رفع سودا یا پاکسازی بدن یا موارد دیگه دمنوش گیاهی استفاده کنم مثل رازیانه یا افتیمون و ... بعدش باید چقدر صبر کنیم تا اقدام به بارداری؟
سمیه

سلام ببخشید حجامت قبل بارداری توصیه میشه ؟ بعدش چقدر باید صبر کنیم و سوال دوم علت سیاتیک میوواند مصرف لبنیات یا شکلاتها باشد ؟ چون طبق تجربم با مصرف اینا سیاتیکم میگیره
سمیه

سلام و اگر خشکی مغز داشته باشیم کلاه پشم یا تشک پشم مناسبه ؟
...

سلام. دود عنبر نسا برای زخم فیشر و هموروئید هم مناسبه؟
:-)
کد : 33716
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۳۹۸
خبرها و نظرها
Share Email
"درمان همه دردها" در مصرف "این نوشیدنی" قرار داده شده است!

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

 

 

"درمان همه دردها" در مصرف "این نوشیدنی" قرار داده شده است! 

 

 

 

 

 این نوشیدنی بسیار مفید و گوارا در صورتی که با تدابیر خاص آن نوشیده و مصرف شود، می‌تـواند برای درمان اکثر امراض نظیر بیماری‌های گوارشی، کلیوی، قلبی، ناباروری و... مفید باشد؛ پیامبر اکرم (صلوات الله علیه و آله و سلم) این نوشیدنی را "درمان همه دردها" دانسته‌اند. 

 

 

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ درباره ارزش "شیر" و سودمندی‌های متنوع و متعدد آن و سهم مؤثری که در سلامت و تأمین تغذیه انسان دارد، روایات زیادی از معصومین(علیهم السلام اجمعین) وارد شده است و از آنجا که انبیا و ائمه اطهار الگوی عملی برای همه انسان‌ها هستند باید سبک زندگی خود را بر اساس گفته‌های آنان اصلاح کنیم تا سلامت جسمی و روحی ما تضمین شود و بیماری‌ها از بدنمان دور شوند.

 

شیر، غذای پیامبران بوده و پیامبر اسلام همواره شیر را دوست می‌داشتند.

 

در ادامه، برخی از روایات از پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله و سلم درباره "شیر" و فواید آن آمده است:

 

1) پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله و سلم می‌فرمایند: "خداوند برای هر دردی که فرستاده، درمانی قرار داده است و شیر گاو، درمان همه دردها است".

2) پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله و سلم می‌فرمایند: نوشیدن شیر، نشانه ایمان است.

3) پیامبر اکرم  صلوات الله علیه و آله و سلم می‌فرمایند: شیر، آقای نوشیدنی‌ها است.

4) پیامبر اکرم  صلوات الله علیه و آله و سلم می‌فرمایند: شیر گاو بخورید که درمان هر دردی  است چرا که گاو، از هر نوع گیاهی می‌خورد.

5) پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله و سلم می‌فرمایند: تنها شیر است که می‌تواند جای آب و غذا را بگیرد [انسان را از تشنگی و گرسنگی نجات دهد].

6) پیامبر اکرم  صلوات الله علیه و آله و سلم می‌فرمایند: نوشیدن شیر برای هیچ کس گلوگیر نیست؛ زیرا خداوند می‌فرماید: "شیر، نوشیدنی خالص و گوارایی برای نوشندگان است". (سوره نحل ــ آیه66)

7) پیامبر اکرم  صلوات الله علیه و آله و سلم می‌فرمایند: بر شما باد نوشیدن شیر زیرا شیر، گرما را از درون می‌زداید آن‌گونه که انگشتان دست، عرق را از پیشانی دور می‌کند؛ شیر، قدرت باروری انسان را نیرومند می‌سازد، عقل را زیاد می‌کند، بر بینایی چشم می‌افزاید، ذهن را تیز و پاکیزه می‌سازد و فراموشی را از بین می‌برد.

8) پیامبر اکرم  صلوات الله علیه و آله و سلم می‌فرمایند: [امراض خود را] با شیر گاو مداوا کنید زیرا من امیدوارم که خداوند در آن شفا قرار داده باشد چون این حیوان از هر گیاهی، چرا می‌کند.

9) پیامبر اکرم  صلوات الله علیه و آله و سلم می‌فرمایند: گوشت و شیر، بر گوشت بدن می‌افزایند؛ استخوان‌ها را مستحکم می‌سازند و قوت گوش و چشم را افزون می‌کنند.

10) پیامبر اکرم  صلوات الله علیه و آله و سلم می فرمایند: یکی از پیامبران از ضعف تن خود به خدا شکایت کرد و خداوند به او فرمود: «گوشت و شیر بخور»، او به فرمان خدا عمل کرد، قدرت، به جسم او بازگشت.

11) پیامبر اکرم  صلوات الله علیه و آله و سلم می‌فرمایند: هر کس یک لقمه چرب‌شده با شحم (روغن گاو) بخورد به همان اندازه بیماری از تن او فرو می‌ریزد. گوشت گاو باعث بیماری [سودا] می‌شود، [اما] روغن آن، شفا و شیرش نیز درمان است. هیچ چیز بهتر از روغن گاو برای بدن مفید نمی‌باشد.

 

 

روایاتی که از امام علی(علیه السلام) درباره شیر نقل شده است:

 

1) امام علی علیه السلام می‌فرمایند: شیر گاو، دارو است.

2) امام علی علیه السلام می‌فرمایند: انسان مسلمان هنگامی که ضعف و سستی در بدنش عارض شد، برای جبران آن، باید گوشت و شیر بخورد؛ به‌خاطر آنکه خداوند بزرگ، قدرت را در این دو قرار داده است.

3) امام علی علیه السلام می‌فرمایند: هیچ شیری برای نوزاد از شیر مادرش بابرکت‌تر نیست.   

4) امام علی علیه السلام می‌فرمایند: شیر گاو، داروی دردمندان است.

5) امام علی علیه السلام می‌فرمایند: شیر، یکی از دو گوشت است. [شیر و گوشت سرشار از پروتئین ‌هستند]

6) امام علی علیه السلام می‌فرمایند: نوشیدن شیر، درمان هر دردی است غیر از مرگ.

7) امام علی علیه السلام می‌فرمایند: گوشت گاو، بیماری می‌آورد و شیرش شفا است و به‌اندازه مصرف روغن گاو، بیماری از بدن خارج می‌شود. 

8) امام علی علیه السلام می‌فرمایند: جرعه جرعه نوشیدن شیر، شفای هر مرضی به‌جز مرگ است.

9) امام علی علیه السلام می‌فرمایند: فراوان نوشیدن شیر، شفا و سبب درمان هر دردی جز مرگ است.

 

 

 

روایاتی که از امام محمد باقر علیه السلام درباره شیر نقل شده است

 

 

 

1) امام محمد باقر علیه السلام می‌فرمایند: شیر گاو، معده را شست‌وشو می‌دهد و به کلیه‌ها نیرو می‌بخشد و بر آنها پیه می‌پوشاند (یعنی خشکی کلیه‌ها را برطرف می‌کند) و اشتها می‌آورد.

2) امام باقر علیه السلام می‌فرمایند: برای برطرف شدن ناراحتی معده از خوردن شیر گاو غفلت نکنید که من خودم حتماً شیر گاو می‌خورم؛ به‌خاطر آنکه معده را دباغی می‌کند، لایه‌ای از پیه بر کلیه‌ها می‌پوشاند و اشتها می‌آورد.

 

 

 

 

روایاتی که از امام صادق علیه السلام درباره شیر نقل شده است

 

 

 

1) امام صادق علیه السلام می‌فرمایند: وقتی جنین از مادر متولد می‌‌شود، همان خونی که غذایش بود در شکل غذایی دیگر از سینه مادر سرازیر می‌شود؛ این غذا برای نوزاد از همه چیز سازگارتر است؛ کودک وقتی که پا در این جهان می‌نهد، زبانش را به‌نشانه خواستن غذا درآورده و در دهان می‌چرخاند و در این زمان، سینه مادر را می‌یابد و از آن می‌نوشد.

2) شخصی به امام صادق علیه السلام عرض کرد: فدایت شوم! من در بدنم احساس ضعف می‌کنم. امام به او فرمودند: حتماً شیر بخور؛ چرا که گوشت را می‌رویاند و استخوان را محکم می‌کند.

3) امام صادق علیه السلام می‌فرمایند: کسی که قلب یا بدنش ضعیف شده است، گوشت گوسفند را با شیر بپزد و بخورد؛ به‌خاطر آنکه این غذا همه دردها را از مفاصل خارج می‌کند و بدن را قوی می‌سازد.

4) امام صادق علیه السلام به‌نقل از پیامبر اکرم (صلوات الله علیه و آله و سلم) می‌فرمایند: اگر چیزی می‌توانست انسان را از مرگ برهاند، آن چیز "تلبینه" بود! پرسیدند: تلبینه چیست؟ در پاسخ سه بار فرمودند: جرعه جرعه نوشیدن شیر.

5) امام صادق علیه السلام می‌فرمایند: شیر تازه همراه با عسل، برای ناباروری مفید است.

6) امام صادق علیه السلام می‌فرمایند: یک روز گوشت بخور، روز دیگر شیر بنوش و روز دیگر غذای دیگر.

7) امام صادق علیه السلام می‌فرمایند: پیامبر خدا از میان نوشیدنی‌ها شیر را دوست می‌داشت.

8) امام صادق علیه السلام می‌فرمایند: مردی از پیامبر پرسید: اگر بیمار شدیم دنبال درمان آن باشیم؟ پیامبر فرمودند: بله! خود را مداوا کنید؛ زیرا خداوند، دردی را قرار نداده مگر دارویی برای آن فراهم کرده است. شما به‌وسیله شیر گاو، بیماران خود را مداوا کنید؛ زیرا آنها از برگ درختان و گیاهان مختلف استفاده می‌کنند.

9) مردی به امام صادق علیه السلام عرض کرد: من شیر نوشیدم و مریض شدم. آن حضرت فرمودند: نه، هرگز شیر تو را مریض نکرده و ضرری به تو نرسانده است لیکن تو شیر را همراه چیز دیگری خورده‌ای و آن چیز، تو را ناراحت کرده است و گمان برده‌ای که شیر به تو ضرر زده است.

دیگر روایاتی که امامان معصوم علیهم السلام اجمعین نقل شده است:

1) امام کاظم علیه السلام می‌فرمایند: هر کس که مشکل ناباروری دارد و نطفه‌اش منعقد نمی‌شود، ترکیب شیر و عسل برایش مفید است.

2) امام رضا علیه السلام  می‌فرمایند: پیامبر خدا هر وقت غذایی می‌خورد چنین دعا می‌کرد: خدایا به ما برکت عنایت کن و بهتر از آن را روزی ما گردان اما هر وقت شیر می‌نوشید، چنین دعا می‌کرد: «خدایا آن [شیر] را برای ما مبارک کن و از آن، بیش از این به ما عنایت کن».

3) حضرت نوح علیه السلام از ضعف بدن خود به خداوند شکایت کرد، وحی آمد: «گوشت را با شیر طبخ کن و بخور! همانا من قوت و برکت را در این دو قرار داده‌ام».

 

 

در پایان تذکر این نکته ضروریست که مراد از "شیری" که در این روایات به‌صورت مؤکد بر ضرورت نوشیدن آن و خواص و فواید آن تأکید شده، "شیر طبیعی و سالم" است و نه الزاماً شیرهای صنعتی که بعضاً شاهد استفاده از مواد نگهدارنده در آنها هستیم و نه شیرهایی که با فرایند‌های مختلف صنعتی، ماندگاری حتی تا 6 ماه یافته‌اند!

 

نکته ضروری دیگری که در مصرف شیر باید به آن توجه جدی داشت این است که به‌دلیل "طبع سرد و تر" شیر حتماً باید آن را همراه با مصلح مصرف کرد؛ از جمله مصلحات شیر می‌توان به عسل، شیره انگور، خرما، دارچین، گلاب اشاره کرد؛ رعایت این نکته برای افرادی که طبع "بلغمی" یا "سوداوی" دارند، بسیار ضروری‌تر است.

منبع :

تسنیم به نقل از ؛ 

 booali.ir



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12341بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15021بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35218بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46211بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17270بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23146بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63626بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536108بازدید]
زردی نوزادان[493910بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11446بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11579بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11260بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16120بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50893بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17731بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15223بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10969بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8436بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13023بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14374بازدید]

از میان مقالات

هر چه فقیرتر باشی، بیشتر به صفحهٔ گوشی‌ات نگاه می‌کنی.
معماری و خانه‌سازی قرآنی در عصر حکومت امام مهدی (عجّل الله فرجه) (مقاله انتخابی)
خجسته باد و مبارک؛ قدوم ماه صیام
وبا چگونه به سوریه رسید؟ ویروسی که صهیونیست‌ها به جان نظامیان انگلیس‌انداختند.(مقاله انتخابی)
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)
مديريت سرپايي آسيب هاي حادّ ورزشي
صنعت جدید توریسم و سرقت زیستى(مقاله انتخابی)
ازدواج تك‌جنسيتي در استراليا؛ چرا اكنون؟
حکمت تحریم گوشت خوک در قرآن، حدیث و علم(مقاله انتخابی)
درسنامه مزاج شناسی- مقاله چهارم؛ مزاج شناسی انسانی؛ مزاج دم
پیشگیری از سقط جنین از نگاه طب سنتی ایران
کم خونی
دنیای دیوانۀ صنعتِ آب‌ (مقاله انتخابی)
چه طوری به همسرمون محبت کنیم بهتره؟
ویتامین‌های بی‌خاصیت (مقاله انتخابی)
قبل از انتشار عکس فرزندتان در فیسبوک، به آینده‌اش فکر کنید (مقاله انتخابی)
به دنبال راهی در جهت اصلاحات در صنعت دارو سازی(مقاله انتخابی)
پرونده کنترل جمعیت، آثار و پیامدها (مقاله انتخابی)
از پشت فیلتر زیباتر است؛ اینستاگرام چگونه زندگی‌مان را دگرگون کرد؟
جنبش غذاهای سریع(مقاله انتخابی)