سلام واحترام خدمت شما،آقای دکتربزرگوار پسرم ۶ساله وازهمان نوزادی زردی طولانی ریفلاکس ومشکلات معده داشت شماتدابیری فرمودین الحمدلله خیلی بهترشددعای خیرما نصیب شمابزرگوار ،لاغر واستخوانی است رنگ صورت به زردی،زودخسته میشود،اکثرابدنش گرمه اماتب نداره،اشنها هم معمولی امامیل به مایعات وآب میوه زیادداره درفصل تابستان اشتهاش کمتره،متاسفانه هنوزشب ادراری داره راه های زیادرفتم امابازهم مزاحم شماشدم خداوندخیرکثر به شماعنایت کند خیلی ازکمکدهای شمااستفاده کردیم. اقای دکتراینم عرض کنم درادامه پیامم ،بعدخوردن چیزی برای دو سه دقیقه میگه دلم دردمیکنه،نمیدونم معده هست یادلش،به پزشک گفتم هیچ چیزی تجویزنکردبجز شربت آهن ویتامین دی


فاطمه

سلام وقتتون به خیر ببخشید برای تهییه واکسن آلرژی ، مثلاً منی که بیشتر به کرده درختان و شکوفه و گرد و غبار و مایت و آلودگی ناشی از سوخت فسیلی حساسیت دارم موادی مثل گرده درختان از کجا تهییه کنم و در واکسن به کارببرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
محمد حسن خالقی

سلام خداقوت ببخشید خوردن گوشت بوقلمون در طی بارداری مفیده؟ خوردن گوشت شتر چطور؟چون شنیدم اگه زیاد خورده بشه خصوصا ماه اخر زایمان رو سخت میکنه دهانه رحم سفت میشه یعنی کسایی که مشکل زایمان زودرس دارن مصرف کنند جلوی زایمان زودرس رو میگیره همینطور سه ماهه اول گوشت شتر مانع سقط میشه ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
سلام

سلام آقای دکتر درمان دیابت نوع یک امکانش هست دکترای شهرمون فرمودن فقط میشه کنترلش کرد لطفا طبیب معرفی کنید
علی

سلام . برای تهیه این آش ، از چه ادویه هایی میشه استفاده کرد؟
محمدی

با سلام خدمت شما و خسته نباشید ایا ارتروز انگشتان دست درمان دارد؟ برای کسی که در سن کم دچار ارتروز شده و انگشتان دست درد میکند و خانم خیاط هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
عزیزه

سلام. ببخشید نوزاد 75 روزه ی من خیلی آب از دهانش میره چیکار باید بکنم
ریحانه

سلام علیکم تنش و لرزش بدن به همراه اضطراب که هنگام دفاع از حق و حقوق پدید می آید نشانه ای از غلبه مزاج صفرا میباشد یا سودای زیاد در تن؟
محمدجواد

سلام علیکم خداقوت و تشکر فراوان 1- از قدیمی ها شنیده بودیم مصرف مداوم گلاب باعث سفید شدن موها می شود این مساله حقیقت دارد؟ (اگر درست است حد مصرف روزانه آن چقدر است؟) چون من برعکسش را هم شنیده ام که برخی معتقدند اتفاقا از سفیدی موها جلوگیری می کند 2- گلابی که بیش از یک سال مانده را می شود استفاده غیرخوراکی کرد مثلا برای مراقبت های پوستی
عین

سلام. ببخشید من نوزاد دوماهه ای دارم که خودم بهش شیر میدم. الان جای حجامتم میخاره. ایا حجامت انجام بدم؟ لاغر هم هستم
صداقت
کد : 12574
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۷
خبرها و نظرها
Share Email
«جنگ جهانی غذا» | تغییر در آرایش جهانی قدرت طی نیم قرن

 

 

بسم اللّه الرّحمن الرّحيم 

و صلّي الله علي محمّد و آله الطّاهرين  و لعنة الله علي اعدائهم اجمعين 

 

 

 

«جنگ جهانی غذا» // تغییر در آرایش جهانی قدرت طی نیم قرن

 

 

 

متعاقب تغییر در زیرساختهای ارتباطی، معادلات مبنایی قدرت، و همچنین آرایش جریانها و کمپانیهای قدرتمند جهان دستخوش تغییرات جدی شده است.

 

 

پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا» - بخش اول

 

 

اشاره : داستان تحول کشاورزی صنعتی در جهان و شناخت پشت‌پرده جریانهای مؤثر بر این موضوع، بسیار حیرت‌آور و جذاب است، اما در زمان تدوین گزارشهای حول این موضوع، دست و دلمان می‌لرزید. آخر، مطالب نوشته شده درباره موضوعاتی همچون نحله‌های آخرالزمانی، فراماسونری، یهودیت، صهیونیسم، و مفاهیمی از این قبیل، آنقدر به اسرائیلیات و مطالب خرافی ممزوج شده، که برای مخاطب گارد ایجاد می‌کند.

 

 

از سوی دیگر با یک حقیقت غیرقابل کتمان طرفیم:

 

بخش اعظم ساختار تأمین صنعتی غذا (کشاورزی صنعتی) و زمینه‌های مرتبط با این موضوع در جهان طی یک قرن اخیر، توسط چند خانواده قدرتمند آمریکایی معماری شده است؛ به همین دلیل بدون پرداختن به جریانهای جهانی، شناخت دقیق این حوزه بی‌نتیجه می‌ماند؛ پس لاجرم باید در این فضا قلم بزنیم. بعد از کمی مشورت، برای کمک به باورپذیری و دقت مطالب، به این نتیجه رسیدیم که علاوه بر تمهیدات فرمی، مراجع هر یک از فکت‌ها و نقل قولها به‌دقت در پاورقی ذکر شود.

 

 

با این ملاحظات دعوت می‌کنیم بدون ذهنیت و با توجه به مستندات ارائه شده، به مطالعه این بخش مهم بپردازید.

 

 

تحولات راهبردی جهان در یک سده اخیر

 

 

تا قرن نوزدهم میلادی ابزارهای تسلط و بهره‌کشی از کشورها، از نظر فرم، پراکندگی جغرافیایی و همچنین ضریب نفوذ محدود بود. در این دوران شاید «اعمال نفوذ بر حکومت مرکزی در مستعمره‌ها» بدترینِ ابزارهای استثمار ملتها به شمار می‌رفت؛ اما از ابتدای قرن بیستم با گسترش زیرساختهای ارتباطی (شامل حمل‌و‌نقل و ارتباطات مخابراتی)، راهبردهای استعماری برای استفاده از ظرفیتهای همه انسانهای روی زمین شکل جدیدی به ‌خود گرفت. بروز تحولات زیرساختی سبب شد معادلات جهان، از جهت مفهومی1 دورانهای گذار زیر را طی کند:


  • پیش از قرن بیستم برخوردها و گفتمانهای فراملی، عموماً ماهیت ایدئولوژیک یا ملی‌گرایانه داشته است.

 

  • در مرحله بعد، طی چند دهه، معادلات ژئوپولتیک2، مهمترین بازیگر صحنه سیاسی جهان بود؛ جنگ سرد نماد بارز این دوران است.

 

  • در سالهای انتهایی جنگ سرد، با تحول در زیرساختها، معادلات اساسی، از ژئوپولتیک به ژئواکونومیک3تغییر پیدا کرد، که تغییری بسیار مهم به شمار می‌رفت.

 

  • و نهایتاً در سالهای اخیر معادلات، ماهیت فرابخشی (استراتژیک) پیدا کرده‌اند. در این پارادایم، دو ابزار مهم «تکنولوژی» و «ارتباطات» دو موضوع مؤثر و مهم در کسب قدرت به‌شمار می‌رود.

 

 

 

نمایه /  دورانهای گذار معادلات اساسی جهان

 

 

در تطور این ساختارها،‌ روشها و ابزارهای تأثیرگذاری ابرکمپانیها و کنش‌گران اصلی جهان نیز دست‌خوش تغییر شده است. این روشها، از روشهای بسیطِ یک شبکه متمرکز و اقتدارگرا و با مرکزیت مشخص، به‌تدریج به «شبکه‌ی کانونهای فراملی پیچیده و لایه‌بندی شده» تغییر کرده است. با پیگیری مسیر این پرونده - به عنوان یک نمونه و مصداق مشخص - متودولوژی این کانونهای قدرت بر مخاطبان روشن خواهد شد.

 

 

فرمانروایان آخرالزمانی

 

 

گذشته از سیر تحولات پارادایم نظام حکمرانی جهان، در سده‌های بیستم و بیست‌و‌یکم، ادبیات جدیدی در این نظام باب شد. در این دو قرن واژگانی چون حکومت واحد جهانی4، جهانی‌سازی5، نظم نوین جهانی6، حکومت جهانی نخبگان و بانکداران7، آرمگدون8 و این قبیل، مواردی هستند که در فرهنگ واژگان داعیه‌داران سرپرستی و فتح جهان، همواره تکرار شده و می‌شود. اینک نگاه آخرالزمانی به اتفاقات جهان، نه‌تنها در میان خانواده‌های متمول و نحله‌های خاص آمریکایی، بلکه در میان بسیاری از اعضای شبکه متنفذان و رجال سیاسی آمریکا و حتی در میان رؤسای جمهور آمریکا باب شده است. از جمله معروفترین افراد آمریکایی که تفکرات آخرالزمانی دارند، می‌توان به رونالد ریگان9، و جورج بوش پسر10اشاره کرد. نیویورک تایمز در تاریخ 20 اکتبر  1984 میلادی11 تصریح می‌کند:

 

 

«رونالد ریگان، رئیس‌جمهور وقت امریکا، ‌حداقل 11 نوبت از پایان جهان صحبت کرده است.»12

 

 

جرج بوش پسر در مراسم عبادی یکی از فرقه‌های یهودی

 

 

ریگان در اظهارنظر دیگری می‌گوید:

 

«من فکر می‌کنم - فارغ از زمان یا نسلی که مقارن آن آرمگدون فرا می‌رسد - وقتی فرارسید، هر نسلی که در آن زمان حاضر است باید آنچه در باورش درست است انجام دهد.»13

 

 

این نوع تفکرات در میان بسیاری از قدرتمندان سیاسی و اقتصادی آمریکا رواج دارد و بسیاری از کنشها و واکنشهای جهان از این موضوع متأثر است.14 بنابراین باید دقت کرد که علاوه بر تحول زیرساختها و آرایش جدید سیاسی و تجاری جهان، اغراض ایدئولوژیک گروههای خاص نیز در شکل‌گیری ساختارهای جدید قدرت تأثیرات جدی داشته است؛ به‌گونه‌ای‌که کشورها، نهادها و معاهده‌های بین‌المللی و چندملیتی گوناگونی، مانند تشکیل رژیم اشغالگر قدس، سازمان ملل، شورای امنیت، بانک جهانی، سازمان جهانی بهداشت، ‌فائو، یونسکو، صندوق بین‌المللی پول، دادگاه لاهه، ناتو، آ‌سه‌آن، بریکس، و حتی معاهده‌هایی چون جنبش عدم‌تعهد، و همچنین تعاملات منطقه‌ای و دو جانبه عمیقاً تحت‌تأثیر این نگاههای ایدئولوژیک قرار دارد.15 این ساختار جهانی قهراً بر روابط اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی تک‌تک جوامع و کشورها تأثیرگذار بوده است.

 

 

شکل‌گیری کولنی‌های زرسالار فراملی

 

 

مؤلفه‌های فوق‌الذکر موجب شد شبکه قدرت که طی سده‌های متمادی، در انحصار تعداد انگشت‌شماری از خانواده‌های ثروتمند، مانند مدیچی16، مورگان17، روچیلد18 و بعدها دوپونت19، ملون20، فورد21، کارنگی22، راکفلر23، پولیتزر24، بوش25 و کندی26 قرار داشت، طی دهه‌های اخیر به گروهها و کولنیهای نوظهور در قالب کمپانیهای بین‌المللی انتقال یابد؛27 گو اینکه نظام حقوقی و نظارتی بین‌المللی نیز عملاً در اختیار نهادهای بین‌المللی است که آنها خود با تصمیم همین ابرکمپانیها تأسیس شده و طی چند دهه اخیر هدایت شده‌اند. دیدیم که مهمترین دلیل این تحولات راهبردی، تحول در ابزارهای روابط فراملی بشری – آن هم به‌دلیل گسترش زیرساختهای تبادل اطلاعات و نیز حمل‌ونقل - است.

 

 

تأییدیه‌ای از بیانات رهبر انقلاب

 

 

جالب است که رهبر فرزانه انقلاب نیز چندین نوبت به تبیین این مفهوم پرداخته و با وسیعتر کردن دایره اصطلاحات «زرسالاران» و همچنین «شبکه جهانی صهیونیزم»28 این شبکه را بسیار فراتر از «اسرائیل» معرفی کرده‌اند. برای مثال ایشان در بیانات 28 بهمن سال 94 فرمودند:

 

 

«دشمنان ما دشمنان بی‌پروایی هستند؛ در رأس آنها شبکه‌ خطرناک و دور از انسانیّت صهیونیستی است که بر دولتها و بر قدرتهای غربی تسلّط دارند؛ بخصوص بر آمریکایی‌ها. شبکه‌ صهیونیستی - نه رژیم صهیونیستی؛ خود رژیم صهیونیستی یک گوشه‌ای از مجموعه‌ استکبار آمریکایی است - که تجّارند، پول‌دارهای درجه‌ یک دنیایند، تبلیغات دنیا دست اینهاست، بانکهای دنیا دست اینهاست، متأسّفانه بر بسیاری از کشورها مسلّطند، بر دولت آمریکا مسلّطند، بر سیاست آمریکا مسلّطند، بر سیاست بسیاری از کشورهای اروپایی مسلّطند؛ در مقابل اینها باید بیدار بود. آمریکایی‌ها طبق نظر آنها عمل می‌کنند، برطبقِ میل آنها عمل می‌کنند.»

 

 

همچنین بیانات رهبری در 19 دی 93 نیز جای تأمل دارد:

 

«دشمن، سرمایه‌داری آمریکا و استکبار جهانی است که امروز در رأس آن، آمریکا و صهیونیستهایند؛ عناصر صهیونیست، که دولت صهیونیست در فلسطین اشغالی هم یک بخشی از آن مجموعه‌ خطرناک و آن سرطان مهلکی است که صهیونیستها در دنیا به‌وجود آوردند.»

 

 

ایشان 21 اسفند 93 نیز بر این معنا تأکید می‌کنند:

 

«اینکه امروز اسلام را آماج حملات خودشان قرار داده‌اند [به‌خاطر این است]؛ آن کسانی هم که آماج قرار داده‌اند، مشخّص است چه کسانی هستند و چه دستگاه‌هایی و چه جریانهایی هستند؛ مشخّص است؛ اینها وابسته‌ به یک مجموعه‌ی قدرتمندِ زر و زور سیاسی و اقتصادیِ غالباً صهیونیست یهودی، و اگر صهیونیست یهودی هم نیستند صهیونیست غیریهودی - که امروز در دنیا صهیونیستهای غیریهودی داریم - هستند.»

 

 

نقشه پراکندگی 500 شرکت بزرگ دنیا در سال 2017 میلادی29

 

 

اما به‌کاربردن اصطلاح «زرسالار» برای این شبکه به سالها قبل بازمی‌گردد. رهبر انقلاب در خطبه‌های نماز جمعه مورخ 26 اسفند 1379 فرمودند:

 

 

«امروز تقریباً همه رسانه‌های تبلیغاتی مهمّ دنیا در انحصار دستگاههای زرسالارِ قدرتمندی است که بر بسیاری از حکومتها تسلّط دارند. بسیاری از آنها صهیونیست و یا از هم‌پیمان‌های صهیونیستهایند.»

 

 

و در نهایت روشن‌ترین بیانات در خصوص این شبکه را می‌توان در بیانات رهبر انقلاب در تاریخ 24 آبانماه 1379 مشاهده کرد:

 

 

«محور سلطه در دنیا، امروز دستگاههای بسیار خطرناک و بسیار بیرحمی هستند کهمجموعه کارتلها و تراستها - یعنی شرکتها و کمپانیهای اقتصادی - را در سرتاسر دنیا تشکیل میدهند و بیشترین تسلّط را هم اینها بر دولت امریکا دارند. این‌که ما امریکا را یک دولت مستکبر میدانیم؛ این‌که ما وقتی میگوییم استکبار جهانی، به ذهن همه دولت امریکا خطور میکند؛ این به خاطر آن است که تسلّط دستگاههای استکبارىِ سودجوىِ قدرت‌طلبِ زرسالارِ عالم بر آن حکومت از همه‌جا بیشتر است و همه ابزارهای علمی و تسلیحاتی و سیاسی آن دولت در راه استثمار ملتها به کار میرود.»

 

 

موضوع تحول و تطور نظام قدرت جهانی طی چند دهه اخیر شایسته پرداخت بیشتر است، اما با توجه به لزوم پیوستگی پرونده، عجالتاً از این بخش عبور می‌کنیم؛ در بخشهای بعد، به موضوع «زرسالاران جهانی» بازخواهیم گشت، و مصادیقی جذاب از این موضوع را در معرض دید شما قرار خواهیم داد. در بخش بعدی که در روز سه‌شنبه (26 تیرماه 97) منتشر خواهد شد تغییرات جمعیتی جهان طی دو هزار سال اخیر بررسی خواهد شد.

 

 

** صفحه پرونده «جنگ جهانی غذا» {اینـــــــــــــــــــجا} در دسترس است.


پی نوشت :

[1] - conseptual

[2] - geopolitics

[3] - geoeconomic

این واژه را اولین بار ادوارد لوتواک (  Edward Nicolae Luttwak) مقارن با فروپاشی بلوک شرق، در سال 1990 وارد ادبیات سیاسی جهان کرد؛‌ گرچه مناسبات اقتصاد سرزمینی بسیار قبلتر از آن جزو عوامل بسیار تأثیرگذار بر مناسبات جهانی بوده است.

[4] - World government or global government

[5] - globalization

[6] - New World Order

[7] -The supranational sovereignty of an intellectual elite and world bankers

[8] - به انگلیسی: Armageddon، به عبری: מגידו

[9] - Ronald Reagan

[10] - George Walker Bush

[11]- https://www.nytimes.com/1984/10/21/us/religious-leaders-tell-of-worry-on-armageddon-view-ascribed-to-reagan.html

[12] - WASHINGTON, Oct. 20 - ''Ronald Reagan said it as Governor and as President, in his home in the White House, over lunch, over dinner, in the car and over the phone, to religious leaders and lobbyists, to his staff, a Senator and even to People magazine. On at least 11 occasions Ronald Reagan has suggested that the end of the world is coming, and it may be coming soon.''

[13] - He added that he had never considered Armageddon to the extent of throwing up his hands. ''I think that whichever generation and at whatever time, when the time comes, the generation that is there, I think, will have to go on doing what they believe is right.''

[14] - این موضوع را همینجا نگه دارید. در این زمینه یک دنیا مطلب در دسترس است اما پرداختن بیشتر به این موضوع، پیوستگی مطالب این بخش را از هم می‌گسلد، در فصلهای بعدی ذیل یکی از مصادیق این موضوع، مفصلاً به اعتقادات آخرالزمانی این خانواده‌ها خواهیم پرداخت.

[15] - برای مثال آیا می‌دانید که ستاد سازمان ملل موقوفه خانواده راکفلر است؟! در فصلهای بعدی به این موضوع، خواهیم پرداخت.

[16] - Medici

[17] - Morgan

[18] - Rothschild

[19] - DuPont

[20] - Mellon

[21] - Ford

[22] - Carnegie

[23] - Rockefeller

[24] - Pulitzer

[25] - Bush

[26] - Kennedy

[27] - برای تأیید این مدعا، کافی است در لیست مشهور «فورچون 500» مقایسه‌ای میان ترکیب دو دهه قبل و حال حاضر 500 شرکت برتر دنیا داشته باشیم. دو دهه قبل اغلب شرکتها، آمریکایی و متمرکز بوده‌اند؛ اکنون بخش اعظم این شرکتها، آسیایی یا فراملی هستند.

[28] - صَهیون واژه‌ای عبری است که در کتاب مقدس از آن در اشاره به شهر قدس (اورشلیم) استفاده شده‌است. در واقع صهیون، نام کوهی در این شهر می‌باشد. اما در ادبیات سیاسی، این واژه به آرمان تشکیل حکومت جهانی اشاره دارد. این آرمان در موضوع مورد مطالعه در این کتاب بسیار تأثیرگذار است.

[29] - See more: http://fortune.com/global500/

منبع :

تسنیم



نظرات
نظر خود را ثبت کنید

کاربر گرامی؛ سلامٌ علیکم

 

لطفا پیش از ثبت نظر خود توجه داشته باشید:


تجویز دارو و پیچیدن نسخه برای بیماری و مشکلات شخصی و موردی، نیاز به شرح حال کامل و معاینه بالینی دارد که طبیعتاً از طریق ارتباط مجازی، قابل حصول نیست.

 

 

لذا خواهشمندیم از تقاضای نسخه و دارو برای بیماری های موردی، اجـتناب فرمایید.

 

سایر نکات:


❶از اعلام نشانی و تلفن درمانگاه معذوریم. درصورت تمایل از طریق پایگاه «طبیب شهر»، پزشک مورد نظر خود را جستجو کنید.

ابتدا مقالات مربوطه را مطالعه کنید و پس از اطمینان از نبود اطّلاعات مورد نظرتان، نسبت به طرح سؤال اقدام کنید. از پاسخگویی به سؤالاتی که در متن مقاله پاسخ داده شده اند معذوریم.

❸از طرح سؤال هایی که نیاز به پاسخ های خصوصی و ارسال به پست الکترونیک دارد خودداری فرمایید.

❹پاسخگویی به سؤالاتِ کلّی و نیازمند پاسخ های مفصّل در توان پایگاه نیست.

❺نشانی پست الکترونیک شما در نزد پایگاه طبّ شیعه محفوظ است.

❻هرنظر را تنها یک بار ارسال کنید و از تکرار ارسال نظرات خودداری کنید.

❼حتّی المقدور از ارسال نظرات به صورت «فینگیلیش» خودداری کنید.

❽پاسخ هاي ارائه شده، كلّي و عمومي هستند و پاسخ دقيق و تخصّصي، تنها با ويزيت بيمار امكانپذير است

 

 

با سپاس و امتنان        

دکتر وحید علیان نژادی

نام :
ایمیل :
* نظر شما

آخرین مقالات

داروی گیاهی کرونای مدبر غدیر[12359بازدید]
ارزش های پست مدرن، نارضایتی از پزشکی؛ گرایش به طب مکمل[15031بازدید]
غذا درمانی از دیدگاه قرآن و علم(مقاله انتخابی)[35236بازدید]
نظام بهداشت و سلامت در اسلام(مقاله انتخابی)[46226بازدید]
بهداشت روانی اعتقادی در اجتماع(مقاله انتخابی)[17281بازدید]
بررسي ناهمخوانی آيات طبّي با علوم پزشكي(مقاله انتخابی)[23156بازدید]
قرآن و بهداشت روان(مقاله انتخابی)[63640بازدید]
چند نکته ساده در مورد از شیر گرفتن کودک[536177بازدید]
زردی نوزادان[493946بازدید]
ارتباط عطر و اسباب بازی با چاقی کودکان (مقاله انتخابی)[11461بازدید]
علم، سنّت، مدرنیته(مقاله انتخابی)[11589بازدید]
پزشکی نوین و تردید های پیش رو(مقاله انتخابی)[11269بازدید]
آشنایی با ابعاد آشکار و پنهان ترویج همجنس بازی در جهان(مقاله انتخابی)[16128بازدید]
توصیه های طبی از مرحوم آقا فخر تهرانی [50907بازدید]
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی(مقاله انتخابی)[17737بازدید]
وقتی پیامبران غرب دروغ می گویند (تبارشناسی علوم جدید)(مقاله انتخابی)[15234بازدید]
اثبات کجی دیوار پزشکی مدرن(مقاله انتخابی)[10978بازدید]
القاى بیمارى به جامعه(مقاله انتخابی)[8445بازدید]
ایدز ؛ گلوله‌ بیولوژیک آرپا(مقاله انتخابی)[13031بازدید]
نگاهی به جنايات بيوتروريستي آمريكا(مقاله انتخابی)[14388بازدید]